Oppstøt hos barn under ett år

 Ung mor alltid bekymret helsen til barnet sitt. De er skremmende, inkludert oppkast hos barn under ett år. Men i de fleste tilfeller større grunn til bekymring. Etter oppkast hos barn under ett år - en naturlig prosess. Dette skyldes det faktum at fysiologisk spiserør barn er ennå ikke fullt dannet. For sin størrelse er det ikke stor, foruten helt lukket, noe som resulterer i en tendens til oppkast. I tillegg er volumet av magesekken barnet liten, og moren prøver å mate barnet masse. Ja, og barnet drakk begjærlig foreslått formel eller morsmelk fyller magen. Vanligvis dette fører til grådighet, babyen absorberer overflødig som forårsaker oppstøt hos barn under ett år.

 Det er ingen oppkast etter hver fôring og små volumer, til tross for bekymringer mødre.
 I tillegg er en av årsakene til dette er den såkalte oppstøt airbrush. At barnet svelger luft som hjelper magen å presse melken. Denne grunnen er lett å fikse, for å "bli kvitt" overflødig luft, må du massere babyen magen før fôring. Eller for å si det på magen min og produsere ulike bevegelser barnet vil være i stand til å utøve selv massasje.
 Oppstøt hos barn under ett år, kan få som følge av stram svøping eller horisontal posisjon når fôring. Derfor, behovet for å løsne bandasjen og endre situasjonen. Og sørg for å holde barnet etter fôring vertikalt. I tillegg bør amming mor sørge for at barnet fanger riktig areola og brystvorten, for ikke å nahapatysya luft.
 Alt dette - naturlige årsaker som krever lys korrigere atferd, men hvis det er oppkast etter hvert måltid, stor og blandet med galle, bør du umiddelbart se en spesialist. Årsaker kan være patologiske trekk ved strukturen i mage-tarmkanalen.  
Avføringsmiddel for nyfødte

 Avføringsmiddel baby ment å forholde seg til forstoppelse hos babyer. Forstoppelse - et vanlig fenomen, er det antatt at de fleste av forstoppelse vil være på egenhånd. Men dette er ikke tilfelle, spesielt hvis barnet er fortsatt ganske liten. Den vanligste årsaken til forstoppelse breastfeeding mor er dårlig kosthold. Likevel, må du spise riktig hvis bryst-mate en baby. Hvis alt er riktig - og mat og fôringsregime og forstoppelse fortsatt bekymret for barnet, er det bare i disse tilfellene, kan du bruke en spesiell avføringsmiddel for babyer. Men i alle fall ikke selvmedisinering, sørg for å oppsøke lege. Du vet ikke hva slags forårsaker forstoppelse hos barn.
Avføringsmiddel for nyfødte

 Nå mange spesielle legemidler som ikke bare behandle selve årsaken til forstoppelse, men også tjene som en hjelper i avføring. Tilgjengelig avføringsmiddel for spedbarn i form av ulike pulver, engangs klyster, stikkpiller, pulver, og de er alle laget for å gjøre livet enklere for deg og din baby.

 Avføringsmidler lys for nyfødte


 Den ideelle løsningen for å bekjempe forstoppelse avføringsmidler vil gnist barn. De administreres rektalt, har derfor bare en lokal effekt, ikke for dypt penetrerende legemet. Gode ​​avføringsmidler lys for barn utskilles med avføringen. Apotek representerte et ganske bredt spekter av stearinlys, har de ikke avvike mye i sitt prinsipp om drift, og som en del av alle lysene er vanligvis den viktigste aktive ingrediensen - er glyserol. Videre glyserin avføringsmiddel lys kan brukes for barn fra fødselen av barnet ditt, og lys er sikker på å være en medisin brystet ung mor.
Avføringsmiddel for nyfødte

 Når bør jeg bruke babyavføringsmiddel


 Avføringsmiddel for barn: normal avføring frekvens hos barn under 4 måneder, 1-7 ganger om dagen, 4-2 år - 1-3 ganger om dagen. Hvis mindre avføring frekvens, kan den mest sannsynlige årsaken bli forstoppet. Avføringsmiddel baby stort sett ikke helbrede seg selv årsaken til forstoppelse, men bare letter utskillelsen av avføring fra kroppen. Så ikke anser det som et universalmiddel i kampen mot forstoppelse. Hvordan å behandle forstoppelse selv du bør fortelle legen, fordi årsakene til at dette skjedde, kan være svært forskjellig, alt fra underernæring mor under amming og dysbiose.

 Video avføringsmiddel for babyer


 Må se denne videoen samling av avføringsmiddel for spedbarn.
Skarlagensfeber symptomer hos barnSkarlagensfeber - det er ganske farlige akutte infeksjonssykdommer, ledsaget av sår hals, generell forgiftning av kroppen, og melkotochechnoy utslett på huden.Skarlagensfeber er ikke uten grunn kalt "barnesykdommer" fordi sykdommen velger ofte sine ofre er barn i alderen 1-9 år. Nyfødte babyer i de første månedene av livet er praktisk talt ikke utsatt for denne sykdommen. Og blant voksne pasienter med skarlagensfeber skjer ikke så mye, selv om slike saker og registrert. Hva er den utløsende agent for alvorlig sykdom? Hva er de viktigste symptomer og effekter på barnets kropp?
Naturen og spredning av skarlagensfeber
Den utløsende agent for skarlagensfeber kalles beta-hemolytiske streptokokker, som tilhører gruppe A streptokokker, så dette bakteriell sykdom.
Beta-hemolytiske streptokokker ofte kommer inn i kroppen gjennom slimhinnen i munnen til barnet. Noen ganger infeksjonen inn i kroppen gjennom skadet hud, men slike tilfeller er sjeldne. Når på fôr, forårsaker strep tonsillitt - spesifikke betennelsesforandringer i munnslimhinnen.
Neste smitte sprer seg over hele barnets kropp, og negativt påvirker hjertet, og nyrer, og sentralnervesystemet av barnet. Til slutt, giftstoffer som forårsaker alvorlige streptokokkinfeksjoner generell allergi barnets kropp, som resulterer i enda mulige autoimmune lesjoner.
Mest skarlagensfeber overføres ved luftbårne dråper fra en smittet person som er smittsom fra den første og tjueandre dag av sykdom eller bakterier carrier - en mann som ikke gjorde det manifest symptomer, men som lever på den slimete farlig streptokokker. Det kan være kilder til skarlagensfeber pasienter streptokokk halsbetennelse eller betennelse i mandlene og folk som holder seg edru fra en nylig tid skarlagensfeber.
En annen måte å infisere en baby skarlagensfeber - gjennom leker og ulike elementer - med andre ord, eller vann måte. Og en annen mulig smitteveien - gjennom infisert mat, det vil si mat. Det bør bemerkes at de fleste forurensnings beta-hemolytiske streptokokker oppstår om høsten og vinteren.
Symptomer og forløp av skarlagensfeber
Ved kontakt med barnet i løpet av de første dagene av streptokokker faktisk ikke manifesterer seg selv. Dette latent periode av sykdommen, noe som kan vare i opptil en uke.
Og da ting går veldig fort: barnet blir sløv og døsig, forverret helse, klager han av feber og sterk hodepine. På dette stadiet, sykdommen kan også kvalme og oppkast. Temperaturen av legemet øker kraftig og, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen, kan nå 40 ° C.
I løpet av få timer, huden på pasienten som dekkes av en bestemt barnet rødt utslett i form av små lyspunkter, rosa.Ofte en slik spesifikk lokalisert utslett på sidene av kroppen og babyen i feltet av naturlige hudfolder, lyske, armhulen og rumpe. Lite rødt utslett påvirker pasientens ansikt og baby - spesielt kinnene. Dette nasolabiale trekant fortsatt blek - er en annen fremtredende symptom på skarlagensfeber. Licko babyen ser puffy og øynene skinne febrilsk. Han har store smerter i halsen når du svelger, som påvirkes av infeksjon i første omgang, mandlene pasient. Infeksjon og påvirker barnets språk. Dersom det ved begynnelsen av sykdommen er det tørre, belagt med tykk brun patina, deretter noen få dager, bli kvitt plakk, blir det lys rød farge. Videre er dens overflate dekket med glatt, skinnende papiller - den såkalte symptom "bringebær" språk. Og i denne tilstanden, kan det være opptil to uker. Lymfeknuter er tett. De forstørret og litt smertefullt på sondering.
En uke etter tegn på sykdom utslett vanligvis går bort uten å etterlate noen pigmentering, og ti eller fjorten dager begynner peeling, først ved en delikat del av den, slik som nakke- og aksillære folder, og deretter ble hele overflaten av pasientens kropp, inkludert inkludert på håndflatene og fotsålene. Starter fra den frie kanten av neglen, peeling dekket fingrene direkte på håndflatene og fotsålene, som deretter går tilbake intakte hudlagene.
Skarlagensfeber kan forekomme i mild, moderat og alvorlig i. Følgelig, utvalget og timing utvinning kid - fra ti dager til tre uker.  
Beroligende Urter for KidsBeroligende urter for barn kan være nyttig i mange tilfeller - dette søvnforstyrrelse, og stress lettelse etter en skrekk og normalisering av nervesystemet hyperaktive barn. Voksne i tilfellet av belastning foretrekker å bruke farmasøytiske preparater som selvsagt bidrar til å håndtere et nervestimulering, men på samme tid har en rekke kontraindikasjoner og bivirkninger. Selvfølgelig, for å bruke dem for barn (bortsett fra i sjeldne tilfeller) ikke kan, så komme til unnsetning og beroligende urter.
Alle beroligende urter for å gi en omfattende slag barn:
- Protytryvozhnu;
- En beroligende;
- Sleeping piller;
- Øker motstand mot spennings nervesystemet;
- Forbedrer hemmende prosesser i hjernen.

Påfør beroligende urter til barn på flere måter - i form av te, tinkturer og badefasiliteter. Men først, la oss se hvilke urter kan brukes til å roe barnet.
Beroligende plante
Daisy. Denne urten er en av de mest vanlige beroligende midler for barn. Infusjon av kamille kan brukes som et skjær bad og en te ikke bare på ivrige nervøs, men forkjølelse. Kamille hjelper slappe muskler og har anti-inflammatorisk effekt også.
Vendelrot. For barn denne urten er best å bruke en blanding. For eksempel, her i denne oppskriften: Ta like deler spisskummen, fennikel, kamille og Valerian rot, en spiseskje av blandingen brygge en kopp kokende vann, la stå i en halv time. Infusjon i konsentrert form for å legge vann for bading eller fortynnet som å lage en te (konsentrasjonen og mengden avhenger av barnets alder, for å avklare ta kontakt med barnelege).
Du kan forberede samlingen for barn og for denne oppskriften: ta to av Valerian rot, sitronmelisse, kamille, buckthorn bark, samt en av humle og mynteblader, bland godt. En spiseskje av blandingen å helle et glass med kokende vann i en termos, la stå i ca to eller tre timer. Angående doser og intervaller mellom dosene også ta kontakt med barnelege.
Motherwort. Det antas at denne urten har flere ganger sterkere effekt enn vendelrot som infusjoner og ta et bad med hennes behov med den ytterste forsiktighet, strengt å følge legens anbefalinger.
Å forberede infusjon av nesle hund, ta tre spiseskjeer av anlegget og helle et glass med kokende vann. La stå i femten minutter, sil av. Akseptert infusjon i en halv time før måltider.
Å forberede motherwort te, ta to jegere og motherwort og en av kamille, peppermynte, ryllik. En og en halv spiseskjeer av blandingen helle en kopp kokende vann, la stå i ca en time. Drikk dette te bør også en halv time før måltider.
Beroligende bad for barn

Ikke mindre effektiv enn tinkturer og te, badekar med beroligende urter for barn. Forberede dem ganske enkelt. Her er noen oppskrifter.

- Mix i like proporsjoner knotweed, brennesle og hunden beroligende samling nummer to (kan kjøpes på apoteket). Tre spiseskjeer av blandingen helle en halvliter kokende vann, la stå i ca en time (kan være førti minutter, sil av. Løs opp i ti liter vann. Varighet bading for barn er ti til femten minutter. Prosedyren gjentas annenhver dag i en måned.
- Fem ss bedstraw ekte helle en liter kokende vann. La stå i tretti minutter, og deretter spre seg til ti liter vann. Tid for bading babyen - ikke mer enn ti minutter.
50 g av calendula blomster, mynte og oregano trenger å forlate i tre liter kokende vann, deretter renne. Legg infusjon til ti liter vann. Prosedyren for å ta et bad bør vare mer enn ti minutter. Gjenta det bør være tre ganger i uken, bare fem-sju ganger.
I tilfelle du merker irritasjon eller rødhet i barnets hud, bør prosedyren straks opphøre.
Ved bruk av beroligende urter ikke glem at mange av dem har en ganske betydelig effekt. Derfor må vi strengt følge anvisningene og dosering av urter, spesielt når det gjelder barn.  
Яндекс.Метрика