Alt du trenger for bading spedbarn

 Og her står de alvorlige sammentrekninger og smerter ved fødsel, og din lille lykke sniffet ved siden av deg i en liten barneseng eller hender. Nå på deg - nylig mamma - forsørget barn. Da jeg kom hjem, hever det første spørsmålet om hvordan å bade en baby. Ofte det første bade bestemor der for å hjelpe og vise hvordan og hva de skal gjøre. Alt du trenger for bading nyfødte får før du kommer hjem fra sykehuset.
 Bading en nyfødt bør kjøpe et bad. Det er ikke anbefalt å bade babyen i et stort badekar der du svømmer. Først, på grunn av det faktum at støtte det heller vanskelig å rengjøre, og er kjent for å babyens hud er meget følsom. En annen grunn - størrelse bad og ekko kan skremme barnet.

 En annen vesentlig brikke bade - er det fint. Produsenter tilbyr et stort utvalg av bade nyfødte. Når du velger en titt for væske eller skum såpe for bading. De er designet spesielt for den sarte huden til barnet, renset den uten irritasjon. Ikke dårlig, hvis verktøyet vil bli merket "ingen tårer". Dette betyr at øyet såpe ikke vil irritere dem.
 Etter bading barnet vil du trenger noe å tørke den. Du kan bruke et mykt håndkle eller serviett. Dette er alt du trenger for en nyfødt bading.
 Hvis babyens hud utslett vises, kan du prøve å løse den i suppen kamille eller storfe. De har healing, antibakteriell effekt. Vær forsiktig med dem samt noen te kan forårsake allergi.
 For enkelhets skyld kan skuffen monteres stativ for babyer. Den støtter et barn i en vinkel, holder hodet over vannet, og dermed frigjøre hendene for svømming. Du kan også bruke en svamp for bading. De elsker barna.
 Nyfødte trenger ikke ekstra fuktighetskrem. La huden puste, trenger ikke å tette porene ulike oljer og melk. Ekstra midler vil bli brukt senere når barnet vokser opp.  
I utero utviklingen av barnet i flere ukerFor vordende mor som allerede bærer et hjerte ufødte baby, viktig og interessant hvert øyeblikk og stadium i utviklingen av fosteret. For førti uker gravid kvinne observerer og føler de endringene som skjer i kroppen hennes. Disse endringene er assosiert med utviklingen av et barn. I dag la oss snakke om stadier av fosterutviklingen og egenskapene til babyen.
Bakterie-utero barn
Ved slutten av den første uken etter befruktning, er det befruktede egget festet til livmorveggen, og deretter begynner sin utvikling.I den andre uken er bokmerkede hjerte. Utenfor denne kroppen akkurat nå er som en liten tube med tilhørende fartøyer. Også i kroppen av det ufødte barnet dannes skallet, som deretter vil utvikle seg i organer. Denne perioden er dannelsen av bakterie embryo, som består av tre lag av celler. Disse cellene og vil fortsette å danne organer og vev hos fosteret.
3 uker etter befruktning, embryoet har nådd en størrelse på 2 mm. Det ligner et lite eple frø, innen hvilke utviklingen av nervesystemet, ryggmargen, og rudimenter av personer indre øret og orofarynx.
Den fjerde uken merket Mark og primære nyrerudimenter av hjernen.Også i løpet av denne periode dannet begynnende lever, lunge, tolvfingertarmen. Små humper på kroppsoverflaten av embryoet er bakterie ekstremiteter - hender og føtter ufødte babyen. Hjerte for fire uker allerede begynt å avta.
Sam embryoet har vokst til en størrelse på 4-5 mm.
Siden 5 uker av svangerskapet fortsetter utviklingen av fosteret. Pant bein og muskelsystemet. Det er et fundament for fremtidig utvikling av skjelettet av et barn. Embryoet er utviklet allerede i posen av fostervann. Hematopoetiske system er det nesten dannet.
Opp til 6 uker av fosterutviklingen embryoet når 8-9 mm i lengde. I denne perioden er hode og rygg. Kantene av hodet i form av groper begynner å bli lagt ører på forsiden er små pakninger - øyne.
Etter syv uker med embryo størrelse er 11-12 mm. Kroppen synes kortere prosesser som utvikler seg senere i beina - ben. Begynnelsen av hendene er delt inn i underarmen og skulderen. Lokale myndigheter også fortsette å dukke opp. Hjerte delt i to kamre, og det er begynnelsen lunge bronkiene. Det er en utvikling av tarmen og vedlegg.
Ved 8 uker embryoet vekt er 11 m og størrelsen på mer enn 1 cm. I løpet av denne perioden personen anskaffe de funksjonene vises øyelokk, nese og nesebor stands, munn dannet. Ører formet skjell. Lemmene strekkes i lengden. Ved slutten av den åttende uke i legemet av embryoet dannes alle organene.
Fetal utero barn
Fra den tredje måned av svangerskapet fosteret er allerede begynt å bevege seg og endre posisjonen til kroppen og lemmene, som gradvis utvides. Fremdriften i utvikling, der nakken, hodet blir mer vanlige form. Nyrene begynner å produsere urin.
Etter 10 uker av fosterutviklingen veier ca 13 gram. Fosterutvikling er i gang, er det ligner på den lille mannen.
11 uke babyen utvikling preget av utseendet av negler på fingrene og dannelsen av øyet iris. Vekt denne uken er ca 14 gram, og størrelsen på 5-6 cm.
Etter 12 uker med fosterutvikling er delt fingrene på bena vokser neglene, er det tegn på kroppshår. I denne perioden er det allerede mulig å bestemme kjønn på barnet.
Starter fra 13. uke av utviklingen fosteret foster aktivt vokser i størrelse. Hans vekt har nådd 15-20 oz. En person blir kjente funksjoner, og leder av avtagende vekst.
Ved 14 uker veier ca 25 gram. Øynene hans flyttet nærmere midten av ansiktet, ører ta normal posisjon på skallen. Fortsetter utviklingen av reproduktive organer. Halsen er strukket. I løpet av denne tiden barnet tar sitt første åndedrag - trekker og skyver lyset fostervann.
Fra 15 til 18 uker og fosterutvikling av et barn begynner å dukke opp kroppshår og hode. Barnet er aktivt i bevegelse og allerede vet hvordan man skal suge en finger og lukke øyelokkene. På denne tiden hans vekt er 80 gram, lengde 11cm. Bena er lengre armer, bedre samordning av lemmer. Ved 18 uker fosteret dannes fettlaget.
Etter 19 uker med foster mekonium begynner å produsere. Lyset er tilstrekkelig utviklet. Etter 20 uker kosteneyut ossicles, og babyen har kanskje hørt. Ved slutten av 23 uker, er babyens vekt omtrent 650 g og 30 cm størrelse. Nå er min mor kan allerede føle omrøring av baby.
Opp til 24 uker av svangerskapet organer barnet er fullt dannet, men ennå ikke fullt utviklet. Etter 25 uker slutter utvikling av øyeeplet, og barnet kan allerede reagere på lys. Ved slutten av den 28 ukers kroppen utviklet slik at barnet kan overleve i for tidlig fødsel. Den veier mer enn 1 kg og en lengde på ca. 40 cm.
Etter 28-29 uker av fosterutviklingen skjer aktiv vekst av babyen. Alle legemer er dannet. Lungene kan holde normal luft. Barnet sover, lukke øyelokkene. Huden blir rosa og glattet. Ved slutten av 32 uker, er babyens vekt 2, 5 kg og høyde er ca 45 cm.
Mellom 33-37 uke fosterets utvikling av barnet fortsetter sterk vekst. Øker muskel tone system, blir håret silkeaktig. Barnet avkastning, løfter hodet, gjorde han fatte refleks.
Etter 38 uker fosteret er klar for fødsel. I løpet av denne perioden, leder av babyen dekket med hår opptil 3 cm, huden blek rosa. Barnet utviklet mer enn 70 reflekser.
Vordende mor må huske at i hele perioden av utvikling babyen foster føles hennes emosjonelle tilstand og svare på det. Derfor kan noen negative følelser og dårlig fysisk tilstand påvirke et barns utvikling.  
Hvordan lære et barn til potten i to (2) år

 Biennale barn, selvfølgelig, lettere å undervise i potten enn en baby i ett år. I dag skal vi vise deg hvordan du kan lære et barn til potten i to (2) år. Dette krever ikke mye tid, ca to uker, mens år gammelt barn vant til potten tar ca to måneder. Dette er fordi barnet er to år gammel kanskje allerede forstår språket, han kan forklare reglene.
 Hvordan lære et barn til potten i to (2) år:
 Vi må gi opp bleier.
 Barnet er mer sannsynlig å gå naken. Barnet kan eneste måten å forstå hva kjønnsorganer og hva de gjør.
 Barnet trenger å vite hvor det står potten, bør det være enkelt å få det.

 Forklar barnet ditt hvorfor han plutselig trengte så potten.
 Begynne å tilby barnet ditt å gå potty etter våkner å sove og etter måltider.
 Etter hver dam på gulvet ikke gråte og vise pott og si at det må gå tilbake til badet.
 Barnet selv må forstå at det haster med vannlating eiendom, se resultatet og ikke en gang.
 Ikke kjefte på ungen, fordi han ikke kan slappe av, og dermed gå til potten.
 Etter hvert riktig bruk pott rose barnet ditt, la oss omfavne det og si at det blir gjort riktig.
 Ikke tvinge ham til å gå til potten fordi barnet skal forstå og avgjøre.
 Spør barnet. Hvis han ga et negativt svar, så ikke insistere på det faktum at han gikk til potten.

 Utenfor


 Lære et barn å være potten og mens du går på gaten. Ikke ha en bleie, bedre bringe en toer reserve bukser.

 Psykologi


 Selvfølgelig, under venne barnet til potten foreldrene trenger stor tålmodighet. Også skader ikke å rense alle tepper denne gangen og få masse filler og mopper. Ikke dratuytesya ikke være nervøs. Husk at barnet er vanskelig, han bare trent, og dette tar tid. Snakk med barnet ditt alltid snakke sakte og tydelig til din kjære lille mannen kunne forstå hva som er galt og hvordan du gjør det riktig.
 Vi håper at du er godt forklart hvordan å lære et barn til potten to (2) år.  
Яндекс.Метрика