Hvordan lære et barn til potten 1 år

 Få mennesker vet hvordan å lære et barn til potten 1 år korrekt. Det er ikke en rask prosess - en baby i denne alderen fortsatt ikke forstår ordene til foreldre, er det vanskelig å forstå hva de ønsker fra det. Hvis du fortsatt har tenkt å lære barnet å gå til potten ett år, så denne artikkelen er for deg.
 Denne prosessen er refleksiv, vil at barnet ikke forstår essensen av hele saken. Overvåke barnet begynner å urinere ca 25 år.

 Ikke rush for å venne barnet til å gå til potten hvis


 Du flyttet til en ny bolig.
 Et barn nylig flyttet sykdom.

 Hvis du anspent familiesituasjonen (konflikter mellom samboere som er alvorlig syke, osv).

 Trene opp et barn i en pott


 Hvordan lære et barn til potten ved 1 år:
 Potten bør være plassert i en fremtredende plass. Barnet bør lett få til det.
 Lær barnet ditt å ta av på egen hånd og bruke shorts eller bukser.
 Barnet bør være ferdigheter overføre meldinger gester eller lyder av deres ønske om å gjøre fattigdom.
 Oppmuntre barnet dersom han kunne få det riktig. Ikke gråt, og ikke skjelle ham hvis han feilet. Lær barnet ditt, det er godt og riktig å gjøre det. Prøv å forklare forskjellen mellom hvor toalettet.
 Unngå bleier hjemme og selv på dagtid. Plukke filler og mopper, som vanndammer på gulvet ikke kan unngås.
 Noen ganger går utenfor uten bleie, men ta med reserve bukser.
 Tilbud om å gå til potty oftere, mange ganger om dagen, og etter å ha våknet og før sengetid.
 Det vil være stor hvis en familie har et eldre barn, et eksempel på hvor barnet skal lære.

 Vilkår venne til potten


 Prosessen med tilvenning til potten barnet kan gå lang tid (ca seks måneder eller mer), så foreldre bør være tålmodig og lukkerhastighet. Voksen tar tid å lære å gjøre noe som vi snakker om år gammelt barn. Vi diskuterte de grunnleggende nyansene i hvordan å lære et barn til potten på 1 år.  
Hvordan lære et barn å be om potten

 Før foreldrene er alltid noen oppgaver som markerer den gitte perioden i et barns liv. Først må du forstå hvordan å introdusere fast føde, så hvordan å skille barnet fra brystet og hvordan å lære et barn å be om potten. Hvis du tror at barnet ditt har tid til å kontrollere deres valg, men vet ikke hvordan å lære et barn å be om en pott, ikke starte prosessen med utvikling av trening potten. Langvarig og hyppig "vossedanye" baby på potten vil bare føre til hat av faget.

 I hvilken alder kan lære et barn til potten


 Du må vente til den perioden da barnet begynner å overvåke og kontrollere blære og tarm. Barneleger svare på spørsmålet "hvilken alder kan lære et barn til potten" så - omtrent halvparten.

 Men alle barn er forskjellige og stereotyp atferd med dem ikke eksisterer. Av og et halvt år av potten eksperimenter foreldre kan lykkes, men det er høyst flaks eller ulykke. Regelmessig tømming potten er vanskelig å oppnå.
 Innen år kan begynne gradvis venne barnet til potten, men bærekraftige resultater kan forventes. Det er svært viktig for barnet ros, bør det bli forstått at gleden til andre, så vil han prøve.
 Det bør inspirere barnet ditt tanken om at skitne bukser - det er veldig frustrerende, og til slutt overbevist om at han selv at.
 Imitasjon - en av de viktigste mekanismene for læring, fordi zadavshys spør hvordan å lære et barn å be om en pott, må du finne noen som vil sitte på potten med babyen. Hvis det ikke er barn i familien, kan du bruke leketøy. Men det må gjøre det klart for barnet at potten - er ikke et sted for spill.
 Når vi tenker på hvordan å lære et barn å be om en pott, er det viktig å ta hensyn til hans ferdigheter. En pjokk kan sitte på potte tog hvis det er gratis å vandre rundt, bøyer, bøyer, søker å plassere ting og leker på sine plasser, prøver å være selvstendig, aktivt følger restene tørke etter søvn i løpet av dagen, styrer tømming kan ca 2 timer holde seg tørr lyder og prøver å uttrykke sine ønsker.  
For hvor mange år kan et barn lese Pushkin fortelling?


 Barnelitteratur er rik på en rekke historier, dikt, sanger for alle aldre og smaker. Mange forfattere er godt kjent med besteforeldre, og helt nye. Valget er stort, og forstår det er ikke så enkelt. Hver bok er skrevet for at alderskategori det varer, men hvert barn er også deres preferanser. Ett barn var ikke et barn ønsker å lytte til artikler fra leksikon og den andre en tenåring begynner å lese "Carlson". For eksempel, for hvor mange år kan et barn lese Pushkin fortelling? Når begynte barnet ditt begynne å lese?

 Når du skal begynne barnet ditt å lese bøker?


 Svaret på dette spørsmålet er ikke så enkelt som det kan virke. Hva barn kan forstå hvis han ikke kan snakke, og ordene ikke forstår? På den annen side er det tidligere start avlesning, desto bedre. Dessuten er det bøker spesielt for barn, med vakre bilder og dikt av bare to linjer. Et barn kan ikke forstå noe, men det ville være fint å lytte til rytmen av diktet. Forresten, spørsmålet: "kan For hvor mange år et barn lese historier om Pushkin", mange lærere veileder: "så snart som mulig." Pushkin dikt er veldig musikalsk og rytmisk vers meget vakker. Et barn kan høre historier om Pushkin som sanger som vuggesanger.

 Har barna forstår Pushkin Tales


 Her er et annet spørsmål som konfronterer foreldre. Språk Pushkin noe utdatert, og være i stand til å forstå barn som nevnt i disse fortellingene. Undervisning og foreldre erfaring er at barn forstå språket i Pushkin er eventyr. Selvfølgelig har de ikke forstår alle ordene, noen ord høres til dem som "abrakadabra", men plottet linje og semantiske historier om Pushkin barn oppfatter ganske godt. Still spørsmål om betydningen av enkelte ord har barn begynner på skolen alder. Så, for hvor mange år kan et barn lese Pushkin fortelling har blitt klart. Svaret - fra en veldig tidlig alder.  
Hvordan å lære barn å skille farger?
 Ganske ofte foreldre begynne å bekymre seg for det faktum at deres små barn ikke kan skille farger. Men ikke bekymre deg veldig mye om dette, fordi i de fleste tilfeller at barnet vet alle fargene, det bare ikke forstår hvordan du skal ringe. De vet fargene er barn i en alder av tre, så spør dem til to år med dette gir ikke mening. Så, hvordan å lære barn å skille farger? Du kan spille med ham i noen interessante spill. Det bør bemerkes at generelt alle fremdeles læring trening gjennom spill.
 Spille med fargeboksen
 Så, dette spillet må du finne to små beholdere til å være limt farget papir av én farge. Som stridsvogner kan bruke hvilken som helst boks eller et glass av kaffe fra under. For hver valgte farge finne noen produkter av samme farge. Disse lekene kan lett finne i lekebutikken - en egen avdeling for tidlig utvikling.
 Direkte essensen av spillet er som følger. Barnet bør gis et leketøy som kalles pre-farge og be om å sette den i en boks av samme farge. Pass på å kalle fargen. Etter at barnet enkelt navigere og identifisere farger tilgjengelige fargebokser kan erstattes av en annen.
 Gjenkjenner farge ved hjelp av leire og fargestifter
 Også stor for å lære farger egnet vanlig leire. I prosessen med modellering, er barnet bare begynnelsen for å skille mellom forskjellige nyanser av fargen, men også utvikler motoriske ferdigheter av hender. Videre leire magisk utvikler fantasi hos barn direkte påvirker en bedre oppfatning av verden. Like god hjelper i studiet av farge blyanter med markører er. Det spiller ingen rolle om barnet ennå ikke har lært å trekke minst et par slag han må gjøre på papir. Spør alt du trenger for å trekke en bestemt farge. Hvis et barn er galt, må det være litt bedre, men i alle fall ikke skjenne.
 Spill sortering
 Barn fra år vil sette pris på ulike typer spill-sortering. For eksempel kan du lage to bygging i ulike deler av rommet. Så med hjelp av maskiner levere røde terningene i ett hjørne, og blå - i en annen. Du kan også opprette veisperringer med samme farge, men et sted i midten av å sette en annen farge. Nå må du spørre et barn som han tok kube som er annerledes. Disse spillene vil ikke bare gjenkjenne farger, men også å utvikle og logiske evner i et lite barn. Det vil være bedre i stand til å tenke og analysere ulike situasjoner.
 Ikke glem om boka
 Du kan alltid kjøpe en fargerik barns butikken interessant bok, hvor hver side bilder vil bli vist i en enkelt fargevalg. Denne tilnærmingen gjør det også mulig å raskt lære litt farge. Også i disse butikkene bør være spesielle rammer med inserts laget av myk plast. De lette også studiet av grunnleggende farger.
 Først, barn er veldig avhengig av sine foreldre. Ikke overraskende, all opprinnelige oppfatningen avhenger direkte på deg. Under vanlige samtaler med barn bør huske fargen så ofte som mulig. For eksempel, hvis vi spør ungen til å ta med en ball, er det ønskelig å indikere at det er blå eller grønn. Det samme gjelder for alle andre leketøy, maskin, kube, ring, rasle.
 Krever ikke at barnet skal ha to årene han har gjort absolutt alle farger, selv om de er i stand til å gjøre det i den alderen. Det skulle bare leke med det oftere i ulike pedagogiske spill eller bare prate. Husk at bare voksne er avhengig av riktig utvikling av barn.  
Яндекс.Метрика