Hva gjør du hvis en baby ikke er å spiseDersom barnet ditt har forsvunnet eller vesentlig (fra ditt perspektiv) redusert appetitt, ikke få panikk på grunn av stress, må du bli sendt til din baby. For å roe meg selv, prøve å finne ut årsakene til at barnet ble syk spiser. Og det kan være mange, både psykologisk og fysiologisk art.
Den årsaker tap av matlyst i et barn

Hvis en baby ikke er å spise, kan det være et symptom på flere lidelser og forstyrrelser i kroppens systemer og organer. Vanligvis er disse lidelser er mindre, og er gjenstand for korreksjon av eliminasjonsdiett og endringer i kosthold, og i noen tilfeller for noen tid tar homeopatiske medisiner.
Blant de fysiologiske, de såkalte medisinske grunner er følgende:
- Sykdommer av noe slag, det være seg kald, betennelse, infeksjon. Liket av barn med sykdommen er å kaste alle sine krefter for å bekjempe sykdommen, så fulle måltider tvinger ofte restene. Spesielt hvis barnet har feber. Voksne sykdom gjøre det samme, ofte gi opp av en eller flere hovedmåltider i løpet av dagen, og erstatter rikelig mat drikke. Når barnet seg opp, vil han spise det samme som før sykdommen;
- Sykdommer i fordøyelsessystemet. Ofte barn ikke vil spise, huske ubehagelig opplevelse, for eksempel, hvis etter en tidligere måltider de begynte å verke magen. I dette tilfelle moren bør følge barnets respons til måltider og forskjellige næringsmidler. Kanskje noen er bedre eliminere tiden. Finne avvik (f.eks brudd på avføring, oppblåsthet), bedre å se en spesialist som vil gjøre alt for å normalisere prosessen med å spise.
Av fysiologiske grunner som ikke er knyttet til noen sykdom inkluderer:
- Barn som vokser opp. Veksttakten av barnet som de blir eldre bremset tilsvarende, det krever mindre energi den mottar fra mat;
- Mangel på fysisk aktivitet. Prinsippet er det samme - hvis mindre energi forbrukes på grunn av redusert aktivitet, og deretter å fylle opp sine aksjer krever mindre ressurser;
- Reaksjon på atmosfæriske endringer. Ofte ledsaget av redusert appetitt, høyere temperatur som kroppen tilpasser seg dine behov, fordi den varme kroppen ikke trenger å kaste bort energi
.
Til psykologiske årsaker inkluderer stress av ulike slag.
Hvis en baby ikke er å spise på grunn av helseproblemer, er den første tingen å gjøre vise det til legen din. I alle andre tilfeller kan du prøve å snu barnet appetitt, hvis du mener at det å redusere skade babyen og med god grunn.
Hvordan å normalisere appetitt barn
Her er noen regler for å hjelpe deg å normalisere appetitt barn og unngå ytterligere problemer, inkludert:
- Ikke tving barn til å spise mat som han ikke liker. Etter at du har såra og vonbrotne retter. Prøv å eliminere fra diett mat som barnet reagerer særlig negativt;
- Gjør prosessen med å spise den mest positive. Ingen liker å gjøre ting som ikke er så ønskelig. Den situasjon hvor måltidet er svært viktig. Lage frokost, lunsj og middag, moro og positive følelser - bruke vakre og fargerike retter, spesielle retter dekorere;
- Følg modus. Prøv om mulig å gjøre måltidene fant sted hver dag på samme tid, så barnet selv vil fortelle ham om behovet er;
- Spre menyen. Uniform menyen ikke bare lei svært raskt, men skadelig for kroppen, hvis arbeid blir forstyrret av det faktum at noen stoffer den mottar i overskudd, og den andre taper. Den daglige kostholdet bør inneholde det nødvendige antall proteiner, karbohydrater og fett. Husk fett, vitaminer og mineraler som trengs for god appetitt og normal utvikling av et barns kropp.
Hvor mye å ansette en barnepike

 Velge en barnepike - en veldig viktig ting å se etter en barnepike så begynner lenge før du trenger det. Du vil ha tid til å velge en barnepike som vil passe deg og ikke bare leie den første tilgjengelige. For å starte, bestemme, hva trenger du en barnepike, og hvor mye du er villig til å betale den. Hvor mye å ansette en barnepike, avhenger av dyktighet av de krav som du kan presentere det.

 Hvordan velge en barnepike for et barn


 Tror godt at du trenger en barnevakt, barnepike heltid eller sykepleier som kommer, og kanskje til og med en sykepleier på vakt.
 Hvis du trenger en barnevakt eller dagmamma kommer på vakt rozkleyte annonser i ditt område, barneklinikken, i barnehagen. Sjekk med venner eller naboer pensjonister. Kommer sykepleier eller sykepleier på vakt vil være nyttig hvis hun bor i nærheten. I dette tilfellet trenger du ikke en sykepleier med utdanning bakgrunn som snakker fremmede språk. Du trenger en ryddig, anstendig, ansvarlig kvinne.

 Du kan plassere en annonse på internett, vil mest sykepleier ringe deg.
 Til slutt kan du ta kontakt med etaten.
 Velge en barnepike oppmerksom på at ikke mye er å ansette en barnepike, og hva hun er interessert, først av alt, barnet ditt og dine krav eller bare lønn. Det er bedre å velge en barnepike som kan snakke godt og riktig, spesielt hvis sykepleier for dagen. Barn raskt vedta voksen oppførsel og samtale.

 Hvor mye koster en sykepleier


 I gjennomsnitt i sykepleier betale 80 USD. per time.
 Nanny utvikle metoder har barn vet barnepsykologi, er dyrere - 150-200 USD. per time.
 Faktisk, hvor mye du skal ansette en barnepike til å påvirke tidsplanen og barnets alder. Men vanligvis, merkelig nok, er: jo mindre belastning, de dyrere tjenester. Tenk for deg selv. Høyt kvalifisert sykepleier per dag er 1300 -. 2000 g, og barnet støtte klasser to ganger i uken i fire timer - 200 UAH. per time.
 Billigste sykepleier - en sykepleier uten russisk statsborgerskap, men det kan være risikabelt, samt studenter, men for et lite barn er bedre ikke å ansette en student, kan hun ikke har erfaring i å håndtere små barn.  
Kvinnelig infertilitet som det er
 Infertilitet - absolutt forferdelig diagnose for enhver kvinne. Men med moderne teknologi for å gi opp for tidlig er ikke nødvendig, som medisinsk praksis - en god spesialist og rettidig behandling kan gjøre underverker.
 Hvis i det siste ble det antatt at ufruktbarhet - spesielt kvinnelige diagnostisert, er det vist at bare en tredel av alle tilfeller er direkte relatert til kvinners helse omtrent det samme på grunn av mannens problemer og problemene med par. Hver tiende tilfelle kan ikke forklares.
 Faktisk, mange faktorer påvirker evnen til eggløsning. Først av alt, selvfølgelig, alder - begynner etter 35 problemer. Men for yngre jenter bringe problemer røyking og alkohol, i følge av disse kan forsvinne eggløsning.


 Risikogruppene er kvinner som elsker lavbebygde bukser med - veldig lett å betennelse prydatkov.Samaya trolig den vanligste problemet - kommissurale prosesser og obstruksjon av rør. Grunnen til det er overført infeksjon og abort. I noen tilfeller er dette på grunn av nederlaget i rørene og eggstokker endometrial celler. Normalt er det i livmoren, men kan vokse og vedheng.
 I denne formen er det hormonelle infertilitet. Sine grunner er variert: fra å ta hormoner for å hormonforstyrrende. Det påvirker også pasientens vekt og allmenntilstand. Utmattelse, som fedme, er ikke bidrar til reproduktiv funksjon. Hormonelle natur påvirker modningsprosess og output celler.
 Det er noen teknikker som gjør at kroppen til å støtte. Først - mat kvinne. Ingen strenge dietter obъedanye også bli slettet. Frukt og sjømat bør være nok. Men på tilsetningsstoffer og konserveringsmidler rådes til å fortsatt nekte.
 VseTut anbefaler sterkt fysisk aktivitet. Dette tiltaket bidrar til å unngå stagnasjon i bekkenet. Engasjere behov som bringer kvinner nytelse.
 Og, selvfølgelig, den rollen miljøet. Det påvirker negativt miljø, kjemikalier og radioaktivt avfall. Hvis det ikke er noen måte å flytte, må du i det minste begrense kontakt med kjemikalier av alle slag.
 Og, selvfølgelig, er å gi opp dårlige vaner, inkludert alkohol og koffein.  
 En liten dam hvor du kan plaske hadde en god, kjølig i sommervarmen og bare spille rundt en nydelig solrik denechek - dette er hva du ønsker for barnet ditt, spesielt under helligdager og ferie i forstads damer og hytter.
 Men, som det ikke var så flott ferie for hver forespørsel om å gå til sjøen eller elven er ikke så lett, selv med et lite barn. Varmen, folkemengder, mygg på elver og innsjøer, farlige understrømmer og skarpe steiner som kan være en trussel mot din lille fidget, er ulempene som fraråder unge foreldrene til disse fotturer og turer.
Hvordan velge en god barne oppblåsbare bassenget?

 Men ikke nødvendigvis frata små barn slik glede, bare kjøpe barnas oppblåsbare bassenget, som i stor grad kan erstatte naturlige vannforekomster, men noe kanskje overgå dem.
 Først av alt, bør det bemerkes at den oppblåsbare bassenget - det er veldig praktisk og praktisk, kan du selv si at dette er de viktigste fordelene med disse "erstattere" bassenger eller dammer. Du kan starte med mobilitet - slike bassenger lett å flytte fra sted til sted, og om nødvendig helt blåse bort, gjemme på loftet i vinter, og ikke bekymre deg for hans sikkerhet.
 Veldig praktisk små oppblåsbare bassenger selv ta dem til sjøen eller til enhver annen sammenslutning av vann - hvis barnet ditt plaske rundt deg i en helt sikre beholdere og mamma kan slappe av litt og ikke kontinuerlig overvåke kysten.
 I kontrast til pasienten bassenget, under som vil måtte grave en grav for å investere tungt i sin konstruksjon, og oppfølging omsorg, kan alt dette virke utakknemlig oppgave som ikke er sant av en oppblåsbar basseng.
 Denne "kunstig" dam som babyen din, fordi vann sprut og arrangere kamper det kan faktisk, når som helst, og dette er bare å komme seg ut av huset!
 Naturligvis er det foreldrene spørsmålet hvordan du velger barnas oppblåsbare bassenget? Det er svært viktig at det er lett for barnet svarte krav, men også kvaliteten og slitesterk kjøp (minst like lenge som barnet vokser opp).
 Forresten, hvis du velger riktig størrelse på den oppblåsbare "rate, så er det mulig å lære barnet ditt å svømme, som for å få seg en bit av vann, kan det være mye tryggere for barnet, som en kropp av vann er mye tryggere enn en real sjø eller elv.

 Hvordan velge et barnebasseng?


 Før du sender i butikken for kjøp, bør forholde seg til de som er barn, oppblåsbare bassenger, og bare på dette grunnlaget, for å velge det ene eller det andre alternativet.
Hvordan velge en god barne oppblåsbare bassenget?

 Disse "kunstige reservoarer", først og fremst utmerker seg ved sin form, i form av vanlige geometriske former, som for eksempel firkantet, oval, sirkel eller rektangel, så vel som hus, øyer, piratskip, dyr, fisk, og så videre.
 Også seg imellom kan de varierer i størrelse, noe som bør velges avhengig av alder og høyde på barnet ditt. For eksempel, til 1,5 år koster vanligvis mynybasseynamy, lister høyde som når ikke mer enn 17 cm, men er 1,5 til 3 år, kan du velge "lyahushatnyk" skjørt med en høyde på 20 til 50 cm.
 Det er familie oppblåsbare bassenger som er store, og de kan svømme med familien. Vanligvis slike design befestet hard kost, hvor du kan sitte.
 Dette alternativet er flott for hytte eller landsted, hvor det kan installeres enkelt i gården, og om vinteren er helt fjernet, frigjøre plass til andre formål. Men for hjem eller for å reise til sjøen har fortsatt å gjøre en liten modell som ikke tar opp mye plass, og det er lett å bli stadig samle, demontere og transport til sjøen.
Hvordan velge en god barne oppblåsbare bassenget?

 Neste, om hva du skal se etter - et design basseng. Den enkleste modell som består av en oppblåsbar ring som stiger samtidig med økning av vannivået i bassenget, og dermed danner en vegg.
 Det er noen modeller som består av flere lag av oppblåsbare, som er grunnen til at bassenget blir mer stabil, og mer sikkerhet for barnet ditt til å velge det beste alternativet med en oppblåsbar bunn.
 I denne kroppen av vann barnet ditt vil bli varmere, mykere og mer behagelig, i tillegg slike modeller har en tendens til å være mer holdbar. Det finnes modeller med andre enheter, for eksempel en liten sklie trigger, eller til og med hele lekesenter, oppblåsbare baller og ankerstenger, ballonger og ringer for basketball, små flåter og mange andre spennende tillegg for barn og voksne.
 Forresten, kan en spesiell variasjon av disse gaming systemer og bassenger finnes i selskapet Intex, som har en høy kvalitet på produktene.
 Noen ganger luftmadrasser kan utstyres med spesielle elementer som bidrar til å beskytte barnet fra å få sollys, noe som kan forårsake brennende delikat babyen hud og generell overoppheting av kroppen.
 For å gjøre dette, velger modeller gitt små skur eller visir, som kan være en del av bassenget formen er absolutt bedre at de er flyttbare. I utgangspunktet, hvis du har mulighet til å sette bassenget i skyggen, uten slike enheter kan og gjøre.
 En viktig del av dette kjøpet er pumpen, sørg for å spørre selgeren om det er komplett og kan være en god modell for å plukke fra hverandre.
 Også veldig viktig detalj: tilstedeværelse dreneringsventil, fordi hvis det ikke er det, risikerer du jevne pidtoplyuvaty nettstedet.
Hvordan velge en god barne oppblåsbare bassenget?

 Kjøpe denne leken for barnet ditt kan være i noen spesialitet butikken eller, enda enklere og billigere å bestille over internett, hvor prisene er mye lavere og mye mer valg. Naturligvis, vil kostnaden variere avhengig av produsenten, kvaliteten på materialene som brukes, størrelse og utforming av bassenget.
 Husk at hvis du skal kjøpe en stor nok størrelse basseng, som alltid vil være vann, vil du sannsynligvis trenger å kjøpe ekstra tilbehør som vil gi ren og god stand av vann: et spesielt sett av kjemikalier til vannbehandling og skimmer for å fjerne smuss fra overflaten.

 Vinter bevaring


 I vinter barnas oppblåsbare bassenget bør analysere om du har det med ro og ikke nedsenket i jorda, men dette er ingen big deal, etter synkende vann, må den tørkes grundig, brettet og sendt til oppbevaring i et varmt rom. Selvfølgelig, jo mer modellen av bassenget, jo mer vanskelig å takle det, og trenger mer plass til å lagre det.
Яндекс.Метрика