En skam yazlyva barn
 Sjenanse hindrer sønn sosialisere med andre barn


 Jeg disiplinere sønn Dima, som er 3 år. Det ambassadør shnyy gutt, ingen støy og ingen frodig, men det er ett problem - det er veldig sjenert barn. Denne kvaliteten hindrer sosialisere med andre barn. For min del jeg for all del prøve å hjelpe ham, på grunn av skam av det kan vokse med svake sosiale ferdigheter som vil påvirke læring, karriere og familieliv.

 Jeg ønsker å dele med sine mødre måter å bekjempe skyhet sønn. Vi må fortelle barnet om sin egen sjenanse. Være sympati for problemene med barnet, lærte han å kontrollere sine følelser. Du sier at du forstår hans frykt for å gå et sted, eller kommunisere med noen som du noen ganger føler det samme. Dette gjør at barnet ditt til å føle forståelse, og dermed begynne å snakke åpent om sine problemer. Diskutere fordeler med babyen kommunikasjon. Det vil være lettere å forholde seg til engstelse når han begynner å forstå hvorfor dette er nødvendig. Ingen tag. Spille inn "forferdelig" situasjon. Du kan bruke leker og spille rollespill. Belønner barnet for omgjengelighet. Når sønnen seirer frykt, jeg prise ham verbalt og kjøpe favoritt godbit eller leke.

 Hjelp barnet ditt, og du må lykkes!
Forsinket språkutvikling hos barn

 Barns utvikling er veldig individuelt. Du kan ikke sammenligne barnet med andre barn.
 Første baby bare lytter akkumulerer såkalt "passivt ordforråd", husker ord og lyder. Senere samler han og utvikler sin "aktive ordforråd": barnet begynner å gi forskjellige lyder, prøver å snakke. Alt dette skjer i ca 1 år. I de neste seks månedene, kan barnet knapt si et nytt ord, fordi nesten ingen ordforråd utvides.

 Tegn og symptomer på forsinket språkutvikling hos barn


 Følgende er de viktigste funksjonene, symptomer forsinket språkutvikling hos barn.
 Barnet slår seg ikke når du slår til ham (barnets alder 3-5 måneder).
 Ikke se forskjellen mellom morsom og trist tone (5-6 måneder).
 Det trekker oppmerksomheten gråt og gester. Ikke ofte du gjør uttaler ord (11-12 måneder).

 Ikke skille ikke mellom bildene. Kan ikke svare på spørsmålet (fra 1 år til 2 år).
 Kan ikke lage en setning på 2-3 ord (2-3 år).
 Feilaktig uttaler mange lyder. Ikke svar på spørsmål fra fremmede (3-4 år).
 Variasjon av alder kan være en eller to måneder.

 Forsinket språkutvikling hos barnet hva de skal gjøre


 Her er hva du skal gjøre når forsinkelsen språkutvikling hos barn.
 Være et eksempel for barnet ditt, snakke tydelig og klar tone endring, snakker ofte om ulike emner, arrangere så enkelt som mulig.
 Ikke i noe tilfelle ikke bremse ned og ikke gi gass uttalen av ord. Snakker langsomt.
 Svare på alle spørsmål barnet ditt. Ikke gi opp og ikke dratuytesya, selv om du må svare på en rekke ganger.
 Ikke avbryt barn, la ham si hva han ønsker å slutte.
 Sørg for å lese babyen flere ganger om dagen (beste barnas dikt).
 Ros barnet ditt når han sier eller prøver å snakke korrekt.
 Kjør gutt på gaten, selv vandre med sine jevnaldrende. Hvis han spør, leke med dem. Et barn skal ikke være altfor begeistret, det er skadelig for nervesystemet, slik at nye erfaringer bør også være begrenset. Det var en liste over "hva du skal gjøre når forsinkelsen tale utvikling av et barn."

 Fottur til barnelege


 Det er nødvendig å søke lege hvis de ovennevnte råd ikke kan utføre. Husk individuell utvikling av hver person, ikke bekymre deg, bare, betale barnebidrag lenger mye (for mye) snakke med ham, støtte ham.  
Barnet stamming hva de skal gjøre. Stamming hos barn: årsaker, symptomer, behandling

 Stamming - et brudd rate, glatt språk. Mest tydelig stamming hos barn fra to til fem år. Kalte det kramper ulike ordklasser apparat. Hvis et barn hakker, hva du skal gjøre? Det er viktig å ikke gå glipp av de første tegn på sykdommen.

 Symptomer på stamming hos barn


 Foreldre bør varsle vanskelighetene med barnet før talen. De første tegnene på stamming hos barn: et barn kan sette inn ekstra lyder til ord. Kanskje barnet gjentar den første stavelse eller hele ord i begynnelsen av uttrykket, og kanskje må gjøre en stopp i midten av setninger eller ord.
 Symptomer på stamming hos barn
 Noen ganger barnet er plutselig stille i lang tid, og slutter å snakke. Etter en stund begynner han å snakke, men hakker.

 Alle disse tegnene på stamming hos barn kan forebygges hvis tid til å se en spesialist.

 Årsakene til stamming hos barn


 Stamming antyder svekkelse av det sentrale nervesystemet. Men årsakene til stamming hos barn kan være forskjellig. Dette kan være en infeksjonssykdom, nervøs stress, frykt, mishandling av et barn i familien.
 Årsakene til stamming hos barn
 Noen ganger stamming oppstår først barn begynte å snakke, på grunn av de hyppige opptredener viser. Foreldre er så ivrig etter å skryte av sin avansert utover hans år barn, de alltid gjøre ham noe å snakke i offentligheten.
 Barn som senere begynte å snakke, kan det være stamming sammen med den raske utviklingen av tale.
 Stamming skjer hos barn med forsinket motorikk, langsom hendte barn. Dette var de viktigste årsakene til stamming hos barn.
 Når du innser at et barn stamming, hva du skal gjøre nå?

 Behandling av stamming hos barn


 Siden stamming barnet svekket nervesystemet, først av alt, er det nødvendig å sikre en rolig mental miljø er den beste behandling for stamming hos barn. Slike barn trenger behandling ro i familien, de bør beskyttes mot potensiell nerve stress. Ikke les bøkene hans med forferdelige historier, ikke la mye av å se TV-programmer og filmer spesielt upassende for barnets alder. Ikke alltid si: "Å, barne hakker, hva du skal gjøre, hva du skal gjøre." Og selvfølgelig du ikke kan skremme ham, forbannelse, forlater en.
 Behandling av stamming hos barn:
 Barnet må være under konstant oppsyn av en nevrolog, logoped og psykoterapeut. Men det finnes noen regler for foreldre stamming barnet.
 Prøv å snakke med ham sakte, med lav barnespråk lettere å takle stamming. Ikke spør ham for mange spørsmål, bedre å bare kommentere hans ord eller handlinger, noe som gjør det klart at du har hørt, forstått, og du lurer på hva den gjør. Hvis barnet sier, deretter forsiktig Hør det ikke jag og ikke avbryte. La barnet føles alltid oppmerksomhet til deg selv og din støtte. Og ikke glem å organisere forsvarlig behandling av stamming hos barn.  
Lære å amme

 Ved første bursdag naturen gir hvert barn en sjenerøs gave - en velsmakende og sunn melk mor, barn rekruttert gjennom hvilken makt og vokser i høyt tempo. I det første levemåned morsmelk gir det beskyttelse mot infeksjoner, forbedrer tarm og mage.
 I en unik Sammensetningen av melk mødre er forskjellige næringsstoffer som hjelper barn utvikler hjernen intelligens. For de fleste kvinner under amming er ansett som en flott gave som har mange fordeler, for eksempel en mild beroligende gråtende baby, forstå deres behov, bedre søvn, følelsesmessig tilfredsstillelse, beskyttelse mot uønsket graviditet.
 Hvordan å amme
 Mødre rundt om i verden er få mest komfortabel stilling for å mate babyen fôring. Du kan prøve å mate barnet i liggende stilling, sittende, holder en baby foran deg eller i brystet, nesten under armen.
Lære å amme

 En av de viktigste faktorene er det praktiske og muligheten til enkelt å holde en nyfødt brystet uten tretthet, men snarere det motsatte - med hvile, mens du prøver å legge til smuler, slik at det ikke blir kvalt og ikke endre situasjonen.
 Artikkel om hvordan du lagrer morsmelk!
 Samtidig tidlige stadier av brystkreft det må trykkes hennes mage til mage mamma. Brystvorten bør plasseres nær hans munn, så han ikke sagt, eller fangst vil være svak. I dette tilfellet, vil barnet stramme automatisk press unnvikende brystvorte, og dermed forårsaker smerte til min mor.
 Babyens hode trenger noe å holde ham i hånden, men kan ikke dekke alle fingrene på en gang, som gjennom sine medfødte instinkter baby vil spinne og unngå inntil da, til fri fra press stysnutuyu hodet. Hvis det er nødvendig, kan du støtte brystet med hånden nedenfra ved å plassere fingrene på 4-5 cm rekkevidde. For å komme til de stedene hvor melk, har barnet nesten helt omfavne munnen området. Etter hans suge absolutt ikke kan flytte eller riktig brystet.
 Ta hensyn til å sove eller urolig barn fôring bedre lys touch til kinnene eller lepper. Klemt en dråpe melk på munnen på babyen, også stimulerer det ønsket om å brystet. Når han åpner munnen bred, har du mest portletter til brystet.
 Etter fôring det er ikke nødvendig å sette barnet på ryggen, kan det znudyt. Optimal posisjon - sette barnet på siden. I denne stilling, og melken blir spaltet raskt og barnet vil være rolig.

 Lære å amme video


Яндекс.Метрика