Barn - en stor lykke for enhver familie, men med all den ømhet, glede og hyggelige bekymringer, det er en hel haug av problemene som møter unge mødre nesten hver dag.
 Kid vokser, og med det, er det ikke bare vokser i størrelse, øker sine behov, det gjelder for alle, og klær i første omgang, og hvis barnet tidligere behandlet nosochkamy eller myke sokker, nå når den starter opp selvstendig og ta det første shazhochky må tenke på vennlige barnas sko.
Hvordan velge en skikkelig, komfortable baby sko?

 Mange foreldre vet ikke når vil fortsatt må begynne å lære barnet til sko, fra fødselen fordi dette ikke var nødvendig, men hvis det kom?
 Barnas leger og eksperter i bransjen tror at så lenge barnet begynner å gjøre sine første skritt, trenger du ikke. Selvfølgelig kan nærmere 10 måneder sette et lite barn varme sko mens du går, hvis denne perioden fant sted i vinterkulda til frysing og ingen ben pjokk venne seg til behovet for å bruke sko.
 Når du merker at barnet ditt er klar til å ta de første skrittene, vil skoene være din første nødvendighet. Først vil en god baby sko føler meg mye mer selvsikker, vil riktig matchet skoene ikke la ham falle tilbake. For det andre, når man skal starte på seg sko bør være, og nå babyen er en smertefri og rask nok til å venne seg til et slikt behov.
Hvordan velge en skikkelig, komfortable baby sko?

 Og da den første tingen som oppstår i sinnet til hver ansvarlig ung mor: hvordan å velge riktig baby sko? Dette er naturlig, fordi før du ikke er en voksen mann som er i stand til å vurdere komforten av nye sko, og liten pjokk som forstår svært lite av hva som skjer og hva som var ønsket av ham.
 Hvis igjen søke den oppfatning av eksperter, de enstemmig si - ikke gjør en feil når du velger svært viktig fordi 98% av barna er født med helt friske føtter, og bare 40% av dem blir voksne alle med de samme parametrene.
 Andre kjøper ubehagelig sykdom, noen av dem er ikke selv utsettes medisinsk behandling. Det faktum at barns ben - veldig myk og stadig skiftende feil matchet skoene lett kan føre til alvorlige forvrengninger av foten. Vellykket utvalg av sko for baby, forsikre seg mot mange vanlige sykdommer, slik som skoliose eller flate føtter.

 Vilkår montering


 Før du går til butikken bør bestemme størrelsen på dine små ben, selvfølgelig, er det beste alternativet for å sette det på et rent ark og klippe rundt foten av begge bena, så får slags sjablong.
 Nå er det behov for å bli kuttet og kan brukes som et "fotavtrykk" som er lett å sette inn din favoritt sko for å se om de kunne komme i bredde og lengde, og er først da begynne montering på babyen. Så du vil spare plage seg selv og babyen nok en gang satt på noe, spesielt hvis det er ikke i størrelse.
 Husk de grunnleggende reglene for montering: sette på baby sko, promatsayte pekefingeren på tå, bør det dannes liten plass, ikke mer enn 1,5 cm mellom tommel og tå botynochka.
 Dette prinsippet skal følges i sommer, og i vintersko, hvis kontakten er vanskelig å forstå, og skyv fingeren mellom en back hæl og barnet hvis inkludert, er det greit, ellers slike sko kan være små.
Hvordan velge en skikkelig, komfortable baby sko?

 Hvorfor er det viktig for en liten plass? Det faktum at barnets ben som en voksen, kan hovne opp litt i kveld, og derfor liten økning i størrelse, dessuten hvis vintersko ikke vil spare luftrom, det vil forverre blodsirkulasjonen, noe som betyr , vil barnets føtter fryse.
 En annen stor feil de fleste foreldre - for å redde de kjøper sko for hans alder, og så å si, "for vekst."
 Ikke på noen måte kan ikke skostørrelse - årsaken til de fleste problemer med normal utvikling av foten, og du selv tenke deg praktisk å gå i sko som er på størrelse, og deretter to mer av ditt virkelige?
 Sko for en baby å være komfortabel, det skal føle seg trygg i det, og det er egentlig bare i form av riktig størrelse. Selvfølgelig, barn stammen vokser raskt, men er verdt det på grunn av fare for hans helse? Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot ortopediske sko hvis det er flere størrelser større da mister all mening fordi supinator, som er involvert i dannelsen av riktig bue av foten, drar ut i ønsket posisjon.
 De fleste modellene selges i butikker med innleggssåler som utfører forebyggende tiltak og terapeutiske ortopediske sko som selges i spesielle sentre.

 Hva bør jeg se etter når du velger barnas sko?


 Det første som skal forstyrre den unge mamma når du velger barnas sko, er det absolutt det materialet som det er gjort, og derfor kvaliteten på produktene. Uansett hvor moderne, stilig og søt var første tilgjengelige sko, dette er ikke en viktig faktor, hvis du bryr deg primært om helsen til barnet ditt, så lenge de små bena lett og komfortabelt.
 Selvfølgelig, det beste alternativet for slike formål er naturlige materialer, som inkluderer skinn (ekte skinn) eller myke og luftige tekstiler.
Hvordan velge en skikkelig, komfortable baby sko?

 Sko fra slike materialer gjør alltid føttene til å "puste", sørg for å ta hensyn til innersåle, bedre at det var laget av vlahovpytыvayuscheho materiale som en fot i små barn heller svetter mye.
 Ta hensyn til sålen, er det viktig at det være fleksibel og lett, tenk hvor vanskelig det er å flytte de små beina med en anstendig ekstra vekt! Hvis sålen er for hardt, vil det ikke være normal rift fra hæl til tå, vil føttene fort blir lei, og bekvemmelighet mens du går betydelig dårligere.
 Prøv å sørge for at skoene er for jenter og gutter i fem var det en liten hæl (ikke mer enn 3-5 mm), fremmer det riktig dannelsen av foten.
 Legg merke til hælen, jo bedre å gjøre det litt hardere resten av overflaten av skoen, slik at foten er bedre fast og ikke kan forskyves til siden.
 Som for prisen av barnas sko, bør det ikke gi priser spesielt for voksne sko, fordi de materialer og hele produksjonsprosessen koste så dyrt, men et sted selv og hardere.
 Så hvis du virkelig ønsker å kjøpe god kvalitet barnas sko og gjør deg klar for mye tristhet, selv om det er for sko år gammelt barn. Og til slutt, ikke glem at utseendet på barnas sko er også viktig, fordi barnet hadde på seg det med glede, bør hun liker det.  
Meny 8 måneder babyUtvilsomt er den beste maten barnet morsmelk. Men ved 6 måneders alder ikke har nok morsmelk, så mødre tenke over og introdusere fast føde. Gradvis, opp til 8 måneders alder bare én mate en dag spiser babyen brystmelk, og alle andre måltider for ham - en tablett som er, selvfølgelig, må være riktig. Barn spiser fem ganger om dagen og natten fôring i denne alderen trenger å utelukke.
Hermetisert babyen menyen
Kashi - nyttig og næringsrik mat. Å gi korn matvarer som 8-måneders barn, må du veksle ulike frokostblandinger. Menyen ungen bør definitivt delta på ulike assortert: fem korn og syv andre. De omfatter ulike tall er nyttige for korn. Av Kash barnet kan legges til frukt og grønnsaker. Grunnlaget for fremstilling av slike matvarer kan være både melk og vann.
Produsenter av babymat i dag de fleste mødre lekser enklere, fordi butikkene er et utvalg av hurtigmat koke havregryn. Å gjøre dem, min mor bare trenger kokende vann eller varm melk. Disse korn kan legge til grønnsaker og kjøtt saus, også har gjort produsenter catering til barna. Menyen barnet denne alderen bør delta plomme, så det kan også brukes som et supplement til frokostblanding. Bare pek den i maten nøye, bokstavelig ¼ del fordi det er svært allergifremkallende produkt.
Kjøtt menyen barn
Noen barn åtte måneder fraskriver suppe kokt i kjøttbuljong. Det er mulig å legge til poteter, gulrøtter, løk, persille og litt salt. Selvfølgelig, ikke alle barn i den alderen har tenner, så du kan få ned suppe blender, snu den til en puré. Tenker gjennom menyen for barnet ditt, ikke glem om nytten av kjøtt, som beriker kroppen gunstige aminosyrer, proteiner, fett og vitaminer. Gradvis legge i kosten ikke bare kjøttkraft, men det er kjøtt.
Mest egnet for kjekjøtt er magre varianter: kylling, kalkun, biff og kalvekjøtt. Før du legger kjøtt til korn og supper, må det være godt koke i en suppe, deretter trekke ut og koker det samme beløpet, på en ny måte. Men før vi går i kjøtt i en konstant diett av barnet, sørg for at han var baby vil ikke ha en allergisk reaksjon.
Nyttige produkter menyen barn
I denne alderen av babyen i kosten bør inneholde melkeprodukter. Ost, yoghurt, yoghurt - de forbedrer fordøyelsen. I tillegg, kan barnet begynne å motta kjeks og hvitt brød. Mødre bør ikke glemme om fordelene med mager fisk. Det kan gi barnet nærmere ni måneder, etter separering av fileten fra frø. Meny babyen fisk kan tilberedes dampet, bakt i ovnen, som kotletok, teftelek eller kjøttboller.
I åtte måneder etter at barnet hadde spist hovedretten, kan du invitere ham til å spise frukt og bær puree eller juice. De kan være rykende fersk, og de som tilbyr produsenter av barnemat.  
Яндекс.Метрика