Hva laktazna svikt hos spedbarn


Laktazna svikt hos nyfødte

 Laktazna svikt hos nyfødte - er manglende evne til å fordøye laktose kroppen - melkesukker. Laktase enzymer eller helt eller delvis forsvinne fra tarmen. Å bestemme laktasemangel 50 gram laktose konsumert på tom mage. Hvis magen blåst bort, begynte diaré eller forstoppelse - sykdommen er oppdaget. Det er også ønskelig å passere urin og avføring. Foreldre vanskelige å se laktaznu svikt i deres barn, da disse symptomene er ofte til stede i alle friske barn. For diagnose bedre gå til legen. Vi skal snakke om hvilke typer, årsaker, symptomer og behandling av laktasemangel hos barn.

 Typer av laktasemangel hos små barn


 Primær (stabil tilstand der redusert aktivitet av laktose).
 Sekundære (røde blodceller som produserer laktose skadet).
 Transit (slik laktazna svikt sett hos premature babyer, over tid det går).

 Årsaker til laktasemangel hos nyfødte


 Vitenskap klar over slike grunner laktasemangel hos nyfødte:
 1) Laktazna medfødt mangel (disse menneskene vil aldri være i stand til å drikke melk).

 2) Sykdommen er bare midlertidig, og er erklært mot et bakteppe av en annen sykdom
 3) Stimulering av amming av mor, den konstante forskyvning av barnet mot en bryst til den andre.
 4) Et legeme av babyen blir en stor mengde av morsmelk. Ikke bøy på dette punktet.

 Symptomene på laktasemangel hos spedbarn


 Det er noen symptomer på laktasemangel hos spedbarn:
 1) Diaré (opptil 10 ganger om dagen);
 2) Oppkast;
 3) Magesmerter;
 4) Oppblåsthet;
 5) dysbacteriosis;
 6) kolikk.

 Behandling av laktasemangel hos nyfødte


 For behandling av laktasemangel hos spedbarn utelukke fra kostholdet matvarer som inneholder laktose. Besøke de forskjellige frukt pureer. Kok melk grøt er ikke, og det bezlaktaznom produktet.
 Disse barna skal fôres en spesiell formel uten laktose.
 Sørg for å erstatte laktose mangel i kroppen (dette resept for noen piller gi barnet til å bidra til å bryte ned melkesukker). Denne metoden gjør det mulig å holde ammingen.  
Gjennomsnittstemperaturen i baby
 Systemet for termoregulering hos spedbarn ikke er perfekt. Så for de første månedene av livet thermoregulation ungen er forskjellig fra de eldre barna. Gitt disse egenskapene, unge foreldre som er interessert i det som regnes som en normal temperatur for en baby, og i tilfelle det er ansett som høyt og krever bruk av tiltak for å redusere den. Det bør begynne med det faktum at i de tidlige dagene av en nyfødt baby, hans kroppstemperatur kan være noe økt. Derfor er det normalt dersom måleperiode i armhulen vil være 370 til 374 ° C. Noen dager senere ble kroppstemperaturen kan variere 36 til 37 ° C. Det bør bli husket som den vanlige kroppstemperatur på 366 grader satt bare i løpet av det første året av babyen.
 Å avgjøre hva normal temperatur hos spedbarn, er det nødvendig å måle det i dagevis hvis barnet er rolig og ikke viser tegn til sykdom. Det er ønskelig å utføre slike målinger på forskjellige tider av dagen, og registrerer resultatene. For baby feber ville bli betraktet som et avvik fra etablert i løpet av disse målingene tall i stedet for vanlig hastighet på 366 grader.
 Mulige måter å måle temperaturer babyen
 Ved å måle kroppstemperatur er viktig å vurdere hvilken vei det er målt:
 - 36-37 ° C - i armhulen;
 - 366-372 ° C - oral temperatur;
 - 369-374 ° C - rektal temperatur.
 Temperaturen måles gjennom munnen og i lysken krøll, alltid et par tiendedeler av en grad som er høyere enn det som måles i armhulen. Det er verdt å merke seg at måle kroppstemperaturen til barnet i rektum komfortabel bare i de første månedene av livet. I 5-6-måneders alderen barnet er lite sannsynlig å ligge stille under prosedyren, siden denne metoden kan være dårlig barn. I denne alderen bedre ta ham opp, rolig og målte temperaturen under armen.
 For oral temperaturmåling, er det spesielle termometre, smokker, gjelder for denne konvensjonell kvikksølv termometeret kan ikke. Elektronisk termometer tryggere i forhold til kvikksølv. Den brukes for å måle rektal og oral temperatur for temperaturen i armhulen er det ikke egnet som et resultat av manglende kontakt med kroppen, gir unøyaktige resultater.
 Regler som måler temperaturen i et spedbarn:
 - Barnet bør være ditt termometer;
 - Brukes til å måle den nødvendige trygg termometer;
 - Tenk den generelle tilstanden til barnet, fordi etter å ha spist, gråt som varer sterk, vil kroppstemperaturen være høyere;
 - Hvis det oppstår tvil, er det nødvendig å måle kroppstemperaturen på en eller flere ganger, og de resulterende data til å beregne gjennomsnittet;
 - Man må huske på at kveldens forestilling i kroppstemperatur, ofte over dag, kveld og morgen minimumstemperaturen, og dag og natt - maks.
 Er det farlig feber babyen?
 Av seg selv, er feberen ikke betraktet som en sykdom, så dette er bare en av de manifestasjoner av hans sykdom eller tilstand. Kall det kan øke bakterielle eller virale infeksjoner, overoppheting, emosjonelt stress, økt fysisk aktivitet, dehydrering, CNS, tenner, reaksjon på vaksinen, etc. Økt temperaturer opp til 385 grader, hvis barnet ditt mer enn tre måneder, mens han føler seg fin, lavere anbefales ikke. Hvis barnets alder 3 måneder eller mindre, eller han lider av sykdommer i hjerte-karsystemet, senk temperaturen som trengs uten å vente terskel ved 38 ° C.  
Ormer hos barnOrmer kan påføre store skader barns helse. Disse parasittene påvirker lungene, tarmene, hud, hjerne og andre organer, forgiftning barnet produkter for sitt levebrød. Konsekvensene av infeksjon, kan de være trist og noen ganger tragiske, ofte på grunn av tilstedeværelsen av ormer i kroppen av barnets foreldre lærer for sent.

Ormer og fremgangsmåter for deres smitte

Infeksjon av ormer barnet er et resultat av inntak av larver eller egg av innvollsorm. Siste avvike svært liten størrelse, er de motstandsdyktige mot miljøpåvirkninger, og kan eksistere i lang tid utenfor kroppen, gjemmer seg på overflaten av maten, elementer på huden. Trenge inn i munnen på barnet, egg parasitter delvis ødelagt under påvirkning av aggressive miljø i magesekken, og starter ut i tarmen, hvor det er mye mer fordelaktige betingelser for deres utvikling. Det er derfor spedbarn og barn under skolepliktig alder er mest utsatt for smitte med ormer som beskyttende barrierer av mage-tarmkanalen er ikke sterk nok og ofte ute av stand til å motstå disse parasittene.
De kan få barnet hjem, mens jeg gikk i barnehage i kontakt med skitne overflater eller gjenstander og leker med dyr (for det meste - med fremmede eller hjemløse).
Sjansene svinge disse parasittene i kroppen av et barn foreligger når et barn ikke holder seg til reglene for grunnleggende hygiene (Husk å vaske hendene før måltider, spiser uvaskede frukt og grønnsaker, vann fra springen av dårlig kvalitet).
På grunn av de underutviklede beskyttende barrierer av mage-tarmkanalen, og har også livsstils ormer hos barn er mye mer sannsynlig enn voksne. Hvert barn i en viss alder kan ha ormer i kroppen sin.
Men fordi de har evnen til å spre seg raskt, og tegn på deres tilstedeværelse i barnets kropp er ikke alltid opplagt, ofte ormer hos barn er ikke oppfattes som et alvorlig problem. Likevel, ormer er i stand til å provosere en generell utarming av barnets kropp, føre til utvikling av ulike allergiske sykdommer, og i mer alvorlige tilfeller kan disse parasittene påvirker de indre organer av babyen.
Ormer i barnet: fellestrekk
Worms - er fremmede organismer som er i stand til å forgifte barnet kroppsprodukter for sitt levebrød, allergier og toksisitet. I tillegg er disse parasittene når inge ta barnet noen vitaminer og mineraler de trenger for livet. Derfor mangelen av disse stoffer i kroppen av et barn - et klart tegn på ormer.
Vanligvis er det ormer hos barn i sommer og høst, når de tar rikelig med frukt og grønnsaker, mye tid utendørs.
Vanlige tegn på innvollsorm hos barn inkluderer generell svakhet i kroppen og irritabilitet. Et barn som kroppen er ormer, føles svak, han blir fort trett, og dette alltid slem og sint. Barnet kan klage over en vond drøm, kan han få en hodepine og mage. Når ormer hos barn kan oppleve treg eller omvendt, en plutselig økning av matlyst, kvalme og til dukke opp, de kan plage diaré eller forstoppelse.
Også karakteristiske symptomet på tilstedeværelsen av et barn i kroppen av disse parasittene er forbigående, lett feber (mindre enn 37 grader 2), noe som skjer med uforklarlige grunner. I noen tilfeller er det ormer i kroppen utslett, hud bleke og tørre øyne vises blåaktig sirkel.
Hvis barnet er ormer, deretter i blodet observert forhøyede nivåer av eosinofiler. Dette indikerer tilstedeværelse i kroppen av en allergisk reaksjon. Ofte er årsaken til at barnet er allergization ormer. Hvis de vil være i barnets kropp for en lang tid, kan det føre til en reduksjon i hemoglobin. Derfor bør behandling av innvollsorm hos barn være betimelig og regelmessig fordi kroppen deres er vanskelig å motstå disse parasittene.
Private symptomer på innvollsorm hos barn
Ofte et barns kropp funnet pinworms. Hvis disse parasittene barnet kan forstyrre irritasjon og kløe i anal området (vanligvis i kveld og natt).
Dessuten er barn ofte funnet rundorm. De oppholder seg i kroppen har ofte ingen karakteristiske trekk. Disse parasittene er ganske stor (opp til 20 cm), ofte kan det være få, de eksisterer i skrutyvshys noder. Ascarids kan forårsake tarmobstruksjon hos et barn. Disse parasittene kan beregnes sondering abdominal barn node.
Noen ganger kan detektere mark i kroppen, og barnet kan gis via feces. Ofte kan de bli sett pinworms og ascarids.
I noen tilfeller kan barnets kropp leve og andre parasitter - tryhotsefallы og hakeorm. De kan utløse en rekke symptomer: magesmerter, feber, avføringsforstyrrelser, hoste, forverring av allmenntilstanden, muskelsmerter. Problemet er å oppdage disse ormene hos barn er ikke så lett. Ofte kan dette kun gjøres ved laboratorieanalyse av blod.
Ormer hos barn - Diagnose
Fastslå tilstedeværelse av helminths i krakk er vanskelig, fordi pinworm egg eller rundorm vises i avføringen hver dag. For riktigheten av diagnosen av fecal helminth egg bør gjøres i minst tre påfølgende dager. Hvis et barn er ofte spilt på bakken eller i åpen sandkasse i kontakt med ulike dyr, den har en vane med å ta ting i munnen, slikker hender, spiker biting, det er best å gå grundig undersøkelse som inkluderer, i tillegg til spesiell analyse av avføring blodprøver, designet for å påvise antistoffer mot helminth.
Hvis et barn er ofte en allergi som ikke har noen åpenbar grunn, observerte han et økt antall eosinofile i blodet, er det plaget av vedvarende overvekst, er det nødvendig å ta en blodprøve for å fastslå tilstedeværelse av antistoffer mot Ascaris og andre helminths.
Finne et barn av ormer eller mistenkt Antihelmint infestations trenger ikke å selvmedisinering, men bedre umiddelbart søke profesjonell hjelp. Dette skyldes det faktum at du valgte narkotika ment for å bli kvitt ormer kan være svært effektive.  
Яндекс.Метрика