Spill for barn opp til 1 år. Pestushky. Potishky

 Pestushky


 ***
 Potyahunyushky, porastunyushky,
 Across tolstunyushky,
 Og ben - hodunyushky,
 En penn - hvatunyushky,
 I rotok - hovorok,
 I umok - razumok.
 ***
 Fuglene, fuglene fløy,
 Innerst sat.
 De satt, lør, lør
 Så igjen fløy.
 Fugler, fugler, fugler
 ***
 Gjess flyr,
 Svaner flyr,
 Gjess flyr,
 Svaner flying
 ***
 Gjess flyr,
 Innerst sat.
 De satt, lør, lør
 Så igjen fløy.
 ***
 Vann kjedelig,
 Barn rastuchee.
 Fra gås vann med deg - storfe.

 Potishky


 Det er spesielt viktig for barn å utvikle motoriske ferdigheter, koordinering. For å gjøre dette, barnet spille det gamle spillet "Zabavlyanky." Zabavlyanky - en motor prohovaryvanyem spill med morsomme dikt. Mens du spiller alle linjer potishky ledsaget av hensiktsmessige bevegelser. Klapp sammen med babyen i hendene hennes, løftet hodet til håndtaket, plukket fingre, bøy og unbend bena rister et barn, forsiktig kaste den og så videre. D. Dette spillet utvikler presise, koordinerte bevegelser av barnet, fremmer muskelutvikling, ledsaget av elementer massasje. I dette spillet glade for å inkludere både barn og andre barn - ett og et halvt år.
 "Ladushki"
 - Ladushki, Ladushki,
 Hvor har du vært?
 - Bestemor.
 - Hva er spist?
 - Mush.
 - Hva drikker?
 - Brazhko.
 Spiste, drakk,
 Håndtak vasket.
 I-In-In - fløy,
 På lør hodet,
 Ladushki synge!
 "Cat"
 Og, og, og, og, og, og,
 Utgitt av katt katt:
 Katt går på benken
 Kjør for Cuties katt,
 Topper topper på benken
 Tsapy-tsapy for Cuties.
 "Little ben"
 Store føtter
 Vi gikk langs veien:
 Topp, topp, toppen.
 Lille ben
 Kjørte på banen:
 Topp, topp, topp, topp, topp
 Topp, topp, topp, topp, topp!
 "Magpie"
 - Førti, førti,
 Der var?
 - Borte:
 I skogen på kanten,
 I en liten hytte,
 Grøt kokt,
 Fed babyer.
 Gjester samlet,
 Alle behandlet:
 One - skje,
 Og en annen skje,
 En favoritt Ivankiv - en povareshechku.
 "Goat-dereza"
 Det horned geit
 For bodataya skogen.
 Ben topp topp,
 Eyes videoklippet.
 Som ikke spiser grøt?
 Som ikke drikker melk?
 Zabodayu, zabodayu, zabodayu!
 Du kan litt "pobodat" barn med to fingre som horn. Vanligvis er beundret baby.
 "Magpie Crow"
 Magpie Crow
 Grøt kokt,
 Fed babyer:
 Dette ga,
 Dette ga,
 Dette ga,
 Dette ga,
 Men dette gjorde ikke produsere:
 - Han fikk ikke gå inn i skogen,
 Fyringsved ikke hakket,
 Vannet ikke slitasje,
 Ovnen ikke druknet.
 Kashi har ikke mottatt!
 Når spillet først på palme barn laget en sirkelbevegelse og deretter vekselvis bøyde fingrene med pryhovorkoy "som ga" en femtedel litt poterebyte. Så holdt hendene massere med fysiologiske aktiveringspunkter, som er svært nyttig for barnet.
 Lignende formål forfulgt og spillet "fingre"
 Boy finger,
 Hvor har du vært?
 - Med denne bror
 I en skog tur.
 Med denne bror
 Kål suppe kokt.
 Med denne bror
 Sanger sunget.
 Med denne bror
 Grøt spist!
 Spillet "fingre" ikke bare utvikler bevisst styrt fingerbevegelser, men også gjør at musklene er involvert i dannelsen av skriveferdigheter eller ethvert punkt av handling.
 Potishky - Moro å spille poesi. De hjelpe et barn å lytte til ordene inngår i en felles aktivitet med en voksen. Barnet entusiastisk gjenta bevegelser, kalt potishkah.  
Tvangsmessig atferd av barn i tidlig barndom. Barndom. Spill 1 år

 Født barnet beholder en instinktiv bånd med sin mor. Imidlertid faller han fra fødselen i det sosiale miljøet. Rundt ham er det andre folk de snakker til ham, se etter dem, ta ham i armene. Dermed fødselen av et barn kommer i kontakt med en voksen. Barnet er ikke i stand til å overleve på egenhånd, så det har en tendens til å samhandle med andre, nemlig utveksling av informasjonssignaler (gråt, bevegelse, smil). Barnet viser en instinktiv aktivitet rettet mot kunnskap om verden. Samhandling med voksne og inkluderer primære spillaktiviteter (vuggesanger, rangler, bevegelse Entertainment). Liten baby i deres spill er i stor grad styrt av imitasjon, som senior, og redusere en sine sensoriske og motoriske evner (hørsel, syn, motoriske ferdigheter).
 Siden uminnelige tider, skjønte folk at barn har en tendens til å kommunisere. Et barn som voksne kommuniserer, vokser sunnere, mer avansert, aktiv. Men babyen tilgjengelige språk ord, og derfor trenger å spille med ham. Gjennom symbolspråk spillet blir første barnet kommunikasjonsevner, informasjon, møtte med verden. Velkommen tale stille kjære synge sangen baby, leke med ham en enkel motor spill, sette hverandre og barnets emosjonelle og åndelige forbindelsen.

 Vuggesanger for babyer


 Fra den første dagen til å ha et barn skal synge vuggesang sanger. Beroligende vuggesang rytme får barnet en følelse av fred, sikkerhet, sikkerhet. Vuggesanger er alle nasjonene. Russiske tradisjoner i denne forbindelse er veldig rik.
 ***
 Bainki - bainki,
 Sov, mitt lille kaninen,
 Grå ører,
 Bilenke magen.
 Bainki-bainki,
 Litt min lille.
 ***
 Bye-bye-bayushky,
 Ikke lozhysya på kanten -
 Det vil komme en grå topp
 Du Knip og hold på trommer.
 Knip og hold deg for trommer
 Og trekke skogen
 En bestemor bor der
 Og baker opp.
 Alt brenner opp,
 Barna distribuerer,
 Og jenter og gutter
 En volchyshkam ikke.
 ***
 Bye-bye, bye-bye,
 Du, hund, ingen bjeffing,
 Belolapa ikke kinnben,
 Vår Tanya våknet ikke.
 Mørk nichenka, kan ikke sove,
 Vår Tetyanka redd.
 Du, hund, ingen bjeffing,
 Vår Tanya Frykt ikke.
 ***
 Bayushky bye-bye-bye-!
 Gå bøk, under et skur,
 Mahwah James Frykt ikke!
 Jeg skal på en sopelime,
 Du, bøk, kastet deg
 Gå bøk, hvor du vil,
 Mahwah Vanya ikke forstyrr.
 ***
 Ah, Lullaby-lyulenky,
 Ankom hulenky.
 Lør humper på sengen,
 De begynte å summe COO,
 De begynte å summe COO,
 Serhiy søvn.
 ***
 Ah, Lullaby-lyulenky,
 Ankom hulenky.
 De begynte å summe COO:
 - Hva vi Infant swing?
 - Hva vi Infant swing?
 Serhiy søvn.
 ***
 For deg kotenka roller,
 Kotya, grå hvostok,
 Kom kotya, lodge,
 Min detochku last ned!
 Selv da jeg fortalte deg, katt,
 For arbeid være:
 Jeg vil sette et stykke kake
 Og mugge med melk.
 I katten, katten
 Cradle rettferdig;
 Og mine barn
 Enda bedre er det.
 Bye-bye-bye-bye,
 Søvn, min kjære, jeg sovner!
 I katten, katten
 Høy pute!
 Og mine barn
 Enda bedre er det.
 Bye-bye-bye-bye
 Søvn, min kjære, jeg sovner!
 I katten, katten
 Prostыnochka bra!
 Og mine barn
 Enda bedre er det.
 Bye-bye-bye-bye,
 Søvn, min kjære, jeg sovner!
 Vuggesanger kan strekke på ubestemt tid. For eksempel, i hvert påfølgende vers nyeste sangene kan erstattes på andre plass. I katten vil "fin skjorte" og "pyjamas gode" og "god leketøy", "odeyalka gode" og alle barna ville være bedre. Du kan sette navnet på barnet couplet, sparer størrelse og vers rytme (f.eks "Misha min Petit min eller min Natochky min Oli", osv). Vuggesanger tillate noen forvrengning av ord som passer størrelsen av diktet og var velkommen, melodisk, beroligende ("odeyalka", "volchyshky"). Vuggesanger føre en god følelse og lyse, og folk ofte husker dem for resten av livet.
 Er svært viktige skritt av motor prypevkamy som følger omsorg for en baby. Spovyvayuchy barn gjør massasje prymovlyayut "Potyahushechky, porastushechky", "vokse seg stor og sunn", "Små ben kjørte på sporet" og så videre. D. Barnet ser disse handlingene som et spill og føles en masse positive følelser.
 Til barnet er godt utviklet, trenger den hengiven mors stemme, smil, varme. Med et barn bør være aktivt snakke, ved hjelp av enkle rim. Barnet lytter muntre, milde stemmen moms, bestemødre, innser raskt at han ble invitert til å spille rundt, og responsive til spillet. I antikken folk ble trukket spesielle dikt, pestushky (fra ordet «grooming» - heve, omsorg for et barn).  
Spill for barn fra 1 år til 2 år

 Mellom fra ett til to år baby spill i utgangspunktet bygget på de samme mekanismene som hos spedbarn (voksne vitser, motor spill ved hjelp av voksne leker som kan riste, kaste, mynte), men de er kompliserte i skjemaet.
 Allerede håndterer ikke vinke eller kaste babyen. Det være seg løpe, pokuvyrkatsya, hoppe. Utvikling av mentale funksjoner trenger aktiv stimulering.
 Voksen alltid noe å vise barnet sier: "Den hunden. Bow-wow "," Se til at maskinen kjørte "," fitte gni. " Alle disse handlingene, på den ene side, underholde barnet på den annen side - gir en kraftig impuls til sin mental utvikling.
 Den voksne oppmuntrer barnet å imitere den originale: "Pat i hendene", "Hvordan bjeffende hund? "Og så videre. N. Det er spesielt viktig på dette tidspunktet å oppmuntre språkutvikling. Med et barn bør snakke så mye, med 15 år til å lese enkle historier, be ham om å gjenta ordene. Viktig holder motor atferd og utvikling av barn.
 Innen midten av neste år bør utvide mulighetene for barnet: til mer subtil bevegelse (spiller i sandkassen med sovochkom og muggsopp, monterings pyramider og kuber, ismaskiner med "load" og så videre F..).

 Leker i tidlig barndom. Leker for barn fra 1 år


Spill for barn fra 1 år til 2 år
 For å spille du må bruke og leker. Dette (ett til to år) alder for utvikling av visuell og auditiv persepsjon bør bruke lyse pyntegjenstander, ringer, baller, nok at et barn kan håndtere, risting, kaste, pounding dem.
 Solide leker (gummiringer, plast rangler) er designet for å være "tygge". Det tog tannkjøtt og tenner, den siste "spor". Barn fra år trenger allerede leker som du kan gjøre mer komplekse handlinger.
 I bøtte kan helle sand eller helle vann maskin kan bære og legger det i terninger, ved hjelp av støpeformer for å gjøre "kulichikah" sovochkom grave og t. E.
 Det er viktig at lekene er hygienisk, miljøvennlig, ingen små deler som barn kan bryte av, ta munnen og t. N. oppmerksomhet til barns sikkerhet bør komme først. Leker bør være lyse, estetisk tiltalende. Forskning har vist at for barn i denne alderen trenger enkle leker og gjenstander.
 De leverer mer glede enn sofistikerte, moderne leker, og mer bidrar til selv vekke barnet og hans fantasi. Leker bør spille og dele med barnet, la ham litt frihet og uavhengighet i deres bruk.
 Barn år - halv elsker å leke med de omkringliggende stedene. De elsker å rive papiret, trekker av seg skoene, banging en skje på bordet, rote med hendene i bollen med grøt, mynte fingrene stoff, pels og t. E. En av favoritt lekene er vann.
 Små barn kan bry utrettelig i vannet i timevis. I tidlig barndom, barn spille steiner, perler, farget papir. Små barn trenger alltid å ha spillet i alle fag. Som barn lærer de særegenheter ting: deres struktur, form, elastisitet, viskositet.
 Dette er den perioden av aktiv utvikling av taktil, visuell, auditiv analysator, så denne aktiviteten de trenger. At intoleranse ofte for oss voksne, utholdenhet med som barn tilbringer med sine spill støy, det meste av det uten lidelse, bør forklare svakere babyen følsomhet for ytre stimuli.
 Det bør tillate barn å tilfredsstille sine kognitive behov, men å kontrollere dem å ikke skadelig samme barnet og familien skade.  
Яндекс.Метрика