Hvordan å ta barnet i 5 år (fem år)

 Hvordan å ta barnet i 5 år? Det er mange måter. La oss bli kjent med noen av dem.

 Kreative klasser for barn fem år (5 år)


 Hvis de fem årene du oppdager at barnet ditt er godt utviklet kreativitet, fortsette å utvikle dem. La barnet kreative oppgaver. Det kan tegne, og har forskjellige teknikker kan forme, lim, kutt, lage enkle applikasjoner. Det er bok spesiell barne, som viser hvordan man lager papir eller andre materielle tall. Jenter er bøker som viser deg hvordan du kan lage leker med sine egne hender. For eksempel kan du assosierer fylt med bomull stoff, sy. Alle disse barna bør gjøre under foreldre og for deres støtte og hjelp.

 Spillet "skattejeger"


 Når du besøker barnet hans venner, kan barna tilbud om å spille skattejakt. Du skjule den nye leketøy og søte overraskelser rundt i leiligheten og gi veiledning til barn hvor du skal lete. Ikke direkte, men puslespill. Du kan også samle alle barna og deres gåter gjette. Hvert riktig svar oppmuntre godbiter. Barn vil være lykkelig!
 Hvordan å ta et barn på fem år (5 år)

 Modellerleire


 Barnet kan tilby å gjøre modellering med salt deig. Deigen er laget veldig enkelt. Ta to deler mel og vann og et salt. Blandet mel og salt og tilsett vann, elt deigen. Deigen tørker raskt, fordi store deler gjøre bedre. Elte deigen babyen kan med deg. Når deigen er klar, kan du forme figurer. Deretter blir deigen plasseres i en ovn og tørket i 3 timer ved 100 grader. Når du har fått tallene fra ovnen, kan du dekke dem med maling.

 Nautics


 Du kan slå barnet ditt i navigatoren. For dette må du lage papir båter og lansere dem på badet. De kan gjøre mye og gjøre en båt rase.

 Den unge flyveren


 Du kan lage fly og holde dem i leiligheten. Produksjon av skip og fly lett, fordi barnet er i stand til å produsere dem.
 Både gutter og jenter kan tilby kuttet fra gamle blader. Jenter er vanligvis skåret fine klær og sminke og gutter biler. Det tar barn ca 30 minutter.  
Hvordan å ta barnet i syv (7) år

 Ikke sikker på hva du skal gjøre med barnet i syv (7) år? Her er noen tips.

 Bygningen papp hus med sine egne hender


 I alle hjem er det en vanlig pappeske fra under apparater. Ingenting komplisert å lage hjemme. Du trenger bare å kutte ut vinduer og dører i boksen. Og en papphuset for leker med hendene klar! Det blir ikke bare et leketøy, men også tror de fleste barna ikke nekte å klatre den.

 Les


 En god tid for deg og barnet ditt hjelp boken. Basert på din favoritt stol, kan du lese en god fortelling sønn eller datter, og hvis barnet ditt kan lese, så han vil lese en historie. Dette gjøres best om natten. Lesing gunstig effekt på søvn. Etter å ha lest den gode feen av babyen ikke vil bry forferdelige drømmer.

 Spill sortering fargede ting for babyen


 I huset må ha noe fargerikt. For eksempel kan det være sokker, blokker eller leker. Oppmuntre barnet til å sortere dem etter farge. Det er en god visuell hukommelse trening.

 Spille podium (Girls)


 Hvis du har en datter, så vil det være en stor glede å ordne moteshow. For å gjøre dette, du bare hjelpe henne å velge et antrekk fra garderoben din og din ung fashionista klar. Fremfor alt, den kjolen var bare ute av garderoben din, fordi jenter elsker å bære min mors klær.
 Hvordan å ta barnet i syv (7) år

 Klistremerker


 I alle kiosken finner du barneblader. Blant disse er de som har etiketter. De er vanligvis delt inn i temaer av stor interesse for barnet.

 Orkester


 Babyen kan holde sin elskede far konsert. Og ikke skjelle ham om han ville banke på gryter og banker, gi barnet ditt uttrykke seg.

 Gaver


 På slutten av ferien kan du og barnet ditt forberede gaver laget med sine egne hender. Du kan lage et kort, men du kan collage. Det hele avhenger av din fantasi.
 Som du kan se, finne, hva du skal gjøre med barnet i syv (7) år er ikke for vanskelig. Det viktigste - å kommunisere med barnet ditt, og vet at han er interessert.
 Siden 7 år - er dette en alder hvor barna går på skole, kan barnet bli gitt en sommerskole camp. Der vil han lære av jevnaldrende og falle i å komme til skolen de allerede er venner.  
Navn for menn født i juni, juli, august

 Hvor mange mennesker i verden, så mange forskjellige navn og deres derivater. Uansett hva navnene er gjentatt, det viktigste at folk er unikt i seg selv. Men mange av dem har en felles kvaliteter og egenskaper som kan være positiv eller negativ. Hva betyr det avhenger? Mange faktorer, inkludert navnet, som ga foreldrene. Ikke rart indianerne hadde navn som preget deres "skarpt øye", "Speed ​​hjort", "Brave Warrior" og andre. Tross alt, er vårt navn en slags ramme, presentasjon, om du vil, av vår personlighet.
 I motsetning til indianerne, kan bleke menn bære disse navnene for fødsler i juni, juli, august, Adrian Alexander, Anatoly, Valery, Vjatsjeslav Gleb, George, Guri, Dmitry, Ephraim Yelyzar, Evdokim, Gnat, Isak Spill Zahar, Constantine, Makar, Moses, Nikita, Nicholas, Prokhorov, Roman, Edward, Julian.

 Hver sommer månedene er varianter av navnene.

 Juni


 For juni: Alex, Arseny, Alexander, Andrew, Anton, Valery, Vladimir, Basil, Dmitry, Denis, Gabriel, Gennady, Gregory, George, Ephraim, Yegor, Elisha Veremiy, Ignatius, spill, Innocent, John, Ignat, Cyril Konstantin, Carp, Leonti, Leonid, Makar, Mstislav, Michael, Nazar, Nikanor, Peter, Nikita, Roman, Peter, Paul Sylvester, Sergey, Simeon, Sava, Stephen, Savely, Timothy, Tikhon, Fedot, Theodore, Chariton Kristne George, Julian, Jan
 Det antas at menns navn for fødsler i juni, juli og august kan bringe noe til karakter, men med det riktige valget.

 Juli


 For juli-Boys: Arseny, kunst, Alex, Anatoly, Anton Alexander, Andrew, Valentine, Vadim, Vladislav, Basil, Vladimir Galakteon, Hleb, tysk, Guri, Daniel, Demid Denis, Dmitry, David Omelian, onkel, Evsei John Innocent, Hypatia, Cyril, Daniel Constantine, Leonti, Leonid, Maxim, Mark, Michael, Matthew, Nikodemus, Peter, Paulus, Roman, Svjatoslav Stanislav, Samson, Sergey Sophron, Stephen, Tikhon, Terenty, Fedot, Theodore, Thomas, Philip, Julian, Julius Jacob.

 August


 I august, anbefales følgende navn: Arcade, Athanasius, John, Alex, Alexander, Boris, Vasily, Victor Valentine, G., Gleb, Guri, Herman, Gregory, Denis, David Dimitri Ermolai Yegor Evdokim, Yelyzar Ilya John Constantine, Kuzma, Clement, Leonid, Leonti, Makar, Michael, Myron, Maxim, Matthew, Marcellus, Nicholas, Nahum, Nikanor, Peter, Polykarp, Paul Prokhorov, Roman Seraphim, Simeon, Sava, Stephen, Sava Tikhon, lite, Frolov, Theodore Philip Christopher, George, Julian, Jacob.
 I hver epoke var det en mote for menn eier navn for fødsler i juni, juli og august. Dette var på grunn av ulike hendelser, inkludert politisk. Det har blitt populært å nevne navn gamle barn for å gå tilbake til primærkilden. Uansett hvordan mannlige navn vil bli valgt for fødsler i juni, juli, august, enda viktigere, at navnet hørtes harmonisk kombinert med mellomnavn og etternavn.  
Babyen Rangler

 Etter fødselen, barnets foreldre begynne å tenke på hvordan man skal sikre sine leker og ting som barnet ikke vil være lei og var våken for det interessant og spennende. Husk at den første måneden av sitt liv barnet bor i et regime som fulgte det, som i magen, så ikke forvent ham å fange nye kjøp. For ham er det bare en annen forferdelig ting.

 Det har lenge vært antatt at rangler for babyer - en uunnværlig ting, men i praksis ser vi det motsatte - en fullstendig avvisning av spillet nye klær. For at barnet var noen interesse krever som fant sted etter fødselen, og at han pleide å ting rundt ham. Fatte refleks hos spedbarn utviklet seg svært bra, men det betyr ikke at han vil være fornøyd med å holde leken. Babyen Rangler foreldre kan ikke kjøpe, fordi vanligvis deres slektninger presentert som den første leketøy for baby. Selv små ting som rangle, er det spissfindigheter, og når det er bedre å følge noen valgreglene.
 Hvordan velge en rangle for nyfødte
 1. Leketøys bør være av høy kvalitet, fortrinnsvis naturlig materiale. Naturlig materiale bidrar til å hindre utseendet på huden allerhychnыe baby. Representantene kan være leketøy laget av tre, tøy, etc. De kan ha filler som vil produsere lyd. Hvis valget var plast produkt, sørg for å sjekke sømmer at de er fri for skarpe kanter, samt sjekke leketøy for holdbarhet. Slå av små deler.
 2. En viktig forutsetning er farge leker. Det bør ikke være for lyse, for ikke å skremme barnet og ikke et brudd på nervesystemet. Bare sjekke kvaliteten av den avsatte blekk, bør det ikke bli slettet. Hvis slettet, kan den brukes ved fremstilling av billige giftige fargestoffer, og det er meget farlig for barnet!
 3. Lyder som gir lekene bør ikke være for høyt, da dette kan skremme barnet. Kontroller at objektet emitting lyden ble fullstendig beskyttet mot babyen og kunne ikke falle ut av rangler for babyer. Barn i denne alderen elsker å prøve ting å snakke fordi små deler kan svelges.  
Яндекс.Метрика