Barnet gikk til barnehagen

 I dag, spørsmålet om barnehagen oppstår fra fødselen av babyen. Det finnes en rekke pedagogiske sentre, blir barnehager med forskjellig skjevhet og utvalg svært vanskelig fordi foreldre ønsker det beste for sine barns hage.

 Foreldre kan ikke gi et barn i barnehage, hvis du kan sitte med ham hjemme, men husk at et barn på 3-4 år for å kommunisere med andre barn. Den mest optimale alder til barnet gikk i barnehage, eller seks måneder (barnehage), eller to år. Dette er en alder når barn kan tilpasse seg godt i barnehagen.

 I hagen kan lett tilpasse:
 - Barn som har foreldre er forberedt for barnehagedeltakelse på forhånd. Min mor fortalte meg mange interessante ting, førte til gruppen til møte med gutta ga barnet å bo der en stund i hennes nærvær;
 - Uavhengige barn er i stand til å "gå" på potten alene spiser, kjole (i hvert fall i en liten mengde). Slike barn har til å lære raskt, og de kan bruke eksisterende ferdigheter;
 - Fysisk friske barn - har kroniske sykdommer, får sjelden syk;
 - Barn som regimet er nær dytsadkovoho. Psykologer råd om en måned for å marsjere inn i hagen for å lære et barn til et slikt regime: heis, vasking, dressing i 730 kommer til barnehagen på 830 840 Frokost Walk i 1030 tilbake fra en tur på 120012,15 - Middag 1300-1500 - sonchas, 1530 - middag og bedre gå til sengs senest 2030 for å få opp om morgenen enklere;

 Det er viktig å følge disse retningslinjene for å unngå unødvendige tårer ved avskjed med sin mor på randen hage hyppig og unødvendige problemer syke barnet. Å velge den beste barnehagen som passer best barnet ditt, kan du begynne å lete etter barnehagen omtrent et år før du går for å levere barnet. Snakk med moms ungdommer som allerede går i barnehage, de liker det, det er forhold som omsorgspersoner. Du kan søke på internett anmeldelser, karakterer, dessuten kan stille de riktige spørsmålene til "foreldre" site, få gode råd.

 For å komplisere tilpasning i barnehagen, ikke gjør følgende feil:
 - Ikke straffe et barn for hva han gråter ved avskjed, at du gjør det verre;
 - Ikke i barnets ozyvaytesya dårlig om barnehage eller omsorgspersoner - en baby vil bringe tankene at i hagen som omgir det bare dårlige mennesker;
 - Ikke la deg lure av barnet, sier at snart vil komme etter ham, la barnet vite at han blir nødt til å vente på ettermiddag eller en dag, eller han kunne miste tillit til seg selv en venn;
 - Ikke skremme barnehage, at det ikke var farlig for babyen og vonbrotne.

 Det viktigste for å venne barnet til barnehagen - en stor tålmodighet og elsker sine foreldre, og troen på at du og barnet ditt vil lykkes, og hagen vil bli hans andre hjem.  
Separasjon av barnet
 Den første separasjon av barnet fra moren - en alvorlig test for både
. Og for barnet kan det slå inn i psykologiske traumer. Men hele tiden å være sammen er umulig og unødvendig. Skilsmisse med barnet for en stund vil bare gjøre det riktig.

 "Høsten er min tre år gamle sønn går i barnehage, og jeg går på jobb. Hvordan forberede barnet til separasjon? »

 Ofte de fleste foreldre bære den samme feilen: forberede barnet for hagen som ferie. Baby, mamma historier tatt nye leker og andre barn kunne ikke vente når krysset terskelen barnehage. Faktisk gjorde de tidlige dagene ikke varsle noe galt. Men mest av alt innen utgangen av uken barnet er kategorisk nekter å gå inn i hagen, og alle påminnelser av leker og nye venner bare føre til tårer. Hva har skjedd? Enhver voksen vet at selv lei helligdager. Det er for babyen feiring som hans foreldre forberedte utløpt. I lekene han spilte, gjorde han venner med barn. Det er på tide å dra hjem til min mor som strømmer velsmakende, og ikke tvunget til å stå opp når øynene selv er stengt!

 Hvordan lære et barn til å trenge å gå til barnehagen? Først av alt må vi fortsette med temperament og karakter av babyen. Hvis den er aktiv, vennlig, lett å ta kontakt med jevnaldrende og voksne, mest sannsynlig vil det ikke trenger din tilstedeværelse i hagen. Men det er barn - "hjem", "Mama", som noen avskjed med det - stress. Så bør du først tilstedeværelse i gruppen. Bestem deg på forhånd hvor mange timer barnet tilbringer i hagen, og merk den tiden da det vil komme. Ofte barn nekter å gå i barnehagen, av frykt for at deres mor det "glemme".

 Og selvfølgelig, justere baby. Ikke zamanyvayte nye leker. Express-fangst som i sommer er det veldig modnet og blitt akkurat som min far. " Så, forventer det samme del av arbeidet, som paven - barnehage. Fortelle sin sønn at han og hans far ville våkne opp om morgenen, spise frokost, gå "for å fungere." Husk at i hagen, barn ikke bare spille, men også engasjert i "hvor stor" - maling, skulptur, synge, lære poesi. Understreke at du vil være stolt hvis sønn vil takle sitt ansvar i hagen. På kvelden gutten pomalyuyte om "Hvordan var dagen min." Tegning fjerner akkumulert en god dag stress.

 "Jeg har to døtre. Snart den yngste til å passere eksamen på sykehuset, og jeg vil alltid være sammen med henne. Eldre enn fem år, går ikke i barnehage. På dette tidspunktet vil vi ha mamma, hun vil leve med oss ​​og hjelpe folk. November redd for at hennes datter ville gråte på avskjed. "

 For å begynne, slår den eldste datteren i spillet stil problemer søstre. Fortell legen spurte henne om å være forsiktig, ta puls (lært hvordan) for å lytte til hjertet (dette kan gjøres ved hjelp av et sett med ruller med barn "Doctor"). Din oppgave - å fremkalle empati liten jente. Det neste trinnet er å si at nå søstrene må sjekke helsen til legen på sykehuset, og de spør min mor var en liten jente. På fremtidig sykehus beste for å informere om en uke. Prøv å umiddelbart finne i en trist situasjon for den eldste datteren fordeler. For eksempel, be henne om å være en sykepleier nå for bestemor (fordi gamle bestemor), og for paven - elskerinne. Undervise salat pappa gjør poste forkle.

 Men barnet er fortsatt et barn. Jeg savner mest av alt, er min datter. Gi henne søt bamse eller kanin og sier: «Når vi med søster vil ikke være ved siden av deg vil ha dette! Han alltid lytte til deg! »  
 Utseendet til den etterlengtede barnet i familien er forbundet med en hel haug med nye problemer og problemer. Men for de fleste fedre og mødre (det er selvfølgelig en hensiktsmessig måte og omsorgsfulle foreldre) takle dem, rørte se utviklingen og modningen av barnet. Men det kommer en tid da spørsmålet om fastsettelse av barnet i barneverninstitusjoner, og folk - Barnehage. I teorien - ikke så vanskelig i praksis nødt til å løse et vanskelig problem: hvordan å lære et barn til hage? Dette problemet ligger ofte ikke i fravær av en bestemt person som kunne se etter at barnet (bestemor, bestefar, ungdommer eller barnepike kommer), og i oppdragelsen av et barn passer ham alder sosialt miljø.
Tilpasning barn til barnehage eller lære et barn hvordan hagen?

 Foreldre som betrodd barnets oppdragelse barnehage må innse for seg at tilpasningen av barnet til det nye miljøet helt naturlig og logisk prosess. Selv til tross for at det ofte ikke er meget glatt. I enkelte barn, er det for smertefullt, barn, uvillig til å del med sine foreldre, slem, glade og upryamstvuet hysterisk på den minste provokasjon. Fordøye det med barnehage, foreldre vet bare ikke den tidligere lydig og munter barn, baby ofte deprimert, passiv og selvstendige. I tillegg kan det være tapt appetitt redusert immunitet. Imidlertid fører et barn i barnehage, foreldre ser at andre barn oppfører seg rolig aktiv og ha det gøy hele dagen i hagen, lære mye nytt og nyttig. Det naturlige spørsmålet: hva er greia?
 Nye leker, nye ansikter, kommunikasjon, ulike spill og aktiviteter - alt dette har tilsynelatende interesse for barnet, og ikke fremmedgjøre barn og lærere. Det jeg nevnte ovenfor for å tilpasse seg det nye miljøet. Psykologer og pedagoger nettopp lagt merke til som best tilpasser seg det nye miljøet for barnet av en stor familie. Hvis en gutt i familien, ta vare på også, avhengige foreldre og usikker på sine evner, vil dens tilpasning til hagen være hardere og lengre. For disse barna forberede barnehage (barnehage) skal begynne i minst seks måneder før han krysset terskelen.
Tilpasning barn til barnehage eller lære et barn hvordan hagen?

 Det første du må gjøre er å anbefales til foreldre er å maksimere barnets miljø. Det ofte besøker lekeplasser, parker, spesialiserte pedagogiske klasser, etc..Seksjon. Barnet må lære det nye miljøet og nye folk ikke bære noen risiko eller negative, og vice versa - kan det bli funnet mange nye og interessante. Du kan ta babyen med deg i landet, en butikk, en utstilling eller et besøk, gradvis tilpasning til å kommunisere med mennesker med ulik alder, kjønn og sosial status. Et godt svar på spørsmålet - hvordan å lære et barn til hagen - anses dele kunstneriske eller journalistiske film om ham. Selvfølgelig er bare vist på en positiv måte. Før første besøk til barnehagen må "passe" for barn under regimet til barnepass. Du må trene deg selv til å spise det, mine sko, kjole, bruke toalettet og vaske hendene. Et karakteristisk idé kan bli barnet til å velge en ny klær Hage. 
 Første gang klokt forlate barnet bare 1-2 timer. På grunn av dette er det mykere "villyetsya" i team. Gradvis, bør dosen økes, og la den (med minst problemer) for dagen kan ikke være tidligere enn den tredje uken. Når et barn begynner å konsekvent og fullt barnehage, ikke gi ham din frykt, følelser eller dårlig humør. Kommer i morgen og kveld, alltid i tide og prøve å etablere et tillitsforhold til ansatte hage. Veldig bra, hvis barnet vil hente hjem noen leketøy: takk det ikke gitt følelsen kjent hjemmemiljø.
Tilpasning barn til barnehage eller lære et barn hvordan hagen?

 Men tilpasning selv de best trente og lydige barn krever litt tid. For å gjøre dette, foreldrene trenger utholdenhet og tålmodighet. Vanligvis blir barnet vant til barnehagen for 1-2 uker full deltakelse. I kritiske tilfeller, er prosessen utsatt for en måned. Lengre sikt krever behandling til en barnepsykolog. Når omstillingen vil bli liggende igjen, vil barnet forlate med beklagelse Barnehage i morgen med glede travelt med å komme dit.  
Яндекс.Метрика