Hvordan velge en barnepike?
 Vi har brukt lang tid på jakt etter barnepiker gjennom en venn. Hektet vennene sine at de ville spørre slekt og venner. Resultatet - null. Alle som en sa, si ingen, ingen ønsker, og så videre D. Og så begynte jeg å spørre direkte til hennes venner -. Kvinner. Som et resultat, bare to dager jeg kunne velge mellom tre kandidater. En av dem har vært vellykket jobbet hos oss i to år.
 * Hvor du kan finne en god barnevakt?
 Ideal - Kjennskap til vennene dine. Belastning tidligere forhold ikke forstyrrer, og personen er ikke fremmed. Bare én negativ - informasjonen er intra utbredt i din krets av kommunikasjon.
 Mor. Plus - folk som kjenner deg godt. Mindre - de kan torturere sine familieråd, faktisk, overgangen fra familierelasjoner i rammen "arbeidstaker-arbeidsgiver" kan være svært smertefullt for alle involverte.
 Agency. Ikke billig, foruten de få virkelige garantier: etaten for å rekruttere sykepleiere gjennom samme reklame media, og ofte ikke gidder å teste sine ferdigheter.
Hvordan velge en barnepike?
 Annonser i døråpninger på døren. Det er mulig at du kommer over billig og veldig godt alternativ. Pluss - kan spørre fra venner og naboer. Minus - alle samme sladder i døråpningen.
 Avisannonser. Kanskje du er heldig, eller kan ikke skje. De fleste tenke på hvordan du kan la barnet med en fullstendig fremmed for deg mann?
 District Labour Exchange. Pros - vil trolig velge en person med de nødvendige kvalifikasjoner, for eksempel lærer eller lege.
 * Hva er ansvaret for barnevakt jobb?
 Barnevakt kan:
 * Gå med barnet;
 * Lek med ham;
 * Gi støtte til modusen av dagen;
 * Feed ham;
 * Kjør et barn til skolen;
 * Les boken til ham;
 * Utredning av ham bokstaver og tall, eller i en eldre aldersklasser sjekk;
 * Vask retter;
 * Delta i matlaging;
 * Vaske;
 * Kom deg ut av leiligheten.
 Ta de første seks poeng, kan det for eksempel barnevakt plikter. Nemlig, hvis det plutselig ikke er enig, du bør ikke ansette henne. Lignende gjenstander må separat spesifisere. For eksempel, er ikke hver sykepleier ikke i stand til å se første klasse klasser, og selv lære bokstavene barnet ikke er i stand til. De fleste sykepleiere ikke ønsker å utføre arbeidet på gården - og det er deres juridiske rettigheter, har de ikke koker heller rengjøring. Vær også oppmerksom på at tiden barnepike tilbringer husarbeid, avleder mye oppmerksomhet fra barnet. I alle fall, diskuterer hvert element for seg.
 * Hva bør sykepleieren?
 Først må det være sunt. Og for å se dette, må du gjerne be om hjelp fra kozhdyspansera, narkotika klinikker, psyhdyspanseru, TB klinikker, analyserer RVs, HIV, hepatitt og ormen egg. Sanitær bok kan etterlignes, så nøye gjennom det. Alle testene må være ny. Kan du foreslå en potensiell barnepike passere dem kjent for deg klinikken.
 Nanny må kjenne reglene okazyvaniya førstehjelp. Hvis det er en lege av yrke - alt perfekt. Informere umiddelbart din sykepleier om det unike ved ditt avkom, om hvilke medisiner og produkter det kan, og det er helt kontraindisert.
 Nanny bør være i stand til å finne et felles språk med barnet ditt. Hvis du etter en uke barnet ikke er vant til, og det nekter å bli bedre til å forlate den.
 Nanny kreves for å være punktlig - kom i tide og følge dagen modus. Med nepunktualnoy namuchytes deg nok.
 * Hvordan betale barnepike?
Hvordan velge en barnepike?
 I alle fall kan forhandles. Estimert minimum - 500 rubler per ett barn i mindre enn en dag. Men det er veldig billig - finne en barnepike er vanskelig. I gjennomsnitt 1000-1500 rubler per dag, avhengig av oppgaver og arbeidstider. De fleste sykepleiere mer fornøyde med lønn 1 per måned - mindre da alt vil koste. Noen barnepiker som timelønn. I alle fall er enda lenge sjelden mer 35-45 dollar.  
Hva foreldre vi? Hvordan oppdrar sine barn?
 Hvordan oppdrar sine barn? Hvordan å lære barn å være harmonisk, sterk, interessant, hvordan å lage en gledelig og givende av sitt liv? Hvordan å mestre kunsten av utdanning? Ved å stille deg selv disse spørsmålene, foreldre må forstå at utdanning - en tornefull vei, med mye glede, håp og suksess, men ganske mange skuffelser, feil, en masse hemmeligheter. Denne ideen gjennomsyret hele boka, inviterer en alvorlig samtale om utdanning. Det er ingen lempning forenkling, men å diskutere med foreldrene som likeverdige, forfatterne er ikke redd for å åpent diskutere disse komplekse og ofte skjult for lærere stiller spørsmål ved motivene fødselen av et barn, særlig kommunikasjon mellom barnet og hans mor, tvetydige følelser overfor barn, blant annet i til barnet foreldrene selv interne konflikter.
 Dette er en svært nyttig bok. Utvide psykologisk lærdom foreldre, utfører hun en annen viktig oppgave: gjør det mulig å forstå seg selv som foreldre.
 Boken inneholder mange konkrete forslag og anbefalinger om det viktigste spørsmålet om utdanning. Leder for oppmuntring og straff lære sosiale regler for atferd og kommunikasjon.
 Boken bruker omfattende materiale i dag, inkludert regjeringen, forskning på barnepsykologi. Alle anbefalinger er formulert foreldre praktiske konklusjoner fra forskning, hvorav noen er holdt av forfatterne.
 Tilbyr lesere denne boken uttrykker håp om at etter å ha lest det for mange foreldre i utdanning av hemmeligheter vil bli mindre, og ønsket om å stadig lære seg selv og sine barn - mer. Først, alle av oss på en gang var et barn, og dermed overlevde barndommen mot dette samfunnsrolle. Sekund, etter tiår barna selv blir foreldre og er kjent med den andre siden av den samme sosiale rolle.
 Hva er dagens barn blir foreldre? Viljen til barnet eller ikke, vil det bli bestemt delvis av det faktum at som et barn han så, opplevde og følte i oppførselen til sine foreldre, de var i godt humør så sint som hyllet og straffet som tillatt konflikter, både uttrykte sin plassering og Denne skam mange inntrykk har en veldig stor kraft modeller, folk uforvarende lærer, kopiere, inkorporerer disse funksjonene foreldre og menneskelig atferd som er observert i de voksnes verden. Noe av denne erfaringen er i våre sinn for alltid, er noe tapt. Ofte munningen av kulde straffer foreldre kunne høre min far var streng, men (eller fordi) Jeg vokste opp en anstendig mann. Hva er det selv? Allikevel bevisst imitasjon, atferd repetisjon sine foreldre. Det skjer og vice versa, som barn jeg led mye fra fiendtlig hjemmemiljø og derfor ønsker at barna skal bli behandlet med forståelse og ømhet.
 Derfor, i ekstreme, definerer foreldre modell samme eller motsatt oppførsel. Men i de fleste tilfeller er denne fremgangsmåte er det ingen klar polarisasjon. Barnas opplevelser vi avgjøre kontroversielle, noen av dem følger og vi, andre elementer av atferd vi avvise sine foreldre, her blandet med vår egen erfaring, erfaring som kjent, og vыkrystallyzovavshyesya atferd. Men verden er stadig barndomsopplevelser lagret i vår bevissthet og manifestert med særlig kraft når vi fikk de fleste barn blir foreldre. Det dypeste røtter.
 Det er, selvfølgelig, og andre tidlige kilder til dannelsen av kommunikasjon mellom foreldre og barn. Disse inkluderer ekteskap og relasjoner. Den gjensidige kjærligheten til foreldre, harmoni eller disharmoni av den åndelige verden, seksualliv, alle de positive eller negative følelser og lidenskap i et miljø der livet foregår to mennesker definerer og forhold til barnet, hans plass i familien, i strukturen av mellommenneskelige relasjoner. Som barn viser følelser opplevd foreldre til hverandre. Ingen overdrivelse å si at hver kvinne representerer et lite barn av farens menn i sin tur ikke kan skille deres forhold til barnet, fra de følelsene som binder dem sammen med barnets mor. Disse faktorene kan også manifestere seg på to måter. Positive eller negative følelser, kan forholdet mellom foreldre overføres til barn, men muligens danner en uvanlig bånd mellom foreldre og barn. Ukjærlig mann kone søker tilflukt fra ensomhet som et barn, er det forventet at omsorg og varme, som mangler i forholdet til sin mann, eller vice versa. 
 Jeg leste et sted, det meste som kan gjøre en far for sine barn - å elske deres mor.
 Til slutt bør det sies om hvor viktig og avgjørende for dannelsen av båndet mellom foreldre og barn er omstendigheter på grunn av hans fødsel.
 Den mest edel sak - et naturlig behov og ønske om to mennesker som elsker hverandre for å få et barn. Snarere vil det emosjonelle klima for barnet i denne familien være den beste, minst hans familie livet begynner i en støttende atmosfære. Dessverre, i dag det skjer ofte at i stedet for faktiske sensoriske behov og bevisst familieplanlegging kritiske faktorer i fødsel er en tilfeldighet eller beregning. I stedet, beslutninger og forhøyede forventninger tider møter likegyldig ydmykhet, enkel erkjennelse av det faktum av svangerskapet, vanligvis uttrykt i følgende form: "Hvis det så skjedde jeg skal føde. Hvis par har eid har barn, hvorfor ikke nå "
 Det sier seg selv at disse "tilfeldigvis" født barn er i en helt annen verden av følelser enn de som har foreldre venter på utseendet, føler at de har et reelt indre behov, forbereder fødselen av et barn med stor kjærlighet.
 Enda mer problematisk, og ofte ser mer ugunstig posisjon i familien av barna, med bruk av verden der foreldre pin sitt håp om å løse eventuelle problemer. Før disse barna er som forhåndsdefinert oppgave, og som det er trist, foreldre, faktisk, bruker eller prøver å bruke dem til å oppnå visse mål.
 I denne forbindelse, kan vi merke to ekstreme tilfeller: ekteskapelig forhold ødelagt eller verre, foreldre føle og se at står overfor trusselen om skilsmisse. I stedet for å prøve å finne ut de virkelige årsakene til denne vendingen (slik analyse, selvfølgelig, kan føre til at spørsmålet om deres ansvar, og ganske reflektere sine menneskelige svakheter), foreldre prøver å lime deres kollapset forhold med fødsel. Fra hans fødsel knyttet håp for forbedring revival ekteskapelige bånd. Ifølge våre observasjoner, dette er naiv forventning typisk i de fleste tilfeller, kvinner som håper å knytte babyen hjem uheldig mann farskap bedre forholdet mellom foreldre og stoppe kompis kommer til å forlate sin kone.
 Dermed voksne forventer at det å ha et barn berørt vil bedre kommunikasjonen mellom dem. Det er to tilfeller. Født barneekteskap pålegger slike moralske forpliktelser de uforvarende ta og hvordan du skal ofre sitt opphold sammen "av hensyn til barnet." Selvfølgelig, eksistensen av barnet selv kan ikke løse alle konflikter og motsetninger innen emosjonelle, intellektuelle eller seksuell omgang mellom to voksne. Barnet vil vokse opp i et dårlig familieatmosfære mettet konflikter, tynget av det faktum at en forelder føles shantazhiruemym, og dette, selvfølgelig, ikke kan bidra til dannelsen av positive følelsesmessige bånd.
 Hvis forventningene ikke oppfylles, betyr ikke dette hjelpe familien og fødselen av et barn hvis foreldre er skilt, i dette tilfellet en baby skuffende: det gjorde ikke rettferdiggjøre hemmelige håp knyttet til hans fødsel.
 Ofte er det også en annen situasjon. Hvis forholdet mellom ektefeller nepryyaznennы en av dem, og igjen mer en kvinne mener at fødsler vil eliminere sin emosjonelle misnøye. Dette vil være oppgaven med barnet. "Jeg trenger også noen som ville være bare meg, som jeg kunne elske og som ville elske meg."
 I løpet av de første årene av livet og kan møte disse forventningene, bind "gratis valens" følelser mor avlaste hennes ensomhet. Men i løpet av årene av barnets voksende personlighet mer selvstendige, det er fjernet fra sine foreldre, ønsker å leve sine liv i form av sine venner. Alt han tilbringer mindre tid med sine foreldre godt brukt Søndag allerede knyttet til reise eller idrettshaller venner som han betror sine hemmeligheter eller viktige hendelser i livet hans. Dette er helt naturlig.
 Febrilsk klamrer seg til barnets foreldre, i den åndelige verden som han hersker evig, og erstatter alle andre mellommenneskelige, vennskap, er i denne situasjonen virkelig ensom, fornærmet og fornærmet, og ønsket om uavhengighet av barnet blir oppfattet som et tegn på mangel på kjærlighet. Således er skuffelse enda større.
 Men frustrasjon over foreldre er fortsatt mindre katastrofe. Mye verre for et barn når de søker sterkere knytte ham til å bruke ulike metoder for åndelig utpressing, for å vekke i ham bevisstheten av skyld. De hindrer barnet vokse uavhengig og fri mann, i stand til å håndtere livet ditt, kan du prøve å holde det i evige naive barns tilknytning til henne, som søker å bevare og sikre de former for kommunikasjon mellom foreldre og barn, som tiden har lenge gått.
 Barnet kan gjøre opprør mot den kraftig og å kjempe for uavhengighet "ekstreme former som er årsaken til mange konflikter og problemer for begge parter og kan føre til aggressiv, ukontrollert oppførsel av barnet. Hvis foreldre ambisjoner og suksess kronet barnet enig med bestemmelsene i sin egen "evig barn" er enda verre for ham, vil han aldri bli en selvstendig voksen, det ville være vanskelig å etablere kontakt med andre mennesker, og selv om det lykkes, vil det spille rolle underordnet, avhengige, og stadig søker støtte side. Her vil bli lagret og form for mellommenneskelig kommunikasjon, som forsøkte å konsolidere og, dessverre, uten suksess, hans foreldre.
 Det er ganske merkelig foreldrenes atferd, ikke uten noe element av egoisme, "vi ønsker å skape et barn i sin lignelse." Han er en etterfølger av My Life "
 I dette tilfellet foreldrene ikke vurdert det faktum at barnet er et eget vesen, ikke blir tatt hensyn til hans egenskaper, evner, interesser og tilbøyeligheter, som kan være forskjellig fra den overordnede. Dermed kan vi konkludere med at du ønsker å trekke i våre sinn og hjerter, og alltid med store bokstaver: "Mennesket er ikke eiendom! Selv om det er et barn! »
 Vi vil ikke heve våre barn og mann. Denne mannen som er i stand til å leve i samfunnet, for å jobbe, for å nyte. Han må finne sin plass i livet, for å navigere i komplekse system av relasjoner. Vi må aldri glemme at barnet er en selvstendig enhet. Vår pedagogiske oppgave så langt som mulig å vite at barnet utforske sine evner, interesser, og på dette grunnlag for å hjelpe velge riktig vei i livet.
 Vi har før fødselen å være forberedt på det faktum at det er ikke alltid søt, lydig, dyktig, glad; noen ganger han bringer en masse problemer kan være ubehagelig, dyster, kan dårlig i skolen, med andre ord, et barns utvikling kan ikke sammenfaller med vår uvirkelig, malt i rosa toner ideelle. Men vi har alltid å være tålmodig og kjærlig. Bare da kan vi hjelpe barnet ditt med å løse problemet før ham, forstå hans personlighet - kort sagt, å bringe ekte person.
 Det bør til slutt bli vurdert, og at årsaken til mange problemer er at vi, voksne, foreldre og lærere ofte ikke har tålmodighet til å svare med å forstå normal oppførsel for barn. Vi er sinte, overveldet, trøtt og kan ikke stå når barn er støyende, kaster leker eller ikke adlyder det første ordet. I disse tilfellene, mener vi at et barn er noe galt, men, faktisk, årsaken til vår misnøye i oss - vi har ikke tålmodighet.  
Яндекс.Метрика