Tilpasning barn til barnehageMange mødre og fars i forkant av første klasse begynner å forberede sine barn til skolen, men når de sender barna til barnehagen, de gjør noe slikt. Hvorfor skjer dette? Når barnet når den riktige alder, raskt gjort han en barnehage. Det han var lei, naspuvayut og vil bringe mer enn forrige gang unge mødre ikke gjør. Disse barna, fra den første dagen av ankomst i teamet begynner å oppleve problemer relatert til adferd og kommunikasjon med barn på samme alder.
Også mange foreldre tror barnehage enkelt trinn i utviklingen av sine barn. Siterer barn i barnehage, har de fleste foreldre ikke ta hensyn til hysterisk oppførsel av sine barn, de roper, faller til gulvet, stampende føtter, klamrer seg til alle slags ting, men ville ikke komme inn i gruppen og, Gud forby, uansett hvor du går bort sin mamma. I de tidlige dagene av å besøke en barnehage barn det kan raskt begynne å skade, kan de være hyppige endringer av humør, både hjemme og i barnepass anlegget.
Å ha et barn i barnehage før - det er absolutt ikke dårlig, siden mindre barnet er, jo raskere vil finne en kommunikasjon med jevnaldrende og lærere vil bli vant til, det første med fremmede. Da lærerne vil erstatte dem og mamma og pappa og besteforeldre. Noen barn selv nekter å gå hjem. De ber foreldrene om at de ville komme senere eller selv forlate deres lodge i barnehagen, fordi de ikke har spilt nok. Adlyde forespørsler barn eller ikke - er du nødt til å bestemme selv, fordi i fremtiden de elsker til venner og familie mye svekket. Ordet "familien" kan miste sin verdi, og store problemer kan begynne på en eldre alder, det vil si i sin egen familie. Nøl riktigheten av atferd nå mens barnet er lite og mange forstår ikke, for da kanskje senere.
Hvis familien din har en mulighet til å bli lenger hjemme med barnet ditt, sørg for å bruke den. Ta deg god tid, du har fortsatt tid hvis du gi barnet ditt til barnehagen ikke to, men tre eller fire.
Hvis mor ikke kan bo lenger fødselspermisjon, og skal straks gå på jobb, uansett grunn, er det nødvendig å engasjere seg i et stramt treningen din barn til barnehage og viktige endringer i livet sitt, for å lære det enklere å endre og ikke skade psyken.
Velge barnehage - det er ikke så lett, fordi i den neste gruppen av barnehager er overbefolket, og de vil fortelle deg å vente litt, eller hvis du trenger raskt, vil vi tilby deg en stund å bli en sponsor av den økonomiske delen, maleren, bygningsarbeider, rørlegger, etc., til tross for en tilstanden i hagen som du likte.
Slutt å bekymre deg barnet ditt av ingenting skjer, vil det være som andre barn noe å lære, lytte til musikk, sanger, dikt og så videre. Du husker sikkert at barna siden fødselen overføres humør, angst, frykt og andre bekymringer av mødre. Prøv ikke å vise sin frykt og angst for å gjøre det lettere å lære et barn til hagen, men tvert imot, ikke idealisere, som barnet ikke er å se, og ikke opplever de lovede følelser veldig opprørt og neste dag kan kaste et raserianfall.
Hvilken årstid er bedre å gi et barn i barnehage, for raskt å trene sine forskrifter
Den beste tiden for å bestemme et barn i barnehage regnes høst. Hele sommeren for å prøve å tilpasse seg den daglige rutinen i barnehagen. Til morgen alle prosedyrene fant sted sakte, uten bryderiet med dressing, fôring, etc., venne barnet til å våkne opp litt på forhånd. Så du og barnet blir vant til en klar bedring. Det vil ta litt tid, og barnet er uten ringer vekkerklokken vil våkne opp i barnehagen.
Hvordan lære et barn til en rolig time i barnehagen
Svært ofte foreldre tillate en feil, sier barna sine at de i en rolig time i hagen ikke kan sove, akkurat som de trenger for å legge seg ned, og så vil de komme snart. Hvor mange lite barn kan ligge ned uten å flytte og fortsatt ikke snakker? Jeg tror enhver mor vil svare på dette spørsmålet lett. Etter fem til ti minutter, barn som ikke lar mor sove i beste "tripayut" for tepper, puter, laken sin nabo. I verste fall, all flytting til soverommet i en kaotisk måte, våkner alle hoppe på senger, emisjons disponerer høyt, stønner, gryntende, kort sagt, "som i så mye". Derfor, for å lette derfor ingen push lærer, i løpet av sommeren må du lære barnet til sengs ved lunsjtid. Dette vanligvis for svært små barn 12.00-15.00 og for eldre barn 13.00-15.10. For å gjøre dette, bestemmer du selv, så lenge resultatet var riktig. Ingen grunn til å prøve å lære et barn å kachanyyam før sengetid, fordi i barnehage at ingen vil gjøre, både som lærer ikke kan gjøre alt på en gang babyer. Du vet at barn liker å si, så læreren kan ikke selv fysisk vekselvis pumpet alle barn og vil be alle.
Skolegang barnet til potten i barnehagen
Gi barnet til barnehagen, glem bleier. Barnet trenger å vite når det skal gå til potten, det vil si, før måltider, før en tur før middag, før sengetid, og selvfølgelig etter søvn. Denne tidsplanen enhver hage. At barnet var komfortabel, lære deg ham til å spørre på toalettet. Fordi, du skjønner, når babyen vpisyavsya - det gir ham enorm ubehag, selv om buksene betimelig endre.
Hvordan lære et barn til å spise i barnehagen
Nylig, barn inn i barnehage, spise sakte eller ikke vet hvordan du gjør det. Samtidig omsorgsperson kan mate alle barna, slik at barn bør trene deg til å spise. Over tid barnepike og veileder barna begynner å justere bakover, og de begynner å bli sint på det og gråte. Så neste dag med denne enkle grunn nekter å spise i det hele tatt, eller verre, gå til barnehagen.
Kjære foreldre, husk at i barnehagen barna gjør alt i gang. Dersom barnehagen for lunsj tildelt tjue minutter, deretter ti og eldre barn bør investere på dette tidspunktet. Siden over tid de går eller klasser eller søvnig tid, noe som også bør begynne på et bestemt tidspunkt. Dersom du har spesielle ønsker til instruktøren, så gå til ham og snakke, se etter et kompromiss i denne saken, og ikke står for døren og uttrykke sin misnøye.
Når et barn er utenfor barnehagen, prøv å gi ham all sin fritid, gå sammen, gå til klubber, shopping og besøkende. Dermed vil barnet bli vant til mye raskere barnet institusjon, og dermed vil føle passform.  
Lær barnet ditt å spille

 Psykologi fem-åringer er veldig forskjellig fra barn i grunnskolealder, er normal noen oppfattet tap. En seier for de femårige barna - det er alt. Det faktum at i denne alderen, barn ønsker å være den smarteste og beste. Muligheten til å spille høflig og korrekt - er en kunst som kan forbedres. Bare foreldre avhenger av hvor raskt et barn lærer. Spille verdighet - en svært viktig sosial ferdighet som er nyttig for barnet i fremtiden.

 Barn i denne alderen seier er en glede at de er klare til å slå i konkurranse rutine som dressing og spise.

 Hvordan lære å spille og ikke føle fornærmelser?
 - La barnet å spille - vise hvordan man skal oppføre seg i tilfelle av tap, hvis ikke praise vinne barn og ikke for å skryte når de vinner.
 - Overbevis barnet at han er elsket, uansett hvor de kan spille et bestemt spill.
 - Ikke prøv alltid å trøste barnet, hvis han tapte, må barnet forstå at det er seier og nederlag, og det er helt normalt.
 - Oppmuntre barnet ditt med et sterkt ønske om å lære, for å øke sjansene for å vinne.
 - Gi barnet ditt å forstå at du ikke vinner det er viktig eller ikke viktig - del.
 - Lær barnet ditt å respektere følelsene til venner - hvis han vinner, trenger ikke å flaunt det, og i dette tilfellet, bør den andre oppmuntre, slik den er tapt.
 - La oss ikke kaste ut babyen følelser til andre mennesker, hvis miste, la det synke ned, løpe, rope, men ikke mer.

 For å vinne barnet kan komme opp med nye regler, komfortable til ham, fortelle ham at de andre spillerne jukset. Denne feiltolkningen tap bør umiddelbart slutte, eller på skolen med barnet ditt vil ikke spille jevnaldrende.

 Barnet bør få en sunn ånd av konkurranse, ikke uendelig ønske om å være en leder. hvis han ikke ønsker å spille, bør du ikke tvinge ham, at han bedre se de andre barna og forstå at å tape er ikke forferdelig.

 Barnet må forstå at målet om noen spill - det er gøy. Men insisterer også på at han spilte ganske, som med dette han får erfaring seier og nederlag. Det er viktig å lære barn å spille mens den er liten, slik at barnet mindre er enklere å forklare ham at ikke alltid kan vinne.  
Karriere bil eller syv for en kvinne jeg

 Hvordan du skal lykkes i en karriere og et lykkelig kone?


 Karriere eller familie? Hva skal jeg velge? Hvordan finne en ubalanse?


 Mann - Leder for en kvinne - hals.
 Slik sikkerhets nakke, rygg og hode ser ut.
 Folk visdom
 Hva kan og bør gjøre en kvinne i familien? Så spør etter tungen - "alt". Faktisk fra en kvinne avhenger veldig mye - er fred i familien, ønsker hennes mann og barn i dette huset tilbake i kveld. Kvinnen - en klok navigator familie skipet. Imidlertid har hun også å håndtere ting direkte fra familien regnskap - arbeid og karriere, selvrealisering som en person, en mann og hustru har barn og rett og slett vakkert. Og alt dette er gitt noen elendig 24 timer i døgnet! Men de vakre damene hell takle denne utfordringen.

 Livet strategi og kvinners lykke


 Før hver moderne kvinne er et vanskelig valg - karriere eller familie? Vel, kanskje ikke alltid så sterkt, men som regel for hver kvinne kommer det en tid da det har til å bestemme hva du skal plassere i første omgang - muligheten til å realisere oss selv som individer, oppnå status og økonomisk uavhengighet eller primært engasjert hjem, barn, bygge en koselig familie reir. "
 Det antas at tilstedeværelsen av etaten - en uunnværlig forutsetning av menneskelig lykke. Men valget pålegger visse forpliktelser valg - et ansvar som ikke er lett. Når alt er løst, frikjenne deg selv for ansvar, kan du ikke kjempe "riktig vei å gå, kamerater." Som passer situasjonen.
 Ved første øyekast, er muligheten til å realisere seg selv i familien eller en karriere - ganske lik. Men det er bare ved første øyekast. Hans gjør justeringer slike faktorer som alder, ulike aspekter av sosial organisasjon, som de sier, "Livet er mye mer nyanserte nyanser." Tenk deg at du skal reise utenlands førtiårene, ønsket, sliten fra jobben for å vie seg til familien.
 Selv om ordningen med familie etablere sterke relasjoner krever ikke mindre kraft enn å klatre virksomheten stige, er fullt mulig og nær denne situasjonen.
 Men hvis du gjør dette ganske aktiv og blomstrende alder ønsker å starte egen virksomhet fra grunnen av, få en prestisjefylt posisjon Vi forstår alle at det vil være mye vanskeligere å gjøre.
 For å være kort, er diagnosen: "Denne verden oppfunnet av og for menn." I språket av østlig filosofi, er vårt samfunn iboende "yang" mannlige. Så kvinnen nosyteltsi begynner "yin", er det alltid vanskelig, til tross for måten hun valgte. Hvis hun foretrekker å spille menns spill "karriere, deretter å innhente samtykke fra verden, vil det ha å betale sin skjøre kvinnelige natur. En krig med seg selv beviser til noe godt. Derfor mange kroniske sår, depresjon, nevroser, seksuelle forstyrrelser. Hvis en kvinne velger for seg selv og familien ildsted, da, å være i harmoni med sin "Yin" natur, føler hun press fra omverdenen.
 Nå er verden av mannlige / kvinnelige roller er aktivt bryte og soul-etablert kanoner. Alle er enige om at mennene var ynfantylnee og kvinner - sterkere. Tvisten om de underliggende årsakene til dette ligner den berømte debatten som var før - høna eller egget, men det ville ikke ha vært flere og flere kvinner velger en karriere, slik at du ikke angre den tapte muligheten til å få en smak av uavhengighet. I tillegg til skilsmisse er ikke trygt eller vellykket forretningskvinne, ikke kompatibel husmor. Og hvis den første opplevelsen nesten utelukkende kvinnelig personlig drama, sistnevnte overfor utfordringen - å leve og hva du skal mate barna?
 Roten til det onde er at mange "naturlige" husmødre som ville være fornøyd med å bake paier, strykes skjorter og stable blokker Lover av Montessori molodshenkym tvunget til å tråkke på strupen av sine egne sanger og bare kjøre til når ting ikke er avhengige av mannen .
 Derimot, hvis du liker "liv stress" mesterlig drive business forhandlinger, får alle utvalg av positive følelser, sitteplasser i en pool av konkurrenter og trekker energi zasydzhuyuchys ved å utvikle ambisiøse kreativt prosjekt - ikke tjene ekstra fasiliteter og sa til seg selv: "vi må starte en familie, men det vil være for sent. " Den virkelige kvinnelige visdom er å lete etter lykke i nuet, være glad for en eller annen grunn, og aldri miste optimisme.  
Яндекс.Метрика