Hvordan lære et barn å lese på fire år

 Mange foreldre lurer på hvordan å lære et barn å lese på 4 år. For dette er det viktig å gjennomføre forberedende arbeid som begynte med den første boken i en alder av 6-7 måneder. Barnet griper raskt og kan ikke gjentas umiddelbart, men etter en periode må vise sine kunnskaper.

 Det vil si, den første fasen av hvordan å lære et barn å lese på fire år for en demonstrasjon og navngi bokstavene i alfabetet. Men det er én regel - må ringe bokstaver som lyder når du leser. Ikke "Be" og "B", "es" som "med", etc.. Således vil barnet ikke å omstille lesing. Du kan ikke bare vise bokstavene i alfabetet, de kan plasseres i ulike deler av rommet (selvfølgelig babyen i øyehøyde), så de var konstant foran øynene. De kan være i kuber, baller etc. på. elementer. Læring bokstaver bør være variert til et barn var interessant. Ikke nødvendigvis vie spesiell tid for klasser. På kjøkkenet, en tur, mens du tegner eller skulptur kan lage bokstaver og stavelser. For denne drakten pasta og frokostblandinger, som lærer bokstaver, cookies "alfabet". Karamell kan sette bokstaven "K" med skiver bananer "B", etc..d. I tillegg kan du vise et barn ikke bare enkeltbokstaver, men små ord. Det er viktig å ta hensyn til disse plakatyky og navngi noen bokstaver og lese disse ordene. 
 Før du lære et barn å lese på 4 år trenger for å mestre lese varehus. Du trenger en prøve som viser mamma og praksis uten det vanskelig å oppnå et godt resultat. Men ikke tving barnet. Alt gjort "ut av pinner" til ingenting bly. Som et resultat av denne studien, de fleste barn oppfatter lesing som en straff.
 Bestemme måter å undervise et barn å lese i fire år, må du være tålmodig. Etter at barnet ikke er umiddelbart begynne å koble stavelser i ordene. Det vil være en lang tog, gjentar det samme, ikke umiddelbart forstår betydningen av å lese. Det er slitsomt, men uten støtte fra foreldrene er nødvendig.  
Som et barn i et anfall foreldrenes pass

 Det er et barn til verden, og med det et økende antall dokumenter som skal samles inn og køer som du ønsker å overleve dette. Tidligere i foreldrenes pass å merke seg var tilstedeværelsen av barn, var det nødvendig å søke til registraren. Men nå passet til den russiske føderasjonen følgende informasjon fra spesialiserte organer. Dette er på grunn av endringer i forskrift av passet til russiske borgere av 2007. Følgelig er spørsmålet - hvordan å passe et barn i foreldrenes pass. Foreløpig de involverte instanser av den føderale migrasjonstjeneste. Informasjon om barn under 14 år, kom inn i passet av russiske borgere, segl og underskrift av en tjenestemann ved den føderale migrasjonstjeneste.

 Som oppgis i lovgivningen som et pass for å gå inn i barnets foreldre.
 Det må bli husket at denne fremgangsmåten er ytterligere bevis på at barnet er russiske. Bevis på statsborgerskap er nødvendig for å oppnå et sertifikat forelder kapital, barn og et pass når du reiser utenlands.
 Hvordan å passe et barn pass foreldre
 For å være i stand til å gå på tur i utlandet, og resten med barna, er det viktig at barnet ble innskrevet i passet av en av foreldrene. Så, hvordan å passe et barn i foreldrenes pass? For å gjøre dette, Oppgi følgende, må du oppgi følgende dokumenter. Dette passet Russland og pass av den overordnede i hvis vnosytymetsya dokument posten. Fødselsattest for barn og baby to fargefotografier (størrelse 3x4 matt format) hvis over fem år. Hvis et barn under en alder av fem år, lime bilder båret av sine foreldre. Kostnaden for å lime inn bilder, avhenger av hvor mye det haster, jo før du trenger dem, selvfølgelig, dyrere. Det var disse reglene som å passe barnet i passet og passet av foreldrene. Det viktigste - tålmodighet.  
Symptomene på diabetes hos barnDiabetes - en svært alvorlig sykdom hos barn. Som for sykdommen, er det flere myter. Hva du trenger å vite om diabetes hos barn?
Typer av Diabetes
Totalt to, og de er ofte forvirret. Men i virkeligheten er de to forskjellige sykdommer.
Diabetes andre typen er en av endokrine sykdommer og kan være en av de eksisterende varianter av metabolske forstyrrelser. Når sykdommen er dannet insulinmangel. Grunnen er at vevet blir mindre følsom for insulin. I utgangspunktet diagnosen "diabetes av den andre typen" refererer til folk middelaldrende og eldre som er utsatt for fedme.
Diabetes første typen - en sykdom med en genetisk disposisjon, noen ganger kalt insulin. Når sykdommen i kroppen er det en mangel på insulin, som er nødvendig for å bryte ned karbohydrater. Dette skyldes det faktum at de fleste av betacellene i bukspyttkjertelen som produserer hormonet og redusert. Diabetes er kjennetegnet ved et stort antall av blodglukose og redusert evne til å absorbere dette vevet glukose. Samtidig er det tap av aminosyrer og andre kilder til innenlandsk energi. Diabetes første typen - er primært en sykdom hos barn og unge.

Arvelig faktor i utviklingen av diabetes hos barn

Diabetes første typen er arvelig. Men ikke nødvendigvis i samme syke foreldre født barnet. Chance arve sykdommen fra mor bare 4-5% av paven - 7,9%. Selv om du lider av sykdom begge foreldrene, risiko for smitteoverføring barn arvet ikke mer enn 30%.
I de fleste tilfeller er de første tegn på diabetes hos et barn merkbar når utviklingen av sykdommen ikke lenger kan stoppes. 15% forblir levedyktige beta-celler som produserer insulin. Dette tallet antyder en svært dårlig tilstand, som et resultat, trenger akutt sykehusinnleggelse eller til og med gjenoppliving. Venstre ubehandlet, kan denne tilstanden føre til diabetisk koma. Hovedårsaken - mangel på insulin i blodet, vanskeligheter med gjennomtrengning av glukose i celler som et resultat av energimangel.
I denne situasjonen, begynner kroppen å bruke energi lagret i fettceller. Denne prosessen er svært rask, og får mye blod fett. Passerer gjennom leveren av disse fett omdannes til ketonlegemer, som igjen i blodet og har en negativ innvirkning på kroppen. Tilstanden blir vanskelig og pasienten krever øyeblikkelig behandling.
Som for barn med diabetes, oppnevnt for livet zamestytelno-hormonbehandling. Andre behandlinger for diabetes i dag ikke eksisterer. Den eneste måten å introdusere insulin inn i kroppen - shot er lett og metoder når injeksjoner er laget av en spesiell sprøyte med en tynn nål, er smertene nesten ikke der.
Insulin injiseres intramuskulært - dette er den enkleste typen Ukolov, kan nesten alle gjøre det selv. Pasienten ble tildelt hoved daglig dose injeksjoner og som bør gjøres før hvert måltid. Insulin for hvert barn bestemmes individuelt. Uheldigvis å andre måter gi kroppen med dette hormonet ikke. Hvis proteinet insulin for å ta oralt, er det utsatt for degradering, noe som resulterer ikke i blodet. Ekspertene er å utvikle medikamenter som kan tas oralt. Foreløpig må det syke barnet lære å spørre seg selv injeksjoner alene.
Symptomene på diabetes hos barn, som trenger oppmerksomhet
- Konstant tørste, hyppig vannlating, gradvis fører til dehydrering,
- Rapid vekttap diett med god appetitt,
- En stor mengde sukker i blodet,
- Tørr hud og kløe,
- Slow tilheling av sår og riper, og kur av smittsomme sykdommer,
- Uklart syn, tretthet.

Barn er utsatt for diabetes på genetisk nivå, kan symptomene vises umiddelbart. Arvelig sykdom kan være en hvilken som helst alder - fra fødsel til tretti år. Hvis noen familiemedlem med diabetes, bør foreldrene ikke forvente tydelige tegn, bør gjennomføre en studie for å identifisere gener som er ansvarlig for utvikling av diabetes. Det vil hjelpe på tide å ta affære.
Selv om mottakelighet genet identifisert, betyr det ikke at barnet er alltid syk. Siden det er andre gener som beskytter kroppen mot sykdommen. Hvis de vinner i denne kampen diabetes hos et barn kan ikke vises. Med dette i bakhodet, kan foreldre unngå risiko for å prøve å beskytte barn mot provoserende faktorer.
Hvis et barn var slike funksjoner som følelse kvalme, svakhet, magesmerter, puste raskere enn normalt, det aceton lukt, tap av bevissthet oppstår, overdreven svetting, umiddelbart la det lette karbohydrat snack, slik som å unngå alvorlige komplikasjoner. Og deretter gå til legen. Det bør bestå tester som avslører nivået på blodsukkeret.
Hvorfor barn utvikler gjør diabetes
Barn som er utsatt for å utvikle diabetes, årsaken til diabetes er:
- Barndoms infeksjoner, røde hunder, meslinger, kusma, influensa sjelden. Disse virusene har en struktur som ligner på midler som forstyrrer bukspyttkjertelen. For å forhindre diabetes vanlige forebyggende tiltak, styrke immunforsvar, ville være svært nyttig;
- Kunstig fôring. Denne maten inneholder kumelk proteinet albumin, som er lik de protein betaceller. Et barn med en genetisk disposisjon som mottar blandingen, øker risikoen flere ganger;
- Stress. Når kroppen føles spenning, dramatisk svekker det immunforsvaret. Stress forstyrrer nervesystemet som begynner antistoffer til å sende feilaktige signaler, slik at de blokkerer beta-celler.

Hva gjør du når diagnosen "diabetes"
Hvis et barn diagnostisert "diabetes av den første typen," det viktigste for foreldre - akseptere dette faktum uten unødvendige negative følelser. Når syke familiemedlem forverret eksisterende problemer. Generell nervøsitet innvirkning på barnet. Krangler og skandaler bare komplisere situasjonen, og barnet begynner å føle seg skyldig. Forberede barnet ditt for en ny, helt forskjellige liv. Nyheten om hans sykdom for sjokk. Det første barnet følelser - frykt og fortvilelse. I denne perioden er det særlig nødvendig kjærlighet og støtte fra venner.
Barnet kan nekte sykdommen eller trekke tilbake helt oppslukt i en smertefull tilstand. Foreldre må hjelpe henne gjennom dette stadiet, rolig forklare reglene. Venne seg til den konstante selvkontroll er vanskelig. Barnet er nødvendig for å kurere depresjon, da det kan føre til forverring av fysisk tilstand og alvorlige psykiske lidelser. Dette kompliserer sykdommen.
Når barnet er klar over at diabetes har blitt en del av livet hans, er normal situasjonen.
Hvordan å behandle diabetes hos barn
Den viktigste formen for behandling av diabetes hos barn - insulin. Den er delt inn i tradisjonelle og intensiv.
Det første alternativet er holdt på hoveddelen av pasientene som fikk insulin og innebærer ikke mer enn to ganger om dagen. Barnet har til å følge en streng diett, daglig rutine, begrense fysisk aktivitet. Brudd på disse retningslinjene kan føre til alvorlige komplikasjoner.
Intensiv insulin gir kontinuerlig overvåking av blodsukkernivået, noen ganger opptil sju ganger om dagen, og insulin injeksjoner seks ganger om dagen. Denne behandlingen av diabetes hos barn krever mer ansvar, samtidig som manifestasjon av symptomer betyr ikke utvikle sykdommen og tillater ikke følge en streng diett. For behandling av insulin brukes forskjellig varighet: fire timer kort, mellomlang til ti timer lang til trettiseks timer.
Gunstig effekt på barn med diabetes mellitus, gir daglig fysisk aktivitet. Det vil bidra til å redusere sukkerinnhold og godt designet kurset vil justere insulindosen.
I tillegg til hoved behandling kan du bruke folk rettsmidler. Deres hovedoppgave - å støtte pankreatisk funksjon og for å forebygge utvikling av diabetes. Med utviklingen av sykdommen kan observeres vaskulære lesjoner, nyresvikt og andre sykdommer. Folk rettsmidler bidra til å redusere og lindre symptomene.
En metode for behandling av diabetes hos barn er bukspyttkjertel transplantasjon. Siden mesteparten av reduksjonen i insulin nivåer assosiert med lesjoner av kreft, spesielt celler som produserer insulin, kan transplantasjon av legemet korrigere denne tilstanden.
Myter om diabetes hos barn
Bruken av søt i en masse av årsaken til sykdommen. Dette er ikke sant. I større grad den kan skade et barn pasient som har karbohydratmetabolismen. Hvis bukspyttkjertelen av et barn er sunn, søt han ikke ble skadet.
Forhøyede nivåer av sukker i blodet viser at et barn med diabetes. Det er flere stadier av metabolske, cellene blir mindre mottakelige for nedbrytning av karbohydrater, funksjonsfeil i bukspyttkjertelen og andre problemer. Diabetes - den verste fall. Hvis blodsukker barnet mye diagnostisere, selvfølgelig, for tidlig, men foreldre bør tenke nøye undersøkelse.
Barn som lider av diabetes, raskt økende vekt. Overskudd av kroppsvekt er sannsynligvis årsaken til sykdommen, og i voksne, og den andre typen. Barn, men gå ned i vekt og samtidig opprettholde en god appetitt, er dette på grunn av akselerasjon av metabolske prosesser.

Blod pasienten har en søt smak. Dette er ofte funnet betegnelsen "blod sukker". Faktisk inneholder blodet bare glukose i en sunn person av hastigheten på tre og et halvt til fem og et halvt mmol / l, og hos diabetespasienter - bedre, men fortsatt ikke tilstrekkelig til å gi en spesiell smak av blod.  
Яндекс.Метрика