Utvikle matte for babyer

 Teppet utviklings baby vanskelig å overvurdere, fordi det bidrar til å utvikle et barn. I dag, kan butikker tilbyr en enorm mengde underholdning for barn. Hva skal være gøy for en nyfødt? I barndommen ganske vanskelig å tiltrekke seg oppmerksomheten til barnet. Bad og det faktum at han fortsatt å tilpasse seg miljøet, så all trafikk og gjenstander synes fremmed for ham. Suksess i denne alderen nyte utviklings matte for babyer. Dette objektet er et teppe, teppe, noe som kan sette et barn og holder med vedlagte leker.

 Hvordan velge en utviklingsmatte for babyer


Utvikle matte for babyer

 For å opprettholde attraktiviteten til babyen pad for en lengre tid, velge et teppe utvikler Baby med statister. Dette kan være musikk, alle typer bøker, transformatorer leker, gåter. Etikettene tepper sier at de er anbefalt for barn i alderen 0 til 18 måneder. Men vær realistisk, vil barna bli involvert i slike enheter bare 2-3 måneder siden før de fysiologi i kraft bare spise og sove. Du må teppet opp 7-8 måneder. I denne alderen, er barn begynner å bli interessert i studiet av verden til å "sitte" og sakte flytte til kunnskap om verden til å "stå". Derfor er de rett og slett ikke interessert vil være på ett sted og spille leker. Nedbrytning blir mer attraktive retter i skap på kjøkkenet.

 Utvikle matte for babyer: pris


Utvikle matte for babyer


 Pedagogiske matter for babyer anbefales for bruk barnelege, som de bidrar til utvikling av mental aktivitet. For de fleste familier, betyr prisen ikke er for høye, jo mer kan du velge fra en billigere eller dyrere modeller. I utviklings matte for babyer Prisen starter fra 400 gram, er den gjennomsnittlige prisen 500-800 gram. En liste over linker hvor du kan kjøpe de mest lønnsomme pedagogiske matter for babyer:
 1) Utvikle matte "idrettsutøver";
 2) Pad My Little Tiny Kjærlighet;
 3) 3D Gulliver matte.
 Hvis du ikke har råd til å kjøpe denne matten, kan du gjøre utviklingsmatte for babyer med sine hender.

 Hvordan utviklings matte for babyer med sine hender


 Selvfølgelig er det vanskelig å lage sin egen musikalske leketøy, men det er mange alternativer for å gjøre design mønster. Detaljene i det kan bli trær, hus, biler, baller, fugler, skyer, sol, vind, etc. Huset kan gjøres slik at den kunne avsløre boken, og se hva som er inni. Utvikle matte for babyer med sine hender kan være en kilde for studiet av tall og farger. For voksne tepper kan ikke virke interessant og spennende, men vær sikker på at barna vil sette pris på deres sanne verdi.

 Video utvikle matter for babyer


 Hvis du er interessert i å utvikle mattene for babyer, sørg for å se de foreslåtte videoer.


Hvordan gjøre magiske triks for barn?
 Populær spøk sier at etter sønnens fødsel mann blir far og datter etter fødsel - Papuler. Men når det kommer til underholdning, er det ingen hva sex du babyen uansett, så lenge du både glad kommunikasjon. Og hvis du vil definitivt vinne tilliten til den yngre generasjon, må du være den beste i bransjen - det er, bør du være veldig morsomt og spennende. Du trenger ikke engang far og onkel, bror eller venn av familien - uansett, når du kommuniserer med barnet ditt bli til en potensiell kilde til moro, ugagn og ideer av alle slag. De kan ikke skade å hamstre på forhånd til rett tid å lyst du ikke mislykkes. For eksempel, for å lære noen triks av underholdning. Selv voksne ofte hakke på disse triksene og beundre den unike talent "magiker". For ikke å nevne de barna som alltid ser menneskeskapte underverk med et smell. Alt du trenger å kjøpe selskapets omdømme sjel barn - for å forstå naturen og øve litt å gjøre magiske triks for barn enkelt og uten forsinkelser. Er du klar til å bli en magiker? Da kan du lese, huske og prøve deg. 
 Hva er triksene. Triks for barn og voksne
 Triks, illusjoner, transformasjoner og gåter aldri gå ut av stilen - de alltid fascinert seere i alle aldre. Likevel er du neppe å underholde voksen selskap av sine venner stunts, riktignok veldig imponerende. Men noen barnefest, bursdagsfeiring eller bruke triks kan slå inn en uforglemmelig begivenhet for barna. Profesjonelle skuespillere og animatører vet dette førstehånds, fordi i sitt arsenal er alltid et sett av objekter for å fokusere og skape riktig stemning. Dette avhenger vanligvis på valg av temaer og typer forestillinger og selvfølgelig, i en alder av publikum. Du, som en amatør magiker, ikke trenger å bære en hel van flekket attributter. Men, går vestover, hvor skal barna gripe med et minimum sett av elementer som vil få deg og vil se ut som en ekte tryllekunstner:
 1.  Kortstokk. Kort triks var og er en av de mest populære triks. Slike forsvinning, utseende kart og prediktiv dress og navnekort av seeren. Noen ganger å fokusere en standard dekk og har for å fremstille en liten "ferdigstille", men det er mange teknikker og konvensjonelle, ikke kraplenymy kort.
   Lommetørkle, skjerf eller sjal tynn. Også svært populære magikere tilbehør som kan knytte i knop, å forholde seg, plutselig trekke på ermene og lommer, dekk eller andre varer og en spektakulær kaste i luften for å avlede oppmerksomheten til godtroende seere.
  Hvordan gjøre magiske triks for barn?

   Reel av nål og tråd. I fokus med disse elementene vil du trenger gode motoriske ferdigheter å smart holder og ikke gå glipp av disse tingene. Men nålen gjennom stoffet er lett å bære og kan holdes nesten umerkelig på det.
   Papir praktisk fordi det kan være sammensatt og ikke veldig mistenksom som dagligdagse objekter. Basert på disse eiendommene mange triks som inkluderer varmt, sammenkrøllet papir og annet konvertering etterfulgt av reduksjon av opprinnelig glatthet brev.
   Blyant, fyrstikkesker, klipp - Generelt, diverse små elementer som er lett å manipulere, skjule dem i lommer og folder i klær, klem hendene og mellom fingrene og / eller lydløst kassert. Disse tingene har en tendens til å ha i ethvert hjem, men heller ta en pre-laget elementer, størrelse og overflaten du allerede har tilpasset.
   Selvfølgelig, det viktigste våpenet i kampen om lojalitet og tillit hos publikum - det er ikke materielle ting, og manuell behendighet og hastigheten på bevegelsen. Ikke glem at slike forestillinger som bare fordi de skaper en mystisk atmosfære og røre en illusjon av romantikk. Og din oppgave er forenklet ved det faktum at flertallet av barn dovirlyvishe voksne er villige til å tro på mirakler og ikke er kjent med de fleste av fysikkens lover. Du trenger bare å ikke ødelegge deres vilje til å være overrasket og befeste bildet av en magiker.
   De beste enkle triks hjemme
   Hver magiker har sine hemmeligheter og krone tall. For å gjøre det enklere å finne din egen stil og skape et repertoar av triks, har vi utarbeidet en liste over enkel utførelse, men ganske imponerende triks. For sine studier og spill på du trenger ikke mye tid eller spesielt utstyr, men flid og nøyaktighet kan ikke skade. Hver foreslåtte fokus ledsaget av en "avskrift" som er, en forklaring på sin essens og prinsippet om drift. Prøv å holde treningen hemmelig til hemmeligheter avslørt ingen illusjoner forhånd.
  1.  Slå lommetørkle til en ball. Du trenger ikke oppblåst ballong, nål og to lommetørkler samme størrelse (f.eks 40 * 40 cm).
    Hva seere se: du holder en vanlig firkantet lommetørkle og vise det på begge sider. Så dere alle hjørner skjerf sammen, komprimere dem og holde ham i hånden til munnen. DMetI et skjerf som røret, og det begynner å hovne opp, øker i volum og blir til en ball. Du viser publikum overrasket ball, og nål prokalыvaete den igjen for å gjøre det et sjal.
    Hva som egentlig skjer, bør du sørge for pre-sammen to identiske skjerf, passer perfekt til deres land. Brøk sting sy skjerf rundt omkretsen, slik at bare et lite hull i det ene hjørnet. I hullet sette inn en ballong at kapasiteten var mellom lommetørklær i en slags "pose" og fest nakke skjerf sydd inn i hullene. Fokus hold demonstrasjonshjørne sjal, som er skjult ball i hånden. Når du blåse skjerf - blåse en ballong for å fylle den med luft.
    Gjøre tråden til å kjøre. Du trenger en snelle av tråd, garn spole uten sprittusj eller svart.
    Hva seere se: på bordet foran deg er to vertikale spiral, coiled tråder av svart og hvit tom. Du slippe hendene på hjul og komprimere dem i nevene. Ytrer noen spell eller telle til tre. Deretter heve hånden og det viser seg at tråden hadde "peremotatsya" med svart spole på hvitt. Hvor mange ganger vil du ikke gjenta dette trikset hver gang trådene er så en, så en annen coil.
    Hva som faktisk skjer: forberede seg på forhånd spoler, malt deres ender på den ene siden i svart markør, på den annen side venstre hvit. Plasser spolen nære, men ulike sider: en svart spiss opp, den andre - hvit. Din viktigste oppgave - å raskt og stille snu spolen før de er skjult av hendene. Og de som ser den delen, føler at gjengene var tidligere på en svart spiral såret på og nå hvitt. Og vice versa.
    Zakolduyte bokser. Du må matche eller andre bokser av lignende design og delikat lite lommetørkle (batystovыy eller chiffon).
    Hva seere se: du holder halvåpen fyrstikkeske. Deretter helt fjerne en innedel og vise publikum at det er helt tomt. Deretter lukker de tomme boksene, bla den i hånden, si "stave". Igjen åpne boksen - og trekker ut sine vakre sjal.
    Hva som egentlig skjer: at i begynnelsen av stykket halv åpnede bokser - ikke en ulykke. I ledig plass under panseret er brettet mange ganger lommetørkle. Lukke boksene, dyttet du et lommetørkle ut - viktigst, som for øyeblikket avtalemotpart av saken ble slått inn i håndflaten. Videre - det er skjønnheten i dine bevegelser, hvor effektivt du vzmahnete skjerf, avlede oppmerksomheten fra unødvendige bokser.
   Hvordan gjøre magiske triks for barn?

    Gjett kortet. Du trenger en standard kortstokk.
    Hva seere se, sette deg på bordet foran eventuelle seks åpne kort. Deretter invitere frivillige fra publikum og ber ham mentalt velge hvilket som helst kort fra liggende på bordet og husker det. Deretter samle kortene fra bordet, slå dem i en kortstokk og stokker. På dette tidspunktet, kan publikum fortelle en interessant historie om liv eller bare en spøk. Med peretasovanoyi logger får du seks kort og sette dem på bordet, samt kort liggende før, men med ansiktet ned. Så ett kort og slå den inn i en logg. De resterende fem kort med billedsiden opp flips. Blant dem er mangel på kart, som bød publikum!
    Hva som egentlig skjer: fjerne de seks første kortene i en kortstokk, du spesifikt sette dem ned og prøver ikke å blande seg med andre. Så, etter en lyrisk digresjon, spredt på bordet andre seks kort - det viktigste som ikke ble inkludert noen av det første settet. Så hvilket kort du fjernet, resten av den angitte vil ikke. Og trikset fungerer fordi publikum vanligvis lydig velge ett kort, og husk, er du spør. Ingen husker at fem kort har eksistert. Så når du lære en annen valg på bordet, er det åpenbart at manglende de spesifiserte kort, og alle andre synes upåvirket.
    Ta med en blyant. Du trenger en blyant hvilken som helst farge eller penn med en ru overflate.
    Hva seere se: Du holder i hånden blyant rettet skjerpet siden opp. Brukte gjør passerer i vertikal retning. Under deres innflytelse blyant selv gjentar bevegelser: stiger, er det nedenfor.
    Hva som faktisk skjer: du presse blyant i hånden, returnerte til baksiden av publikum, tommelen ned. Brukte med rette fingre lukke bunnen av fist. Da gjerne vpertysya tommelen holder blyanten, basert blyant og flytte den over og under. Sett fra siden på denne tiden virker det som blyant gjenopplivet selv beveger seg, følger bevegelser med hendene åpen håndflate.
    Slå i oransje eple. Du trenger et lommetørkle, moden orange medium eller stor eple og litt mindre enn en appelsin.
    Hva seere se: du holder i hånden, og vise alle oransje saftig appelsin. Deretter satte den på bordet foran ham, dekket med et lommetørkle og si de magiske ordene. Tear skjerf, øynene av det offentlige ser like saftig og deilig eple. Ingen oransje rundt er ikke i sikte.
    Hva som egentlig skjer, avansere svært nøye ren oransje slik som å holde en hud. Deretter plassere den inne i eplet. Under presentasjonen, oppdra et lommetørkle, må du trykke på hånden ikke bare stoffet, men også appelsinskall å stille gripe den og løft med et lommetørkle. På bordet er et eple som det er - uten orange "maskering".
    Command lamper. Du trenger en gulvlampe eller bordlampe og glødelampe.
    Hva seere se: Du prøver forgjeves å tenne et lys nastolki flippe en bryter - lyset er slått av. Etter et par forsøk, skru deg pære fra holderen og vise alle til stede at de eier øyne kunne se at pære helt trygg og burde brenne. Så du stave eller bruke en jævla ber deg til å skinne. Vri lyspære i lysarmatur og sa: "Lampen, zazhhys! "Push-bryteren. Lampe, for at overtalelse, pliktoppfyllende lyse opp.
    Hva som faktisk skjer: I begynnelsen av stykket er en lys socket, men ikke vridd til det ytterste. Dermed ikke satt, og lyset er slått av. Etter manipulering av fokus midt i deg igjen vkruchyvaete pærer i patronen, denne gangen ved utgangen. Selvfølgelig klikke lysbryteren lyser. Dette trikset er utformet for barn som ennå ikke er kjent med særegenheten til belysning enheter.
    Gjenopprette den revet papir. Du trenger to identiske hvitt papir og lim.
    Hva seere se: du holder enda et stykke papir. Deretter slår du den av begge parter til å presentere overbevist ham zvychaynosti. Rive arket i to, halvdelene sammen og gjøre opp igjen bryte en halv. Innhentet kvartalene komkaete papir i hendene. Seere godt synlig klump krøllet papir i neven. Du begynner å rette det og glatte ut rynker. Omsider du snu papiret sitt opprinnelige utseende og jevn overflate.
    Hva som egentlig skjer, like før presentasjonen du trenger å gjøre ett av to likelydende brev flere ganger og nøye feste den til hjørnet av en av de øvre hjørnene av det andre arket. Når limet tørker, natten limt papir satt under press (for eksempel trykke på en stabel med bøker), slik at både brevet ved siden av hverandre hardt du kan og ikke faller fra hverandre. Under utførelsen fokus og vil du bryte bhaty stort ark, foldet hendene stille lukket. Når den tid kommer til å "gjenopprette" papiret distribuere pre pent brettet ark, men som er skadet, innestengt i hans sted, inn i en knyttneve.
   Hvordan gjøre magiske triks for barn?

    Famlende innsats træ nålen. Du trenger en nål med en smal og lyse øyne (synlig fra avstand) tykk tråd.
    Hva seere se, til tross for at innsatsen træ diameter nålen er selv den første gangen Kan ikke alle, kan du enkelt gjøre det. Og selv om øyet av en nål, tråd og hånd med en nål anlegg for ryggen, sett tråden og vise publikum det vellykkede resultatet av sitt arbeid.
    Hva som egentlig skjer: navngitte rekvisitter multiplisere med to. En tråd før nålen og forhånd Plug i klærne tilbake stille som mulig (selv om du og ikke returnerer tilbake til rommet, slik at ingen vil se forfalskning). Når gjemme hendene bak ryggen, Plug tom nål i klær, tråd og gjemme seg i en knyttneve. Vidkripyvshy nål og tråd og vise publikum.
    Fjern klippet uten å bruke hendene. Du trenger et stykke papir og binders.
    Hva seere se, sette deg på bordet et stykke papir og binders og tilbyr alle prøve å sette på et stykke papir klipp, og deretter fjerne klippet, men ikke berøre skriptsi ingen hender eller på noen støttefag. Gi publikum enhver ønsket tid, slik at alle kunne benytte for å prøve seg.
    Hva som faktisk skjer: etter å ha prøvd å kjøre sitt publikum, vil din tid komme beneficiet. Brett papiret i to og sette en binders på svingen. Nå trekker kanten av arket i forskjellige retninger - og klippet selv hoppe av papiret. Dette trikset innebærer mer kunnskapsrike enn fingerferdighet og oppmerksomhet, men vanligvis fører lite publikum storm av følelser forbundet med påvente av selv repetisjon uavgjort.
    Bruk tryllestav. Du trenger en stor avis (ett regneark), A4 ark eller blekk penner, for håndfuller av konfetti og streamere.
    Hva seere se: gjør noen triks du bruker din egen tryllestav. Hvis du ønsker det, etter en bølge av pinner trukket virvler fargerik konfetti. Når tale kommer til en slutt, takk for at du hjelper tryllestaven og si farvel til henne. Deretter zavertayete det i aviser og intens stykke smynaete å se det på ingen tvil om at stokk i avisen ikke kunne overleve og lagre skjemaet. Og du distribuerer en avis som strømmet streamer, som har blitt en tryllestav!
    Hva som faktisk skjer: din "tryllestav" laget på forhånd av dine egne hender, med foldet rør, lim og fargerike papir. Tomhet innsiden av rullen fra en ende fylt med serpentin, på den annen - konfetti. Så lenge du bruker en pinne til å holde over landet hvor gjemmer serpentin. Hver bølge av den andre enden vil sove konfetti. Deretter, når den tid kommer til å si farvel til den magiske tryllestav, de knuse den under avisen. Distribusjon av papir, holder det fastkjørte papiret, og serpentin la fritt fall ut.
    Disse triksene kan vise selv små barn, siden ingen av triksene er ikke farlig. Det er andre illusjoner basert på kjemiske reaksjoner (som farge stivelse og såpe kål juice) og fysikkens lover (ikke-brennbar stearinlys sjal). Men de er best overlatt til publikum eldre barna fordi ikke bare setter pris på dybden av dine mirakler, men kan ved et uhell skadet, prøver å gjenta dine triks.
    Hemmeligheter vellykket magiker
    Så nå vet du de grunnleggende hemmeligheter faktum at rekvisitter trenger å gjøre magiske triks for barn. Det er på tide å gjøre i person, at din nye rolle magiker: utseende, atferd, ulike nyanser av atferd, tale og gester. Å starte vondt å se filmer om kunstnere i sjangeren - og ikke får gjennomført tegninger av klovner, spillefilmer for voksne inneholde mye mer nyttige ideer. Vi vil anbefale filmen "Prestige", "Now You See Me", "Flott og forferdelig helse." I hovedpersonene låne sine "chips" - et uttrykk i øynene, teatralske fakter og selv interessant uttalelse.
    
    
    
    
    
    
    
    
    
      
Яндекс.Метрика