Hvordan å bade en baby?
 Bading - en viktig fremgangsmåte obschehyhyenycheskaya det opprett renheten av kroppen, stimulerer funksjon av huden, blodsirkulasjon, utvikler nervesystemet motoriske ferdigheter og psyko baby. Det er viktig å ta med babyen bading nytelse, og var ikke forbundet med ubehag eller smerte.
 Får bading bør forberede seg på forhånd at du vil trenge under prosedyren. Sjansen er at du trenger et lite bad for bading baby (det er mer praktisk og sikrere enn de fleste voksne bad, spesielt for en nyfødt), noen tørre håndklær og servietter, helst myk, men er absorberende materiale, et par stykker av vatt - Care babyens hud og tørr flat overflate dekket med rent materiale eller matte - for svøping og baby tørk. Det er også nødvendig å forberede grunnleggende barnehager som er anbefalt under og umiddelbart etter bading (baby såpe eller vaskemiddel for bading, barne sjampo) og en myk svamp til å vaske babyen. Bath bør være varm (37 grader), temperaturen i rommet der bading bør være 22-25 grader.
 Å vaske håret og hodet bør bruke en spesiell baby shampoo. Det anbefales også å bruke sjampo som har formelen "Ingen flere tårer" (ingen tårer). Hvis en sjampo blir enda i øynene dine - ikke skremme barnet og ikke føre dem irritasjon. Unngå å få såpevann på ansiktet til barnet (for hud rensing anbefales å bruke kokt vann). Håret bør vaskes babyen ikke mer enn to ganger i uken.

 Prosessen er ganske enkel bading. Gi barnet ditt en liten svømmetur i badekaret hvis han har dette ønsket, og deretter forsiktig vaske babyen din fra toppen - hals, bryst, mage, armer, etc. Ansikt vask minst rent vann. Imidlertid bør bading prosedyre ikke vare veldig lenge vannet i badekaret kan kjøle ned. Etter bading trygt fjerne barnet fra vannet og klapp den med et mykt håndkle. Babyen kan ikke tørke med et håndkle, da dette kan føre til skade på huden og føre til at babyen ubehag og til og med frykt. Separat tørr armhulen, hals, lyske, navleregionen og folder i huden.
 Hvis babyens hud har en tendens til å tørke eller deponering av "skorpe", anbefales å tørke steder spesiell babyolje som fukter huden og er spesielt effektiv umiddelbart etter bading. Denne oljen må kle seg godt og ikke forstyrre den naturlige pust av huden. Bedre bruk av raffinert mineralolje, som ikke er oksidert og ikke skaper en grobunn for mikroorganismer. Ofte babyens hud blir irritert eller utslett. I dette tilfellet er det anbefalt å smøre de berørte områder av spesiell babyen krem. Hvis huden din er bleie utslett, bør de behandles baby pulver. For å gjøre dette, hell litt pulver på håndflaten og distribuere det til innen utdanning bleie utslett på babyens hud (ikke helle direkte på kroppen). God pulver effektivt reduserer friksjon inne i huden og huden folder av stoffet og absorberer overflødig fuktighet, eliminere de viktigste årsakene til bleie utslett og hindre irritasjon. Det er viktig at du bruker pulver ikke dannet grobunn for mikroorganismer og ikke støtte deres vekst og reproduksjon. Husk at du ikke bør brukes på et stort antall av barnets kropp pulver og brukes på samme hud krem ​​pulver og samtidig. Å rense nesen og ørene kid, praktisk å bruke bomullspinner, men udugelig program de kan være farlig. Bruk dem alltid bare å rense ørene og de ytre kanter av de nasale åpninger. 
 OBS! Aldri sette kjepper inn i øregangen eller den indre hulrom av nesen. Etter å ha tatt et bad la barnet få litt hvile.
 Utarbeidet av Natalia Mykhaylenky  
Barnet ble blande dag og natt for å gjøre

 En av trøbbel - når blandet babyen dag og natt, hva gjør foreldrene ikke vet. Derfor kan vi bare plage seg selv og babyen. Når babyen er våken om natten - det er ikke normalt. Ikke glem at med gamle babyer sove mer og sover mindre, og det kan fort bli et problem.

 Natt fôring


 Det er nødvendig å tilstrekkelig å forstå at akseptere definisjonen av "natt spise". Tross alt uvitende på dette området omfatter foreldre til nyfødte natt å komme opp i patologi kolonne. Det er ikke slik! Spedbarn matet annenhver time, så det er ingen forskjeller mellom natt og dag. Fra og med den måneden du bør begynne å spille med barnet, prøve å distrahere ham, for å vise at nå om dagen, og nå kan du spille. I løpet av natten lys er ikke verdt å få sterkt lys, så det gjør ikke distrahere barnet fra dvale ritual.
 Hva om barnet blir forvirret dag og natt
 Sørg for å begynne å justere søvn så snart merke at noe er galt. Dersom barnet er forvirret dag og natt, vil det bare være aktive om natten, som vil plage deg, og vil sove i løpet av dagen, nesten uten å våkne opp. Sent riktig grafikk babyen søvn kan føre til større tearfulness og nervøse lidelser ved å ikke bare barnet, men også av moren som bare ikke vil ha tid til å hvile.

 Hvordan å heie babyen dag


 Hvis du ikke vet hva du skal gjøre med barnet, bare prøve å snakke med ham, trening, lå på magen. Disse prosedyrene er ikke bare muntre opp barnet, men også vil være nyttig for den generelle utviklingen av barnet. Synd å korrigere barn som har fylt seks måneder. De har utviklet en vane av å våkne opp og deretter sovner som de vil.
 I dette tilfellet tenker over det vanskelig å arrangere en bestemt tid for babyen sengetid. Det kan beskrives ved hjelp av lyset på bestemte tider. Dette ville bety at det er på tide å gå til sengs. Juster drømmen barnet før han slår to år. I løpet av denne tiden barna begynner å vise sin egen mening, og de må være vanskelig å skille seg av med det kjente.  
Hvordan forklare et barn tillegg til subtraksjon barnet forklare

 Dagens barn lærer fort datamaskiner og kalkulatorer, men ofte vet ikke hvordan de skal telle i tankene dine. Men oral konto - en trening for hjernen, som i likhet med muskler, trenger konstant trening. Mange foreldre står overfor det samme problemet: deres baby perfekt anser til 100 og forover og bakover score, men legge til og trekke lærte ikke. Hva gjør jeg? Som forklart ved tilsetning av et barn? Hvordan å forklare barnet fradrag?

 Tallene


 Barnet kan telle - det er flott, nå er det på tide å gå til studiet av tall. Det er viktig at barnet visste at figuren - en utpeking av et bestemt nummer. Tre ball tre kattunge, tre godteri - er det samme antallet som er angitt med ett siffer. Det er veldig lett å finne denne perioden-magneter som barnet kan spille, klamrer seg til sine fagområder. Så de vil alltid være synet av barnet ditt.
 Barnet har lært tallene - du kan introdusere begrepet "null". Beregne hva som ikke. Det var epler, vi har spist mange epler? Zero. Hva er ikke - er null.

 Mer er mindre og


 Forklar barnet ditt begrepet mer er mindre. Nok av alle fugler på en gren? Kvister var ingen fugler, så det er flere og fugler - mindre. Hver fugl har fått kvist? Så det jevnt. Fugler og like mange grener - "en".
 Hvis det viser seg at det var på tide å gå videre til enkle matematiske operasjoner: pluss, minus, uansett.

 Tillegg


 Det er mange måter å forklare til barnet for å legge til, men det enkleste - på tærne.
 Nå er en rekke teorier som hevder at utgiftene fingre hindrer utvikling av muntlige overleveringer. Vi vil ikke krangle. Valget er alltid foreldrene. Utforske andre teknikker, prøve dem med barnet ditt.
 En god metode for å lære barn stigen forsamlingen med talltastene på hvert trinn. Vi går opp - sminke.

 Subtraksjon


 Og forklare barnet fradrag? Subtraksjon trenger å bli undervist ved montering. Barnet er det viktigste å huske på: i forberedelsen var mer i subtraksjon - mindre. Det kan hjelpe den samme stigen, gå ned - trekke fra.
 Unngå kreditt når ord som "tror" eller "gjette". Matematikk - en eksakt vitenskap. Et barn skal ikke spekulere, og telle.
 Forklar barnet ditt addisjon og subtraksjon lett å oppnå en forståelse av de viktigste tiltak. Nå vet du hvordan du skal forklare barnet addisjon og subtraksjon.  
Hvordan du raskt og enkelt lære gangetabellen

 Multiplikasjonstabellen - en snublestein for mange barn og deres foreldre. Hvor mye smerte og tårer fra en omtale av gangetabellen mange foreldre rett og slett forskrekket. Multiplikasjonstabellen designet for mekanisk minne og god, hvis et barn dette minnet er godt utviklet, og hvis ikke? Hvordan du raskt og enkelt lære gangetabellen?
 Selvfølgelig, en dag lære gangetabellen er urealistisk, men en uke er mulig. Spesielt hvis du hjelpe barnet ditt gjøre prosessen mer tydelig, forklare noen av triks og teknikker som konverterer den smertefulle prosessen med spillet.

 Visuelle hjelpemidler for å hjelpe deg å lære gangetabellen


 Det er best å begynne å lære gangetabellen med en fargerik plakat av maleriet tabellen. Involver barnet i dette arbeidet. På et stort ark raschertyte bord og begynne å fylle tabellen. Som vanlig, tallene for hver kolonne av dine eksempler. La barnet hjelpe deg.

 Hvordan lære multiplikasjon med en, to, tre, fire


 Multiplisere med ett barn vil lett huske. Før du fullfører kolonnen igjen med et barn som er multiplisere, som betyr multiplisert med en, og begynne å fylle en kolonne. Ikke rush umiddelbart til det rette svaret, la barnet fortelle deg. Gang fylt kolonne, sjekk barnets kunnskap og å fortsette å fylle disse kolonnene.
 Husk regelendringene inkludere faktorer og fylle horisontal linje - den øverste raden i tabellen. Du har allerede lært det - det er en multiplikasjon enhet. Alle studerte eksempler konturer lyse markør, la barn se resultatet. Det er hvor mye han vet, har mindre å undervise.
 Multiplisere med to. Igjen, husk at dette multiplikasjon, la barnet er to identiske tall, fylle kolonnen. Vi må bruke mer tid i minne, men ikke hastverk. Lære multiplikasjon av to godt og bare da gå videre til multiplikasjon av tre. Men før det barnet for å sjekke kunnskap om multiplikasjon av to og fylle en annen horisontal linje i tabellen. Merk alle eksempler på lyse markør og gå videre til multiplikasjon av tre. Her er hvordan du raskt og enkelt lære gangetabellen etter én, to og tre.
 Multiplikasjon av fire vil kreve mer tid. Men uansett hvor mye det tok ikke gå videre til godt ikke lære multiplikasjon med fire. Først da maler markør fjerde kolonnen og en horisontal.

 Multiplikasjon av fem, ni og ti


 Multiplisere med fem. Legg et barn mønster av vekslende nuller og femmere i multiplisere med fem. Det vil være lettere å huske. Å merke seg den femte kolonne og horisontal markør kan holde en liten feiring, fordi halvparten av tabellen du har lært, og trengte å lære mye mindre enn du allerede vet.
 Multipliser ni synes å være det vanskeligste i tabellen, men det viser seg at det ikke er noe enklere enn å raskt og enkelt å lære gangetabellen av ni - på fingrene. Plasser hendene foran ham. Start med lillefingeren på venstre hånd - multiplikasjon hjørne enhet - heve mizynchyk, løgn venstre ni fingre. Løft deretter neste finger - multiplikasjon av to - venstre av hevet finger - enhet, rett - åtte, får vi 18 og så videre. I dette spillet barnet raskt huske multiplikasjon av ni.
 Multiplisere med ti veldig enkelt, du trenger bare å forklare for barnet at denne navngi Kors, og han vil fylle kolonnen.
 Her er hvordan du raskt og enkelt lære gangetabellen.  
Яндекс.Метрика