Barnet ble strøing tennene i søvne: hva du skal gjøre

 Natt - den eneste gangen når foreldre kan slappe av eller ta vare på bedriften. Men noen mødre er opptatt av og om natten, på grunn av det faktum at barn aksel knirk stengt. Hvis en ung mor spør sin mor eller bestemor "barnet skjærer tenner i søvne: hva du skal gjøre", i de fleste tilfeller få råd - prohlystovat baby.

 Dette er faktisk en overtro som distrahere foreldre fra å finne de virkelige årsakene. I de fleste tilfeller er den viktigste grunnen ivrige nervøs. Derfor, hvis du er bekymret for hvor barnet ble strøing tennene: Hva har vi noen tips. Før du sovner tilby barnet ditt stille spillet, kan du bare lese eller vise bilder. For gutt som kan snakke om sine problemer, er det viktig å snakke ut og få beroligende ord og veiledning fra moren.
 For tiden er det spesielle te som gir barn en fredelig søvn. Omsorgsfull mor før du går til sengs badet babyer i urt. Det kan være beroligende samling eller individuelt vendelrot, kamille eller mynte.
 Hvis et barn er strøing tennene i søvne, hva du skal gjøre
 Tips: Det er viktig ikke å mate babyen rett før sengetid, bør middag lages noen timer før sengetid. Helst etter siste måltid for litt frisk luft. En grunn kan være sliping feil okklusjon eller tannproblemer, så du må slå til en tannlege. Men bare når barnet ble strøing tennene ofte og lenge. Hvis barnet ditt er strøing tennene i søvne ganske sjelden, bør du ikke bekymre deg. Noen ganger er dette forbigående.
 Men hovedgrunnen er stress, som har en tendens ustabil barns sinn. Derfor er det viktig å beskytte barnet fra nervøs overstimulering. Lykke til og tålmodighet.  
Hva hvis barnet sliper tennene i søvne

 Skrehotinnya tenner, eller bruxism, er en svært ubehagelig fenomen. Populær visdom sier at hvis et barn ble Han bet tennene sammen, har han ormer. Dette er imidlertid ikke den eneste mulige årsaken.
 Bruxism - ganske vanlig, så er spørsmålet: hva du skal gjøre hvis et barn sliper tennene i søvne. Hvis dette fenomenet er kortsiktig, individ, så ikke bekymre deg. Men hvis det skjer regelmessig, kan det være flere grunner.

 Årsakene til bruxism


 En av de viktigste grunner - en belastning på nervesystemet. Men ikke bare triste hendelser kan føre til overstimulering av glede kan også føre til bruxism.
 Malocclusion - en annen grunn skrezhetanyya tenner.

 Barn kan skrape tennene når tennene er kuttet. Kløe i tannkjøttet er deres ønske om å klø.
 En annen grunn - respirasjonssvikt, som kan være forårsaket av en kald eller adenoids.
 Til slutt er det en forutsetning at utilstrekkelig arbeidskjevemusklene kan føre bruxism.
 Hva hvis barnet sliper tennene i søvne? Vi anbefaler deg å ta kontakt med en spesialist - for å vise barnets lege.

 Måter å bekjempe bruxism


 Før barnet tid til å gå til sengs, prøv å gjøre det ikke for involvert i voldelige spill. Les en bok, pomalyuyte. La barnet ditt å bygge en fredelig atmosfære.
 Hvis et barn er opptatt av, så snakk med ham, finne ut årsakene til bekymring, slik at du ikke lider spørsmålet: hva om barnet skjærer tenner.
 Redusere spenninger hjelp bad med lavendel og kamille.
 Ikke la barnet ditt om natten for å spise sjokolade eller drikke tonic drinker. Bedre la ham bite ved sengetid eple eller gulrot.
 Slappe av musklene i kjeven hjelper massere kinnene.
 Her er noen tips som vil fortelle deg hva du skal gjøre hvis et barn sliper tennene i søvne. Selv bruxism forskjellige grunner, men likevel hovedsakelig det er forbundet med nærvær av ormer. Derfor, den første tingen å gjøre - er å passere de relevante tester i klinikken.  
 På dette stadiet i utviklingen av det moderne samfunnet er svært fasjonable trend der unge familien planer på forhånd og gjør deg klar for babyen til sin familie. Og dette er den riktige avgjørelsen. Faktisk, avhengig av hvordan du mentalt og fysisk forberedt for graviditet, så det vil bli enklere og sikrere, uten å avsløre uventede sykdommer og sykdommer. Resultatet - en sunn baby og lykkelige foreldre. Så hvordan å forberede for graviditet, vordende mødre og fedre?
Hvordan å forberede for graviditet kvinne

 Hvordan bør jeg forberede for graviditet? Tips og advarsler


 Mange unge jenter og menn holder, nok til å stoppe for å beskytte seg selv, og graviditet kommer i rask tid. Dette er ikke sant.
 Først av alt er det nødvendig å gå til den vanlige terapeut. Å passere de generelle tester (blod og urin, gjør X-ray, etc.) for å identifisere den generelle helsen til kroppen din. Det er verdt å besøke tannlegen fordi under graviditet den første som begynner å gjøre vondt - en tenner foruten usunn munnhulen er en kilde til unødvendige infeksjoner og bakterier.
Hvordan å forberede for graviditet kvinne

 Hvis du lider av kroniske sykdommer, bør du rådføre deg med legen din. Han kan gi deg råd om hvilke tiltak er nødvendig i ditt tilfelle hvis du ønsker å bli gravid.

 Spesielle blodprøver


 •  Donere blod for forskning Rh faktor og blodtype. Denne analysen vil passere, og far til et barn. Det er nødvendig for å hindre Rh konflikt, som du kan være ulike Rh faktorer.

 •  Analyse av antistoff. Tilstedeværelsen av antistoffer indikerer at immunitet mot visse infeksjonssykdommer som rubella. Hvis ikke, bør du gjøre en spesiell vaksinasjon for 3-4 måneder før planlagt befruktning.

 •  Det blir ingen skade å besøke en gynekolog, som kan gi deg et bekken ultralyd. Denne prosedyren unngår de ulike sykdommer som kan oppdages i løpet av svangerskapet, for eksempel polypper eller livmor fibroids.
   Virkelig, for å forberede seg så godt som mulig før svangerskapet, er det viktig å ta disse undersøkelsene? Svaret er tvetydig, alle har rett til å inngå en slik situasjon på egen hånd. Dette er ikke en komplett liste over mulige analyser og trender som du trenger å gjøre. Men mange av dem oppnevnes av legen når det er nødvendig, så ikke rush å kaste i alle slags kontorer, og for å komme i gang, kan du gå til terapeut.

   Hva annet bør jeg vite potensielle foreldre


   Ikke bare med forskjellige medisinske undersøkelser er i ferd med å planlegge graviditet. Hvis du bestemmer deg for å få et barn, vil livet ditt bli grundig gjennomgått, og det er ikke bare mammaer og pappaer, men alle husholdninger beboere.
  Hvordan å forberede for graviditet kvinne

   Helst seks måneder før planlagt befruktning bør slutte å røyke (hvis du ikke har gjort dette før, er det dobbelt bra!), Slutt å ta alkohol og helst gjøre sport. For en enklere svangerskap og fødsel vellykket, er det ønskelig at et fysisk problem var på toppen.
   I alle apotek som selger vitaminer for å planlegge å få et barn. De fleste kvinner begynner å ta vitaminer bare hvis de vet om graviditeten, og dette er selvfølgelig ikke den første dagen av unnfangelsen. Det er imidlertid viktig inntak av folsyre, vitamin E, vitamin C og B6 som påvirker fosterutvikling og redusere risikoen for forskjellige typer av sykdommer.
   Ta maten! Prøv å redusere inntaket av stekt, fettete, varme, ulike rask mat, mat med konserveringsmidler og fargestoffer. Nyttig er frukt og grønnsaker, kjøtt og fisk, dampet eller grillet, urter og fersk juice.
  Hvordan å forberede for graviditet kvinne

   Ikke prøv å gå på en diett, som en kraftig økning eller reduksjon i vekt kan føre til hormonell svikt. Unntakene er folk med mer vekt, som er deres volum og hindre unødvendig å ha barn. I dette tilfelle er det nødvendig å gå ned i vekt og nøye kontrollerte dietologists.

   Hvordan psykologisk forberede for graviditet?


   Leger, psykologer sterkt anbefale psykologisk forberede for 2-3 måneder før planlagt befruktning. I løpet av denne tiden, har du tid til å gå gjennom alle de nødvendige undersøkelser, men også være i stand til å komme inn i hans sinn ideen om at du snart vil bli en mor.
   Det er lurt å tenke veie den økonomiske siden av saken at graviditet ikke er utsette seg for vonde tanker av mangel på penger. Du bør også nøye vurdere hvor du vil tilbringe hele perioden av svangerskapet, kan det være lurt å gå til landsbyen, hvor den friske luften og havet kan, vel, hvis ressursene tillater det - i utlandet.
   Løse spørsmålet om hvor du vil at barnet ble født, sosialisere med leger - du må være rolig, at alt går slik du ønsker det.
   Den psykologiske og følelsesmessige tilstand av den vordende mor i stor grad påvirke helsen til barnet. Graviditet og fødsel - mye stress for kroppen av en kvinne, så hvis mor og dette var utsatt for stress, nervøse utslipp, ville det trenger å delta på spesielle kurs for unge familier til å takle vanskeligheter.
  Hvordan å forberede for graviditet kvinne

   Den riktige løsningen ville være felles besøk på disse kursene. I den innledende fasen av svangerskapet, fra mor må lære å roe og balansert reagerer på situasjoner. Kvinner bør bli vant til ideen om at det er forventningsfull mor at hun nå vil bære et stort ansvar for ditt barns helse.
   Mange jenter før du planlegger graviditet bør tenke på og om de er villige til å del med sine tradisjonelle levemåte? Vi må si farvel til klubber og diskoteker, skilsmisse alkoholholdige drinker, vie seg til å spise sunt og idrett på først, og deretter til sine barn.
   Stor verdi for en positiv psykologisk tilstand av kvinner spiller en indre tilstand av familien. I denne perioden er det bedre å jobbe med en gravid kvinne permanent psykolog som til slutt kan bli din fastlege.
   Under svangerskapet, vil en kvinnes hormoner endres, noe som bidrar til opphopning av negative følelser som sinne, mistillit, irritabilitet. For å unngå disse følelsene strømme ut på sin familie, skal kvinnen være i stand til å opprettholde din følelsesmessige tilstand ved hjelp av intervjuer med kvalifisert spesialist.

   Siden enhver situasjon er ute, ikke ta alt til hjertet. Barnet ditt trenger en sunn mor og din familie - glad og sunn baby. Med riktige forberedelser for en så viktig hendelse, er graviditet en stor og etterlengtet periode i livet ditt.  
  Яндекс.Метрика