Hvordan å lære barn å telle i tankene dine

 Mange barn i alderen 4-5 år kan neppe regne i tankene. Når de slår til konto fingertuppene. Det er ikke bare at barna lærer å telle på fingrene, og de er vant til. Saken oftest, er at suksess i å nå Konto fingre foreldre roe ned og slutte å systematisk engasjere seg med barnet. Evne konto bør utvikles stadig. Og jo flere ferdigheter av kreditt som krever konstant trening. Hvordan å lære barn å telle i tankene dine?
 Vi vurdere alle
 Prøv å bruke litt tid hver dag for å studere score på barnet. Det trenger ikke være klasser hjemme ved et bord i en alvorlig situasjon. Du gå på tur - "hvor mange fugler på en gren? "" Alle fuglene nok kvister? "" Hva mer? "" Og hvis to fugler fly? "Og så videre. Først til barnet i spillet mer moro å engasjere seg i en så alvorlig sak som kostnader. Dernest vil praksisen snart lære barn å telle i tankene dine.

 Hvordan å lære barn å telle i tankene:
 Tenk på alt du ser, maskiner, frukt, godteri, gutter og jenter. Jo mer praksis score, er det mer sannsynlig at barnet skal lære å telle.
 Mestre grunnleggende matematikk
 I sine spilløkter ikke glem å forklare barnet ditt som er mer eller mindre, legge til, trekke fra. Drikker matematiske termer i spillene dine "Legg to tre", "fire to Wien." Forklar barnet ditt lov omorganisering av begreper og oppfinne oppgaver på regningen.
 Rundt ti
 Forklare barnet regel står for mer enn ti tall, fortelle ham hvordan du gjør det lettere. Lære ham "ti separat." Denne komponenten delt slik at ti mål og hva som gjenstår. For eksempel, 7 + 4 = 7 + 3 + 1 = 10 + 1. Selvfølgelig, dette barnet veldig godt skal kunne telle til ti og vet de parene som danner de ti beste. Før du fortsetter å utgjøre mer enn ti, forberede et barn leker "finne et par". Barnet må vite par til hvert nummer, som danner det topp ti.
 Ta deg tid til å mestre teknikken står for bare én økt. Noen aspekter kan kreve mye tid, og noen barn vil mestre raskt. Det viktigste er å finne ut hvordan å lære et barn i tankene - dette regularitet.  
Hvorfor barnet spiser negler

 Ofte foreldre kan høre klager at barnet spiser negler. Hva er de eneste metoder for å håndtere denne vanen gjør ikke foreldre: hender utflytende alle bitter dårskap slo hånden, skylden og straffet. Eller kanskje du bare trenger å finne ut hvorfor et barn tygger negler?

 Årsakene til at et barn tygger negler


 Vi må forstå at bare tygge negler ingen vilje. Ved å gjøre barnet indikerer noen alvorlig problem. Det er dette grunn til å lete etter og eliminere snarere enn håndtere konsekvensene.
 Det første du trenger er å analysere situasjonen, etter som barnet spiser negler. Merk at når et barn tygger negler?

 Et barn kan tygge negler å trekke oppmerksomhet til seg selv. Du er opptatt med sine gjøremål og barn varsel når han begynner å bite negler.
 Kanskje barnet spiser negler, sitter på TV?
 Bare en analyse av årsakene til denne vanen vil hjelpe deg å forstå hvorfor et barn tygger negler.

 Hva hvis et barn tygger negler


 Først, i alle fall ikke kan rope og skjelle barnet. Prøv å distrahere ham så snart han begynner å bite negler. Oftere kommuniserer med barnet. Du selv var overdrevet irritabel nylig, betalte lite oppmerksomhet til barnet. Den svært lille av hånden din, et vennlig ord, en liten gave, kan felles øvelser avlaste barnet fra et ønske om å spikre biting.
 Tillate barnet å fritt uttrykke sine følelser, slik at den ikke låst i sine erfaringer. Barnet også noen ganger krever emosjonell utladning.
 Ta barnets tegning eller modellering. Denne typen kreativ aktivitet hjelper mot stress og bort fra spiker.

 Hvordan avvenne en baby jente biter negler


 Effektiv metode for jenter - gjør henne manikyr. Fortell oss hvor viktig det er å ha gode og vakre negler. Følg negler lære en jente å ta vare på dem.
 Det viktigste - å fjerne årsaken til at et barn tygger negler. La ham føle seg elsket og beskyttet.  
Drops Aqua Maris Baby: pris, instruksjon, feedback

 Akvamaris til nyfødte - et legemiddel som er basert på sjøvann, er det ment for behandling av nasale sykdommer som rhinitt, sinusitt og rhinitt normalt. Akvamaris egnet for bruk i person uansett alder, kan brukes på voksne og nyfødte akvamaris perfekt i form av dråper, er det vel fukter neseslimhinnen. I sjøvannsdråper inn i akvamaris er vanlig destillert vann.

 Babyen Akvamaris pris


 Prisen Akvamaris baby som strekker seg fra $ 100 til 270. Det er avhengig av størrelsen av flasken medisin. De er tilgjengelig fra 10 til 50 ml Og, selvfølgelig, prisen Akvamaris for nyfødte varierer avhengig av salgsregion.

 Kontra akvamaris baby


Drops Aqua Maris Baby: pris, instruksjon, feedback

 Babyen Akvamaris selges uten resept og ingen kontraindikasjoner mot bruk som kan brukes uten frykt for å forårsake noen bivirkninger baby, bare hvis jeg kan si det, kontraindikasjoner, akvamaris Baby (år) bør gis kun i form av dråper.

 Drops Aqua Maris baby


 Aqua Maris dråper for nyfødte kan godt hjelpe en ung mor. Nyfødte babyer er som regel helt forsvarsløs og alene kan ikke ta vare på seg selv, og forklare dem hva de skal gjøre, er ikke mulig. Men de har også, i likhet med voksne, kan være forvirrende for ulike sykdommer i nesehulen som faller for nyfødte kan hjelpe babyen din
 Drops baby akvamaris kan gi barnet den første dagen i hans liv, er nesedråper sammensatt av 30% destillert vann og 70% av sjøvann, slik at de er trygge. I tillegg kontraindikasjoner for dem der.

 Akvamaris Infant, instruksjon


Drops Aqua Maris Baby: pris, instruksjon, feedback

 Instruksjoner akvamaris Baby er svært enkel: å kurere plager, må du grave en babyens nese 2-5 ganger om dagen i fire dråper i hvert nesebor. Forebyggelse av sykdommer i nesen er også nødvendig, slik forebygging er nok 1-2 dråper, men 1-2 ganger om dagen.

 Anmeldelser Akvamaris baby


 Om akvamaryse baby meste positive vurderinger:
 "Siden vi har hjemme er svært tørt, stadig samler støv på motorveien er nær, nylig begynte jeg å legge merke til at mine barn to måneder det er noe vanskelig å puste, så jeg kjøpte akvamaris, som tidligere lest positive anmeldelser akvamaryse Baby. Meg at han skuffet ikke! Barnet begynte å puste mye bedre fra den første søknaden. "

 Video Akvamaris baby


 Det anbefales å besøke et utvalg av videoer om Aqua Maris synker.

Fenystyl Baby - Guide pris

 Drops, gel fenystyl for nyfødte som brukes i behandling av allergi. Det er et sikkert verktøy som kan gis til barn fra de første dagene av livet. Fenystyl dråper for babyer - et antihistamin agent. Hjelper kvitte seg ikke bare av normal allergi (elveblest), men også behandler mer kompliserte arter som angioødem og høysnue. Lindrer kløe biter av insekter og eliminerer mulige allergiske reaksjoner. Fenystyl dråper for nyfødte - mer moderne osredstvo, i motsetning suprastin. Anmeldelser fenystyle baby positiv du vil ikke angre på å kjøpe denne moderne medisin.

 Fenystyl gel for nyfødte


 En form av denne medisinen problemet er fenystyl gel nyfødte gel er fargeløs og luktfri, Baby fenystyl gel veldig trygt. Husk at fenystyl gel nyfødte brukes kun til utvortes bruk.

 Instruksjoner Fenystyl gel for babyer


Fenystyl Baby - Guide pris


 Vi kort beskrive brukeren Fenystyl gel for babyer. Ifølge hennes nyfødte Fenystyl gel forsiktig brukes til det berørte området, hvor det var rødhet, svak utslett. Instruksjoner Fenystyl gel nyfødte antyder at gelen kan brukes til bitt av insekter, det letter kløe, kjøler og lindrer irritert hud. Medisinsk salve brukes 2-4 ganger i løpet av dagen.

 Fenystyl Drops for nyfødte


 En annen type frigjøring av stoffet - en dråpe fenystyl Baby, blir de brukt til søknad inne. Av sin handling medikamentfrigjøringsformer ikke skiller seg fra hverandre, begge former fenistylu effektiv.

 DROPS fenystyl baby


 Som sagt instruksjon fenystyl dråper for nyfødte tatt inne, og barn under ett år bør gis 10 dråper tre ganger om dagen. Barn under tre år økt dose av fem dråper. Mengde av dagen forblir den samme, det vil si tre ganger om dagen. Før bruk, bør du kontakte lege. DROPS fenystyl Baby er veldig enkelt, anbefaler det leses før bruk narkotika.

 Prisen på Fenystyl baby


Fenystyl Baby - Guide pris

 Mest pris Fenystyl gel for babyer 60-80 gram. Drops Fenystyl baby vil koste deg litt mer verdt enn gel. Det må bli husket at ulike apotek viser ulike utsalgspriser for legemidler, slik at prisen fenystyl gel for babyer kan variere litt på grunn av apotek og bostedsregion.

 Vurderinger på Fenystyl gel nyfødte


 Vi sendte et svar til fenystyl gel for babyer, publiserer vi det:
 "Min baby ble født med barndommen allergier, utslett, begynte vi den første uken av livet. Jeg klatret til Internett og tilfeldigvis så en positiv respons på fenystyl gel for babyer, bestemte seg for å prøve. Nå kan jeg si at denne medisinen hjelper oss alltid. Om natten Sabdi litt gel i morgen og har ingenting. "

 Vurderinger på Fenystyl dråper for nyfødte


 «Min datter umiddelbart etter fødselen, vi har ikke engang fra sykehuset ikke er utladet, diagnostisert" allergi ". Allergi var, som det viste seg, protein vanlig eggehvite. Jeg spiste egg og babyen led. Vi har oppnevnt en dråpe fenystyl baby roet, sier at det er den sikreste måten å dato. Jeg gir 10 dråper, som beskrevet i veiledningen, holdt allergi tre dager senere. Så jeg bestemte meg for å skrive en god anmeldelse på fenystyl dråper for spedbarn. "  
Яндекс.Метрика