Har barnet får nok melk?
 For å finne ut, kan du bruke metoden for "kontroll våt bleie." Dersom barnet blir ammet, og urin har dermed minst 6 ganger om dagen, urin eller lys strågule, så barnet får nok melk. Og hvis sjelden vannlating, og urinen er lys farge, slik at barnet ikke har nok morsmelk. Denne testen er ikke egnet hvis barnet er ved hjelp av vann eller annen væske å drikke.
 Hvor mye melk babyen drakk i ett bryst, kan du bestemme vzvesyvmalыsha før fôring og etter. Forskjellen mellom de to verdier skal være volumet av melkeinntak. Vi må huske på at morgen, den første fôring, babyen suger mer enn følgende tider. Etter seks måneder med mat daglig rente fullbårne barn er ikke mer enn 1000 g, uavhengig av vekten av barnet.
 Uten grunn angst, unnlatelse av riktig tidsintervaller mellom feedings, apati, kan likegyldighet til pjokk miljø noen ganger indikere sult barn. Når barnet får nok morsmelk, mengden av avføring i den avtar. De er sjeldne - 2 - 3 ganger om dagen, blir mørk grønn og inneholder slim.  
Helminthiasis hos barn

 Noen små barn aldri lidd helminthiasis. La oss snakke om hvordan det tid til å gjenkjenne og behandle denne lumske sykdommen.

 Grunner helminthes infeksjon hos barn


 De viktigste årsakene til helminthes infeksjon hos barn - tilfeller hvor helminth egg inn i kroppen gjennom munnen og babyen skitne hender.

 Symptomer på helminthiasis hos barn Symptomer på helminthiasis hos barn er som følger. Barnet klager over magesmerter på grunn av gass og oppblåsthet, starter ofte diaré eller forstoppelse, utslett vises, det minsker appetitten.

 Behandling av helminthiasis hos barn


 Når det gjelder behandling av helminthiasis hos barn, er det best å bekjempe smitte med orm med konvensjonelle og sertifiserte hlystohonnыh narkotika i en alder av dose. Moderne medisin er praktisk talt ikke absorberes i kroppen og viser ingen skadelige virkninger på kroppen til barnet. For å fikse utfallet er ønskelig å ta medisinen selv etter 3 uker. Hva slags forberedelse er egnet for barnet, bestemmer legen. Folk rettsmidler i denne saken enten ubrukelig eller giftige for kroppen på babyen. Dette er den mest effektive behandlingen for barn helminthiasis. Aldri bli syk og være alltid sunt!  
Hvordan velge en blanding av kunstig fôring babyen

 For spørsmål som velger morsmelkerstatning for kunstig fôring babyen ansikt ofte. I dag ser vi på hvordan du skal velge blandingen for kunstig fôring.

 Den forbedrede sammensetning av morsmelkerstatning


 Riktig ernæring i løpet av de første årene av livet barnet har en betydelig innvirkning på veksten, og fysisk og mental utvikling. Så min mor alltid trenger å ta hensyn til morsmelkerstatning å gi barnet ditt med all nødvendig. Vi vil fortelle deg hvilke næringsstoffer fortjener spesiell oppmerksomhet.

 For utvikling av hjernen


Hvordan velge en blanding av kunstig fôring babyen

 Opptil tre årene av et barns hjernestørrelse er ca 80% av den voksne hjernen! Hvordan man skal velge en blanding av kunstig ernæring, tillater en rask utvikling av hjernen hjelper næringsstoffer i sammensetningen av morsmelkerstatning som dokosaheksaensyre (DHA), arakidonsyre (AA), jern, sink, taurin og kolin. Dette er et viktig kriterium ved valg av en blanding av kunstig ernæring.

 Å øke benmassen


 I det første året av babyen skjelettet er dannet raskt. For å akkumulere kalsium i skjelettet til barnet, bør det være godt assimilert. Hvordan velge en blanding av kunstig fôring baby, har studier vist at barnas måltider som ikke inneholder palmeolje, øker kalsium absorpsjon av 53%, noe som kan bidra til å bygge sterke bein.

 For dannelsen av immunsystemet


Hvordan velge en blanding av kunstig fôring babyen

 Bygge sterk immunitet forbundet med fordøyelsessystemet, fordi det menneskelige fordøyelseskanalen inneholder ca. 70% av cellene i immunsystemet. Disse næringsstoffene morsmelkerstatning som prebiotika og nezasvoyuvani karbohydrater, opprinnelig til stede i morsmelk, selektivt stimulere veksten av gunstige bakterier for å sikre riktig funksjon av mage-tarmkanalen.

 Fare for palmeolje for barn


 Palmeolje - Denne olje ble erholdt fra massen av frukttrær mye variasjon, ofte en del av morsmelkerstatning for å møtes på lipid komponent i morsmelk.
 Hvordan velge en blanding av kunstig fôring baby, prøv å unngå morsmelkerstatning, som inkluderer palmeolje. Som morsmelk, inneholder palmeolje palmitinsyre (40-43% palmeolje), men det har en annen virkning på fordøyelsen, absorpsjon av fett og kalk. Palmitinsyre som finnes i morsmelk er meget godt absorbert av kroppen, noe som ikke er av samme stoff fra palmeolje. Det binder seg med kalsium, som påvirker dets absorpsjon og kan føre til sammenpressing stol. Dette er den største faren av palmeolje for barn. Nå som du vet hvordan du skal velge blandingen for kunstig fôring.

 Video av utvalget mix for kunstig fôring babyen


 Husk å sjekke ut den aktuelle videoen.

 Og en annen video for deg:
Hva hjelper sink salve

 Sink salve: hva hjelper det testet medisin? Nå, i vår raskt skiftende tid er noen ganger vanskelig å holde tritt med alle nyvinninger og nye utbygginger som er sviktende å bosette forsvinne. Til tross for alt dette forble i vår verden er uforanderlige ting som fikk oss fra våre bestemødre. Snakker av narkotika, vil det være ting som sink salve - for nyfødte det passer perfekt. I salver ingen kontraindikasjoner bortsett fra intoleranse komponenter. Denne anti-inflammatorisk salve, men spekteret hun bare enorm.

 Hva hjelper sink salve


 Hva hjelper sink salve: det fungerer som en antiseptisk, reduserer betennelse i huden, hvis du for eksempel, helbreder såret dårlig (det er en liten pus og sputum), sinksalve og takle det. I tillegg har den en astringerende virkning, har en beskyttende effekt på huden. Normale miliaria, bleie utslett, dermatitt - dette er ikke en fullstendig liste over problemer, som vellykket kjemper sink salve.

Hva hjelper sink salve

 Hva hjelper sink salve? Bruke salve for utvortes bruk brukes på tørre og rene hud flere ganger om dagen. Ideelt sett er dette gjort ved hvert bleieskift. En mer alvorlig morgen, for eksempel, brannsår eller arr, bruke gasbind eller bomull baller. Nå vet du hvorfor sink salve hjelper.

 Sammensetningen av sink salve for nyfødte


Hva hjelper sink salve

 Sammensetningen av sink salve for nyfødte er bare sink, den aktive bestanddel i kombinasjon med vaselin har en modererende virkning på huden. Til tross for at denne bemerkelsesverdige evner som salver, står fortsatt før første gangs bruk for å teste følsomheten av komponentene i babyens salve utflytende dråper på huden.

 Pris sinksalve for babyer


 Sink salve i løpet av årene etablert seg, ikke bare som en god anti-inflammatorisk. Fordelen er prisen på sink salve for babyer. Det er det virkelig peanøtter. Prisen på sinksalve for nyfødte røret vil rubler 10. Husk at avhengig av apotek prisen på sink salve for nyfødte kan variere.

 Video sinksalve for babyer


 Denne videoen forteller om sinksalve for babyer.
Staphylococcus aureus - pust av et barn

 Staphylococcus barn - den vanligste infeksjonen. Men aureus - er ikke en sykdom. Staphylococcus fører til ulike sykdommer hos barn, skjuler huden og slimhinnene i nese og svelg. Når barnet har et svekket immunforsvar - stafylokokker trer i kraft umiddelbart. Hvis et barn har dårlig ånde, kan Staphylococcus aureus godt være årsaken.

 Staphylococcus aureus


 Den mest beryktede av alle stafylokokker - Staphylococcus. Det er til stede overalt, og holde det for alltid umulig.
 Nesten alle akne, kviser og ulike hudproblemer - er Staphylococcus aureus.

 Staphylococcus aureus har en høy overlevelsesevne. Det tåler tørking, frysing, motstandsdyktig mot sollys og saltvann.

 Staph Infeksjon


 Med inntrengning av nasopharynx Staphylococcus aureus forårsaker sinusitt, en betennelse i mandlene, er alle disse sykdommer ledsaget av dårlig ånde.
 Purulent inflammasjon i området av øret, hals og nese, ledsaget av en ubehagelig lukt.
 Lukt fra munnen på et barn: Staphylococcus aureus
 Hvis du ser på halsen mandel betennelse, vil plakett se purulent pus på mandlene og kork. Dette arbeidet Staphylococcus aureus, puss og føre til dårlig ånde.

 Bli kvitt Staphylococcus aureus hos barn


 Vekst av Staphylococcus aureus forsinker tindved olje. Pinner med bomullspinne godbit munnen buckthorn olje. Gjødsel fra mandlene bør fjernes for å fjerne dårlig lukt.
 Gurgle kan Hypericum skjær for å fjerne møkk og halitosis.
 Det første trinnet av betennelse i mandlene bør se en lege fordi gjødsel fra mandlene hjemme er vanskelig å fjerne. Hos legen for at spesialutstyr og narkotika. Hvis du ikke gjør det, vil det være en konstant kilde til staph infeksjon i halsen på barnet ditt.

 Øker immunitet


 Sørg for å oppdra et barn immunitet for å fjerne Staphylococcus aureus, pust barnet i det minste redusere angrep makt av Staphylococcus aureus.  
Яндекс.Метрика