Fødselen av et friskt barn - en virkelig ekte og siste sjelden lykke for hver familie. Sunn kropp av et barn - er bare det grunnlaget som i fremtiden vil avhenge mye. Basen kan sies å bestå av blokker: ernæring, herding, søvn, fysisk aktivitet og hygiene omsorg. De bør være på plass, og en viss tid, kan de bli sementert med de rette holdninger og ferdigheter. Hovedoppgaven for foreldrene - en bekymring for helsen til barnet og komfortabel innkvartering for mental og fysisk utvikling. Jeg skal begynne med enkle øvelser for babyer på ballen.
Trene i byen Baller for babyer

 Hvilke øvelser på ballen kan være nyttig for et barn


 Trene på ballen for babyer - en øvelse som vil hjelpe kroppen vokse seg sterk. Muskelgrupper som er involvert i øvelsen, styrke og utviklingsland. Spesielt rygg musklene rundt ryggraden, noe som gjør den fleksibel og sterk ryggrad. Dette, som du vet, fremmer normal og stabil drift av nervesystemet. Gymnastikkballer for å hjelpe barnet å slappe av musklene i magen, noe som bidrar til å forbedre og normalisere fordøyelsessystemet, sette på en enkel måte, er det mye mindre sannsynlig å skje spedbarn kolikk. Og utviklingen av det vestibulære apparat, disse øvelsene har en stor innvirkning.
Trene i byen Baller for babyer

 Selvfølgelig er fitball fordel at det er så enkelt at du ikke trenger spesiell opplæring. Likevel, den første leksjonen og barn anbefales å starte med barne gymnastikk instruktør. Øvelser kan være  starte fra en måned gammel. På denne tiden barnet på navlen ikke bør avvikles. Klasser bør gjennomføres i førti minutter før fôring baby eller etter å ha spist, venter omtrent en time.

 Nyttige tips når du velger en ball


 La oss snakke om å velge en ball. Beste alternativet, denne ballen diameter okolo75 se. Denne ballen er egnet ikke bare for gymnastikk for babyer, men også voksne, siden klasser på ballen har en terapeutisk effekt på hele kroppen, bidrar til å slappe av ryggmusklene og redusere belastningen på ryggraden. For mødre, er det spesielt nyttig som det bidrar til å sette seg selv i form etter fødsel.
 Velge ballen, se etter kvalitet ytelse gummi fra som det er gjort. Hovedkriteriet for normal kvalitet av produktet er vekten som tåler ballen. En produksjonsbedrift i gode baller indikerer tillatte vekt. Ballen anses å være stabilt hvis det opprettholder 200-300 kg. Likevel må det være fleksibel nok til at barnet var rolig, og du føler deg ganske trygg i sikkerhetsklassene.
Trene i byen Baller for babyer

 Ikke velg en spesiell ball hjørner og støt, bør latex overflaten være glatt. Belly ball bør ikke være mye, det bør være ganske stabil og myk. Farge ball bør føre til positive følelser hos barn.

 Enkle øvelser på ballen for babyer


 Babyen er i godt humør, det er ikke gøy og spille mot - så det er tid for gymnastikk. For ikke å kjede barnet første leksjon på fitball bør være lang. Moren selv må justere til objekt, og derfor kan trenge pidstrahovschyk, som vil holde ballen med hendene. Under øvelser med babyen snakke, synge ham sanger. Dette vil bidra til å avlaste spenningen som kanskje kan du og barnet ditt føler seg først. Det tar ikke mye tid, og du merker hvordan øvelser på ballen som et barn.
Trene i byen Baller for babyer

 Oppgave 1. Sitter på sengen eller sofaen, sette ballen foran ham, som dekker hans bleie. Deretter sette babyen på magen, slik at den ligger midt i sentrum av ballen. Husk, du kan ikke trekke eller holde babyer på foten, palme og håndledd, samt risikoen for skade er ganske stor. Prøv å legge hånden din på baksiden av barnet, holde, riste den på ballen fremover, i en sirkel. Du kan gjøre denne øvelsen til du blir lei.
 Oppgave 2. Det er nødvendig å sette babyen tilbake til ballen. Hold babyens brystet med begge hender og forsiktig begynner å riste. Følg sirkulære bevegelser både med klokken, venstre og høyre.
 Oppgave 3. Babyen ligge på magen på ballen. Holde den fast i hånden og rist forsiktig fremover - bakover, med litt forlenget frem prypodыmayte håndtere barnet trakk bryst av ballen.
 Oppgave 4. Kroppsstilling bare på magen på ballen. Prøv konkludere babyen holdning "frosken", mens den ene hånden har stor spredning knærne og den andre forsikrer ham i korsryggen. Rist forover, bakover, venstre, høyre, vybryruyte på ballen.
 Øvelse 5. Neste øvelse er noe komplisert. Prøv å fjerne hånden fra ryggen og magen barnet må holde med begge hendene på sine små ben på kneet området. Og bare riste en baby.
 Oppgave 6. Mødre må lære å trekke hendene på ballen, med bena prypodыmaya litt hans engler. Riste det slik at babyen hvilte brystet på plass på magen og så på igjen. I den første måneden av gymnastikk, spinning og gynge på fitball, du blir vant til å bli undervist av denne simulatoren. Og siden den andre måneden av klassene bør komplisere øvelsen.
 Øvelse 7. Gutten skal ligge på ryggen. Holder babyen på kne, sakte begynner å nærme seg ham til henne, og barnets ben i kneledd har trykket til magen, men på det tidspunktet bevegelse av bena rette seg selv. Deretter komplisere øvelsen vekselvis utfører den samme bevegelsen første vei til høyre, deretter til venstre fot.

 Fitbol - interessant og nyttig øvelse


 Gymnastikk for barn på ball  ett år kan utføres i form av "passive flytende" som en mor eller far i magen. Ikke vær redd for å bruke nye øvelser for å eksperimentere. Gradvis øke omfanget av bevegelse. Denne artikkelen beskriver de grunnleggende øvelser, men du kan komme opp med andre nye og like interessant stilling og bevegelse.

 Gjøre bedre fitball 15 minutter daglig, så veldig nyttig å sprute på badet. Resultatene av studiene vil fremgå nesten umiddelbart. Barnet ditt vil begynne å bli vant til å endre bestemmelsene i kroppen sin, det blir mer aktive, bedre søvn og appetitt. Barna vanligvis liker å spille ball, så øvelsene er en viktig del av emosjonell, fysisk og mental utvikling av barnet ditt.  
Fargede Dreams
 Babyen først plukket opp maling, blyanter eller en boks av leire og sydde: Vi har en mulighet til å hvile. Hver gang du er utstyrt med fred og ro: ingen skriking, ingen moter, ingen unødvendig kjører rundt. I tillegg, er at barnet ikke lett å spille - det utvikler

 Maling tegning fingrene er designet for svært unge kunstnere - de som ikke er helt trygt holder børsten. Psykologer anbefaler kjent barnet med finger maling, så snart han lærte å sitte. Selv om erfaring viser at tegnede hender kan føre til glede for enda en førsteklassing. Engineering finger maling kjente barnet fra tidlig barndom, han ofte prøvd det på frokostblandinger, frukt yoghurt og gelé. Forresten, hvis en nybegynner maleren plutselig bestemmer seg for å spise maling - ikke fortvil, er deres sammensetning helt trygt. Spis rikelig mislykkes på grunn ufarlig bitter additiv. I tillegg fingermaling perfekt vasket fra klær.

 Setter "hente vann" designet for de yngste. Farger trenger ikke dem i det hele tatt. Figuren viser opp en gang en pensel dyppet i vann berører papir. Rozfarbovuyuchy vann, lærer barnet å holde penselen riktig og følg gitt form. For alle sine artlessness sett "hente vann" har unektelig appell: tegninger på papir er det "intet", som ved et trylleslag.

 Bulk blekk - en ekte drøm for små drømmere. Bruke dem på vanlig papir kan "bygge" en by, skip eller fly. Maling er satt på papiret på tradisjonell måte - med en vanlig pensel, men etter maling tørker mirakel skjer, som tar sikte på å trekke en strøm av varm luft gjør bildet volum. Disse bedårende maling perfekt hjelpe fantasi og romlig fantasi.

 Av de seks eller syv år gamle barn er interessant ikke bare tegne, men eksperimentere med ulike teknikker og materialer. Når alle de enkle kunstneriske teknikker mestret, kan du flytte til en mer kompleks, som for eksempel maling på stoff.

 Kits for maling på stoff som inneholder maling (eller kritt) og sjablonger som du kan lage et vakkert bilde og meget holdbar. Stoff maling barnet vil føle seg som en ekte designer, særlig vellykket arbeid vil legge til garderoben favoritt dukke eller artisten.

 De runde sjablonger lar deg lage originale design og malerier på papir. Arbeide med dem, lærer barnet å bygge komposisjoner får vite at et mønster og rytme. Sjablonger er svært nyttig i forberedelsene til skolen - de hjelpe "satt" hånd.

 De fleste barn er tilt ball leire, som består av små fargede perler forbundet med selvklebende fineste tråder. Det er lett, luftig og ikke kleber seg til hendene. Forlate det ferdige arbeidet med plastilina ball i luften mer enn en dag, vil det herde og holde formen i lang tid. Du kan lage en samling av verker.

 Begynn kjennskap til modellering deigprodukter. Det er basert vegetabilske ingredienser er ufarlig for helsen nybegynner skulptør. Deigen er veldig plast, selv den minste barnet lett kan gi den ønskede formen. Den kan tilberedes hjemme med mel og salt, men fordelen er kjøpt lyse, flotte farger for babyen. Arbeide med test (som med alle typer leire, plast og så videre. N.) Fremmer motoriske ferdigheter, som er nært knyttet til utviklingen av språket.

 Dersom barnet er kjent med de grunnleggende om folkekunst, det sannsynligvis vil like et sett med "vevstol", Leveres med farget tråd og liten maskin. Med en enkel design kan få en ekte vadmel. Utvide forståelsen av teknikkene brukskunst og folkekunst sett også hjelpe "pottemakerens hjulet", "Mosaic", "glassmalerier", "broderi", etc. De fleste av disse produktene er designet for barn over fem eller seks år.

 Hva jenta liker ikke lyse halskjeder, fargerike armbånd og øredobber! Sett for å lage pyntegjenstander tillate deg å lage smykker for enhver smak: en spredning av fargede perler, perler og strass blir til en one of a kind smykke, ring eller halsbånd. Blant de smykker sett er sett av tre og plast. Du kan komme opp med ferdige design armbånd og ringer ("Paint ringer og armbånd"). Sett utvikle seg i unge skjønnheter som: samle perle til perle, damer lærer å velge farge og form. Arbeide med små deler perfekt utvikler finmotorikk, lært å være forsiktig og tålmodig.  
Яндекс.Метрика