Hvordan å ta barnet på seks (6) år

 6 år gammel - en alder av barnet forberede seg på skolen. Noen har blitt førsteklassinger. Spørsmålet er - hva de skal gjøre med barnet i seks (6) år. Kort sagt - et barn seks år gammel kan ta en lesning, regnskap, skrive bokstaver og tall.
 Fordi barnet er fortsatt lite kjent om skolen, hjemme, kan du arrangere en skole. Innen du perevtilyuytesya en streng (eller ikke), og læreren vil lære barnet ditt.

 Sommer


 Om sommeren er det mye enklere. Barn bare ikke kan bo hjemme og fem minutter, og så er det meste av tiden i gården, spille med sine jevnaldrende. Gatebarn kan spille utendørs spill. For eksempel fangsten kan hoppe tau, spille ball. Jenter kan spille "rezinochki." Hvis verkstedet er en lekeplass, du enda enklere. Barna kan ri på svinger, skyver ned bakkene, ri på karusellen. Du kan på dette tidspunktet, uten å ta hensyn til barnet til å samhandle med andre mødre.

 I denne alderen et barn kan sitte på en sykkel eller scooter.
 Hvordan å ta barnet på seks (6) år
 Bygninger barnet kan ta en tegning, modellering. Tilgjengelig tema fargelegging.

 Dataspill og utdanningsprogrammer


 Nå er det mange PC-spill for barn. For gutter er det alle typer rollespill og er Barbie spill for jenter. Du kan inkludere barnet læring spill. Solgte plater med spesielle fag. De har ulike utfordringer og leksjoner i hvert fag.

 Tegneserier


 Alle barn elsker tegneserier! Derfor bør du være å bygge en stor samling av ulike barns tegneserier og eventyr.

 Lage godteri


 På jentene mødre kan lage sjokolade. Ingen big deal. Bare smelte sjokolade og hell i former. De blir deretter plassert i kjøleskap, hvor fryse. Frozen godteri du kan dekorere og slik at du kan forlate. Candy klar. Generelt, hvis du er matlaging, kan barnet hjelpe deg. Ingen grunn til å belaste ham noe komplisert, du kan bare spørre ham noe å vaske eller ren.

 Puslespill


 Barna kan sette sammen puslespill. Det er mange forskjellige deler, men mange barn trenger ikke mye. Det er oppgaver med tegneseriefigurer er akseptert. Alt på din smak. Du kan samle Lego som altfor lenge vil fange barnet ditt.
 Nå vet du hva du skal gjøre med et barn seks (6) år.  
Hvordan å ta babyen din i 9 (ni Fem) år

 Barn i denne alderen selv om nesten voksne, men fortsatt gjenstår rastløs. Har du behov for å endre hver halve time. Den logiske spørsmålet - hva de skal gjøre med en baby i 9 (ni) år?

 Sport


 Hvis en gruppe barn, kan blant dem holde løpet. Men må vinne vennskap! Konkurranser kan være sport eller intelligent. Du kan gjøre det som en lek.

 Spillet satt poeng


 Barna kan tilbringe vindmølle. Alle barn er delt inn i flere lag. Hvert lag velger en kaptein og guiding mottar et brev. Det merket sti med at laget må gå. Det er best hvis det ikke vil være nøyaktige indikasjoner på steder og kryptert. For hvert passert stadium lag får poeng. Jo flere punkter er, jo bedre. Hvilket lag raskt takle oppgaven og som vil være mest poeng og vant og.
 Hvordan å ta babyen din i 9 (ni) år

 Gå på kino


 Barn organisert gruppe kan reduseres til filmene. Så spør dem noen spørsmål om den reviderte film. Du kan også be om at de skrev sine inntrykk av filmen.

 Overføre junior erfaring


 Barn kan holde workshops. De er voksne dele sine erfaringer med den yngre generasjonen. Vanligvis de er holdt i en vennlig atmosfære og moro får både barn og voksne.

 Idrett og spill for barn


 Leiren er vanligvis utføres spillet "Summer Lightning". Det var i den tiden av pionerene i Sovjetunionen. Denne simuleringen kampene. Barna er delt inn i lag, som flere militærleire. Handlingen tar vanligvis sted på landsbygda, i skogen eller skogen sone. Hvert medlem av teamet logo brodert. Det betyr at hvem som tilhører hvilken team. The Game er å forstyrre fienden med striper og sette et flagg på kommandopost av fienden. Spillet er veldig spennende og interessant.

 Sommer strandleker for barn


 Om sommeren kan du organisere strandleker. Du kan markere et punkt som blir nødt til å svømme, arrangere svømmehastighet. På stranden kan du spille beach fotball eller volleyball.
 Nå vet du hva du skal gjøre med en baby i 9 (ni) år.  
Hvordan ta vare på babyen tennene?
 Ved å pusse barnets behov for å trene tidlig. Først bør baby tenner ser etter min mor. Gni forsiktig babyen tennene bomullsdott eller klut marlechkoy dyppet i varmt vann. Gjør dette i morgen og kveld. Så du beskytte babyen tennene fra forfall. Du gjør denne prosedyren til barnet vises 20 nellik. Rundt 15-25 år gammel, da melketenner brøt ut fullt, lære barnet ditt til å bruke en tannbørste. Gjør dette med babyen i speilet - barn elsker å imitere.
 Først, la det renser tennene pensel fuktet med vann - la lære å utføre rengjøring bevegelse. Så la ham gjøre det med barnetannkrem. En liten mengde tannkrem barnet kan bruke for 15 år. Sørg for at barnet svelger tannkrem. Etter måltidet bør skylle munnen gutt som hadde ingen matrester i munnen.
 Tannbørsten skal være lett å bruke.
 Busten bør ikke være for stram, men ikke for myk, med avrundede ender at ungen ikke vondt tannkjøtt. Leder Tannbørste - liten. Tannkrem renser tennene. Kalsium og fluor finnes i tannkrem, øke hardheten av emalje.
 Tannleger må delta regelmessig.
 I året barnet vise tannlegen fordi hans tenner med karies er ingenting som områder med kronisk infeksjon, og dette er kjent til hele kroppen lider. I det andre året av livet, en baby skal to ganger i året for å kjøre til tannlegen. I 3-4 år for å sikre at ingen, og hvis nødvendig, riktig belastning i melketenner og kjever bite. Generell note: uten sunn baby tenner sunne er ikke permanent, fordi baby tenner bør behandles i tide.
 I 6-8 år for å observere endring av tenner. Noen ganger babyen tenner forsinkelse eller upassende utbrudd av. I de fem og et halvt år, vises den første permanente tann. Det har generert så mye rot og sårbar. I sju år viser et barn spesialist med kjeveortopedi, bare han kan bestemme riktig bite barnet og hjelpe i tide til å rette det opp. Men hvis du har en bekymring, for eksempel, tror du at den øvre eller nedre kjeve utvikle seg riktig, må du umiddelbart ta kontakt med podiatrist. I en alder av 9-10 år for å eliminere oppdaget belastning og gjøre forebygging av karies. Opp til femten år som slutter dannelsen av permanente tenner.
 Og det, tross alt, sjelden måtte gå til tannlegen, lære et barn å pusse tennene. Vær spesielt oppmerksom på overgangen fra tyggegummi til tannen, tyggeflatene og mellomrom mellom tennene. Tennene på de øvre tennene for å rense toppen av aske i retning nedover til den åpne kant av tannen. Den nederste raden er renset på samme måte fra den nedre kanten av tannkjøttet i retning opp til den åpne kant av tannen. Store og små jeksler, både øvre og nedre tier rengjøres som følger: tannbørste satt på tyggeflater og utføre en sirkulær bevegelse.
 Vær oppmerksom på at ungen fra barndommen vant til enkel rengjøring bevegelse. Uriktig børsting fører ikke bare til at plakk sprer seg på alle tennene, og selv før det skadet tannemaljen, skadet tannkjøtt.
 Alla Panchenko tannlege  
 Heller, nesten alle barn møtt med et problem, men ikke alle foreldre er klar over detaljene i hvorfor det er en slik prosess, samt hvordan man skal håndtere det.
 Tross alt, som en hvilken som helst problem, nervepirrende oppstår ikke i et vakuum, det gjør ikke "alder" problemet. Og hvis det ikke er til å slåss eller å ty til irregulære metoder, kan du sikre at barnets problem for livet.
Hvordan avvenne en baby spiker biting

 De foreldre som mener at denne vanen er ingenting galt med grovt misforstått. Jeg tror de fleste voksne som biter negler gjorde som barn det samme?
 Bare det samme, bare i voksen alder en vane kan spille med en mann dårlig spøk, bortsett fra stygge formen negler, og ulike estetiske problemer, gå og sosiale vansker som fører til problemer i samspill med andre mennesker. Hvorfor det? La oss undersøke.

 Årsaker til spiker biting


 Den vanligste forekomsten av denne atferden vaner bidrar til sine foreldre, som selv bite negler. Ikke glem at barnets utdanning, primært basert på eksempel på høyre, som underviser mange vaner og oppførsel. Så hvis du legger merke til et barn dette problemet, må vi først se etter seg selv.
 En annen grunn er psykologisk hjelp, som er basert på det faktum at barnet på denne måten avlaster stress som akkumulert. Nå forstår du hvorfor det er viktig å avvenne en baby bite negler?
 På grunn av den psykologiske tilstanden spøke med, spesielt når det kommer til tidlig barndom. Vanligvis fremveksten av slike vaner ledsaget av noen stressende situasjoner som har blitt forstyrre babyen din, og han har aldri lært å håndtere dem.
 For eksempel, den første turen til barnehage eller skole. Dette tyder på at barnet er sannsynlig å ha noen problemer med å tilpasse seg nye forhold, samt etablering av nye bekjente og venner.
 Ønske spiker biting vil skje hver gang når et barn vil få en annen gruppe med stress og frykt, økt skyhet og angst vil følge disse impulsene.
 Og forresten, på dette stadiet, foreldre ofte gjør samme bommert, de begynner å skremme og straffe barnet for hva han spiser negler, og dermed forårsaker den til en annen gruppe med negative følelser. Husk, ikke gjør det, i alle fall!
 Hos eldre barn og voksne som lider av denne vanen kan spores manifestasjon av perfeksjonisme. Når et barn ikke gjør det, blir det kjedelig, han ubevisst ser for underholdning.
 Men perfeksjonisme er uttrykt i mer voksen alder når folk analysere sitt utseende og "korrigerer feil", selv ty til slike metoder er ikke estetisk.

 Men uansett hvordan det var, psykologer mener at det ikke er noen eksakt svar på spørsmålet hvorfor et barn tygger negler. Dette skyldes det faktum at utseendet av slike vaner kan være forbundet med en hvilken som helst grunn, og kommer fra individuelle egenskaper og lynne av mennesket.

 Hva det kunne føre?


 Slik som om ikke dødelig, men fortsatt dårlige vaner kan føre til alvorlige konsekvenser, som er å utrydde voksen, vil være mye vanskeligere enn i barndommen.
 Kjøpe stygge former og fasonger spiker plate av fingeren, spesielt farlig for jenter som i fremtiden kan lider sterkt på grunn av den stygge formen for hans fingre og negler.
Hvordan avvenne en baby spiker biting

 Skader på skjellaget og hud, som er plassert rundt neglene, bringe til en tilstand av blåmerker og blødninger. Kan vises små sår og sår som tar risiko porter infeksjon.
 Alle vet at plassen, som ligger under neglen - et arnested for smitte og bakterier som barnet svelger hell.
 Bitt, ødelagte negler og fingre kan være grunnen til at de mer "nøyaktige" barna vil vidstoronyuvatysya barnet, og i den voksne kan det føre komplekser og problemer med sysselsetting, selvrespekt.

 Måter å kvitte seg med spiker biting folke måter


  •  Det viktigste i denne situasjonen, ikke skjelle et barn for spiker biting. I stedet bør du prøve å finne ut hva som plager barnet, dersom barnet er gammelt nok, kan du prøve å forsiktig snakke med ham om sine saker og yrker, mens du finner i hans psykiske tilstand.

  •  Dersom barnet er svært liten, og deretter prøve å ta noe, å vende seg bort fra et slikt behov. Vi kan ikke understreke denne kontoen, må du nøye tilby barnet ditt til å spille, og kanskje lære noe lekse, som krever konstant sysselsetting hender. Med andre ord, er det nødvendig å omdirigere en kilde til bekymring til en annen kanal, god for endringen miljø, for eksempel bringe barnet for en tur.

  •  Erstatte hverandre vane. Dette høres kanskje rart ut, men bytter oppmerksomhet for en erstatning "favoritt spiker" kan virkelig hjelpe. For eksempel, spør barnet til frø. Det er klart at ikke en god vane, men mye bedre enn nibble keratinized negleplaten. Bare sørg for at barnet var alltid med en pose med frø, og hvis du ser at han begynner å bite negler, deretter forsiktig foreslå å erstatte denne handlingen spise frø. Igjen, to, ti og som enhver vane, det er godt bosette din baby. Og over tid, og kan bli erstattet av noe annet.

  •  Endre motivasjon. Det antas at denne tilnærmingen er en av de beste. Som vi har sett, nervepirrende, bærer en dyp psykologisk betydning, et barn opplever noen komplekser og deres egen usikkerhet. Løsningen - sende barnet ditt i kampsport delen. Og helse er nyttig, og barnet ditt vil ha mye av ferdigheter og evner som vil bidra til å gi ham tillit. Og se på ham jevnaldrende er forskjellige. Tro meg, når du arbeider ut neste mottak, barnet ditt bare ikke vil ha tid til å spikre biting, og til slutt helt bli kvitt denne vanen.

  •  Hvis disse metodene ikke hjelper, så spesialforretninger og apotek kan kjøpe narkotika for barn som vil hjelpe i å overvinne dette problemet. Vanligvis er dette spesielle salver og kremer, som må smøres hendene på babyen. De har en bitter smak, er det viktig å forklare barnet ditt som ikke er bitter på grunn av "dårlig" salve, men på grunn av gale handlinger.  
    Яндекс.Метрика