Hvordan bli gravid med tvillinger eller tvillinger?
 En mann som har en bror og / eller søster vil aldri være ensom. Men hvis en nær slektning villig til å komme til unnsetning de trengende, de to bare alltid nær deg, selv om du er geografisk langt fra hverandre. Slik nærhet, som har blitt et begrep forårsaket genetisk og er ikke avhengig av viljen til de fleste tvillinger. I stedet har det alltid vekket stor interesse og nysgjerrighet rundt. En kvinne som fødte bare to (eller flere!) Babyer til ulike tider og i ulike kulturer likte omdømmet til hellighet, hekser, men aldri holdt seg ubemerket. I dag fødselen av tvillingene innebærer ganske hyggelig overraskelse og oppsummert i firkant problemer i hele perioden av deres vekst og modning. Vokser opp, tvillinger forbli usynlig og uforståelig "single" forhold til hverandre. Så hvis du vil at barna alltid hatt en lojal venn og støtte i ansiktet hans, tenk om fødselen av tvillingene. Men 100% garantere deg vil ikke multippel graviditet eller en kjærlig ektemann eller en erfaren gynekolog, men prøver å bli gravid med tvillinger eller tvillinger kan ikke såre noen. 
 Twins og tvillingene: identisk eller forskjellig?
 Ifølge statistikk, bare én av 80 graviditeter flere svinger. Ifølge andre estimater, er blant hele befolkningen i planeten bare 15 prosent av folk er tvillinger. I alle fall tyder dette på en ting: mer enn ett barn om gangen kommer svært sjelden. Og det skjer når en av ca 200 menstruasjonssykluser er ikke bare egg modnes og forlater eggstokken, men også delt inn i to helt identiske celler, som hver fortsetter å leve sitt liv. Hvis dette skjedde før befruktning, utviklingslandene er to identiske foster og senere født tvilling, kalt odnoyaytsevыmy. De har de samme sett av gener og lignende som to erter. Men siden deres fødsel nødvendig for mange tilfeldigheter, er disse babyene født svært sjeldne, selv blant flere fødsler ta opp bare en fjerdedel av totalen.
 I andre tilfeller, babyer født med utvikling i livmoren fra forskjellige egg. Dette skjedde fordi morens kropp på et tidspunkt modnet ikke ett, men bare to levedyktige egg. Når bli gravid hver av dem kunne ta for sperm og som sammen flyttet de inn i livmoren. Spedbarn som er født etter 9 måneder, vil ha en annen genetiske kode, og kan være av forskjellig kjønn. Selv likhet mellom dem kan ikke være større enn konvensjonell født til forskjellige tider, brødre og søstre. Men det er mer mellom tvillinger sterk tilkoblings som de føler og varslings andre.
 Medisinsk bevis tyder på at i løpet av de siste 20 årene har antall flerfødsler har økt. Det betyr at sjansen for å få tvillinger eller tvillinger vokste også, men hvor mye - avhenger av mange faktorer, både internt og eksternt. Og grunnen - dette er bare halvparten av de forhold relatert multippel graviditet. Den andre består av de helsemessige utfall av gravide kvinner, og mange av disse effektene. Legemet, i hvilket to fosteret, opererer med økt belastning på hjertet, sirkulasjonssystemet og andre organer. Kvinner gravide med tvillinger, mer og mer tydelig toksisitet og åreknuter, de får fett mer andre nye moms. Naturligvis må de flere vitaminer og mineraler, samt en nær observasjon av leger. Men hvis helsen din kan du trygt gjøre og føder tvillinger, bør du benytte anledningen som en gave fra naturen og ta den med takknemlighet. 
 Tips for de som ønsker å føde tvillinger
 Multippel graviditet kan oppstå av ulike grunner. Noen av dem har ingenting å gjøre med vårt ønske, og derfor er ikke gjenstand for justering, men noen kan vel bli bedt for par som ønsker å føde og omsorg for to arvinger. Så les og merk at flere land rammet embryo i livmoren:
 1.  Genetisk predisposisjon. Som med alle egenskaper, evnen til å tenke tvillinger er kodet i genomet. Derfor, hvis din type har allerede vært tilfeller av fødselen av to barn, da blod genet er flerlingesvangerskap og sjansene for at det vokser. Denne kvaliteten blir overført "ved arv" og faderlig, og den kvinnelige linjen, så når du planlegger forestilling om hvordan å utforske hele familien avstamning. Og hvis du selv hadde en gang hadde tvillinger født, vil sannsynligheten for en andre fødsel av to babyer bli enda høyere.
   Hormonbehandling. Ofte ufruktbarhet kur ikke bare hjelpe, og overgå alle forventninger til deres søknad, forårsaker unnfange tvillinger. Lignende bivirkninger noen ganger oppstå i p-piller. Så lenge en kvinne tar dem, undertrykke de produksjonen av visse hormoner. Og rett etter stopp kroppen hennes søker å gjenopprette så raskt som mulig hormonell status, noe som øker sjansen for multippel graviditet flere ganger.
   Kunstig inseminasjon. Dette er den mest pålitelige måten å dato å føde to barn. Denne mulighet er på grunn av den samme prosedyren som i in vitro-befruktning. Mens det passer inn i livmoren flere befruktede egg for å øke sjansene for overlevelse av minst ett av dem. I praksis, de fleste av de overlevende ikke én, men flere embryoer, og foreldrene har mulighet til å forlate enda en, selv om hver av dem.
   Alder mor. Selv ikke en direkte årsak, men indirekte påvirke antall embryoer. Dette skyldes hormonelle egenskaper av organismen i det såkalte sen reproduktiv alder som kommer etter 35 år. Den eldre kvinne, spesielt i blodet hormon FSH, eller gonadotropin-konsentrasjon er direkte proporsjonal med aktiviteten av egg. Det er derfor modne kvinner i barsel oftere født tvillinger.
  Hvordan bli gravid med tvillinger eller tvillinger?

   Kosthold og livsstil. Viktige betingelser for tvillinger, kjent siden antikken, da konvensjonell medisin ikke har hatt tilstrekkelig informasjon, og derfor de fleste av anbefalingene levert folketradisjoner og pynt. Spesielt gravid med tvillinger mer amatør naturlig kjøtt, fjærkre og fisk. Senere ble det påvist at det er forårsaket av påvirkning av protein: protein katalyserer produksjon av hormoner. Men pølse, røkt pølse og ikke så rik på komplett protein, er deres bruk ikke anbefales gravide. Alle integrerte melk og melkeprodukter, ost noen karakterer bidra til flere svangerskap. Og bedre å kombinere dem med frukt: fersken, pærer, aprikoser og druer. Samt eventuelle eksotiske frukter unntatt dusjer. Søtpotet inneholder plantehormoner også stimulere den kvinnelige kroppen til mnohoplodnomu unnfangelsen. Som sjømat inkludert krabber, blåskjell og reker.
   Klima og sesong. Ironisk nok, virkningen på antall embryoer sterkere enn man skulle anta. Interessant, folk fra Midtøsten og det afrikanske kontinentet fødsel til tvillinger oftere enn innbyggerne i representanter for andre nasjonaliteter og raser. Ukrainsk landsby av Copan, som ligger ved foten av Karpatene, ble kjent over hele verden takket også unormalt hyppige flere svangerskap sine beboere. Det faktum at bare 50 år her 54 tvillingpar ble født, forklarer den lokale befolkningen påvirkning av vann fra den mirakuløse fjellet våren. Men alle som vil gå langt i Karpatene for healing væske kan være lurt å planlegge unnfange barn i sommermånedene. Sommeren reproduktive funksjonen øker, og hormoner produseres i større enn på andre tider av året, antall, mannlige og kvinnelige kroppen får nok vitaminer. Derfor er de fleste tvillinger og tvillinger feire bursdag i løpet av våren.
   Den fysiologiske unormalt. Den såkalte "antlered dronning" av naturen er delt av en partisjon i to deler, er 5% av alle kvinner. Denne grunnloven som om spesielt designet for å bli gravid og bærer tvillinger. Kvinner som har menstruasjonssyklus er kortere enn vanlig, og er bare 21 eller 22 dager, ofte føder tvillinger. Og til slutt, hvis perioden av amming et barn du blir gravid igjen, ikke bli overrasket hvis denne tiden folk ikke én, men to babyer. Amming øker sjansen for multippel graviditet - igjen, på grunn av spesifikke hormonelle status.
   Ifølge tabloidavisen, den flerlingesvangerskap siste har virkelig blitt mye mer vanlig, spesielt blant Hollywood-stjerner og verdensscenen. Bedårende tvillinger født til Angelina Jolie, Julia Roberts, Jennifer Lopez, Mariah Carey og Sarah Jessica Parker. Vi kan anta at menn elsker dem to ganger sterkere enn ektefeller i andre familier. Men bedre å huske at alle disse kjendiser har lenge dukket opp fra en ung alder. Plus, mange av dem tok fordel av fremskritt i moderne medisin.
   Selv om den offisielle vitenskap, og folke observasjoner er enige om at par som er svært seksuelt aktive ofte gjøre lyset tvilling. Derfor, til tross for at ingen av de ovennevnte alternativene gir multippel graviditet kan være fornuftig å skape rett mental innstilling og en romantisk atmosfære på soverommet. Elske hverandre og vokse sunne, vakre og glade barn.  
La oss leve sammen, hva du kan forvente fra villmenn?
 Første
Du må gjøre før du blir med et nytt team - å gjennomføre en intern opptelling. Skal vurderes er to hovedpunkter: forpliktelse til slike endringer "nybegynner" og vilje foreldrene selv. Babyen gikk inn i en ukjent samfunnet trygt og uten problemer, må det modne for dette trinnet. Snakk på forhånd om hvor den skal gå, hva de forventer og hva vanskeligheter kan ha til ansikt. Dette er spesielt viktig for de "klima" hjem barn, kan de være vanskelig å tilpasse seg de endrede forhold og en periode med tilpasning, de er mer sannsynlig å komme i konflikt med jevnaldrende.

 På den annen side, foreldrene er ikke alltid villig til å la barnet "flytende". Hvis du forstår en av de vanligste problemene med "uoverensstemmelser" av barnet med teamet i barnehage eller skole ligger med respekt voksne: installasjon "Jeg sender min gutt til brutal gjeng", "vår engel ville være så ensom blant disse villmenn" før eller senere trekke en hel haug med kommunikasjonsproblemer. Barnet, men ikke å ha noe virkelig å se, ute av stand til å enten møte eller krangle med de "innfødte" begynner automatisk å oppfatte verden som en slags aggressiv miljø som meningsløst å vente en god holdning. Åpenbart fra disse "sannheter" til direkte konflikt - innen rekkevidde.

 "Riktig oppføringen»
 De første trinn i det nye teamet er veldig viktig. På den "riktige input" kan unngå et stort antall problemer, og mens ungen ikke passer inn i den nye situasjonen, bør foreldrenes oppmerksomhet være på mark "max". Start tradisjon for en konfidensiell samtale på slutten av hver dag, på bordet eller ved sengetid, bør barnet være i stand til å fortelle "hvordan alt gikk," sånn i dag, og at - nei, som klarte å spille og få venner. På dette stadiet, oppgaven med foreldrene - å bidra til å utvikle en kommunikasjonsstrategi og riktig, om nødvendig justere oppførselen til en sønn eller datter. Det er ingen måte at hele laget samtidig skarp og ikke godtok den nye mannen.

 I alle fall første gang barna vil anse newbie prøver å "identifisere" ham. Samtidig, og barnet ditt utforske nye medarbeidere og leter etter "entry point" inn i den. Hjelp ham råd og godkjenning, og råd bør være praktisk i naturen. Abstrakt "skal alle være venner" betyr lite i oversettelsen til praksis. Men, kan barnet bli fortalt at

 Mange mennesker på først virke rart eller ubehagelig. Dette er fordi vi ikke vet helt ennå. Ikke hoppe til konklusjoner, har hver sine fordeler.

 "La alle barn er shmorhaye nesen, vet ikke hvordan å telle til hundre og knytte skolissene, men han for eksempel, flotte bilder. La ham vise deg hvordan han har lært det. Barn, som voksne, elsker å være myndigheter. En måte å etablere vennlige forbindelser, be om råd eller dele erfaringer.

 Vi må prøve å oppføre seg rolig og vennlig. Om nødvendig, tilby hjelp. En annen måte å få venner - hjelpe, for eksempel for å knytte skolissene. Vi setter pris på de som åpent og oppriktig kastes til oss.

 Ingen liker zaznaek. Selv bestemor sier at du den smarteste i verden, ikke deler denne nyheten med andre barn - hver av dem har en bestemor. Det nye teamet vil du få troverdighet for seg selv og bestemor, dessverre, ikke vil hjelpe.

 Hvis du er i enn "spesialist": vet hvordan å synge bra, imitere stemmene til dyr eller kan trekke Jack Sparrow - dette er angitt med. Hvis du ønsker å lære alt det morsomme spillet - ikke vær sjenert. Vi er alle glade for å snakke med interessante mennesker - en status for andre. Det er ikke nødvendig å være venner med "hovedmenneske" eller første klasse skjønnhet. Mye viktigere er å finne en venn med hvem du virkelig er interessert. Se hvem som deg, samler maskiner (elsker dyr, har vært bading, bygge slott designer) - vil du mest sannsynlig finne mange samtaleemner.

 Det er ikke nødvendig å være venner med hele gruppen (klasse). Det vil alltid være folk som sympatiserer med deg og de som er usympatiske i det hele tatt. Gode ​​relasjoner er kontrahert og prinsippet om ikke-aggresjon. Støtte onde verden - også av en slags kunst.

 Ikke rush til konflikt, ikke den første plukker en kamp, ​​men ikke vær redd for å uttrykke sine egne meninger. Evnen til å være rettferdig verdsatt for alltid. Lær å overvåke deres utseende. Barn, akkurat som voksne, ikke som sluts. Skitne negler og krøllete lommetørkle, nå og da som faller ut av lommen, kan du tjene som en veldig dårlig service.

 Hvordan komme ut av konflikten
 Dersom konflikten fortsatt ikke kunne unngå å treffe tiltak for å nøytralisere situasjonen.

 Alternativ én
 Når barnet presenterte sin versjon av hva som skjedde, prøve å se hva de andre partiene - foreldre, barn selv. Vi trenger ikke alltid se et objektivt bilde av hendelsene. Ja, barnet kan fortelle huset at han ertet fordi den er tykk, men faktum er at de ansatte ikke aksepterer det på grunn av grådighet og vaner snike på enhver anledning.

 Alternativ to
 Få meninger fra lærere eller lærere. De er barnelaget avhenger veldig mye. I noen tilfeller, lærerne selv kan provosere konflikter, barn presser hverandre, og velge favoritter skape et team usunn konkurranse. Tross alt, kan veien ut modifiseres faglig eller pre-school. Ikke alltid problemet ligger i de "dårlige" barn. Fisk, rotting fra hodet, nei, dessverre, ikke blitt kansellert.

 Alternativ tre
 Den stadige innblanding i konflikter ofte indikerer at et barn mangler kjærlighet og trygghet i familien. Det kan bare ikke kommunisere normalt med en halv omdreining kommer til å gråte og tårer.
 Problemene i barnas lag kan være en indikator på problemer hjemme.

 Alternativ fire
 Hvis situasjonen gjentas fra tid til annen, ikke ta barnet til spillet, irriterende og fornærmende - er det viktig å komme til grunn. Kanskje han oppfører seg arrogant (ikke glem at hjem og skole våre barn kan uttrykke seg på forskjellige måter), ikke å følge spillereglene, gråt eller fornærmet over en liten ting. I dette tilfellet er det nødvendig å arbeide med barn og hvordan dette kan være svært forskjellig, blant annet hjelp en barnepsykolog. Moderne spesialister har svært bredt arsenal av verktøy for å arbeide med barn, også de de ansetter rent "baby" teknikken, som skazkoterapii.

 Alternativ fem
 Årsaken til våre barns aggresjon og manglende evne til å inngå kompromisser kan være ikke bare vanskelig karakter. Kanskje kilden til problemene er biokjemi. Kranglete karakter babyen kan skyldes mangel på visse vitaminer og mineraler. Denne funksjonen er lett å justere, ta kontakt med legen din spørre barnet ditt til å velge ønsket multivitamin kompleks.  
Яндекс.Метрика