Hva du skal gjøre hvis et barn ikke adlydeMange unge mødre er kjent med situasjonen når barnet slutter å adlyde. Og deres første spørsmålet - hva gjør jeg? Først må du forstå at slik oppførsel ikke kan ignoreres. Problemet må tas opp, og barnet skal forklare hvordan man oppfører seg og hvordan ikke ønskelig.
Problemstillinger knyttet til utdanning og ulydighet barn veldig mye. Og hvis du vet i alle fall noen svar, kan du få opp en god mann.

Når barnet slutter å adlyde
Alder, hvor barnet begynner å vise grus og insisterer hans, alle forskjellige. En tidlig som i en alder av to roll hysteri, og den andre fem år vet ikke at det er en måte å nå sine mål. Det avhenger av miljø - familie, venner på gaten, barnehage. Gutten kan følge din favoritt tegneserie helter. Eller se hvordan jevnaldrende gråt og fikk det som han ville. Han vil huske og bevise for sine foreldre. Din oppgave - å ignorere quirks, ellers vil det bli en vane.
Sørg for å vurdere gyldigheten av krav. For eksempel, hvis ungen hadde ønsket å knytte skolissene, og du trenger ikke la det til ham, har han rett til å insistere på sin egen måte, men du tar feil. Hvis hysteri begynte, viser hardhet - barnet må forstå at skrikene ingenting du kan ikke oppnå. I fremtiden, ikke la slike situasjoner.
Grunner for ulydighet
Problemer kan manifestere seg i en alder av to. Det var i denne alderen er dannet i naturen, og et år senere barnet har allerede sin egen "I", men ikke definitiv. Det er viktig å ikke gå glipp av dette punktet, ellers situasjonen vil være svært vanskelig å korrigere.
Hvis barnet ikke svare på dine forespørsler, skrik sine krav, prøver å distrahere ham snakke. Det viktigste - å holde rolig. Hvis den første gangen din oppførsel er rolig og stødig, gråter igjen vil bli mindre og tredje gang er kanskje ikke i det hele tatt.
Vurdere det faktum at barn er i stand til å endre sin atferd i ulike situasjoner. Forskjellige lærere de oppfører seg annerledes. Dette er tydelig i mange familier, adlyder barnet hans mor og far - uten spørsmål. Lag dine egne konklusjoner.
Mellom to til fire år av barnets atferd blir uutholdelig, fordi du må fasthet og tålmodighet. Hvis du savner denne gang, i fremtiden vil det være store problemer med karakter og lydighet. Anbefalingene er de samme. Plus, jo mer babyspråk, få troverdighet.
På seks år gammelt barn skal vite alt om gode og dårlige, som akseptabelt å oppføre seg og hvordan ikke. Men mange foreldre står overfor utfordringer i å håndtere første-klassinger. Ofte bevisst ulydighet er "onde". I løpet av denne perioden barnet igjen fornyer syn på livet. Han går på skole, hvor mange nye ting: disiplin, grafiske fremmede. Optimale taktikk til barnet i slike tilfeller - ros. Ros barnet ditt for enhver liten ting, for alt han har gjort riktig. Du vil motta lydighet.
Hva gjør du når ulydighet
En gutt vet reaksjons voksne i sine handlinger. Ofte kan du se, straffer min far barn og mor beskytter eller vice versa. I en slik situasjon er det viktig å utvikle en god guide oppførsel av alle familiemedlemmer. Barn er forskjeller blant voksne i deres interesser og raskt lære å manipulere deg. Å innrømme en slik situasjon er umulig.
Sørg for å samle som en familie og diskutere situasjonen. Krav til barnet skal være ensartet, det er i hans interesse. Det er viktig hver detalj. Første baby kan ikke forstå hvorfor man sier ja, den andre - annerledes. Så det er problemer, protest, manipulasjon og følgelig til avslaget etterkomme anmodningen.
Se barnet, analysere sine triks. Enig i at alle forespørsler bør avtales med uttalelse fra den andre forelderen. Dersom det er forskjeller, diskutere dem med hverandre, men ikke med barnet.
Ofte raserianfall begynne i butikken når ungen insisterer kjøpe henne noe. Før en felles kampanje for shopping snakke med ham som kan kjøpe og hva ikke, forklar hvorfor. Hvis raserianfall ikke kan unngås, ta og trygt Bring hjem uten å betale noen oppmerksomhet til forbipasserende.
For et barn lydig

Dersom barnet avviser deg, ikke svare på overtalelse, så du gjør feil i utdanning. Det er mange, men det er tre mest vanlige, som tillater ikke;


- Utfør alle barnets ønsker. Selvfølgelig, alle barn personlighet, men bør følge rammeverket vsedozvolennoho, forstå hva det kan føre i fremtiden.
- Diskusjon av alle saker i barn. Dersom det er forskjeller bør barnet ikke vet om dem.
- Cry - det fortsatt ikke hjelper.

Hvis du straffe barnet for ulydighet, følger to viktige regler. Først tror hvorfor gjøre det slik at barnet skal forstå. Det er viktig at han følte din styrke, konsistens og ytelse implikasjoner. Det bør ikke være dobbel tolkning av din oppførsel. For eksempel, i dag du godt humør, og du kan ikke klandre ungen lagt merke til en dag og ble straffet for det. Dernest, i alvorlige øyeblikk barnet bør vite hvilken måte du sier.
Hvis barnet ikke lytte, bør straffen være uunngåelig og logisk. Dette er hva du har å lære en gutt - han må forstå at straff uunngåelig og naturlig. Erfaring viser gode eksempler ikke iført en lue, forkjølet, krysset veien på rødt lys, kan du få en bil, etc. Være rettferdig, viser visdom, og deretter bo i familiens kjærlighet og respekt.  
 Substitutter uunnværlige
 Det beste som kan gi babyen din mor - er kjærlighet, ømhet og hans melk.
 Morsmelk er et unikt produkt som ikke kan erstattes, og jeg vil si mødre som føler at de har lite melk og bland ferdig mate barna sine - ikke rush å flytte til kunstig fôring baby, ikke frata barnet så han trengte mat og beskyttelse, mer nå har mulighet til å løse disse problemene med rådgivning på ammingen. Men i livet er det ulike situasjoner der det ikke er mor til å fortsette ammingen. Det skjedde med meg
 - Etter fødselen jeg alvorlig syk, kirurgi, anestesi, antibiotika med sterk sykehus jeg gikk uten melk. Spørsmålet om valg mix for meg var veldig viktig. Hver situasjon er unik, men likevel, hvis du bestemmer deg for om dette eller andre grunner til å overføre barnet til flaske-fôring, bør du være klar over "erstatter" morsmelk.
 Grunnlaget for de fleste blandinger er kumelk, som nærmest til eiendommene og komposisjon til morsmelk. I tillegg er det en blanding basert på soyaprotein (brukes for mating av barn med allergi mot kumelk) og fra geitemelk.
 Alle de "alternative" er delt inn i tilpasset - nærmest i sammensetningen til morsmelk og delvis tilrettelagt. De kan også tørkes og væske og fersk melk.
 Hva er kravene for morsmelkerstatninger? Main - en tilpasning av alle komponenter - proteiner, fett, karbohydrater, vitaminer og energi (alle data kan bli funnet på en boks mix)
 1. Protein: 1.5 til 1.9 g per 100 ml av en blanding
 De består av kumelk protein - kasein og myseprotein (BMS) som er lett å fordøye. Verdsetter dem i en blanding kan tilpasses kasein: BMS = 50% 50% 40% 60%
 2. Fett: å øke mengden av essensielle fettsyrer i melk fett er erstattet av en blanding av vegetabilske oljer: solsikke, mais, soyabønner, kokos, palme. For å forbedre absorpsjonen av fettblandingen inneholder naturlige emulgatorer - lecitin, mono- og diglycerider, som fremmer bedre fordøyelse av fettsyrer.
 3. Karbohydrater: å tilpasse karbohydrat metabolismen introdusert laktose. Det er en blanding av dekstrin-maltose - det er langsomt absorbert, noe som øker intervallet mellom foring.
 4. Vitaminer og mineraler: tilstrekkelig og balansert sammensetning:
 Biotin & gt; 15 mg per 100 ml
 Folic Acid & gt; 35 mg per 100 ml
 Jern - 0,6-1,2 mg per 100 ml
 Jod 10 mg per 100 ml
 Så vel som sink, kopper, vitamin A, C, D, E
 5. De fleste av tilpasset formel inkluderer i sitt medlemskap de essensielle aminosyrene taurin, har en positiv innvirkning på netthinnen og hjernen. Noen mikser kan inneholde probiotika - levende kulturer av melkesyrebakterier og flora bufydum for normalisering av tarmen.
 Disse inkluderer: "Ali-1", "Tonus», «Nan» («Nestle»), «Hipp» og pre- «Hipp», «baby-ett» («Semper»), «Heinz», «Tutteli »,« Pilti »,« Nutrilon »,« Эnfamyl "og andre.
 Noe mindre tilpasset formelen er "kasein formelen" - de representerte kaseinprotein-komponent, på de andre komponenter av disse blandinger i nærheten av morsmelk. Disse inkluderer: "Similak", "Nestozhen"
 Strukturen delvis tilpasset formel inkluderer ikke whey protein, taurin; mindre balanserte fett og karbohydrater komponenter - kan brukes sukrose, stivelse (sistnevnte kan føre til dårlig, slik at aktiviteten av enzymer som bryter ned sucrose og stivelse hadde en baby). Dette - innenriks "Malish", "Baby", "Aptamyl" (Tyskland)
 Nå mye brukt såkalte "neste" blanding for fôring barn over 5-6mis. Disse blandingene er mindre tilpasset protein og energi verdi økte å møte de økende behovene til barnet samtidig, vitamin og mineral innhold oppfylle kravene alder. Tittelen på denne blandingen tilsettes tallet "2", de er lett å kjenne igjen - Ali-2 »,« Hipp-2 »,« baby-2 »(« Semper »), etc.
 En bit av meieri blander - de stvorozhennom protein er i en tilstand, de bare og lett fordøyd og absorbert, normalisere tarmfloraen, reduserer prosesser av forråtnelse i tarmen. Men i tillegg til fordeler i denne gruppen er de bivirkninger de kan øke oppstøt (foreskrevet for barn som er eldre enn en måned), øker utskillelsen av enkelte næringsstoffer, inkludert kalsium, zakyslyayut indre miljø. Fordi melk er bedre ikke å blande i store mengder, optimalt 50% syre 50% friske mikser (fra urinvolum fôring), først å snakke med legen din. I vårt marked er representativ for denne gruppen er «Nan surt."
 En separat gruppe av forbindelser er terapeutisk blanding for mat og malovahyh for tidlig fødte barn med matallergier, raping, forstoppelse og andre tarmfunksjon, med en mangel på jern. Disse blandinger brukes kun på resept.
 Hva skal jeg velge? Barn under 6 måneder. bedre tilpasset for å gi blandingen, så kan du gå til "neste". Det er umulig å gi et klart svar på spørsmålet, som blander bedre - moderne mix nesten identisk i komposisjon, og alt avhenger av den enkelte barnet.
 Dette problemet er bedre ivaretatt med legen observere barnet ditt.
 Irina Korzun, barnelege  
Яндекс.Метрика