Meny år gammelt barnBaby, som viste en rochok, kan du enkelt konvertere felles bord for måltider, men mamma og pappa har fortsatt å vurdere noen av funksjonene. Sin essens er at han trenger en rekke matvarer og måter å tilberede.
Amming og kunstig babyen
Mange mødre som var i stand til å holde amming når barnet flytter til voksen mat avgjort hans skarpe stopp eller begrensning. Mange barneleger anbefaler ikke å gjøre dette fordi min mors melk - er den mest nyttig mat for barnet, og gi det til brystet hans for å sette minst en gang per dag (i området 4-8 am).
Hvis den ettårige babyen har lenge blitt overført til kunstig ernæring, bør mengden av blandingen også bli opprettholdt.

Fordøyelsessystemet til barnet

I denne alderen, et barns kropp er det visse fysiologiske endringer. De kan se hver mor i maxillofacial systemet gjennom tenner. Men utover det, barnet forbedrer fordøyelsen, noe som gjør det mulig å inngå noen ny diett av babymat.
Barnet øker i volumet av magesekken. Etter et år med sin størrelse - ca 300 ml det faktum at han er løslatt fra mat etter 4 timer, angir at du trenger å mate babyen til fem ganger om dagen, volumet av et måltid bør være ca 250.
Dietten for barnet
Fordøyelsessystemet år gammelt barn krever en spesiell tilnærming til konsistensen på maten. Det bør være bløt og godt termisk behandlet. Cooking mat bør være på et svært lav varme, mens alltid sørge for at det ikke har blitt fordøyd.
Et svært viktig poeng er den fersk mat baby. Først av alt må vi avvise mat som ble lagret i kjøleskap i lang tid. Det beste er om barnets menyen vil omfatte bare mat tilberedes umiddelbart før sitt mottak.
Den viktige rollen spilt av barnets kosthold. Intervallene mellom doser hver dag bør være det samme: Det gjør ham til å justere til riktig fordøyelse av mat.
Ved utarbeidelse av menyen for barnet, bør mødre ta hensyn til sin kaloriinnholdet. Det bør være 1.100 kcal. per dag. Det beste er om maten vil bli kombinert, og inkluderer meieriprodukter, og grønnsaker, og pasta.
Meny mat år gammelt barn
Meieriprodukter - denne butikken er nødvendig for kroppen av barnet vitaminer, mineraler, fett og proteiner og melkesyrebakterier. Alle disse komponentene har en gunstig effekt på barnets kropp. Andre produkter fra melk kan være tilstede i den daglige diett barnet, som viste en.
Proteiner og aminosyrer i stort antall finnes i egg. Du kan gi barnet ditt denne alderen av 3 ganger i uken kokt egg eller 4-5 - vaktel.
100 g -. Er en nødvendig daglig mengde kjøtt. Kjøtt bør inkludere en middag baby. Det kan være hamburgere, kjøttboller eller hermetisert baby. Fra pølser barneleger anbefaler forlatt.
Flere ganger i uken babyen bør spise magre varianter av fisk, som er rik på gunstige mikronæringsstoffer. Ikke glem om nytten av olje og smør. Normal bruk av disse produktene for baby opptil 6 ml vegetabilsk olje og 17 ml fløte.
Er nødvendig for barnet kornprodukter (rug og hvete brød) og frokostblandinger som ikke inneholder gluten (mais, ris og bokhvete).
Ungene denne alderen bør spise hver dag ca 220 g. Av frukt og grønnsaker som beriker kroppen med vitaminer, fiber og mineraler.  
I hvilken alder hull i ørene

 I hvilken alder hull i ørene - bare ikke kan svare nei. Her er noen tanker. Leger insisterer på at en alder av tre ikke er nødvendig å gjøre det, og etter elleve år er ikke anbefalt. De baserer sine menings flere grunner. Det antas at arr kan forbli i øret, lett svinge smitte og forårsake skader på kroppen, fordi punktering er laget i ett av de mange punktene som er ansvarlig for de ulike etatene.

 Ifølge psykologer forskjellig. Når de blir spurt i hvilken alder hull i ørene, sier de: et halvt år. Etter deres syn, en periode når barnet raskt glemmer levd smerte vil ikke alltid berøre lapper og helbredelsesprosessen vil skje snart. Hvis dette skjer piercing alder, deretter vente på psykologer anbefaler at jenta vil foreslå å gjennomføre denne prosedyren.

 Hvordan å pierce ørene barn


 Uansett på hvilket alders hull i ørene, viktigst bruke en profesjonell. Nå er det spesielle institusjoner der verktøyet raskt og smertefritt pierce ørene av et barn, som regel, sette øredobber fedd medisinsk stål. Du kan ta hjelp refleksolog som bare ikke tar poenget, som er ansvarlig for de vitale organer. Det bør bli husket at det er bedre å kjøpe øredobber og umiddelbart sette inn med gull, som hindrer rask helbredelse. For å påskynde denne prosess er det nødvendig å vaske såret daglig med hydrogenperoksyd 3% alkohol.
 La jenta selv bestemme i hvilken alder hull i ørene. Som skylden for det, og vil ikke være klager fra foreldre om retningen av ubehag og prosedyrer. I tillegg kan foreldre forbedre sin status i øynene til et barn. Vennligst tenåring ikke bare oppfylt, og øredobber som en gave vil presentere. Hva annet vil kanskje et barn av ungdomsårene. Støtte for foreldre - det er det som er nødvendig. I de fleste tilfeller bør barnet gis rett til å velge.  
Raserianfall hos et barn på 15 år - hva de skal gjøre

 Barn ofte lunefulle, men vår rolle - kloke foreldre, så vi trenger å forstå og skille mellom enkel uenighet med ditt barns handlinger eller unnlatelse som kalles emosjonell innfall. I denne situasjonen, bør alle foreldre forstår hvordan å svare på en bestemt situasjon.
 I denne alderen, barn er ikke i stand til å handle og gjelder spesielt for kravene til hysteri, men ikke slå et blindt øye til det. Nødvendig for å hindre demonstrasjoner før de iverksettes. Det vil si, hvis du oppdager at et barn forandrer "personlig" ta det opp og snakke med ham rolig, gjøre noe for å distrahere ham. Flere voksne er hysterisk barn kan brukes for å få det du ønsker.

 Raserianfall hos et barn 1,5 år: hva du skal gjøre

 Årsakene til hysteri hos barn seks år


 Raserianfall hos et barn 1,5 år er en kombinasjon av sinne og bitterhet at det ikke kan uttrykkes på en annen måte. Manifestasjonen kan uttrykkes i fot tråkke, kaste ulike gjenstander, biter, osv Hysterisk baby kan også brukes til å få en favoritt leketøy.
 Dermed barn er absolutt alle foreldre alder manifestasjon varierer. Et viktig poeng - er at du vil bli utsatt for disse manifestasjoner. Hvis du er utsatt, være sikker på at raserianfall fortsette, og snart bare og vil forekomme. Det viktigste er å gi barnet ditt forstår at hysteri ikke kan oppnå noe. Raserianfall barn en i 5 år, som trenger å vite før de vil være.

 Hvordan svare på et barns raserianfall i 1,5 år


 Selvfølgelig, å holde seg rolig i denne situasjonen er svært vanskelig, men ikke gi etter for provokasjon. Gjøre alt for å ungen innså at hans handlinger ble ingenting av bly. Tror ikke at straffen vil berolige babyen. Dette er absolutt ikke sant. Det kan gi opphav til eksplodere enda mer hysterisk, bare denne gangen grunnen vil være at barnet er smertefullt og ubehagelig. Du vil ikke være i stand til å tåle lang og piddastesya. Være tilbakeholdne, vil større innvirkning roe samtale.
 Nå vet du hva du skal gjøre med hysteri av et barn 1,5 år.  
Som barnet drikke vann?
 Nylig blant barneleger og foreldre har ulmet tvist: om babyen drikke vann eller ikke? I dag kan selv de mest erfarne barneleger ikke si nøyaktig hvordan og når du skal vanne baby. Det bør se nærmere på denne saken, og å innse når babyen bør få vann, og når bruken av annen drikke, med unntak for mors morsmelk er kontraindisert. Vann, vann, vann runde
 Selv på sykehuset mange unge mødre er skremt av det faktum at hvis de drikker deres babyer vann, morsmelk helt tapt. Barneleger elsker å fokusere på anbefalingene fra Verdens helseorganisasjon (MOH). Men få av legene sier at i henhold til Helsedepartementet, trenger babyer ikke trenger vann i løpet av de første 28 dagene av livet, som kalles den tiende måneden av svangerskapet. I denne perioden er barnet viktig å tilpasse seg verden rundt henne ny status, og mor - for å kunne etablere ammingen. Derfor, i denne perioden er ikke anbefalt å gi barnet noe annet enn bryst moloka.Posle 28 dager for å gi vann til spedbarn ikke bare mulig, men er nødvendige for!
 Poyimo babyen vann
 Babyen drikke vann som er nødvendig etter den første måneden av livet babyen. Hvordan du gjør det er de samme foreldrene. Definere en situasjon der et barn for å gi vannet et must:
 i varmt vær. Bruken av væsker vil bidra til å forhindre dehydrering og overoppheting av barnet;
 under sykdom, når barnet holdes høy feber, og han nekter å bruke morsmelk;
 under fysisk aktivitet når vokst tot mye av trekk;
 diaré hos spedbarn for å unngå dehydrering.
 Noen barneleger, etter Sovjet teori om sykepleie er på døgnet, er det anbefalt til unge mødre gi barnet vann om natten. Dermed leger anbefaler å hvile kroppen fra å fordøye Skriv en baby om natten. I tillegg eksperter anbefaler å gi barna vann å avvenne dem fra hyppige nattlige oppvåkninger og fôring. Imidlertid har denne teorien sine motstandere. Mange eksperter sier at barnet han er i stand til å kontrollere mengden prykladan til brystet, og hvis barnet trenger fôring natt - ikke nekte ham det.
 Beregne mengden av vann
 Barnet trenger væsker minst en voksen. Men mange unge mødre bekymret for spørsmålet: hvor mye vann for å gi barnet? Vann baby er feedings, slik at barnet ikke oppfatter vann som mat og deretter gitt avkall på bruk av komplementære matvarer eller morsmelk. Å slukke behovet for væske, bør barnet få tilbud om ikke mer enn 20 ml per 1 gang. Hvis barnet nekter å drikke vann - ikke tvinge den med makt. Vent litt - og be dem igjen.
 Hva slags vann å velge for barnet ditt?
 Mange foreldre prøver å beskytte barnet mot alle typer bakterier og mikroorganismer, ikke bare vannes pjokk kokt vann, men også klarer å bade barnet i dette vannet. Imidlertid kan slike "fanatisme" foreldre føre til at barnet vokser ganske mistilpasset for aggressive miljøer.
 Pjokk bør tilbys en spesiell vann beregnet for barn. Kjente produsenter av produkter for barn har omsorgsfulle mødre og fedre ideelle vann for barnet. Barnas spesialdesignet vann til drikke og matlaging barn første leveår, fra fødselen av. Gods har en balansert naturlig mineral innhold og krever ikke kokende.
 Barnet nekter vann - hva gjør jeg?
 Ofte babyer første år som får morsmelk, nekte bruk av vann. Foreldre er begynt å bekymre deg, men forgjeves! Hvis barnet ditt føles godt og det mangler morsmelk, ikke insistere! Periodisk tilby barnet vannet, selvfølgelig, barna begynner å vise interesse for andre væsker unntatt morsmelk etter 8-10 måneder av livet.
 Som vannet babyen drikke: grunnleggende metoder
 1.  Horn. Foreldre kan begynne å tilby barnet ditt en flaske med vann. Horn designet for smuler for de første seks månedene av livet. Men ikke bli involvert - barnet kan venne seg til hornene og be om å stoppe bryst. Det er bedre å gi barnet vann med en skje.
   Skjeen. En utmerket måte, så du kan også drikke vann baby, er å bruke en skje for fôring. Dial litt vann i en skål og la barnet ditt. Tilby barnet ditt noen skjeer inntil barnet ikke tilfredsstiller tørste.
   Poyilnyk. Barn fra 6 måneder kan tilby poyilnyk. Moderne produsenter tilbyr poyilnyky-neprolyvayky med spesielle håndtak, designet for små barn penner.
   Hetteglass. Produsenter av drikkevann for barn utviklet en spesiell utforming flasker. Hver av dem er en praktisk "brystvorte", ved hjelp som barnet kan drikke vann.
   Sprøyte. Hvis et barn nekter å drikke vann eller ingen av de ovennevnte måtene du ikke kommer, prøv å gi barnet vann med en sprøyte. Skriver vann inn i sprøyten og sprøytes langsomt den nødvendige mengde av vann inn i munnen til et barn. Prøv ikke å skremme ungen!
   Vann er viktig for barnet og den lille guttejente sikker på å fortelle foreldrene dine når du begynner å ta den. Være oppmerksomme på barnet ditt - og du vil lykkes!  
Яндекс.Метрика