Betydningen av lek i barns liv

 Den moderne barns liv - en datamaskin, en TV, en rekke spill, spilleautomater. Sivilisasjon og Fremskritts tok våre barn med uimotståelig kraft. Dette er en fordel: barnet tilpasser seg den nye kunstige verden og tar det som en naturlig "habitat". Oppriktig, foreldre og til en viss grad det gjør livet enklere. Vytratyvsya til din datamaskin, og nå favoritten barn atskilt fra gaten, foreldre frigjort fra endeløse spørsmål og underholdning organisasjon, alltid hjemme foran. Vel? Men hvorfor gjør mange foreldre ulykkelig. "Stirret på TV", "ikke opphøre fra PC", "ville gå ut, gikk" - disse og lignende uttalelser ikke viser stor glede for foreldre tidsfordriv barn.
 Vi snakker ikke her om de kjente helseproblemer som oppstår hos barn fra slike underholdning. Smertefulle, synshemmede barn har blitt nesten normen. Men mental utvikling, som har tilsynelatende nytte av utvidelsen av informasjon hentet barnet ikke skinner. Barn som har tilgang til slike moderne og volum informasjon, er ikke genier, og på mange måter selv bak sine jevnaldrende tidligere generasjoner. Mange liker ikke å lese, ønsker ikke å løse morsomme intellektuelle utfordringer som er så glad i sine besteforeldre, og snart gi opp og skrive fordi du skriver på datamaskinen enklere og raskere. De har ikke observert en høyere grad av hukommelse, tenking og oppmerksomhet, de er ofte ikke tilgjengelig logikk i resonnement, kan de jobbe i en elementær tekst.
 Ikke i noe tilfelle skal forsøke å diskreditere den gode "datamaskin" utdanning, som nevnt ovenfor (selv om du kan legge til andre), vil jeg si at for riktig og fulle utvikling av barnet må fortsatt harmonisk blanding av moderne "informasjonsteknologi" og spill gode gamle "bestemor". Det er et spill gjennomført levende kommunikasjon med andre mennesker (barn eller voksne), utvikler en barnets fulle personlighet, annen følelse, skaper atferd, kognitive ferdigheter i alt sitt mangfold.
 Psykologer definere spillet som en spesiell form for barnet, som la grunnlaget for utdanning og arbeid, noe som fører til kvalitative endringer i tankene.
 Spill - En veldig viktig del av livet, og vi må behandle det seriøst. Men ikke alle spill er tilgjengelig for alle barn, og ikke alle voksne vet hvordan man spiller. Aktiviteter i spillet må læres. Den foreslåtte delen av vår nettside hjelpe i denne vanskelige saken.  
Hva morsom helg med sju tsiey

 Hvordan du får mest mulig ut av helgen


 Minst to sjuende av våre liv - i helgen. Som du holdt lørdag-søndag? Ifølge statistikk, mandag morgen, to av tre kvinner opplever tretthet og frustrasjon. Vi foreslår å endre kjent script. Effekten av denne helgen vil du føle hele uken.

 Som det vanligvis skjer


 I fredag ​​raste i hodet mitt ideen, men husker du hvor er veien brolagt med gode intensjoner. Og som alltid, ble det funnet at leiligheten et rot, svigermor gjentar altfor ofte ordet "vårrengjøring" i kjøleskapet ensomme vintre kochanchiki kål, og en kurv av tøy ikke innhold. Så på lørdag du har gjort en gjennomgang av markedet, deretter ble forme plater og kreativ matlaging middag og søndag - dans i vaskemaskinen, utvikler et cruise rundt i leiligheten med en støvsuger og andre kulturelle aktiviteter.
 Generelt, den nye statsministeren du var, natur ikke fikk, ikke med kjæresten min så hverandre. Men lite povalyalys ser på TV og spise en halvkilo av nøtter. Men dette var noe enda tristere.
 Nyere studier har vist at 75% av familie og yrkesaktive kvinner glemme "tid for deg selv" og brukes kun for innledende økonomiske anliggender og shopping. Når en mulighet til å slappe av, føler de så utmattet at bare nok kraft på sofaen og TV. Sport, hobbyer, selv sex på sidelinjen. Vanskelig å tro, men ifølge statistikk, moderne damene elske mindre enn sine jevnaldrende på 70-tallet, bare 1-2 ganger i uken. Og hvis alt dette er sant for deg, bryte stereotypier og slappe av på en ny måte. Så helgen blir en skikkelig godbit, som de logisk burde være.

 Mot reglene


 Du lurer på hvorfor du ikke klarer å tilbringe helgen i moroa? Det største problemet er at forfølger dere ha dårlig samvittighet hvis du ikke bruker tid, når som helst, og spesielt til fordel for din familie. "Det er ikke gjort økonomiske anliggender, gjør du ikke tør slappe av" - forteller deg indre stemme. Dessverre ikke alle overhalinger, på søndag kveld fortsatt finner ut at du har glemt å støv på lysekrone og ikke har tid til å rydde opp i rotet i kjøkkenskap. Dette er til tross for at hele helgen på føttene!
 Selvfølgelig, etter en uke leiligheten ser vakkert kreativ - mann sokker du finner i kjøleskap (og vel, hvis ikke inne), kaffekanne - under datamaskin skrivebord og støv dekker alle horisontale flater. Men hvis du begynner å engasjere seg i oppdrett på lørdag morgen, de provozytes hele dagen.
 Denne gangen oppfylle annerledes. Først, hvorfor smityly alt, og du tar rap? La sønn i stedet for en kampanje på Internett - kafé propыlesosyt hans sofa og området rundt. Datter se hva arenaen designer blomsterhandler (selv helle blomster i stedet for vanlig skravling på telefonen), og folk donere sine hjem på sofaen og til slutt pryb'ye en kleshenger som kollapset for en uke siden. Tror alternativene av arbeidskraft aktivitet. Sekund, mye lettere å rydde opp rusk som inntekt enn modus situasjoner i helgen. Spredt - Rydd opp sølt - utryddet, falt - hevet, var tingen - satt på samme sted. For informasjon om hvordan du velger det rette stedet for de tingene som er beskrevet i detalj i "strukturering plass." Og deretter til utgangs spesielt kritisk lidelse ikke har tid til å akkumulere.
 Nå tenke på hvordan du ønsker å tilbringe denne helgen: hvor du skal dra, hva du skal se, som å lete etter et besøk. Tegne en plan på et stykke papir og dividere med tid: for eksempel lørdag - utflukter, søndag - marsj til en venn.
 Men begynner på fredag ​​kveld i vår dype overbevisning helg.

 Søt fredag


 Hvis du har et lite barn, er enig med sin søster, mor eller dagmamma at de satt med ham. Voksne barn kan bo hjemme alene. Billetter til teater beste kjøper på forhånd film - på stedet (eller reservere dem på fredag ​​morgen, ringer teateret). To timer med moro er garantert. Then'll gå med sin mann gjennom byen, drikke et glass vin kafé. Tror ikke å snakke om umiddelbare problemer! Tenk om meningen med livet, fortelle hverandre om de sterkeste inntrykk sist måned, husker alle fall N-åringen. Generelt, tilbringe tid sammen. Avvise lasthverdagsproblemer du pomolodshaye i flere år. Fortsett anbefale en romantisk date på soverommet når barna er vlyazhutsya. Etter en stormfull natt kan hadde en god søvn - Lørdag ingen trenger å jag for å fungere.

 Boikott plate


 Hvis du våknet opp på lørdag, blir dagen bare begynnelsen. Og du trenger ikke la det gå tapt! Slå på din favorittmusikk og gråte alle til frokost. "Hva, jeg er ikke forberedt på noe? "- Du vil bli overrasket. Og enda mer overrasket over å høre at nedetid på plate i helgene bruker nesten 25% av din tid. Så i dag familien frokost vil bli kalt "Alt for hånden." Müsli med melk, havregryn (kokt 5 minutter), varme smørbrød, hermetisert grønne erter med stekt egg - alternativene er ikke for lite. Tross alt, er ditt kjøleskap strategiske lagre av frossen og hermetisk mat, matlaging som tar minutter. Alle matet? Du har 10 minutter på å vaske, og 20 minutter til møtet.

 Ikke stå stille!


 Hvis du har en bil, ta en tur i naturen. 83% av folk slapper av på de beste Vedaene. Svømme kaldt? Du kan bare mate endene, spille badminton eller volleyball på bank (strømforbruk - 350 kalorier per time) og tan med hefte. Eller dra på fisketur. Ingen hindrer timers lur på gresset (fange opp om natten). Hvis du ringer på venner med dem, så alle vil være lykkeligere. En mat til lunsj, drikkevann og plastbestikk på vei til å kjøpe noen supermarked - det vil ta en halv time. Nå selges klar for grill semis for enhver smak, tilberedt og pakket salater og andre nyttige ting.
 Bil ikke? Arrangere en tur på byen. Besøk den nye utstillingen, besøke et museum, ta en tur i Central Park, pokataytesya rides. Kanskje du fikk en by fornøyelsespark? Eller kanskje du stige fra barn til dyrehagen? Å vite hvor det skjer på fredag ​​bør kjøpe et magasin eller en avis der du kan lese om det. Når blir lei, Spis i kafeen. Du kan alltid finne noe som du har råd til.
 La det være litt dyrere enn hvis du forberede deg, men gleden er verdt det. Og vaske og trenger ikke å!
 Sliten, men fornøyd, returnerer du hjem om natten. Nå - er det på tide å kjøpe barna ta en dusj og starte vaskemaskinen. Husholdning sulten igjen? La nachystyty hjelp du gjør potetsalat. Det gir ingen mening å kaste bort tid på kompliserte retter: du kan kjøpe og dumplings og dumplings.
 Sengetid anbefale til familie session bingospillet "Monopol" eller "Scrabble" og lese høyt barnebok kjedelig. Eller kanskje arrangere en tegnekonkurranse? I alle fall vil tidsbruk med barn bidra til forståelse. Og du sannsynligvis slappe av med sin mann, tapt i en sorgløs verden av barneleker.

 Med glede


 Søndag kan være på mindre mettet. I morgen, en liten snack, gå til supermarkedet eller markedsføre produkter for hele uken (vi anbefaler å lage en handleliste på forhånd ikke å vandre formålsløst gjennom radene, ser produkter). Store butikker er praktisk fordi de kan kjøpes umiddelbart og mat, og husholdningskjemikalier og kosmetikk, og hvis du har besøkt et kjøpesenter, det også klær og utstyr. Forresten, mens du er med en mann vil velge det produktet, et barns lek stor i barnehagen.
 Men ikke bruke mye tid på shopping. Gaten er så flott vær! Ta en ball eller racket og kjøre i parken, på stadion, til sjøen. Posuvaytesya, spille fotball eller fange opp, og hvis for varmt, bare sitte i skyggen og puste frisk luft. Nyt naturen og avslapping! Hvis det er vinter, snø arrangere et show - ride ski, aking, snøscooter og andre. I alle fritidspark er nå tjenesten av kulturell underholdning - leie forskjellig utstyr, kan barna ri en ponni eller bor i en slede. Det viktigste - å få til dette samme park.
 Lunsj lage mat sammen. Så - litt hvile og en to-timers rengjøring raid. Slå på musikk, åpne vinduer og ikke vær redd for å gi ut bestillinger. For eksempel, legger en mann på bakken veien sønn av en støvsuger, vasker du gulvet. Nå er din oppgave - å vekke i alle familiemedlemmer konkurrerende ånd. Vi kan fortelle deg i to timer flat felles innsats skinne! Og best av alt, vil du ha et par timer å tilbringe kvelden på ferie.

 Fem fordelene med aktiv utgang


 Bedtime analysere hva du fikk for denne helgen. Ny opplevelse - time fritid - to, romantikk - tre kommunikasjon - fire orden i huset - fem. Men for dette trenger du bare å vie en time med planlegging og finne styrke til å endre ditt vanlige modus.

 Fire uvanlig løsning: en helg


 1. Reisen til landet.
 To dager er nok til å se, for eksempel, Lviv, Tsjernihiv og Kamenetz-Podolsk. Avgang på fredag ​​kveld, tilbake - på mandag morgen. Pre boken hotellet og kjøpe togbilletter (og du kan gå med bil). Ting tar et minimum. Spør venner som kan bli funnet i den byen du besøker.
 2. Sports Day.
 Start morgenen med en joggetur rundt hele stadion og lading utendørs. Så hvorfor ikke gå til et treningssenter med familien din? Mens far rister muskler i gym, engasjert i utformingen mor, sønn - Karate datter - gymnastikk. Kveld - basseng med badstue.
 3. Picnic naboer.
 Dine barn har lenge spilt med hverandre, og du fremdeles ikke vet? Ordne med naboer "frokost på gresset" i hagen eller i parken i nærheten av huset. Du endelig lære, snakke, puste luft, og ditt hjerte innhold kråkeboller hendelsen. Men vær forberedt på at piknik du kan fortsette hjemme med en kopp kaffe.
 4. Går kajakk.
 Samle selskapet. Velg en enkel rute, noe som gir over natten på noen øy. Vurdere detaljene: hvor mye du skal kajakker hvordan du kommer til elva, hvor maskinene holde at utstyr for å samle. Kajakker og telt kan leies.

 De vanligste psykologiske fellene
 Tror du

 Egentlig


 Nå er alt pereroblyu raskt, og når zvilnyusya Ta deg tid til deg selv.

 Tilfeller vil klamre seg til hverandre, og som et resultat du ikke tar deg tid til å slappe av. Sett alt og nyte det jeg ønsker akkurat nå!


 Jeg er så sliten, så jeg vil ikke gå hvor som helst, gjør plan vil ikke, men heller povalyayus på sofaen i kveld og hvordan å slappe av.

 En time eller to av avslapping virkelig vil dra, men hvis du tilbringer i sengen hele helgen, på slutten vil det føle seg overveldet, Ståle og ulykkelig. Sørg for å tenke over programmet for helgen! Husk at nevnte lærerne på skolen? Beste ferie - en endring aktiviteter.


 Tror du


 Egentlig Sammensetning av mettet plan, som vil strengt følge. Ingen øyeblikk er ikke forgjeves!


 Den minste discrepancy'll sparke deg ut av brunst. Planen er nødvendig, men alltid være klar til å endre. Hvis du planlegger et raid på butikker, men plutselig fikk ideen til å besøke den botaniske hagen, hvorfor skulle det ikke være? Mens hennes mann og sønn satt i kafeen, jeg kommer til kjøpesenteret, raskt probehus shopping, kjøpe sommerklær.


 Håper den timen du har tid til å oppdatere garderoben din - naiv. Kjøpe forsinkelser fordi uttak på det i minst tre timer, uten å binde seg. Dette vil få glede av prosessen og sikring mot ugunstige kjøp. En familie trenger ikke å vente på deg. Inviter til å besøke John, Serdyuk og Rabinowitz - pospilkuyemosya, rozslabymosya


 Det er lite sannsynlig at du vil slappe av i en hast å sette ting i orden, og står ved komfyren å tilstrekkelig møte gjestene. Output er enkel: enig i at du kjøper grillet kylling og gjestene ta med søt. Eller ring av naturen!  
Яндекс.Метрика