Hva betyr det å elske barnet ditt? Hvordan å elske et barn?
 "Hva er spørsmålet? "- Spør du.
 Hvordan kan du ikke elsker barn? Du kan! Et stort antall barn som lider, finne kjærligheten til sine foreldre. Ubeskrivelig ensomhet, nød, intern svikt, men generelt, sårbar personlighet - som portrett barn hvis foreldre forsømmer sin kjærlighet til ham.

 Det er lett å forestille seg fremtidige utviklingen av en slik person. Den enorme gapet mellom barnet og foreldrene vil, til slutt, til isolasjon, mangel på selvtillit og bli en ekte "snøball" i ungdomsårene. Da barnet vanligvis slutter å prøve å finne tilfredsstillelse i sine følelser enslige forsørgere og går i den "store verden" søke "lykke". Her Gud alene vet hvilke baner er forutbestemt til å gå gjennom stakkars fyren før han møter, og til slutt, deres behov for ubetinget kjærlighet og kan leve i fred, for å utvikle og skape sin egen skjebne.

 Hvorfor er så at foreldre elsker sine barn? Psykologer tror at mange foreldre rett og slett ikke vet hvordan de skal formidle sin kjærlighet barnet. Hvordan å elske et barn? Hvordan du gjør det? Hvordan å virkelig elske og respektere barn? Først må vi forstå at barn lever i den emosjonelle verden og subtilt fange stemningen av hans nærmeste mennesker - foreldre. Og igjen, det er kilden til foreldrenes emosjonelle tank "hos barn, som er fylt med tett barn og foreldre i deres samspill og kommunikasjon, i nærvær av felles interesser, etc.

 Det er flere måter å uttrykke kjærlighet: gjennom øynene, taktile berøringsskjerm av organisasjonen oppmerksomhet og disiplin. Hver av metodene har en viktig rolle i manifestasjon av kjærlighet, fordi ingen av dem ikke kan ignoreres.

Hva betyr det å elske barnet ditt? Hvordan å elske et barn?
 Vis et kjærlig blikk på barnet,
 skjenke ham med sin åpne og oppriktige smil, få tilbake flyten av følelser - det er hva det betyr å uttrykke kjærlighet øyne. Forskere bekrefte - Barnet lytter de fleste foreldre, ser dem i øynene. En kjærlig utseende - en kraftig kilde for å fylle den "emosjonelle tank" for barnet. Husker nå at, når det faktisk ofte foreldre ser inn i øynene til barnet ditt? Da han var skyldig, og foreldre ønsker å kalle ham til regnskap. Hvilke følelser mens vi sende? Svaret trenger ingen kommentar. Her er en god idé å trekke en linje og vel klar over at oppførselen til barnet ikke er tilknyttet noen måte med mine foreldre. En mer presis - uavhengig av barnets atferd, bør foreldrene mine alltid være oppriktig kjærlig og vennlig.

 Taktil berøring barnet trenger hver dag å gjøre ham føle seg elsket. Selvfølgelig er det en naturlig og diskret touch. Noen ganger barnet plutselig varm omfavne foreldre uttrykker sin glede, og noen ganger bare la en hånd på skulderen hans, ser inn i øynene og forklare noe. I en annen time halvparten vil komme fra foreldrene. Det bør bemerkes at taktile kontakt foreldre og barn er spesielt viktig i førskolen og tidlig skoleårene - før utbruddet av ungdomsårene. Jenter, tvert imot, krever fysisk kontakt med sine foreldre i en vanskelig oppvekst, når du føler tillit, trygghet og fred.

 Hva er en manifestasjon av barnets oppmerksomhet? Først av alt, kjærlige tanker om ham, om hans nåtid og fremtid. Dette er en oppmerksomme høring som sier et barn - en virkelig sjelden i kommunikasjon - oftere foreldre ønsker at barna bare lyttet. Hør hva han sier barnet - det betyr å dele sine interesser, behov og problemer. Manifestasjon av hensyn til barnet sitt - en retrett med ham og bare ham daglig innvielsen av en viss mengde tid. Daglig manifestasjon av oppmerksomhet mot barnet forsikrer ham om at det er svært viktig og unik person for foreldre. I slike perioder, ofte et barn åpner foreldrene mest intime hemmeligheter, deler sine drømmer, og kan sies at det virkelig plager. Denne gangen kan bli funnet ved sengetid eller på vei hjem fra skolen (barnehage) hjem, eller kanskje omvendt, fra hjem til skole (barnehage).

 Organisering av barnas disiplin - Det er ikke bare gjennomføringen av en straff eller bot. Organisering av kurset - er å venne barnet til uavhengighet, utdanning i hans selvfølelse og selvkontroll gjennom sitt eget eksempel, av en vennlig og fortrolig kommunikasjon eller forklaring på "hva som er bra og hva er dårlig." Dette er for å sikre barnet den friheten at han hadde mulighet til å få personlig erfaring, et sted, selvfølgelig, er straffen (ikke bare fysisk eller moralsk ydmykelse). Dette, i stor grad, respekt for den enkelte og hans rettigheter. Foreldre bør sørge for sin kapasitet og innvendig komfort (selvdisiplin) i starten av barnet disiplin for å unngå for eksempel ukontrollerbare sinne angrep mot barnet.

 I konklusjonen, vi minne foreldre som uttrykker sin kjærlighet til barnet - en forelder gjeld som du ønsker å gi til barn som de vokste fulle, sterk personlighet, villig til å skape sitt eget liv, og ikke unnlate å fylle hullene (heller nedsettende) utdanning.  
Som barn pelenatyMange foreldre i dag ikke vet hvordan pelynaty barn. På spørsmålet om nødvendigheten av stellebord, er det mange meninger, snarere tvert imot. Noen eksperter mener at et barn skal pelynaty obligatorisk, andre ringer for frihet av den nyfødte. Ikke noe enkelt svar på spørsmålet om i hvilken alder pelynaty barnet ikke eksisterer. Som pelynaty nyfødte foreldre også bestemme, avhengig av egenskapene og krav til barnet. I alle fall, hvordan - ingen vet om. Hvert barn er et individ. Følgende er de vanligste måtene pelynannya i bilder som ber foreldre hvordan å pelynaty nyfødt.
Natur lagt, det er før barnet er født i en liten plass, mens han føler seg trygg og komfortabel. Så etter fødselen, for han vil ikke inntrufne pelynannya og kanskje vice versa, vil denne situasjonen roe barnet.
Etter alder pelynaty babyen - det er mer til det. Rundt en alder av to til tre uker nyfødt aktivt prøver å kvitte seg med bleier. Dette betyr vanligvis at på dette stadiet av barns utvikling bør pelynaty det uten håndtak. Fullstendig avvisning av pelynannya er vanligvis fra 2 til 3 måneder.
Dermed er den vanligste måten pelynannya baby med håndtak.
Som barn pelenaty

1. Det er nødvendig å sette barnet i en bleie raspravlennuyu.
2. Vikle den ene enden av bleien på den motsatte side av legemet, slik at håndtaket ubalansert.
3. Pakk den andre enden av bleien rundt barnets kropp.
4. Den buede bunnkanten av bleien etter utretting den.
5. 6. høyre og venstre kant vikle bak barnet, bøyde den ene enden.
Som barn pelenaty


Gratis pelynannya

I fri modus pelynannya babyen - gjenta de samme trinnene, bare serviett er plassert på armhulene, hendene uten pelenayutsya.
Som barn pelenaty

Wide pelynannya
Med et bredt pelynanni serviett rullet i en trekant og er lagt mellom de bøyde ben av barnet. Endene av bleien vekselvis bøyd rundt hoftene til barnet. Denne metoden pelynannya er mest forebyggende hip forvridning, og hjelper komplement hip baby. Floor pelynannya dette kan svøpt nyfødt på vanlig måte.
Som barn pelenaty

Når pelynanni barn, husk at det kan brukes til å korrigere medfødte defekter på slike kurver ben. Svært stramt pelenaty barnet ikke kan, da det ikke bare hindrer bevegelse, men også forstyrrer normal muskelutvikling.  
Hvordan svøpe babyen

 Svøping en nyfødt


 Hjemme må du takle en nyfødt. Derfor er det nødvendig å utdype endring. For å endre trenger du: tynne og varme vester, ett med sømmer, tynne og varme bleier, bleier eller bleier og en tynn lue av den minste størrelsen.
 I dag er ikke akseptert swaddle babyen stramt. Det antas at for riktig utvikling, bør det bevege armer og ben. Når fri er ikke endrer blodsirkulasjon, sikrer fysisk aktivitet utviklingen av muskelsystemet på babyen. Men noen barn lehkovozbudymы og håndterer noen ganger hindre dem fra å falle i søvn. Derfor finnes det to typer bleieskift, med fri og håndtak med håndtak, trekker bleier.
 Første alternativ: fri bleieskift. I stellebordet (eller på overflaten der du svøpe baby) Lay bleier, først varm, topp tynn, legg dem på et barn, slik at den øverste kanten av bleien var på armhuler baby. Vi satt på en tynn barn rozlitayku lås er varm - lås fremover (hvis veldig varmt og det er et utkast, du kan bare bære tynn rozlitayku). Square gasbind bleie (det kan være laget av gamle slitte tynn og myk lin, ikke dukket opp på kantene) for å lage en trekant, sette en stiftelse under trekanten over baby, skarp hjørne til å løfte opp og lå mellom beina og de to andre hjørnene pakket rundt midjen . I stedet kan du bruke gjenbrukbare bleie bleier riktige størrelsen (dimensjoner tilsvarer vekten av barnet).
 Den neste fasen - en tynn serviett. Pakk den første til høyre kant til venstre på baksiden av barnet på armhulene, forlater gratis håndtaket og rette hånden på baksiden av bleie, så gjør det bra med venstre marg. Deretter løfter du den nedre frie kanten av bleien opp til nivået av armhulene og fylte det akkurat dette: For det første den høyre kanten av baksiden av barnet, og deretter til venstre kant av sistnevnte lå øverst på bleie. Så hvordan ville en pose der barnet beveger seg fritt ben. Tilsvarende innpakning babyen i en varm bleie, og deretter sette på en lue. Det viser seg at barnets armer og bein beveger seg, har han ingen stagnasjon av blod, som er svært nyttig for sin utvikling.
 Gratis svøping. Bilde
Hvordan svøpe babyen

 Det andre alternativet - å endre håndtak. Noen barn kan ikke sovner med gratis penner, penner og noen ganger også hindre dem fra å suge brystet. Hvis du har et barn, den frie svøping må vekslet med en stram og vel verdt det å lære.
 Bleier spaltes på samme måte som i den første utførelsesformen endrer seg: først varme på toppen - tynne. Barnet er plassert slik at i løpet av bleier forble bare hodet. Vi satt på ham en fin og varm vester (denne versjonen kan ikke bære varm rozlitayku hvis romtemperaturen behagelig) og pakket inn i en bleie. Deretter holder den høyre spaken bøyd i en naturlig stilling, fyll med den høyre kanten av bleie på ryggen og litt ned på bias linje) mens utretting hennes hånd, og deretter bare - venstre kant. På nedre kant av bleie gjør det samme som i den første versjonen av svøping. Sette en lue.
 Dette strengere endring, men som håndtakene er i sin naturlige tilstand, sterke sirkulasjonsproblemer ikke skje. Likevel, bedre å veksle denne typen endring av skiftende gratis.
 Hvordan swaddle en baby. Endring med håndtak. Video

 Skiftende ferdigheter bør komme til automatisk: når babyen gråter og bekymringer vil du aldri huske reglene i endring.
 Alle vester og bleier nyfødt baby (det første levemåned) slettet med baby såpe, pulver eller gel, tørket i friluft og prohlazhyvayutsya varmt strykejern på begge sider.  
Яндекс.Метрика