Hvor ofte å endre bleier nyfødt?
 Nyfødt omsorg - ingen enkel oppgave. Innløse, perepovyty, fôr, gå, spille - det synes daglig to-do liste ung mor fortsetter. Men inntil nylig, hadde også regelmessig vaske bleier. Hvor herlig at menneskeheten er ledet av den amerikanske kjemikeren Victor Mills oppfunnet bleie. Denne saken er lagret som så dagens lys i det fjerne 50-årene av XX århundre og forbedret over flere tiår, gjør livet lettere for unge foreldre. Imidlertid har mynten annen side. Mange mødre bekymret for spørsmålet om hvor ofte å endre bleier nyfødt?
 Skifte bleier i tid - den første uken av livet baby!
 Nyfødtperioden varer i de første 28 dagene av livet til babyen. I tidlig nyfødtperioden (1 til 7 dager av livet baby) barn er med mødrene sine på sykehuset. Det var på denne tiden utgivelsen av kroppen fra den opprinnelige krakk eller mekonium. Det er en viskøs substans bestemt farge, som er meget vanskelig vidipraty. Det er derfor i nyfødtperioden er svært viktig å bruke bleier.
 Så ble barnet født! I de første dagene etter fødselen den nyfødte organismen aktivt løslatt fra alt han hadde tid til å hope seg opp i livmoren. I denne perioden er det viktig å nøye overvåke hygiene av babyen. Sjekk baby bleie minst 1 per time. Hvis barnet ditt er frigjort fra mekonium, forsiktig fjerne bleie, vaske rumpa og kjønnsorganer med såpe og deretter sette på en ny bleie.
 Exit Barnebek står for 1-5 dager etter fødselen. Deretter, med bruk av morsmelk, begynner barnet å etablere en stol.
 Dette er viktig! Velge riktig bleie for baby!
 Bleier til en nyfødt eller er merket NB Newborn. De er utformet for barn som veier fra 2 til 5 kg. Når du velger den første bleie titt på: absorberende, justerbar strikk på tilgjengelighet kake modeller mansjetter for å beskytte barnet mot mulige lekkasjer. Mange produsenter utstyre bleier såkalte strip-indikatorer som informerer foreldre om eksistensen av "overraskelse" baby bukser. Disse stripsene er spesielt nyttig i starten, men da barnet ble født. Deretter erfarne moms bleie bestemme fylde "øyemål".

 Ulike barn passe forskjellige modeller bleier. Hvis du oppdager at ditt barns hud irritasjon vises, og du endrer bleie regelmessig, bør du prøve et annet merke modell. Dessverre ikke alle barn er like mottakelig for bleier, og selv annonserte modellen kan føre til bleie utslett på babyens sarte hud.
 Endre bleie på den andre og fjerde ukene av livet baby!
 I det første levemåned barnet urinerer opptil 20 ganger om dagen. Barneleger anbefaler bleieskift så langt som å fylle. Hvis bleie utstyrt med de oven indikator strimler, må du se deres farge. Hvis ikke - prøv å sjekke jevnlig overflaten av bleier, og så snart den blir våt, må du umiddelbart endre bleie. Dens antas at erstatte bleien bør være minst 1 hver 2-3 timer.
 I den første måneden av livet "barne ulykke" vises nesten etter hver fôring. Dette er på grunn av utgivelsen av kroppen naturlig, matet utelukkende morsmelk av moren. Etter hver avføring av babyen skal være grundig rengjort hud og deretter endre bleie.
 Det er gøy! Endre bleie om natten?
 Mange mødre bekymret om ikke å endre en bleie om natten. Det er ikke noe enkelt svar på dette spørsmålet er nei. Hvis barnet ditt føles godt og sover fredelig gjennom hele natten, er det best ikke å forstyrre den sovende baby. Aksje opp på pålitelige natt bleier til babyen var "tørr og komfortabel." Men hvis barnet pokakav, den podhuzyk bør byttes umiddelbart.

 Hvorfor trenger jeg å ofte endre en bleie?
 Mykt skinn babyen når møtt med bakterier, avføring og urin begynner å bli irritert, truende opptreden av bleie utslett, utslett og smertefulle sår. For å unngå disse problemene, er det nødvendig å observere personlig hygiene pjokk regelmessig vaske bort baby, bleie krem ​​å bruke, og aller viktigst - tiden min bleie!  
Laktobakterin for nyfødte - Instruksjoner, anmeldelser, priser

 Laktobakterin Baby - nesten uunnværlig verktøy for babyer. I den første tiden etter fødselen av et barn i tarmmikroorganismer som mangler for å takle bakterier som kommer inn i tarmen. De får det i et par dager etter fødselen med fôring. Men formere seg og slå rot der, disse er gunstige mikroorganismer langsomt og motvillig. Det er derfor barnet skjer ofte uorden, struma og andre problemer knyttet til fordøyelsen. Laktobakterin for nyfødte - et stoff fra gruppen av probiotika, er det ment å normal bare normal tarm og gjenopprette det til sin korrekte mikroflora.

 Laktobakterin Guide baby


Laktobakterin for nyfødte - Instruksjoner, anmeldelser, priser


 Laktobakterin Baby: bruker sikrer at produktet inneholder gunstige bakterier som får inn i tarmen, aktivt bekjempe skadelige mikroorganismer. Laktobakterin - en av de mest populære og gode produkter. Tilordne den vanligvis dysbacteriosis hos nyfødte. Laktobakterin Baby: instruksjon sier at dosen er to tabletter i døgnet. I mer alvorlige tilfeller, oppnevne Laktobakterin ampuller, de inneholder et stort antall gunstige bakterier.

 Babyen Laktobakterin anmeldelser


 Dette produktet inneholder levende bakterier, så det bør være nedkjølt eller han slutter å være så nyttig. Et generelt inntrykk positivt om Laktobakterin baby vurderinger stort sett positive. Den største fordelen er at det fungerer nesten umiddelbart, og prisen ikke er for høy. I alle fall, vi, eller rettere sagt min sønn, er denne medisinen svært nyttig. Etter å ha mottatt lactobacterine for nyfødte sønn var absolutt ingen problem med mikroflora er slik at legen fortalte oss, blir forbedret. Kort sagt, jeg anbefaler! I Laktobakterin baby vurderinger av andre mennesker kan du lese i kommentarfeltet.

 Babyen Laktobakterin pris


Laktobakterin for nyfødte - Instruksjoner, anmeldelser, priser

 Overraskende, prisen Laktobakterin for nyfødte relativt høye, kapsler og tabletter solgt nesten samme pris, som er 140-200 rubler, som sammenligner gunstig med sine konkurrenter på pris.

 Å gi Laktobakterin nyfødt


 Mange mamma lurer på hvordan man skal gi Laktobakterin nyfødt er ikke alltid klart fra instruksjonene. Gi nyfødte kan Laktobakterin tabletter, som stikkpiller, kan stikkpiller, og i spesielle tilfeller bli skrevet ampuller, må de bli oppløst i vann og vann til et barn. I alle fall, hvordan og hvor mye du skal gi Laktobakterin Baby, fortelle deg å i løpet av bare legen din.

 Video Laktobakterin baby


 Denne videoen forteller deg om Laktobakterin Infant, pris, anmeldelser - alt i den.
Pantogam for nyfødte - instruksjon, pris, anmeldelser

 Pantogam for nyfødte - et relativt nytt legemiddel nootropisk handling. Nootropika - en stimulator av hjernens aktivitet. Det antas at det påvirker hjernecellene, noe som gjør dem til å fungere bedre. Så mange er redde når de foreskrive dette stoffet. Men, faktisk, Pantogam for nyfødte er en meget godt balansert løsning basert nootropics. Det er lagt til forskjellige smaker som best hjelper med å bli kvitt de uønskede virkningene av stoffet. Disse bivirkningene er tretthet og kvalme og sykdom - konjunktivitt, rhinitt. Dens viktigste effekten er at den forbedrer hjernefunksjonen, noe som resulterer i en balanse nerver barn. Forbedrer søvn baby. Hva er viktig å Pantogam baby meste gode anmeldelser.

 Pantogam-sirup for nyfødte


 Pantogam-sirup for spedbarn ble laget spesielt for babyer. Det hjelper effektivt, mens forårsaker minst bivirkninger, som i seg selv er ikke en grunn til å avbryte mottak Pantogam.

 Prisen på Pantogam for nyfødte


Pantogam for nyfødte - instruksjon, pris, anmeldelser


 Prisen på Pantogam for nyfødte vil være 400-500 rubler. Nok flasker med 50 ml for nesten en måned siden Pantogam dose for spedbarn små.

 Instruksjoner Pantogam for babyer


 Pantogam Baby: instruksjon sier at du trenger å ta medisiner to ganger om dagen - morgen og kveld. Behandlinger kan vare avhengig av diagnosen, tre til fire måneder. Bedømme etter vurderinger av pantohame Baby, mottak Pantogam ikke stoppe brått Pantogam dose for spedbarn bør gradvis reduseres, og initiering av gradvis økt.

 Dosering Pantogam for babyer


Pantogam for nyfødte - instruksjon, pris, anmeldelser

 Ifølge instruksjonene fra Pantogam 025-05 mg hvert steg. Dagen bør gjøres i 2 timer, slik at det kan antas at den daglige dose Pantogam for nyfødte er mindre enn 1 mg medikament.

 Babyen Pantogam anmeldelser


 Vi fant disse anmeldelsene Pantogam for babyer: "Min sønn er født veldig urolig barn, økte vi aktiviteten til hjerneaktivitet Det er uttrykt i vår måte - vi kjøre hele dagen som vanlig, noen ganger kan jeg ikke engang mate ham riktig, enn si. å lese noen bøker eller tegne noe. I løpet av dagen for oss til å sove i det hele tatt en tull, og i kveld var han veldig mye sliten, sove tidlig på kvelden og våkne opp om morgenen. Generelt modus vi endelig tapt. Så, vi har utnevnt Pantogam jeg først redd for å gi, men jeg roet ned. Etter uker med sønnen ble mye roligere. Legen utnevnt drikke Pantogam måned, så vi fortsetter å drikke medisin bivirkninger, og jeg legger ikke merke til det. " Disse er Pantogam anmeldelser for nyfødte.

 Video av Pantogam baby


 Må se denne videoen "Baby Pantogam 'kommentarer også tilgjengelig.
Яндекс.Метрика