Sykkel for et barn 3 år

 Ifølge legene, sykkelen - det er ikke bare gjenstand barns lek, men også en trener for beinmuskulaturen. Sykle, utvikler barnet koordinasjon og romlig orientering. Å utvikle disse evnene kan starte fra 1 år. I denne alderen av "transport" bør være av tre hjul håndtak for foreldre å kunne når som helst å reagere eller kontroll barn uten hjelp transport barnet.

 Sykkel for et barn er 3 år gammel tre hjul. Håndtaket er ikke nødvendig, men du kan bruke flyttbare å bruke sykkelen som en barnevogn. Seter skal være komfortable og har en limiter. Dens funksjon kan utføre sete-stol eller vanlig sete side. En viktig egenskap vil sete justering og ratt høyde.

 Sykkelutstyr


 I denne alderen av sykkelen for et barn 3 år gamle kan ha stammen eller kurv av leker. Hennes barn brukes ikke bare for lastebiler leker, men for alle slags kvister, sand og steiner. Noen modeller har en spak som brukes til å overføre kurven. Det er representanter fra musikklinjen og sikkerhetsbelte. Som hos voksne modeller er hanskerommet, men ikke med nøkler og med barn sett (muggsopp, spade, sovochok, rake, bøtte, etc.).

 Sikkerhet


 På sykkel for et barn 3 år å etablere styrebegrenser (spesiell plate, noe som begrenser dens bevegelse). Dette vil sikre at barnet ditt tryggere uten å gi booster spinn på sin akse.
 Med så mange fordeler sykkel for et barn 3 år gammel og har mindre - fall til en side med en skarp sving. For å unngå dette, barnet umiddelbart forklare hvordan man skal håndtere en gave. Når du velger en sykkel ta hensyn til lette av sykler og lette motorvogner og rorpedalene. Juster setehøyden slik at barnet kan trygt nå pedaler og ratt slik at de ikke trenger å bøye.
 Hvis sykkelen har plastdeler, se dem for å unngå skade. Før du forlater på en tur, sjekk styrke bolter, som de har muligheten vidkruchuvatysya. Ikke glem at hver modell har sin maksimale vekt, så ikke uavhengig bekreftet dets stabilitet.  
Skjeling hos barnDagens øyeleger er stadig møtt med en rekke lidelser. En veldig vanlig sykdom er skjeling hos barn opp til tolv måneder. Årsakene til dette er mange: miljøforhold, TV-apparater, datamaskiner, komplikasjoner i svangerskapet i mødre og mer. En viktig faktor er genetisk predisposisjon. Problemer med synet kan overføres fra generasjon til generasjon. Hvis foreldrene nærsynthet, langsynthet, skjeling, det er en svært høy risiko for at babyens mottakelighet for disse sykdommene.
Derfor bør foreldre være oppmerksomme på visningen av din baby. Når han fyller tre år gammel, må du besøke en øyelege. Oftest det sender en barnelege. Men hvis ikke, minne ham på det. Spesialisten vil undersøke barnet holde en skikkelig test som vil bidra til å identifisere mulige synshemming. Hvis barnet er et problem, legen vil fortelle deg hva du skal gjøre videre. Og om nødvendig behandling raspishut ordningen eller direkte opptak til et sykehus.
Barn skjeling
Skjeling hos barn er sjelden et selvstendig brudd. I de fleste tilfeller følger det sykdommer som hyperopi og astigmatisme. I alvorlige tilfeller av sykdommen er et resultat av nærsynthet skjel. Foreldre bør huske at skjeling hos barn - er ikke bare en kosmetisk feil, og en alvorlig krenkelse av hele visuelle systemet.
En nyfødt baby er ikke i stand til å se ting klart. Denne evnen utvikler seg gradvis. I ung alder, alle barn utsettes for fysiologiske nærsynthet, som er direkte knyttet til utviklingen av skjeling. Behandlingen bør være fullstendig, men i dette tilfellet en mulig vellykket resultat.
Mest skjeling er funnet hos barn i alderen tre til fem år, men hos spedbarn skjer det ganske ofte. Symptomene er vanligvis lagt merke til av foreldre som tilbringer mye tid med barnet. Mark myse ganske lett. Umiddelbart kontakte legen din om råd. Korreksjon av skjeling hos barn - en kompleks prosess og krever innsats på den delen av legene og foreldrene.
Behandling av skjeling
Å behandle skjeling bør grundig. Først av alt, trenger du å kurere den underliggende sykdom - nærsynthet, langsynthet, astigmatisme. Det er viktig å velge de riktige briller for et barn, må det gjøre øyelege. Veldig ofte kan de redusere graden av skjeling.
For hvert barn behandling programmet er individuelt, noe som åpner for utsikten. I noen tilfeller, det er alvorlige indikasjoner Legen kan sende et barn til sykehuset for ytterligere kirurgi. Hovedformålet med operasjonen - korrigering av øyemusklene, er resultatet nesten fullstendig behandling av skjeling. I rehabiliteringsperioden er nødvendig for å fullføre konservativ behandling der synsfunksjon fullt restaurert.
Strabisme hos barn kan være forårsaket av ulike grunner. Derfor er det viktig å etablere den sanne. Husk at det er umulig å selvmedisinering, kan det føre til de mest uforutsigbare konsekvenser.  
Hvordan å sikre at billetten ble gitt til barnehagen

 Mange familier står overfor problemet med plassering av barnet i barnehage. For mer informasjon om å få skrevet lenge før behovet for å holde et barn i barnehage, og i enkelte byer selv før hans fødsel. Hvordan å ordne barn i barnehagen og hvordan sikre at billetten ble gitt til barnehagen? Prøv å forstå foreldrenes rettigheter.

 Hvordan å ordne barn i barnehage


 Begynner å bekymre seg for barnet ditt kommer barnehage, vanligvis du trenger når du har fått sertifikatet for fødselen.
 Mange byer er regional kommisjon for å ta barn til barnehagen. Tidligere foreldre kunne omgå de nærliggende barnehager, velge den de likte og melde i det hele tatt i hodet av barnehagen, nå prosedyren er som følger.

 Først av alt, må du gå til distriktet provisjon, har barnets fødselsattest, pass mamma eller pappa, den medisinske rapporten og de dokumenter som bekrefter rett til ytelser, hvis noen. I kommisjonens foreldre mottatt en søknad om registrering av barnet som indikerer "ønskelig" hager.
 Provisjons problemer på hånd foreldre merke av registrering av barnet, hvor datoen for beslutningen om å melde et barn i barnehage.
 Kommisjonen har informasjon om ledige stillinger i hagene i området og gir informasjon om en bestemt barnehage.

 Etter registrering


 Registrering barn for opptak til barnehage garanterer ikke at barnet kommer til barnehagen. I hagen kan ikke være et sted og du vil nekte å ta imot barnet.
 Hvordan å sikre at billetten ble gitt til barnehagen?
 Du kan be Kommisjonen om en midlertidig tillatelse i barnehagen. Dette betyr at barnet kan bli henvist til hagen, trenger du ikke er spesifisert i listen over "ønskelig", men hvor er stedet. Dermed alt i barnehage for deg fortsatt, og en gang i barnehagen på listen vil være stedet du vil bli gitt en start i denne barnehagen.
 Hvis du er nektet tillatelse, og deretter prøve å skrive en uttalelse Head of Department of Education å gjennomføre en revisjon av kommisjonen. Hvis du har privilegier melde et barn i barnehage, sørg for å nevne det i brevet. Deretter kan du fortsette å sende klager opp den administrative stige eller sende inn en søknad til tingretten.  
Du kan skrive en uttalelse til aktor svikt mottar barn i barnehage

 Den barnets rett til førskoleutdanning er skrevet i Grunnloven. Dette betyr at staten må gi barnesetet opp til seks år i barnehage. Men barnehageplasser mangler, og foreldrene må enten bruke penger og ansette en barnepike, eller, igjen, på bekostning av familien budsjettet en av foreldrene er hjemme med barnet.
 Situasjoner bestå forskjellig, og ofte foreldre ikke vet hvor du skal gå med klager. En av de situasjoner der barnet ikke tar i hagen i fravær av vaksinasjon. Du kan skrive en uttalelse til aktor svikt mottar barn i barnehage.

 I barnehagen uten vaksinasjon


 Ved opptak til barnehage, blant annet dokumenter, må du gi et medisinsk kort barn. Ofte leger ikke gi foreldre et medisinsk kort dersom barnet ikke vaksinert.
 Du kan skrive en uttalelse til aktor svikt mottar barn i barnehage på grunn av mangel på vaksiner?
 Foreldre har rett til ikke å gjøre noen underordnede vaksinasjoner. Hvis i tilfelle du nekter å signere medkarty og ta barnet til barnehagen, så spør skriftlig begrunne avslag og skrive en uttalelse til påtalemyndigheten. Ikke signering medkartu leger bryter loven.

 Mangelen på sete


 Du kan skrive en uttalelse til aktor svikt mottar barn i barnehage gjennom mangel på steder?
 I alle fall, å nekte opptak til barnehage, be om avslag skriftlig. Du har all rett til å søke til aktor, som barnet har en konstitusjonell rett til førskoleutdanning.
 I tillegg fra 1. januar 2012 loven trådte i kraft ved utbetaling av økonomisk kompensasjon til foreldre som har barn, får ikke plass i barnehagen på å nå halvparten. Lær alt om reglene for erstatning og kan få et sosialt sikkerhetsorganisasjoner. For kompensasjon må sende inn følgende dokumenter: pass forelder, barnets fødselsattest, ansettelsesbevis mor at hun er i fødselspermisjon, bevis på familiemedlemmer, et bevis på at barnet ikke går i barnehage gjennom mangel på plass.  
Яндекс.Метрика