Hva leker er nødvendig for barn 3-4 år. Barn 3-4 år

 Barn fra 3 til 4 år.
 I denne perioden av stor betydning i Barn spill kjøpe leker. Leker trenger ham som "mellommenn" til å bli kjent med verden. Gode ​​leker stimulere den mentale og fysiske evner, men selv de beste av som bare reflekterer livets realiteter.
 Leker er variert og ganske komplisert. Noen av dem som imiterer gjenstander "voksen" liv (dukker, biler, dukke retter, hus, leketøy verktøy - spader, hammere, bøtter, etc.). Andre er ganske abstrakte elementer for "skapelsen" av nye objekter, konstruktører, transformatorer, terninger, baller, pinner osv D.
Hva leker er nødvendig for barn 3-4 år. Barn 3-4 år

 Den andre gruppen av leker er spesielt viktig for den intellektuelle og fysiske utvikling av barn. For eksempel, baller, podprыhyvayuschye noen gode leker for forfølgelse. Skape nye objekter fra designer, utvikler barnet intelligens og kreativitet. Men han trenger ofte hjelp voksen. Barn i denne alderen elsker å leke med voksne leker. Men foreldre ofte antatt typiske feil i detalj viser barnet som en "rett" til å spille med leketøy, barnet forlater rollen som passiv observatør. Forsiktig Barn i denne alderen er svært ustabil, og når de er "off" med den aktive prosessen av spillet (har bare å se), deretter raskt mister interessen. Mange foreldre er skuffet, kjøpte barnet en leke som han valgte butikken, kom hjem og begynne å forklare barnet "Vilkår for bruk", og barnepass eller begynner å vende seg bort fra den gamle leke leketøy, fullstendig ignorerer ny. Behandle de tar ansvar leker, kjøpe dem på barnets alder, og for komplekse og altfor enkle leker ikke er interessert i barn. 
 Etter å ha kjøpt et nytt leketøy, bør barnet gis anledning til å pakke ut av esken (eller med en voksen, på anmodning fra barnet), ta på den, vri, vurdere og prøve. Kid entusiastisk opptatt med mosaikk, puslespill, tegning, bygge et tårn av blokker. Det viser seg at han gjorde ikke som det skal være: spredte partikler, er ikke på plass, går malte huset kurve. Du ønsker å engasjere seg, forklare, show, og du trenger ikke stå: "Vi må ikke, men ja." Men misfornøyd barnet svarte: "Nei, det gjorde jeg! »
 Alle leker må eies og gratis å bruke på barn. Dette er deres "egen verden". Hvis leken er vanskelig for barnet og selvforklarende, bør de være enkel, kortfattet og handling følge leken barnet, ikke en voksen!
 Et barn kan "finne opp" ny måte å leke med denne leken - ikke forstyrre ham. Bare på denne måten vil du bidra til utvikling av kreative evner for barnet. Hvis leken har vært veldig vanskelig, blir barnet ikke mestret det, og mistet interessen for det, ikke insistere. Fjerne det. Barnet vil vokse og til slutt kunne spille med interesse.  
Spill av vanskelige barn 2-3 år

 Inntil to år avhengig barn spill blir mer komplekse. Å spille i sanden ("kulichikah"), rullende maskiner, montering pyramidene i terninger - en ganske typisk spill til ett av disse barna. De er ikke i stand til å spille et vanlig spill, men det er moro "spille sammen", det vil si når du spiller sammen med andre barn eller voksne.
 Barn i denne alderen begynner å tiltrekke enkle gruppespill. For eksempel, er babyen glad når en voksen leker med ham "Catch-up"Eller primitive "Hide and Seek" (dekker ansiktet med hendene, og deretter spioner på grunn av håndflatene), eller "gjemmer" i øynene til et barn i en lekekasse eller klut og inviterer ham til å finne henne.
 Denne såkalte spill "Ku". I hjertet av spillet små barn ofte er illusjoner. Først, de er villige til å hengi seg til sine egne armer og bein, og andre elementer som er et symbol på hva de representerer.
 Barnet til å spille i denne alderen trenger hjelp av en voksen. Han selv er ikke alltid i stand til å tilpasse seg et leketøy å spille med, for å komme opp med et plott. De mest grunnleggende spill for barn i alderen 2-3 år i forbindelse med bruk av enkle leker.
 ALTERNATIVER spill for barn fra 2 til 3 år
? Spillet "trekke maskin"
 I lekebil sette terningen og bærer hans baby. Da barnet foreslå å erstatte dø i maskinen til noe annet: "Hva annet kan du kjøre på maskinen? ". Dette kan være andre leker: bamse, andre kuber ball. Eller det kan være gjenstand for non-fiction, sko, hansker, mors børste og så videre. D. Dette spillet har stort potensial.
 Et barn å plassere objekter i maskinen kroppen, forbedre sine kunnskaper i form, tekstur objekter på forholdet deres volumer. Han lærer at store rund kule sko eller ikke "klatre" i boks biler, og objektet med en kompleks form (f.eks en dukke) bør plasseres i kroppen på noen måte, for at han falt ned fra det mens du kjører.
? Spillet "Cubes"
 Alle barn er glade for å lage pyramide av kuber. Men for barn tre år bør gi dette spillet en tomt. For eksempel tilby å bygge et hus ut av blokker for visse tegn (bedre hvis det ville være reelle leker, dyr, dukker). Et barn å bygge et hus skal forholde seg, forstå for hvem han bygger det: for Bunny - høy til å passe ørene; skilpadden -. bred og lav, og så videre d.
 Det er viktig å se nøye, som bruker leker og barnet i tiden som kommer til hans hjelp, tilby nye leketøy. Dette spillet utvikle koordinasjon, spesifikk romlig tenkning, persepsjon proporsjonalt forhold.
 Et barn i denne alderen kan ikke lang holde oppmerksomheten på de samme aktivitetene. Bare 15 minutters spill kan plage ham. Derfor er det nødvendig å stimulere interesse i å utvikle både hans kreative tenkning.
 For eksempel, hvis et hus ut av blokkene kom opp planlagt for leker, kan du oppmuntre barnet ditt i "Hvem andre kan leve i dette huset? ". På baby og bra for den interesse som er vist å spille en voksen, oppmuntring, godkjenning, "Hvor godt du kom opp med, godt gjort! ".
 Når historien lokke et barn, kan han fortsette å spille på egen hånd, uten en voksen.  
Spill, kryssord, puslespill og moro med barn for det nye året

 I vinter, i ferier og ferier leke med barna, kryssord, gåter og puslespill, samt lest Jule dikt.
 Spesielt de viktigste deltakerne i disse spillene er Santa Claus og jul alle tegnene

 Spillet №1


 Mål:
 1. Finn bildet av disse fragmentene.
 2. Finn tre blomster.
 3. Finn to sommerfugler.
 4. Hvem har en tryllestav?
 5. Finn tre identiske candies.
 6. På bildet er brevet?
 7. Finn en fallende stjerne.

Spill, kryssord, puslespill og moro med barn for det nye året


 Spillet №2


 NEW YEAR'S SECRETS
 Han er god, han er sterk,
 All grodd skjegg,
 Vi var i en hast nå på ferie.
 Hvem er det? (Julenissen)
 * * *
 Ingen brann og bakes (Frost)
 * * *
 Hvem natkal lerret
 På vei til vinduet? (Snow)
 * * *
 Zaporoshyla spor
 Dekorert vindu,
 Gleden av barn present
 Og en tur på en slede. (Vinter)
 * * *
 Hva i skogen for kosakkene
 Hadde på seg hvit caps? (Stubber i snøen)

 Spillet №3


 Vil løse gåter i bilder

Spill, kryssord, puslespill og moro med barn for det nye året


 Spillet №4


 Domalyuy på poeng. Finn fargede biter av bildet. Male et bilde nøyaktig.

Spill, kryssord, puslespill og moro med barn for det nye året


 Spillet №5


 Finn bildene som presenteres på de åtte forskjeller

Spill, kryssord, puslespill og moro med barn for det nye året


 Spillet №6


 Kryssord Out
 Horisontal: 1. Hare, endringer i vinter mørk farge til hvit. 3. Innskriften på brevet som indikerer målet. 5. fiskeutstyr, lang fleksibel stang, som er festet til fiskesnøre, float, søkke og krok. 7. Sør plante med tykke saftige stilker, dekket med pigger. 9. Vegglysestake, lampe. 11. leker, Dormouse. 12. jord under vannreservoarer, elver, hav. 14. russiske eventyr: navnet på den onde kvinnen som var venner med Koshcheev. 17. tropisk plante med store ovale, tykk-skinned saftig og smakfull frukt. 18. Specialist som styrer fly helikopter. 19. Den gamle strenge plukket musikkinstrument som spilte SADC. 20. Løvtrær, som alltid etterlater skjelve.
 Vertikal: 1. Tittel yacht kaptein Vrungel. 2. Desyatynohoe krepsdyr marine dyr. 3. buet tak hull i veggen mellom de to tårnene. 4. møbel som skal sitte. 6. Rommet, som slår Malvina Pinocchio. 8. Den tykke tau som trekker idrettslag. 10. protuberance på hodet av et nesehorn. 13. Nedbør som faller om vinteren. 14. Utdanningsinstitusjon for svært små barn. 15. Når du snakker i telefonen betyr å lytte. 16 Kuleste år.
Spill, kryssord, puslespill og moro med barn for det nye året

 Spillet №7


 Koble prikkene i nummerrekkefølge og se at du har kommet.
Spill, kryssord, puslespill og moro med barn for det nye året

 Svar på kryssord
 Horisontal: 1. Biliak. 3. adresse. 5. Rod. 7. Cactus. 9. Bra. 11. Whirligig. 12. Bottom. 14. Yaga. 17 ananas. 18. Pilot. 19 harpe. 20. Aspen.
 Vertikal: 1 "Trouble". 2. krabbe. 3. Arch. 4. stol. 6. Vankyr. 8. tau. 10. Horn. 13. Snø. 14. Nursery. 15. Hei. 16 Winter.  
Яндекс.Метрика