Når vil rødhet i huden etter DTP vaksinasjon

 DTP - vaksine for forebygging av sykdommer så som difteri, stivkrampe og kikhoste. DTP vaksine vurderes reaktohennoy, er det ganske vanskelig for kroppen barna. Bivirkninger som oftest forekommer på den tredje fjerde vaksine. Dette skyldes det faktum at i løpet av denne perioden kroppen på babyen begynner å produsere immunceller.
 Mange barn vaksinert på stedet rødhet og, selvfølgelig, er bekymret for sine foreldre og interessert når vil rødhet på huden etter DTP vaksinasjon.
 Eksperter hevder at lite bivirkninger og med gunstig, da de si at et barn er dannet immunitet mot sykdom, hvilket betyr at vaksinen begynte å kjøre. Dette betyr ikke at hvis barnet bringer vaksine uten bivirkninger, du bevisst gjør vaksinasjon. Selvfølgelig ikke. Bare hvert barn reagerer på vaksinen annerledes.

 Hva er DTP-vaksine


 Kikhoste, difteri og stivkrampe tilhører svært alvorlige forhold. Og de er ikke bare svært farlig sykdom, og konsekvensene etterpå. Kikhoste, for eksempel, fører til lungebetennelse eller hjernebetennelse.
 Skille disse fra andre sykdommer som er forårsaket av komplikasjoner i stedet for bakterier som toksiner de produserer. Derfor må kroppen lage immunitet mot toksinet. Dette er ment for å gjøre DTP-vaksine.
 Enhver vaksine forårsaker alvorlig restrukturering av kroppen forbundet med restruktureringen av immunsystemet.

 Reaksjoner på DPT


 Lokal reaksjon til DTP uttrykt i rødhet og hevelse på stedet der skuddet gjorde. Hevelse kan være ganske store - opptil 8 inches. Når vil rødhet i huden etter DTP vaksine? Vanligvis, rødhet og hevelse er to eller tre dager. Men noen ganger varer lenge.
 Vanlige reaksjoner inkluderer feber. Leger anbefaler, som et forebyggende tiltak, to eller tre timer etter vaksinering ta en febernedsettende. Ta medisiner og bedre neste dag
 Til alvorlige reaksjoner inkluderer sterke smerter på injeksjonsstedet og hodepine, ledsaget av høyt gråtende barn. Komplikasjoner kan manifestere allergiske reaksjoner.
 Ved alvorlige lokale reaksjoner inkluderer rødhet på huden etter DTP vaksinasjon enn 8 inches i diameter.
 Hvis foreldrene bekymret lenge kjører rødhet på huden etter DTP vaksine, anbefales det å barnelege.  
Tidsplan av vaksiner til barn, og etter et år

 Før selv var spørsmålet om å være vaksinert barn. Foreldrene selv brakte dem til hver planlagte prosedyren. I dag, de begynner å stille spørsmål ved behovet for forebyggende tiltak. Foreldre er ikke gitt en detaljert tidsplan for vaksiner for barn fordi de ikke kjenner seg selv når de trenger å gjøre dem. Hvert år mer og mer vanlige bivirkninger forbundet med bruk av vaksinasjon. Disse effektene er ofte irreversible.
 Minimal skade - epilepsi, maksimum - død. Disse sakene presser foreldre til å nekte vaksinasjoner. Men disse effektene dukket opp bare på individuell mottakelighet for barnet. Så, gjør klokt i å forbedre beredskap kontrollorgan baby å få vaksiner, men på statlig nivå er gitt.
Tidsplan av vaksiner til barn, og etter et år


 Uansett, det er et vaksinasjonsprogram for barn som trenger å gjøre alle barn. Foreldre kan velge hvilken vaksine vil bli gjort barnet - betalt (kombinasjonsvaksine) eller gratis (en vaksine).

 Vaksinasjon for barn under ett år


 La oss se på planen av vaksiner til barn under ett år. Vaksinasjoner er begynt å lage den første dagen i livet. På denne dagen vaksinasjon mot hepatitt Art. I perioden fra tredje til sjuende dag - fra tuberkulose. I en alder av en måned re-vaksinert mot hepatitt B.
 I tre måneder er en omfattende vaksinasjon mot difteri, stivkrampe, kikhoste, polio (DSKP). Etter 15 måneder, dvs. 45 måneder, har re-vaksinert mot stivkrampe, difteri, polio, kikhoste. I en alder av seks måneder, barnet ditt lage et ekstra sett med DSKP og re hepatitt B. Nøyaktig ett år - for første gang brukt en vaksine mot meslinger, røde hunder, kusma. Dette vi ferdig vaksinasjon for barn under ett år.

 Vaksinasjon for barn etter et år


Tidsplan av vaksiner til barn, og etter et år

 Vaksinasjon for barn etter et år preget av det faktum at vaksinering bør gjøres nå svært sjeldne. På 15 han brukte igjen DSKP. Ca 2 år er vaksinert mot polio. I en alder av seks år fra den siste fasen av meslinger, røde hunder, kusma. I syv år med obligatorisk vaksinasjon mot tuberkulose og pode kan ikke vaksineres barn mot hepatitt Art. 13 år jenter vaksinert mot røde hunder, ikke er vaksinert barn vaksinert mot hepatitt Art. I 14 år - den siste etappen vaksine DSKP.
 Før lage vaksinen, må et barn undersøke barnelege og bare da du kan gå for å gjøre vaksinasjon. Etter vaksinasjon mulig svak feber, over tillatt nivå bør gi febernedsettende. Husk samsvar med post-vaksinasjon perioden hvor du ikke kan få på plass av vaksinasjon, mate babyen allerhychnыmy produkter. Ved den minste nød kaller ditt barns barnelege. Vaksinasjon for barn fortsatt trenger å følge, fordi de er i stand til å hindre smitte barnet en av de farligste sykdommene.

 Video vaksinasjon for barn


 Denne videoen svare på spørsmål om immunisering planlegge små og store barn.
Vitrianka symptomer hos barnVannkopper, eller for å være mer presis kopper - en smittsom sykdom som manifesterer seg i form av konkrete hudutslett. Hvis en person smittet med vannkopper, dannet han en sterk immunitet mot sykdommen. Årsak til sykdom ligger i et virus som er i stand til å infisere celler og hud og slimhinner.
Den forårsaker vannkopper
Herpes virus som forårsaker vannkopper, veldig lett overføres fra infiserte til friske dråper. Inkubasjonstiden av vannkopper varer 10-21 dager, og hvis på den tiden barnet gikk i barnehage, skole og andre offentlige steder sannsynligheten for betydelig økt. Denne sykdommen er ikke alltid mulig å umiddelbart bestemme pasienten blir smittsom før utslettet og forblir så etter det for en uke.
Den største risikoen for å pådra kopper hos barn under fem år. Babyer som er matet morsmelk, knapt berørt av sykdommen, så vel som å motta immunitet fra moren gjennom morkaken fortsatt i utero periode. Etter ti år, barn får sjelden syk vannkopper, men hvis fortsatt syk, er mer vanskelig og lett infeksjon.
Vitrianka betraktet som en barnesykdom, men voksne som ikke sårer henne i barndommen, kan bli infisert.
Symptomer på vannkopper
De første tegn på sykdommen - utslett på kroppen. Opprinnelig en liten kvise som er raskt voksende i størrelse, overgang grov og svinger inn i en boble med vassen innhold. Det er et utslett over hele kroppen, barnet sløv, det er tap av matlyst, kan kvalme være.
Antall kviser kan vokse svært raskt eller innen et par dager. Ny utslett vises vanligvis gradvis i løpet av uken. Det hele avhenger av immunsystemet. Hvert element av sin lille punktet svinger fra mørk rosa flekker av uregelmessig form. Det stiger over huden, og inne er væske. Boble til slutt brister, i stedet er det en skorpe, som deretter faller av. Huden etterlates uten arr. Solid flekken rosa går tilbake i lang tid - om to uker. Igjen er det kviser er ikke så forferdelig og mindre, som kroppen har begynt å produsere antistoffer mot viruset som forårsaker vannkopper. De tillater ikke spredning av utslett.
Når vannkopper lymfeknuter kan bli utvidet, spesielt i nakken og bak ørene.
Symptomer på vannkopper
Vanligvis starter infeksjon med en liten varme og svakheter, og en dag et utslett vises. Barnet opplever alvorlig kløe, noe som resulterer i gre den berørte huden. Foreldre bør overvåke dette og unngå riper, slik at du kan tildele ytterligere smitte. Væsken er i bobler svært smittsom fordi den inneholder levende virus kopper.
Fremveksten av en ny utslett ledsaget av økning i temperatur. Gutten føler svakhet, søvn og appetitt forringes. På den tiende dagen i den syvende alle bobler dannes en skorpe, temperaturen synker, og pasienten slutter å være smittsom.
Nye lesjoner dannet på bakgrunn av eksisterende som utslett ser annerledes på det samme hudområdet. Endringer kan også påvirke slimhinnene, forårsaker sterke smerter.
Hvordan å behandle vannkopper
Vanligvis er behandling gjøres hjemme. Denne fjerningen skal være bare ytre tegn på vannkopper. For å lette pasientens tilstand, han får febernedsettende midler, konserveringsmidler bobler som skal smøres, kløe fjernet antihistaminer. I Zelenka brukes til desinfeksjon - standard antiseptisk. Det er nok å smøre hver ny flekk eller prosessen bare skrape.
For seks eller syv dager er anbefalt sengeleie, helst så ofte som mulig for å endre sengetøy. Et sykt barn bør drikke rikelig med væske.
På alvorlighetsgraden av vannkopper påvirker hygiene. Klær bør være bomull, med lange ermer. Dette vil bidra til å hindre riper og infeksjon av friske deler av kroppen. Det er viktig at barnet ikke blir svett. Vask det ikke er nødvendig, maksimum - en rask dusj.
Holde babyen fra utkast, infeksjoner og forkjølelse. Dette reduserer immunsystemet. La ham vitaminer, frukt, ofte gå i frisk luft. Barn med svekket immunforsvar når trusselen om infeksjon med varicella zoster immunglobulin administreres. I sjeldne tilfeller alvorlig infeksjon på sykehus barn.  
Яндекс.Метрика