Tenk deg situasjonen. Du sitter på lekeplassen, hvor observere hvordan din kjære babyen fredelig spille i sandkassen med sin bøtte og spade. Men det kommer et punkt når det gjelder nabolaget med sin mor Masha, Masha, selvfølgelig, kommer også med sine leker, men tiden går, blir det interessant spill for barnet ditt, og hun ber om å låne hennes skulder.
 Plutselig er din snill og kjærlig barn bare lære å være høflig og høflig, endringer i ansiktet, presset til skulderen hans og ropte at han skulle betale. Kjent ut? Du blir skamfull, du prøver å løse konflikten, men forgjeves. Barn opprørt min mor også. Hva gjør jeg?
Barn grådighet av et barn

 Er barnet mitt vokser grådig og skadelig? Hvordan så? Manifestasjonen av grådighet barn i et barn - et gap i utdanningen din, så søke svaret på spørsmålet du må bare til seg selv.
 Er du sikker på at barnet ble lært opp til å være sjenerøse? Det vil være nyttig å vite at grådighet - ikke en medfødt sans, er det samlet inn over tid og hvis ikke riktig heve barnet kan bo hos ham for alltid.
 De første manifestasjoner av grådighet vanligvis begynner i en alder av to år. Barn under tre år, de fleste fortsatt ikke vet hvordan de skal dele, så konflikter basert på denne bakken, uunngåelig.
 Så ikke vær skamfull og flau om dette, bør barnet læres opp til å hjelpe ham å forstå hva en eiendom som det kan deles, får glede av den.

 Hvordan det ser ut i forhold til babyen?


 I en alder av to eller tre år med et barn endelig begynner å innse at det er "deres" måte og en "feil". I denne perioden begynner barnet å realisere oss selv som enkeltpersoner, "sine" folk og ting for ham er hans egen fortsettelse, noen partikkel.
 Så når han hadde tatt elskede lokomotiv, begynner han å forsvare "deres" territorium og eiendom, fordi, faktisk, tok en bit av deg! Bevisstheten av barnet i denne perioden er svært tynn og sårbar, trenger å sette pris på og respekterer hva som skjedde med ham, for å hjelpe ham håndtere situasjonen delikat og uten hysteri.
 Et barn kan ikke deles, fordi han ikke liker mannen, og kanskje han bare liker leken så mye at han ikke er i stand til å skille seg av med det.
 Selv ta eksempel av en voksen, fordi sannsynligvis det er ting som du ikke ønsker å låne enda kort-kjæreste? Slik at barnet, og det er fint. Det er nødvendig å fjerne alle dine favoritt leker i denne konfliktsituasjon som i dag de ikke får noen til å forklare i detalj, men baby, betyr det ikke gjelder for alle leker.

 Hvorfor barn er grådige?


 Saken psykologi. I en så liten alder, de fleste barn fortsatt ikke forstår hva han gir ikke et leketøy for alltid, og bare dele det på tide. I sin lille hode nye spørsmål som han ikke kan finne et svar, for eksempel, hvorfor skal jeg betale andres barns favoritt leketøy?
 Hvis du er i en slik situasjon går mor som ikke ønsker sitt barn til å se "grådig" og begynner å ta bort et barn et leketøy, overføre den til en annen, mens også banne og roping på ungen, så er det ikke et godt resultat.
 For det første at det er et barn i hodet, elsker mor barnet mer enn meg, så hun går.
 I tillegg er en tvang, til en viss grad, atferd, noe som resulterer i det som er i dag den mest innflytelsesrike for barnet mann mor gir ham et eksempel som tyder på at en gang, hva du vil, du kan tvinge.
Barn grådighet av et barn

 Og over tid, etter moren, som gjør alle barn lærer å plukke dine kid kraft favoritt ting. Det viktigste i denne situasjonen - et personlig eksempel som viser som er delt med andre - det er rett og med trivelig. Tror ikke at din innsats vil gå forgjeves, er det ikke, regler for oppførsel la barnet gradvis.
 Forresten, en annen vanlig feil foreldre, prøver de lang tid på å isolere barnet fra jevnaldrende, med tanke på at dette ikke er nødvendig, men når den tid kommer, vil barnet være fullt forberedt for slik kommunikasjon. Det er ikke et barn skal være involvert i gruppespillet, har å fordrive tiden før han innser at dette er mulig å nyte.
 Bare stadig samspill med andre barn, vil barnet lære å unngå konflikt, ikke uten din hjelp selvfølgelig. Be barna sine hjem, gå på besøk til venner, kom på lekeplasser. Og hvis ungen oppførte seg bra, hjemme det kan oppmuntre og ros, med fokus på hans sjenerøsitet og høflighet.

 Hvordan å lære barn å være god?


 Språk og lære å forstå


 Viktigst, bør du forklare barnet ditt reglene slik at det nøyaktig forstått dem. Foreldre noen ganger prøver å løse problemet ved å sette rekkefølgen på, la oss si, en halv time å spille Jack, og den neste halvtimen spiller Victor. Dette til en viss grad riktig, men bare hos barn tre år begynner å utvikle konseptet om tid før det for dem det er uklart hva det betyr.
 For å prøve å forklare det, kan du bruke pip. Still inn tidsuret hver halvtime han må spille melodien, ville det bety at det er på tide å passere en leke ved siden av barnet. Gutten begynner å forstå betydningen og ventetiden kan bli fylt med noe interessant.
 Dersom konflikten likevel skje, så fortell barnet historier om latterliggjøring grådig. Viser tegneserier, noe som er lært til å dele, for eksempel, en kvinne som satt igjen med ingenting. Forteller historien om "gode barn" som deler sine ting og i stedet få andre leker, viser fantasi, barn er gode eksempler på andre mennesker.

 Mitt eksempel


 Det er viktig at foreldrene selv følge reglene, om enn noen ganger også manipulerende. Vis dem at mamma og pappa delte en sandwich, og min far har oppriktig juble og takke det. Hvis du kommer kjæresten låne av deg, for eksempel en bok, må du vise ditt barn hvor mye hun vil være glad for at hennes mor delte hans greie. Custom eksempel - dette er den beste lærdommen for barnet ditt.

 Og husk at noen ganger er det bedre å prøve å bevege seg bort fra konflikt enn blåse den med en annen skandale en lekse eller moralsk. Å igjen for ikke å provosere tårer og skandaler, er det bedre å ikke ta med deg på gaten og dyre nye leker, de aldri fortelle et barn ikke er i livet.
 Lære et barn å gå på oppdrag hvis du gi noen spille ballen din er på dette tidspunktet barnet vil spille nabo maskin. Og selvfølgelig, ikke glem at barnet må fortsatt være noe personlig, noe som han ikke er forpliktet til å dele med noen, bare han kan lære å behandle andre folks eiendom med respekt.  
Hvorfor folk har barn? eller Mamma, hvorfor du ga meg?
 Før du skriver denne artikkelen lå observasjon av liv og filosofiske spørsmålet "hvorfor?". Det er en gate mamma, og neste, gledet barn. Mamma på alle slike nerver sår og hvis barnet klønete snuble og falle, så det er truende til å gråte eller klipp, og otshlepыvanyem på rumpa. På gatene det ofte. Likevel, noen ganger for svikt personvern mor anklaget barn, så hun bestemte seg for å føde alt i alt var det, og mannen dro. Og barnet er nå ikke det som blir sagt "hvorfor ikke sende" og "heve vanskelig" Hvorfor ble faktisk føder?
 Det er derfor når du tenker tør å ha en baby med antennen eller så - det spiller ingen rolle fordi det er alltid et alternativ å forlate barnet allerede er født, eller hvis en abort, for ikke å nevne det faktum å se til å forhindre graviditet. Mange ganger lurt på - hva presser folk til å ha et barn, vokser den, og deretter når han vokser opp og begynner å ha sin egen mening - er liksom elsker ham.

 Hva barnet ville ikke nå som deg? Vel, hvis så, hvis din genotype, og opplæring du sette deg selv? Hvorfor, når barnet vokser opp - det blir din feil? Han gjorde ikke be deg om å bære det, og du føde, noe som gjør ham hans slave. Hva du ikke kan gjøre det, og hvis han kommer på egen hånd, deretter umiddelbart begynne raserianfall, før mishandlingen. En litt eldre det - la ham jobbe, selvforsynt, men ideelt sett hver drømme at hennes barn vil være en stor mann, og deretter, selvfølgelig, vil holde henne, og hun kan endelig slutte å jobbe og nyte livet når det hans beste år brukt det.
 Som Forbehold vi ofte høre at barnet er nødvendig for å sikre at den gamle til å poste et glass vann, eller å etterlate noen på bakken. Men virkeligheten annerledes. Her kan du trappe du pet - en liten kattunge. Mate ham, vaske ham, og selv når han vokser opp, bort fra ham ber om ingenting, du bare elsker det hele tatt, det er bare det at du ikke er alene i denne verden, som kommer fra deg av noen ventet og sett til å føle at du trenger noen, etc. - For dette formålet, og det såre deg. Babyen planter av samme grunn, men paradoksalt nok - alt annet er helt motsatt. Og nå er spørsmålet - skal vi da ha et barn?  
Laryngitt hos barnBetennelsessykdom i slimhinnen i strupehodet, heter laryngitt, ofte forekommer hos barn, særlig under tre år. Sykdommen er båret av legemet av barnet ikke er lett, og kan, i fravær av riktig behandling, de forårsaker uønskede bivirkninger, inkludert død. Laryngitt er ledsaget av kortpustethet og hoste. På grunn av risiko for sykdom foreldre bør være i stand til å skille mellom symptomer og typer av laryngitt og kjenner prinsippene for behandling av denne sykdommen.
Hvorfor barn lider ofte av laryngitt

Årsaken til laryngitt så hyppig hos små barn er anatomiske og fysiologiske egenskaper av strukturen av strupehodet barnet. Hos barn opp til tre år submucosa i svelget i området av stemmebåndene heller skjøre og utsatt for sterk og rask hevelse i inflammatoriske prosesser. Bidrar til å redusere ødem av glottis og luften passerer gjennom en smal hull, skaper høy volatilitet. Dette i sin tur fører til en alvorlig hoste - ofte referert til som en "barking". Også barnet vises heshet i stemmen.
Blant annet barn nasofarynks så liten som ikke er i stand til å få det til å holde bakterier og virus som resulterer i å trenge dypere inn i halsen, forårsaker betennelse der. I løpet av sykdommen hos barn er vanskeligere på grunn av størrelsen av strupehodet. Hos voksne er det bredere fordi betennelse i slimhinnen leverer sterk ubehag, men ingen komplikasjoner tolerert mye enklere. For barn laryngitt er en alvorlig sykdom. Den vanligste periode på denne sykdommen er definert gjennom årstidene.
Årsakene til laryngitt hos barn
Det er flere årsaker til betennelse og hevelse i slimhinnene i strupehodet. I diagnostisering av sykdommen er viktig å skille, som den korrekte definisjonen av triggerfaktorer avhenger av et vellykket resultat.
La oss vurdere disse grunner.
Medfødt predisposisjon for utvikling av barnet laryngitt.
Denne paragrafen gjelder for barn med en slik funksjon av en organisme som hypoplastisk limfatyko-diatese - konstitusjonelle predisposisjon for barns utvikling av ulike sykdommer. Denne tilstanden leger pleier ikke å tenke på patologi, men det krever ekstra spesiell omsorg for barnet. Uttrykt limfatyko-diatese hypoplastisk blir for blek hud, har barnet en mild avrundede funksjoner og en tendens til utseendet på ødem.
Slike medfødte tilstander kan forekomme hos barn hvis mødre drakk under svangerskapet for mange karbohydrater og fett, og led alvorlig svangerskapsforgiftning eller noen virussykdommer. Triggere kan være graviditet over en alder av 35 år. Slike barn viste immun-stimulerende terapi, samt overvåkning og tidlig behandling av kronisk inflammatoriske foci (nasopharynx, oropharynx, tenner).

Viral lesjoner av orofarynx.

Virus er de hyppigste årsakene til laryngitt barn. De trenge inn i strupehodet og øvre luftveier streik. I de fleste tilfeller lokalisert virus i stemmebåndene, forårsaker alvorlig hevelse i slimhinnene, og dette utløser "barking" hoste og pustebesvær.
Bruk av narkotika.
Ofte årsaken til kramper i halsen er ineffektiv bruk annet nesespray. Faktum er at strømmen matet dispenser har en ganske sterkt press at høy intensitet treffe veggene i svelget. Baksiden er et stort antall nerveender, og et alvorlig slag mot ham provoserer refleks sammentrekning og krampe i stemmebåndene. Denne refleksen er en defensiv reaksjon på fremmedlegemer falle i nedre luftveier.
Allergiske reaksjoner.
Laryngitt hos barn kan oppstå på bakgrunn av en allergisk reaksjon. Dermed sykdommen utvikler seg ofte på de nylig gjort reparasjoner i leiligheten, ull hunder eller katter, og Dyremat. I tillegg kan allergisk laryngitt forekomme i ulike matvarer, innenlands eller husstand støvmidd.
Brudd på nervesystemet.
I barndommen nervesystemet er ennå ikke fullt ut dannet, slik at den kan svare på høye nivåer av stress veksten av patologiske tilstander. Det er i slike tilfeller kan være en refleks krampe i stemmebåndene i bakgrunnen potryahom følelsesmessig stress.
Mekanismen for utvikling og symptomer av laryngitt hos barn
Under laryngitt hos barn kan være akutt eller kronisk. I det første tilfelle av Sykdommen manifesterer seg i form av en enkelt angrep. Kronisk sykdom er den samme, alltid med tilbakevendende noen ganger er det perioder med remisjon. Symptomer på laryngitt i et barn ofte fremstå som et plutselig anfall, og den generelle helse er ikke en bekymring. Selv om det i noen tilfeller kan ikke utelukkes og prediktorer av sykdom i en kald og feber.
Den farligste tegn på laryngitt, kortpustethet og det vises vanligvis i morgen - ca 4-5 timer. Denne gangen er en periode med forverring. Dette symptomet er ledsaget av en økning i kroppstemperaturen til 38-39 grader. Antall respiratoriske bevegelser og øker med mer enn 40 per minutt. Stemmen blir hes veldig raskt, i løpet av et par timer.
Etter en stund blir puste mindre dyp, noe som fører til en mangel på oksygen i blodet. Som et resultat, er det tegn på cyanose - blålig skjær rundt munnen. Respiratoriske bevegelser bli vanskelig, i utveksling av lette oksygen få musklene i magen, kragebeinet og interkostal muskler. I barnet virker veldig sterke angrep av hoste, mistet evnen til å uttale ord. Alle disse skiltene snakke om stenose av strupehodet. Som et resultat, kan barnet ikke fullt inhalerer luft og begynner å kvele.
Varianter av laryngitt hos barn
I motsetning til voksen laryngitt, barn har færre former for utvikling.
Katarr. Manifestert som mild hoste som følge av en liten kile i halsen. Temperaturen er nesten ikke økt, og den generelle tilstanden forblir rolig. Barn sjelden klager over andre symptomer. Denne formen for laryngitt er den enkleste av alle.
Hypertrofisk. Preget av deformasjon av slimhinnen i strupehodet. På stemmebåndene er små utvekster likne knop. Det er på grunn av disse enhetene og utvikler en hoste som er sjelden kureres. Symptomer på sykdommen i hypertrofisk laryngitt vanligvis har kronisk og passere med alderen. Komplikasjoner denne formen av sykdommen er det ikke.
Atrofisk. Dette er den mest sjeldne formen for laryngitt hos barn. Sykdommen er ledsaget av en sterk nok hoste med slimhinne tynner og blir utsatt for ulike virus og bakterier. Dette skjemaet er svært farlig og kan føre til langvarig tap av en barnestemme.
Førstehjelp for anfall laryngitt hos barn
I nærvær av anfall av åndenød og hoste i et barn må ofte lufte ut rommet. Luften i rommet bør jevnlig fukte. For dette formålet, kan du henge våte håndklær på batteriet. Men det er bedre hvis du har en spesiell hjem luftfukter. Barn anbefales plante eller i en liggestilling under skulderpute. Klærne bør ikke knuse og komprimere kroppen. Det bør ta mer væske - gi barnet til å drikke vann eller juice.
Foreldre trenger å vite hvilke tiltak som må tas til ambulansen ankommer et alvorlig angrep av laryngitt. Så, hvis det begynner sterk og dyspné barn kan ikke puste oksygen bør føre til et angrep av oppkast. For å gjøre dette, klikk på roten av tungen skje eller fingre. Denne handlingen har eksitatoriske effekter på luftveiene sentrum, som ligger ved siden av oppkast sentrum.
Når barnet tilbøyelighet til allergiske reaksjoner er anbefalt å gi barnet antihistamin. Barn under to år av området leggen kan sette sennep gips - det er gjort for omfordeling av blodstrømmen til avlaste hevelse i regionen orofarynx. Hvis kroppstemperaturen stiger over 38, bør 5-39 grader gi febernedsettende medikamenter.
Når barnet begynner kortpustethet og pustevansker, ikke vise barnet panikk. Jeg ser at du er nervøs, begynner barnet også å oppleve mer og skremt, og dette kan føre til nervøs hysteri. I form av symptomer vises dette på alvor kompliserer sykdommen, samt en sterk hoste sammen med kramper i strupehodet kan ikke betale for selv små mengder av oksygen for å puste, enn si snakke.
Behandling av laryngitt hos barn
Behandling av akutt laryngitt barnet bør gjennomføres i et sykehus, så sterk hevelse i fravær av medisinsk behandling kan føre til døden. Ved tegn på sykdom bør umiddelbart ringe fastlege eller en ambulanse. Husk at lindre hevelse og for å hjelpe barnet ditt gjenopprette ånde kan være en lege med spesial narkotika. Hjemme, kan du gi behandling bare dersom den akutte fasen av sykdommen er over.
Medikamentell behandling inneholder antibiotika og antivirale midler. Medisinen lege tilordnet avhengig av årsaken og arten av sykdommen. I tilfelle av en allergisk natur laryngitt tilordnet den aktuelle behandlingsregime ved hjelp av antihistaminer. I de mest alvorlige tilfeller, leger gjør i baby-delen av luftrøret, og sett en spesiell tube for oksygen. Dette vil hjelpe barnet puster selv ved full sammentrekning og overlapp glottis.
En viktig forutsetning for behandling av laryngitt er samsvar stemmen rolig. Barnet bør ta med, hva jeg skal si på dette tidspunktet det ikke ønskelig. Små barn trenger å legge forholdene slik at de ikke blir anstrengt stemmebåndene, for eksempel ta dem ser tegneserier eller lese hørsels foreldre.
Obligatorisk og svært effektiv behandling for laryngitt er inhalasjon terapi. For å gjøre dette hjemme, kan du bruke nebulayzernыy inhalator og spesialløsninger som er foreskrevet av lege eller mineralvann.
Foreldre oppfordres til å være oppmerksomme på eventuelle forkjølelser barnet å se opp for tegn på komplikasjoner og tid til å ta de nødvendige tiltak. I alle fall, utseendet enda mindre symptomer på laryngitt presserende behov for å søke medisinsk hjelp.  
Яндекс.Метрика