Spill for barn i 3 - 4 år. Arbeidskraft spill

 Denne alders refererer til overgangen fra tidlig barndom til førskolen. Det er vanskelige "krise tre år." I løpet av denne perioden barnet kraftig forverret ønske om uavhengighet. Men mangel på erfaring, bevisst forståelse av virkeligheten, med høyere kapasitet, får barnet til å realisere sin egen ikke kan.
 Hans ønske om uavhengighet gjenspeiles i økt capriciousness, stahet, ulydighet. Alt dette fører til stress og barn, og hans foreldre. Det er mange konflikter. Barnet i denne perioden krever mer oppmerksomhet og forståelse fra både voksne og følelse av uavhengighet i sine handlinger.
 Løsningen av disse problemer til en viss grad gjennomtenkt spill interaksjon. Spillet lar barnet ditt til å avklare ideer om verden, utvikle mentale evner, berike hans følelser. Henrettet i løpet av spillet handling bidra til utvikling av utholdenhet, utholdenhet, disiplin natur, danner tålmodighet.
 I tillegg til de generelle oppgaver og funksjoner i spillet i denne perioden bør være spesielt rettet mot å utvikle motoriske ferdighetene til barnet, vokabular, danner de grunnleggende ferdighetene til egenomsorg (kjole, vask, ren leker og så videre. f.).

 Pedagogiske spill for barn fra 3 til 4 år


? Spill fremtredende elementer
 Du vil trenge noen bilder heller store og flere mindre firkanter. Gi barnet ditt nøye vurdere alle bildene. Med ruter nær ett bilde, og deretter starte vekselvis på forskjellige steder for å skyte firkanter. Etter å ha åpnet hver av de neste "slice" grunnleggende mønster be barnet ditt å gjette hva maleriet er skjult under rutene. Hvem blant barn fortsatt gjette at ved å male "skjult", og han vant.
? Spillet "katt og mus"
 Alternativ for små barn er en total moro mase all children ("mus") for en voksen ("katt"). Som et resultat, bør alle de "mus" fange "CAT".
? Spillet "Rus svaner"
 Det er også aktiv motor spill som utvikler koordinasjon barna. Alle barn skildre "gjess svaner" flagrende som vinger, håndtak og "fly" fra ett sted til et annet, som ledes av en voksen. ("Nå fløy vi på stoler Hvem er raskere Og nå -!? På sofaen, og så videre F..). Spillet er ledsaget pryhovorkoy.
 - Gjess Gjess ,!
 - Ha-ha-ha! - Møt barna.
 - Spis ut?
 - Ja, ja, ja!
 - Ja, og gå her! (På sofaen 'og t. E).
 Fortrinnsvis denne og tidligere spill holdt utendørs.
? Spillet "Zoo"
 Dette spillet tar sikte på å utvikle et barns tale oppfatning av lyder, oppmerksomhet og hukommelse. Barn er hevet er en sirkel. Voksen sier at de er forskjellige dyr som bor i dyrehagen. Han "går til dyrehagen" og stopper foran bekymret for barnet. Oppgaven med barnet - "reinkarnert" i passende dyr. Rop ut som et dyr eller skildre HMs bevegelser (duck kråke, brøl bjørn, rev dzyavkaye, hakkespett banket og t E..) (Hoppe bunny, førti - Flying Tiger kjører og t F..). Voksne bør hjelpe barna i spillet. For eksempel kan du si til barna om dyr, prøver å portrettere dem, og deretter "gå til dyrehagen."
? Spillet "Sjokolade"
 Barna er delt inn i lag - for 3 personer, men laget skal være et likt antall deltakere. Hvert lag får en liten sjokolade. På et signal kjører den første spilleren distribuerer sjokolade, biter en del av den, og den neste spilleren passerer. Neste biter en annen brikke og passerer neste. Utfordringen er at så snart som mulig og spise all sjokolade til alle definitivt fikk et stykke.
? Spillet "Funny Tam-Tam"
 Alle spillerne får utdelt trommer, esker eller andre ting som er "der ute-tamamy." Den voksne også fører en "der, det". Voksen hendene på hans "Tami-det" gjenspeiler noen enkle rytme. For eksempel, ta-ta, ta-ta. Barn med sine "tam-tam" bør gjentas. Og så videre. Spillet er mye moro for barn, danner de viktigste ferdighetene til felles handling og utvikle auditiv persepsjon, sans for rytme.

 "Arbeiderpartiet" spill for barn 3-4 år


 Vitenskapelige studier har vist at innvandrer spill, dvs. spill som mestrer grunnleggende arbeid ferdigheter som er gunstig for både fysisk og mental utvikling hos barn, økt effektivitet og hele kroppen, forbedret nervesystemet.
 Arbeidstaker skritt for å styrke musklene i barnet, bidra til utvikling av oppmerksomhet, observasjon, intelligens. I arbeidsstyrken barnet lærer mange nye, interessante for ham elementene og materialene som brukes. For eksempel, et barn i praksis sikrer at blind pai kan bare våt sand som treplanker kan hamre en spiker, er papiret lett å bøye, pauser, og så videre. D.
 Moren, ser det tre år gamle barnet kan bemerkes at hvis han tilbyr klut til å tørke av bordet, vil det uendelige gjenta denne bevegelsen. Dette er fordi han er mestring prosessen med arbeiderbevegelsen, får mye glede.
 I disse spillene, barn invitert til å gjøre noe nyttig med voksne.
 - Kom fjerne kuber.
 - La oss røre te.
 - Hjelp meg å koke grøt - Hold skjeen.
 - Vitry tabellen.
 Alle handlingene til barnet, som oppfyller sysselsetting, og bør oppmuntres til å gå inn i spilleatferd.  
Pedagogiske spill for barn 5-6 år

 Vi tilbyr pedagogiske spill knyttet til tegning
 Barn i alderen 4-6 år elsker å male. Tegningen kan brukes som en del av mange interessante spill.

? Min familie spill


 Tegn ditt hjem og din familie. Men hvert medlem av familien må bli vist til sin farge. Hvilken farge trekker du mor? Pappa? Bestemor? Bestefar? Søster? Bror? Hvorfor?

? Spillet sjarmerende bilde


 Ta tre farger: rød, gul, blå. Fylle disse fargene hele arket som du vil. Nå svare på hva som i dette bildet? Kan det litt noe dorisovat hvis du vil. Tenk på så mange navn for dette bildet.

? Spillet er et magisk eventyr


 Du ønsker å bli astronaut? Du fløy i romfart og kom til planeten der plassen er en dyrehage.
 - Tegn fantastiske dyr som du så det, og de Tenk navn.
 - Nå tegner fantastiske skoger, hav og fjell, hvor disse dyrene lever. Alle disse dyrene å mate.
 - Tegn et fantastisk måltid, som mate disse dyrene.
? Spill veivisere
 Trekke den onde trollmannen og ved siden av det en god magiker.
 - Si at magi gjør de begge magikere.
 - Hvor god magiker onde spell fix?

? Karneval spill


 Liker du nyttår ferie? I det nye året arrangerer karneval. Tegn karneval drakt som du ønsker å ha på ferie.

? Spillet "Fantastic Zoo"


 Dette spillet er basert på en gammel gruppe tegning. Ta en stripe av papir og kastet inn i tre like deler (øvre, midtre og nedre soner). Den første spilleren trekker den øverste tredjedel av hodet av noen dyr (på egen hånd) slik at andre kanskje ikke har sett det portrettert. Deretter blad bøyd slik at man kunne se helt nederst kanten av bildet, og den andre spilleren trekker en koffert, deretter bøyd ark igjen, var det tydelig at bare kanten av det andre bildet og den siste spilleren trekker bunnen av de avbildede dyrene. Du kan arrangere en vernissage av bilder tegnet "treere" og vinneren av den veldig morsomt, fantastisk, vakker, og så videre. E. Bildet.

? Spillet "Racing artister»


 Hver spiller tilbudt barnet et stykke papir på forhånd rozliniyanyy 6 eller 12 ruter. (For dette spillet godt egnet flipp.) Samtidig som kunstnere kan utføre minst to personer. På ordre fra spillet begynner. Bly (som et alternativ kan være andre barn som nå ikke en del av kunstneren) ytrer et ord og teller til ti. Hravtsi- "artister" skal på denne tiden skildre emnet i første kvadrant. Da det neste ord, og så videre. D.
 Etter at barna har å reprodusere tegningene, er ord illustrert, og juryen vil vurdere en bedre jobb med å ta hensyn til nøyaktigheten av gjengivelse av tale og kunstneriske bilder.  
Spill for barn 5-6 år

 Pedagogiske spill for barn fra 5 til 6 år


 Gradvis barn blir vant til å spille på egenhånd. Det vell av erfaring tilgjengelig for deres forståelse, hjelpe dem å komme opp med mer komplekse scener i spillet inkluderer en rekke leker og andre elementer som tillater dem å nyte.
 Men forvaltningen av barns lek voksen oppmerksomhet til den beholder sin betydning for barnet. Mor eller noen med eldste i familien kan hjelpe barna velge et tema for spillet, minner dem om at noe interessant hendelse som fant sted nylig, slik som å besøke lekeplass, et skuespill i teateret juletre. Barn er glad rekonstruere en hendelse i form av spill. Dette er en veldig viktig kamp fordi de avslører barnets interesser utvikle sin motorikk, hukommelse, fantasi, stimulere kreativitet.
 I de tilfeller hvor barnet får uavhengighet og initiativ, dannet hun evnen til å løse vanskelighetene med sine egne. Ikke misbruk tipsene i spillet, som i dette tilfellet rollen som barnet er for passiv, yspolnytelna. Dette fører til utvikling av negative egenskaper - frustrasjon, usikkerhet, likegyldighet.
 Et lite barn absorberer inntrykkene den mottar fra omliggende liv - både gode og dårlige. Han klokker vanærende handlinger, høre harde ord for ingen vitner relasjoner mellom mennesker. Han måtte gi noen evaluering observert. Men han ikke har tilstrekkelig erfaring og kunnskap. Men nysgjerrighet og vitalitet "push" ham til å prøve alt i sin oppførsel. Ikke forstå den riktige moralske grunnlaget for disse fenomenene, bringer barnet dem inn i bildet. Det er viktig å hjelpe ham å forstå situasjonen og danner han korrekt oppførsel.
 I løpet av denne perioden, er det viktig å utvide spille oppførsel rettet mot dannelsen av ferdigheter. Oppmuntre barnet til å gjøre på en vinduskarm hage for en dukke hus med blomster, men ta vare på blomstene det vil være for real. Babyen gjerne svare på ideen om ventil reparasjon og pappa (hjelp hold verktøy) eller mor shotovyt suppe, kaker eller karbonader, støv, feie gulvet, hammer en spiker, fikse leken tilgjengelig for ham å utføre kirurgi under oppsyn av en voksen. For et barn vil det være spill, så ingen grunn til å "tvinge" og skape interesse effekt (for eksempel vaske hendene og mate henne dukke laget middag).
 Vi tilbyr en rekke tomt GamesSom kan brukes til barn fra 5 år har rettet mot integrert utvikling av motoriske ferdigheter, oppmerksomhet, hukommelse, fantasi, kreativ aktivitet, atferdsmodeller. I noen spill kan involvere barn og fire år, men det avhenger av barnets utvikling. Det viktigste - at det var interessant. Du kan ikke tvinge et barn til å utføre spillet gjennom tvang eller bringe ham til oppgave for hans overdreven vanskeligheter. På dette stadiet i spillet inkluderer følgende former for barnets atferd, bør han bare forutsi konsekvensene. Også viktig å følge dem slappe info. Barn i denne alderen er svært følsomme for menneskelig språk, som denne perioden av aktiv utvikling. Så spill barn må ledsages av en utvidet form av tale. Det er faste tomten og regler, er materielle relasjoner dannes og logiske konsekvenser. Imidlertid bør spillet være formet med fokus på følelsesmessig oppfatning av barnet. Som sådan, det neste spillet. 

? Spillet av "History of the ball"


 Brukes til å spille en ballong.
 "Se, det er en ballong. Se hva det vakkert.
Spill for barn 5-6 år
 La deg gjøre med historien om en ballong. Fortell oss hvor ballongen reiste, så han som møtte det jeg har lært. Begynte? »
 Hvis barna er inaktive, kan den voksne starte opp historien i seg selv:
 Det var en air ball. Ballen ble bundet til en lang tråd, men det var veldig morsomt og veldig interessant. Og en dag bestemte seg for å gå ballong reise. Han brakk tråden og

? Spillet "Bad boy (jente)"


 Barnet blir invitert til å huske hvordan man oppfører seg dårlig gutt (jente), og skildre denne atferden. Så spør:
 - Mamma (pappa, bestemor, og så videre F..) Liker du dette problemet? Hvorfor?
 - En venn (kjæresten) ønsker å spille med deg, hvis dere holde seg? Hvorfor?
 - Julenissen (eller favorittleke) som denne atferden? Hvorfor?
 - Liker du deg selv en gutt (jente)? Hvorfor?
 Når et barn svarer på disse spørsmålene, be dem om å vise hvordan oppfører en god gutt (jente). Igjen, sette spørsmålet ovenfor.
 Alternativt kan dette spillet tilby din barnets atferd god eller dårlig gutt ved hjelp av en dukke eller bamse. Noen ganger er det lurt å holde i to faser. Første barn som viser dårlig eller god oppførsel på leken, og skildrer seg selv.
 Jeg likte spillet så du se her.  
Яндекс.Метрика