Hva om barnet har en sår øretSmå barn får ofte syk, men i noen tilfeller smerte forekommer i neslushnyy tid. En av disse situasjonene - øresmerter. De starter som regel på kvelden eller i helgene, når det er ingen mulighet til å gå til legen. Smerte alvorlig og smertefull, så er det viktig å vite hva du skal gjøre i slike tilfeller.
Hvorfor øresmerter hos barn
Barn kan bli betente ører når de treffer objektet. Dette skjer ofte, som alle barn interessert og aktivt utforske verden. Hvis du slappe av i vannet, kan øret bli syk etter bading, hvis den blir utsatt for vann. I tillegg kan smerte være et tegn på en kald som starter.
Hvis barnet ditt sier øreverk, bør du umiddelbart gå til legen. Problemet vil ikke gå bort av seg selv. Men hvis du er ute på byen eller på kalenderen fridag, være forberedt på å gi barnet ditt en ambulanse. Hvis barnet ikke kan snakke om sine følelser, sjekke status ører veldig enkle: klikk på tragus og se reaksjonen. Hvis ingenting skjer, mest sannsynlig ingen smerter. Når øret bekymret barnet reagerer gråt, skrek, vzdrahyvanyem. I tillegg kan det alltid trekke sine ører. Våken og har symptomer som høy feber, irritabilitet, søvnforstyrrelser, separasjon, rennende nese. Dersom barnet er bekymret øre, kan han ikke spise noe fordi svelge smerte intensivert.
Hva gjør du når et barns øresmerter
Når barnet bekymrer øret, mange foreldre innpodet i ham borsyre alkohol. Og absolutt ingenting. Drypping av alkohol i strid med trommehinnen kan føre til alvorlige komplikasjoner og forverre tilstanden til barnet, og uavhengig bestemme om de er eller ikke, umulig.
Det er bedre å lage en varmende komprimere. Du trenger cheesecloth og vodka. Huden nær barnas ører smøre krem, og deretter sette på hans bandasje dyppet i en løsning av vann og kokte vodka, forlater øret åpen topp komprimere papir eller vanlig film. Så all sikker bandasje. Hold pakken tar omtrent en time. I stedet varm komprimere kan Eyelet materialer på hånden. Hvis et barn eller temperatur observert gjødselutslippspakken oppvarming ikke kan brukes.
Hvis barnet feber og øreverk, suge en bomullsdott i alkohol Født og satt inn i øregangen, som dekker bomullspinne. Smerten legger og babyen vil sove. Men ved første anledning til å gå til legen. Hvis et barn har en kald, prøve så snart som mulig for å kurere det - han provoserer utvikling av mange sykdommer i øret.
Hvis sår øret etter vannbehandling
Når du slappe av på vannet etter bading barnet kan klage over øresmerter. For å forhindre dette, så snart han kom opp av vannet og tørke ørene konvensjonell bomullspinne eller bomullspinne. Etter bad hjemme kan bruke en hårføner. Luften skal ikke være varm og styre den til parotiden regionen. Denne tørketrommelen er en utmerket forebygging av øresmerter.
Hvis etter bading øre fortsatt bekymret for tilstanden til barnet kan lette varme: hot flaske wrap i klut og legge til øret. Fjern ubehag vil dott dynket i alkohol, sett den inn i øregangen og smertene vil snart forsvinne.
Forebygge øre sykdom
Hvis et barn ofte vondt i ørene å bekymre seg der - vil det passere med alderen. Observere noen enkle regler: Tørk etter bading ører rettidig behandle forkjølelse og gjør at ørene blir ikke oppblåst av vinden. Fra din oppmerksomhet og bryr seg om hvorvidt et barn vil forstyrre øresmerter.  
Hvordan å avvenne et barn fra en smokkFør eller senere kommer det et tidspunkt når det er nødvendig å avvenne et barn fra en smokk. Denne perioden er den mest ansvarlige for de foreldre som å avvenne babyen fra brystvortene hennes trenger, slik at han ikke har høye nivåer av stress. Et barn på den tiden da brukte smokk, ble vant til det, fordi det var alltid med ham, og deretter brått tok og tok, uorden. Nyfødt til det spesielle smokker avhengighet, noe beslektet med narkotikaavhengighet i form av psykologi.
Når babyen ble født, og i hans liv der Dummy, som lenge har vært et tema er beroligende. Det har lenge vært kjent at suger - en naturlig refleks som vises før fødselen av babyen. Når fosteret er i mors liv, var han allerede suger fingrene, forbereder seg på bursdagen hans, og også trent fordøyelsessystemet der barnet får mat etter utseendet på lyset. Så lenge barnet suger smokk, føler han komfortabel, vel vitende om verden og bare herlig å tilbringe tid. Det er på denne måten at det er velkjent, er barnet mye lettere å takle stressende situasjoner hvor han befinner seg. Når barnet suger smokk, blir han lett distrahert av unødvendige stimuli, det hjelper barna føle seg trygge, med hennes baby føles avslappet og i en lett og rask sover. Mamma oppmerksom på at barn spør brystvorte sent på ettermiddagen, til et punkt der de er trøtt hele dagen. Dummy for et barn er avhengig sedasjon, som de brukte til uten at det allerede begynner panikk og skriker.
Hvordan avvenne en baby fra brystvorten
Hvordan å avvenne et barn fra brystvortene ingen vet de nøyaktige instruksjoner og også fantes ikke. For hver mor, vel vitende om karakter og vaner av deres baby, må hun bestemme hvordan å avvenne babyen fra en smokk. Den beste tiden å avvenne babyen fra suger brystvortene - når barna kommer halv eller to av fødselen. Men nylig, er de fleste barna rochok "kaste" smokk eller omvendt, barn som har nådd en alder av tre, eller de kan ikke kvitte seg med smokk. Foreldre bør se seg selv og bestemme hva deres barn nok til å suge brystvorten fordi det er på tide å bli kvitt denne avhengigheten. Husk at beslutningen om å avvenne babyen fra smokk er bevisst, rolig, uansett hva barnet å gjøre prosessen mindre stressende. Det er umulig i denne alders psyke skade barnet.
Siden oldtiden, er det to metoder å avvenne barn fra dummies som brukes av våre foreldre og besteforeldre - er gradvis og brå. Hvilken metode som er riktig for barnet ditt vil ha til å bestemme selv. Hvis du har slektninger eller venner som har gjentatte ganger avvenne barn fra brystvortene, så snakk med dem. De vil dele sine rutiner, men det betyr ikke at du bør komme fram til 100%. Lytte og gjøre konklusjoner.
Hvordan å avvenne et barn fra en smokk gradvis
Denne type avvenning nipler mindre traumatisk og kan således brukes i alle aldre. Gradvis avvenning fra brystvortene begynner med seks eller sju måneder og varer nesten ni. Tror ikke at det vil være enkelt, det er bare begynnelsen av tunge stunder og utdanning av barnet sitt.
Vær tålmodig, ikke gi barnet en smokk til enhver innfall eller hans rop, prøve å lokke ham, for eksempel, pohoduyte, booty, spille eller snakke. Det vil si, ikke smokk barnet trenger ikke å gi ham den første samtalen eller uten sterk etterspørsel. Vi gir babyen smokk, bare når du føler en åpenbar bekymring og ubehag for barnet. Utseendet til en smokk, selvfølgelig, raskt roer det, men pass på, når babyen er distrahert, sover eller zahrayetsya, dummy skal være i dine hender. Hva er din overraskelse at han ikke engang merke endringen, som det smokk vil ikke må. Disse "manøvre" bruke så mye som mulig, og øke tiden at barnet bør gjennomføres uten en smokk. Ettersom tiden går, og ungen vil spørre mindre og mindre brystvorte, som det skal det ikke være behov eller det vidvykne det.

Hvor raskt avvenne babyen fra smokk

Erfarne moms anbefale denne metoden til å avvenne barn fra brystvortene når de kan forstå og kontrollere deres atferd og handlinger, at i et år eller to, men selv i denne alderen er ikke så lett å gjøre.
Bruk disse tipsene kan hjelpe deg avvenne dem fra deres baby brystvorter. Basert på lange turer, trenger spesielt ikke ta med en smokk, tar kveldsbadet, og la den i et annet rom som barnet hennes ikke ville se i løpet av dagen og prøve å begrense barn fra brystvortene, for eksempel, mens du ser på tegnefilmer, lese bøker, spill med mamma eller pappa er heller ikke nødvendig. Omtale av smokk kan være bare på kvelden, det er, før du setter babyen til å sove.
Beat med dummy farvel å avvenne barnet fra den vanen. For eksempel, gjør det gi en liten fugl, kattunge eller valp, forklare barnet ditt at det er allerede stor, og denne hunden, stående foran deg er ganske liten. Hun trengte mer enn deg. Eller dette alternativet, forteller du den andre dagen å fly en magisk fe å ta for babyer smokk, og du vil forlate lite podarunochok, som du blir eldre. Vanligvis dette spillet med gaver som barn. I løpet av noen dager vil barnet bli vant til tanken om at favoritt brystvorter vil ikke snart, men tanken på sin nåværende kurs, oppmuntrende, og barna gradvis venne seg til denne ideen.
Ikke misbruk barnet fordi han suger en smokk, men ikke glem å rose når han ikke nevner om det. Hele denne tiden, mens det er en "kamp" med dummy, prøv å være mykere og mykere hans daze, fordi for ham er det ikke en lett oppgave.
Hvis du kommer til å bryte smokk, prøver å beskytte barn fra andre stressende situasjoner, for eksempel å flytte til bestemor, avvenning fra bleier og tilvenning til potten og så videre.
Dine handlinger må være vedvarende og konsekvent, og du - pasienten, hvis du ønsker å avvenne et barn fra en smokk en gang for alle, selv om du er sliten, og du har ingen styrke til å kjempe for vane å suge en smokk. Være forberedt på å hysteri, innfall, gråter, tårer og søvnløse netter. Hvis du er konsekvent i dine handlinger, er barnet ditt sannsynligvis vidvykne av smokker. Mest babyen smokk spør når han var i dårlig humør, trøtt eller lei, så du bør unngå disse forholdene. Gutten skal være i godt humør til brystvorten han ikke trenger. Les en interessant bok, ta barnets hånd eller spør en favoritt leketøy eller bare sitte ved siden av sengen sin, tok han barnet i hånden, slik at han vil føle deg nær og rask sove uten smokk.
All sin fritid et barn bør spille, tegne, se bøker, dvs. gjøre noe, bare så han ikke har tid til å tenke på brystvorten. Gå besøke eller invitere deg til en baby eller barn, bare at de var uten smokker. Men hvis du gjør det riktig, og barnet fremdeles ber om smokken, så gi ham et stykke eple, pære, eller gi en kopp juice med sugerør pakke, spille i svystilky, svysnete en fløyte blåst bobler, synge en sang eller fortelle en favoritt dikt.
Det også slik at det ikke hjelper. Da, for å avvenne barnet fra brystvortene er siste vei ut av denne situasjonen - "ødelegger" brystvortene hennes. Det vil si at du må lage et hull i sostsi eller ta saksen, klippe en liten bit av det. Etter denne operasjonen barnet blir ubehagelig suger brystvorten og du må si at det polamalasya.
Hvilken skade kan bringe Dummy
Hvis barnet ditt stadig suger en smokk, over tid kan det bli brutt i biter og tenner av barnet vil vokse skjevt.
Det er nødstilfeller der avvendt fra smokken bør umiddelbart: baby smokk suger hele dagen, ikke babyen smokk ikke kommunisere med jevnaldrende at han er stille og suger en smokk. På grunn av det faktum at barnet er stille og stadig suger en smokk, kunne han lett ha problemer med hørsel og tale.  
Яндекс.Метрика