Hvis barnet ditt er syk
 I går pjokk løping, hopping, dansing rundt i huset, og nå lunefull, tigge min mor å håndtere og fullstendig mistet sin appetitt og hvis du rørt pannen varm og målte temperaturen, termometeret viste 382! Babyen min er syk! Ingen oppstyr, nøkternt vurdere situasjonen, vurdere hvordan og hvor barnet kunne fange en infeksjon eller supercool: utkast, iste, eller kontakt med et sykt barn? Spesielt nå, i løpet av våren, på grunn av hyppige temperaturendringer når det er sterkt sollys, og en kjølig bris blåser, bør mødre være mer forsiktig i å velge babyklær.
 Så, etter å ha ringt legen bør følge produsentens instruksjoner, mor (og ikke bare) skal ikke behøve å gjøre innsats for å bekjempe sykdommen.
 Omsorg for et sykt barn er en av de viktigste punktene på veien til utvinning. Lag din dyrebare babyen tilstand der pasienten vil føle deg komfortabel. Følg bad som er syk, hans seng, sengetøy, klær. Fortsett å observere god personlig hygiene regime av dagen, maten bør være mindre kalori og næringsrik som inneholder vitaminer som er så syke kroppen trenger.
 Først av alt ungen trengte frisk luft, noe som betyr at mor bør lufte ut rommet der barnet. Selv om vinteren åpent vindu, og barnet fjerning i et annet rom. Noen ganger foreldre tror at varmt rom vil komme pasienten, faktisk, det vil bare forverre tilstanden til barnet. Tillatte temperatur i rommet babyen bør ikke overstige 20 C, bare for spedbarn kan være høyere 22C. Om sommeren kan du holde vinduene åpne. Sørg for å gjøre en våt rengjøring pasientrom. Hold ekstra senger ting bedre skyve alle stoler og stoler fra henne.
 Oftere skifte klær pasient, hvis barnet svetter, må du skifte klær og sengetøy 2-3 ganger om dagen. Forlat aldri et barn under vått undertøy, vil det bare forverre tilstanden til barnet. Klær for barnet å være så varm og lett.
 Også foreldre bør huske at i moderne leiligheter, spesielt om vinteren, på grunn av ildsteder luften er veldig tørr. Hvis et barn har en betent nasopharynx, tørker det opp slim i en slik atmosfære, gjør det vondt å svelge barnet, kan barnet ikke sove, bekymring, gråter. Fordamper i rommet kan bruke en luftfukter eller et stort håndkle, og til å tisse det med vann.
 Hvis et barn føles godt, hans daglige rutine skiller seg lite fra dag diett av et friskt barn, med mindre mangelen på turer. Men hvis sykdommen er vanskelig, det er betydelige forskjeller fra normal: Baby sover i lang tid, gjerne flere ganger om dagen (det er ikke nødvendig å vekke ham), forverret appetitt, og noen ganger et barn kan og nekter å spise. Ikke bry deg om det, ikke tving det er tid for alt, trenger han babymat så snart han føler seg bedre. Prøv å fange opp eventuelle pasienten i ro, interessant spill.
 Mødre og alle andre familiemedlemmer til å være klar over hva barnet ditt bør gis til pasienten så mye hengivenhet og ømhet under sykdom. La tonen i stemmen din er myk vuggesang sang, snakke rolig, vennlig, og samtidig trygg.  
Hvordan å interessere barnet til å spise

 Hvilke problemer noen ganger oppstår fordi barnet ikke spiser. Moms bekymre deg, bestemor kjøre et barn med en skje, ordne rundt bordet nesten teaterforestillinger, og barnet ikke vil spise. Hva du skal gjøre i denne situasjonen? Hvordan å interessere barnet spise?
 Det er noen regler som du bør følge for å barnet spiste godt.

 Regel ett


 Ikke tvinge et barn til å spise. Den største feilen foreldre når de sier, "Du må spise alt." Bedre fortelle barnet hvor nyttig dette rotet som kjemper spiste dette rotet og bli så sterk og stor.

 Hvordan å interessere barnet til å spise
 Hvis et barn spiste halvparten, ikke skjelle ham, og ros. Hvis du føler at et barn spiser lite, så ta det til en regel å skrive ned alt som spiste babyen i løpet av dagen. Snart vil du innse at barnet ditt er å spise nok.

 Andre Rule


 Sette barnet i en bolle halv deler. La jo bedre vil spørre kosttilskudd. Så vil du snart finne ut hvilke matvarer barnet liker mest.

 Tredje Rule


 La barnet ofte spiser sammen med familien sin. Først er det en god tradisjon for å samle hele familien rundt bordet, og den andre, som så appetitt spiser voksen, baby ikke vil ha dem til å falle bak.

 Regel Four


 La barnet spiser seg selv, ikke mate den. For ham, vil det være et ekstra insentiv til å spise alt.

 Regel fem


 La barnet vil være vakre retter. En kopp lyse farger, mønstret plate på bunnen. Så det vil være interessant å spise raskere å se en blomst eller et pinnsvin i bunnen av fatet.

 Regel sjette


 Hvis barnet ditt alltid be om det samme til frokost, ikke motstå. Derfor er det hans favorittrett. Hos voksne, veldig ofte den samme rett til frokost, og sier vi at det er en vane. La barnet og ha denne enkle vane.
 Disse enkle reglene vil fortelle deg hvordan å interessere barnet til å spise.  
 Jeg er sikker på at mange av oss husker hvor fantastisk det var som et barn til å rulle av fjellet "hodestups" føles raskere vind slicing gjennom luften strømmer av luft på en sykkel. Husk hvor mye lykke det brakte en følelse av hvordan gutter og jenter ridning i tunet på en gang, og barnet, som var sykkelen har alltid vært fokus for barn. Og dette er ikke den eneste fordelen av sykkelen.
 Hvis et barn, uansett alder kan han være, begynner å sykle, er det å trene og styrke beinmuskulaturen og pressen, og det kardiovaskulære systemet som helhet, noe som i sin tur øker utholdenhet.
Hvordan velge en sykkel for et lite barn

 Det vil ta en stund, og du vil merke at barnet ditt har blitt stadig våkner opp frisk og aktiv, og hvis barnet er svært liten, kan sykkelen være et utmerket verktøy i utvikling og koordinering av det vestibulære apparat.
 Tross alt, bare tenk, vil han samtidig pedal, rattkontroll fokusere sin oppmerksomhet på den bestemte formål som er mye arbeid, forresten! Og takket være den økte blodtilførselen øker stoffskiftet, slik at barnet føler seg mye bedre og mer energisk.
 Brønn, som en følge av alle disse fordeler - forbedrer kroppens evne til å tåle alle slags babyen sykdommen, bidrar til utviklingen av immunsystemet. Barn som ofte ri sykler, halvparten lider ulike forkjølelse og influensa.
 Så alle ulempene som oppstår i hodet av foreldrene før du kjøper slike ting bedre kast, deretter raskt gå for denne "trener" helse og lykke. Og til ungen fikk fra sykling bare den positive siden, er det nødvendig å vite hvordan du skal velge riktig sykkel for et barn.

 Hvordan du skal velge?


 Først av alt, den beste følge en gylden regel: Jo yngre barnet er, jo lettere og nezamыslovatey bør være en modell sykkel. Hva er fornuftig å kjøpe dyrt og et lite barn "evig" sykkel, en gang bare et år på ham ikke sitte ned, som bare vokser ut av det.
Hvordan velge en sykkel for et lite barn

 Og det er svært viktig at parametrene av sykkelen montert parametere av barnet, hans vekst, lengde på armer og ben, vekt. Vanligvis har hver alder sin egen størrelse sykler, slik som barnet vokser opp til 100 cm størrelse hjul bør ikke overstige 12 inches, med en økning til 130 cm - 20 inches, og har vokst stadig krysser over mark, kan du trygt kjøpe voksen sykkel kan ikke gå galt.

 Hvilken modell sykkel er egnet for et barn 2-3 år?


 Det vanskeligste valget er å foreldre når de kommer for første gang til å kjøpe et mirakel babyen virker så liten og hjelpeløs, men akkurat det samme på den tiden de studerer hardt verden og aktivt utvikle fysisk.
 Først av alt, ikke glem at sykkelen - det er i alle fall et leketøy for barnet fordi barnet vil like det bare når han ser det på denne leken. For eksempel barn bære noe interessant, sørge for at transport var i bagasjerommet der barnet vil være i stand til å laste ned noe leketøy og bære den fra sted er ikke stedet.
 For å beskytte barnet mot brudd, faller og slag, nok til å kjøpe ham en hjelm og annet utstyr, og i en så liten alder, ikke hver babyen overleve lenge i en tett hjelm.
 Du må lære ham å falle, og tidlig barndom. Hvordan du gjør det? Bare ikke forstyrre barnet til å falle når han begynner å ta de første skrittene, gi ham litt av frihet, frykt ikke, kan små barn har en utmerket mekanisme som beskytter dem fra skade, de bare sitte på rumpa, hvis det ikke var tilfelle.
 I tillegg må du huske på hvis du overklokke hjul og fire hjul, og deretter vri rattet kraftig til å trekke på turn, kan sykkelen lett kollapse på sin side. Det er nødvendig å ta hensyn til denne funksjonen og forklare barnet hvordan man skal oppføre seg i en slik situasjon.
 Når du kjøper en sykkel bør plante babyen til ham, spores tilbake til en sittestilling ben fikk helt til bakken, hele foten, det samme gjelder pedalene, selv når den er i nedre posisjon.
 Husk å merke seg det faktum at sykkelen vil rulle baby, så det burde være enkelt nok, det skal fungere uten mye pedal, vri rattet. Sykkel med plast ramme synker betraktelig i vekt, men selvfølgelig metallramme vare lenger.
 Når du kjøper en sykkel ungdom, bør du også sørge for at det vil holde seg på det: når pedalen er på det laveste punktet, bør benet være fullt utbedret, og toppen av kneet bør ikke røre rattet. Håndtaket styring bør ikke være på nivå med magen rytter, som i en nødsituasjon eller høsten, kan det forårsake alvorlige skader.
Hvordan velge en sykkel for et lite barn

 Hva bør bestå sykler?


 •  Seter. Det bør ikke være glatt, slik at barnet ikke glir ut av det mens du kjører, små barn kan komme opp med en liten baksetet, vil hun ikke la barnet falle tilbake. Vanligvis disse seter med ryggen også utstyrt med setebelter som fanger babyen.

 •  Forsikring rim. Trengte også små barn, det gir ekstra beskyttelse barnet best å ring hadde mykt fôr som kan beskytte barn under kollisjoner. Mest Rammen er flyttbar, det kan skrus eller skru boltene på sykkelen.

 •  Fotstøtte. Ofte de trenger for å lage et barn kan sette dem på bena når sykkelen rullet foreldre. De er formet skuffer for ben, som ble spilt inn på en spesiell nivå.

 •  Håndtak for foreldre. Metall håndtak som er skrudd fast til baksiden av sykkelen, slik at foreldre til å rulle deres barn, kontrollere all bevegelse og retning av barns transport.

 •  Telt, som er flott gjemme fra den varme solen, og kan beskytte mot små regn.

 •  Trunk for leker, og hvordan uten.

 •  Hvor mye er en god barnesykkel?


   Prisen vil variere på ulike triks og dikkedarer, en barne modellene har en musikk bar, diverse knapper og spaker, vil de koste mer. Uberettiget misvisende - jo mer, jo bedre.
   Kniv tilstrømning til den dyreste modellen, sjekk at det er, og hvilke parametre trenger disse funksjonene sykkel barnet ditt. Dessuten vil prisen avhenge av produsenten, de fleste av modellene i vårt marked med produsenten - Kina, Taiwan. Og ikke la det bry, viktigst, ikke produksjonslandet, og produsentens opplysninger her allerede, og vi må trekke konklusjoner.
  Яндекс.Метрика