Drømme babyen seks måneder

 På seks måneder, kan barnet sove gjennom natten og ikke vekke sin gråtende mor. Men alt avhenger av hvordan du bygger deg selv fra å sove baby på seks måneder. Det må være et klart og stabilt regime av dag og natt.
 En god tid for en natts søvn - 19:30 til 21:00. Hvis du går senere, mest sannsynlig babyen vil være svært overdrevet. Dens utseende kan virke munter, men tror ikke det, fordi sikkert det er på tide å sove.

 Dagtid søvn baby på seks måneder, hvor mange babyen skal sove på dagtid


 På dagen sover lettere: gjøre babyen sove når du ser at han er sliten. Barnet 6 måneder bør sove på dagtid to ganger. Følg modus: sove på samme tid, så barnet ditt vil være mindre sliten.

 Hva bør foreldre


 Siden seks måneders alder, bør et barn lese eventyr ved sengetid. Hvis barnet er urolig, Gi det til badet, så han avslappet. Syng sangen stille.
 Vekke babyen når babyen sove om natten i seks måneder mer enn 10 timer. Normalyzyruyte denne måten rekkefølgen og varigheten av søvnen. For barn er det veldig viktig.
 Semi barn ofte ikke kan sove ofte på grunn av tretthet. De er vanskelig å slå seg ned. Men ikke prøv å rette opp situasjonen. Ungen har å gå i dvale og glemme alle slags ting, trevozhyvshyh hans egen.

 Det er nødvendig å ventilere rommet før sengetid barn i seks måneder (seks måneder)


 Før natts søvn ventilert rom, eller prohulyuytesya Street. De fleste barn våkner om natten. Det er mange måter å stoppe. På kanten av teppet kan dryppe sitronmelisse eller lavendel (beroligende barn). Mamma kan stå opp og riste babyen bakvaske ham i armene. Kanskje babyen er sulten. Årsakene er ganske annerledes. Hver enkelt babyen tilnærming.

 Hva er nødvendig for god sovende barn i seks måneder


 Viktig er hvor og hvordan barnet sover. Hans seng bør være myk, men ikke overdriv det, fordi "dyne" dårlig for ryggraden. Din avkom skal være pute, som bør rengjøres regelmessig i spesialskoler. Ikke dekk det veldig enkelt. Ikke glem å endre pyjamas og sengetøy.  
Hvordan man skal håndtere et barn 6-7 måneder

 Det begynte den andre halvparten av ditt barns liv. Han vet allerede mange ting, men han har fortsatt mye å lære. I dette sikkert han skulle hjelpe foreldre. Hvordan hjelpe barnet ditt og hvordan man skal håndtere et barn 6-7 måneder?

 Lære å krype


 Mange babyer er seks måneder begynner å krabbe. Å utvikle ferdigheter kan praktiseres krypende med baby 6-7 måneder gymnastikk. Det er veldig praktisk å gjøre det under en rutinemessig morgen øvelser.
 Hands Child tog "stramme". Ta barnet for håndtaket og løft den opp litt. Et barn belaste musklene i armene, og dermed deres tog.

 Vekselvis å bøye bena på barnet eller begge bena sammen. Barne unbend ben og skyver morens hånd.
 Barn i denne alderen er veldig glad i ulike "shumelky." Vis barnet ditt rasle, pohremyte det, men ikke gi ham en hånd. Barnet er interessert og ønsker å komme til lekene.
 Slipp barnet lekeplass for gjennomgang. Fjern alle farlige gjenstander. Postel spesiell teppe. Langs omkretsen Lay leker - dette vil gjøre babyen bevege seg. Men ikke la barnet gå lei. Leke med den. Vis hva du skal gjøre for å leketøy ringte igjen. Tiltrekke barnets oppmerksomhet til ulike leker.

 Fatte ferdigheter og finmotorikk


 Hvordan man skal håndtere et barn 6-7 måneder å utvikle seg i hans fatte ferdigheter? Ungen er godt i stand til å holde rangler, vet hvordan man skal skrangle dem. Det er allerede i ferd med å gripe og elementer som ikke passer inn i håndflaten.
 Vi må oppmuntre fatte bevegelsene til barnet. La ham "ubehagelig" fag: baller, kuber, sirkler. Vise ham hvordan de skulle holde den ungen trent.
 Du kan lære deg å drikke det fra et krus. Ingenting at han først helle over.

 Språkferdigheter


 Hvordan man skal håndtere et barn 6-7 måneder å utvikle språkkunnskaper? Barn i denne alderen er lange babble, gjenta visse stavelser. Dette er ikke ord, men denne gangen la grunnlaget for språket. Alle som kommuniserer med et barn bør snakke veldig tydelig. Prøv bruker ofte korte ord: monosyllabic eller dvuhslozhnыe. Ring ting, la ungen kjenner dem, og viser finger.  
Hrudnychkovoe navigasjon

 Hva gjør hrudnychkovoe svømming for den fysiske utviklingen av babyen? Hver person trenger for å lære å svømme. Jo før, jo bedre. For fysisk og emosjonell utvikling av barnet er ikke noe mer nyttig enn svømming.
 Under klasser i vann styrker hjerte og luftveier, muskel- og skjelettsystemet. Svømming stimulerer metabolske prosesser i kroppen til barnet, styrker nervesystemet, fremmer tidlig utvikling. Etter bading babyen rolig, spiser og sover. Hrudnychkovoe en svømming fremmer utholdenhet, er forebygging av forkjølelse.

 Lær babyer svømme i begynte over 25 år siden. I løpet av denne tiden utviklet og implementert spesielle metoder svømming for babyer.

 Kan jeg søke hrudnychkovoe svømme foreldre eier en bolig?


 Lær å håndtere barnet alene det er mulig. Det bør imidlertid være oppmerksom på at slike klasser bare virke enkelt. Faktisk, før de bestemmer seg for å lære barnet ditt å svømme, foreldre bør seriøst lære fra ekspertene. Ellers kan disse klassene alvorlig skade babyen. Stressende situasjoner helt ubrukelig, eller for et barn eller for foreldrene.

 I hvilken alder kan begynne å trene med babyen i vannet?


 Kid stand, komfortabel i vannet fra de tidligste dagene av livet. I et stort svømmebasseng kan hrudnychkovoe starte allerede 1-15 måneder. Vannet miljøet er kjent for barnet, siden fødselen, var han alltid i fostervannet. Derfor, jo tidligere et barn vant til vannet er, desto bedre, til barnet er ennå ikke kjent frykt for vann. Forsinke starten av klassene vil resultere i at barnet vidvykne av vannmiljøet, og noen gang vil være redd for vann.

 Er det noen grenser for barna?


 Hvis barnet er sunt, øvelser i vann bare helsefremmende og tempe.
 Barn med nedsatt funksjonsevne i helseyrker er tillatt å vanne bare med tillatelse av fagfolk. For disse barna barneleger og TB spesialister består individuell studieplan og lære fagfolk.

 Kanskje svømming hjemme?


 Fra de første dagene av livet babyen, normal helsetilstand, kan hrudnychkovoe svømming gjøres hjemme på badet. Men som nevnt ovenfor, for å unngå stressende situasjoner i klasserommet, bør foreldrene får egen trening.  
Svømme før vandre

 Skolegang barnet til vannbehandling har en svært lang historie. I det 4. århundre f.Kr. i gamle Egypt babyer vant til svømming for helsen til fremtidige soldater. I dag har organisasjonen av vann grupper og seksjoner en stor spredning.
 Undervisning babyer svømming basert på medfødte evne til barn å svømme. Denne evnen er basert på naturlige prenatal utvikling som oppstår i et flytende medium. Men for vane å holde vann i barn er 2-3 måneder etter fødselen. Hvis du begynner å lære å svømme før du går i denne perioden, vil barnet utvikle og bevare naturlig å flyte og enda dykk.

 Fordelene med tidlig navigasjon


 Jo tidligere du begynner å lære et barn å svømme, desto raskere vil være fysisk og psykomotorisk utvikling. Også redusert økt muskeltonus bøying, som er iboende til spedbarn i de første månedene av livet. Alt dette bidrar til rask dannelse av motoriske bevegelser. Det anses derfor som bedre lære barn å svømme før du går.
 Når du svømmer babyens hud tar nødvendig stryke, noe som forbedrer blodsirkulasjonen og styrke nervesystemet. Før dykking gjør at tidligere begynne hardere på grunn av endringer i vanntemperaturen.
 Det er nyttig å gjøre fysiske øvelser i vann for å bedre lungevolum øke deres liv og retten til å berike blod med oksygen. Og, selvfølgelig, svømming på et tidlig alder fremmer god psykisk utvikling. Disse barna er avslappet, de sover godt og fast, barn er stadig i godt humør, som er manifestert ved hyppige smil og motor utvinning.

 Hva bør foreldre


 Foreldre som ønsker å lære barn å svømme før du går før klassene begynner med et barn skal lære teknikken av prosessen. Det er bedre å begynne å lære ved hjelp av dukkene på bordet, deretter vann, og deretter gå videre til øvelsene med barnet. Forberede seg på forhånd termometer for vann reserve tank med varmt vann, klokker, beste sand, såpe, sengetøy, håndklær og leker som ikke kan svømme og drukner seg selv.
 Svømming program for et barn fra en tidlig alder har fem visse perioder barnet må i sin tur pass. Mens han ikke har den fulle perioder på ett, kan du begynne å studere neste.  
Vakkert barn, eller hvordan å forberede leiligheten for å lade?
 Før en baby, gjøres ikke bare for deres helse, men også vurdere alle leiligheten fra visninger av babyen. Siden fødselen av et barn, må du opprette en trygg verden for sitt liv. Selvfølgelig, mens barnet er fortsatt ganske små og ikke engang i stand til å gjennomgå, trenger ikke å se hvor mye han ikke ville upovz. Når, tross alt, begynner lille apekatten å krype og gå, må vi være på vakt og gjøre barn trygge som mulig for barnet. Men når han starter sin vitalitet, her - "Mama Do not Cry", vil måtte bruke mye tid på å fjerne all unødvendig og konsolidere ulike bokser, dør sett og andre potensielt farlige gjenstander.


 Vanligvis første du kan gjøre et eksperiment: Sitt på gulvet og se deg rundt, hva ønsker du å ta på, og at du ville føre interesse i dette rommet, så, selvfølgelig, er barnet mer voldelig fantasi, hva du synes ganske vanlig, babyen kan være det nærmeste objektet for studien. Og det er bedre han finner babyen skrangle, men ikke glemt på gulvet, spiker clippers. Enda bedre, hvis du har en venn som allerede har en halv-barn, så kan du bruke en annen lite eksperiment: Legg barnet på gulvet og se hvor de fleste barna og trekker hva. På denne måten kan sikre maksimal sikkerhet for barnet ditt.
 Nå direkte til detaljer leilighet. Så, for at barnet ved et uhell fikk inn i søpla eller i et skap med en rekke bestikk, er det viktig å feste døren spesielt utviklet blokkere, og det definitivt gjelder stikkontakter. Små gjenstander og ting bør være skjult, kan ape ta din mobiltelefon trygg og bringe den til toalettet, vel, så vet du hva som kan skje, så det ville ikke skade å kjøpe blokkere og toalett og en balkong. Selvfølgelig må du ikke dekke absolutt alle tilfeller, la det være minst én spesielt for forskning på trygg for baby elementer. Også ikke glem at våre barn vokser svært raskt, trenger du ikke har tid til å se seg tilbake, må han lære seg å ta opp en blyant og tegne. Og her, slik at du ikke har mye opprørt tilfeldig blikk på veggen med sin kunst, du kan lime over den nedre delen av veggene i spesiell tegnepapir.
 Faktisk beskriver denne artikkelen bare en liten del av helheten av hva du kan forvente ved fødselen av barnet. Dread er ikke nødvendig, viktigste - å være årvåken og følge nøye med babyen, spesielt når det først begynner å krype eller ta de første stegene.  
Яндекс.Метрика