Spill for barn 5-6 år

 Vi tilbyr et utvalg av spill for barn 5-6 år. Disse spillene er rettet mot å utvikle emosjonelle sfære av barnet. Pedagogiske spill, rolle og tar sikte på å utvikle et barns tale.

 Pedagogiske spill for barn fra 5 til 6 år


? Spillet "Papa - Mama"


 Barnet blir invitert til å forestille seg at han pappa (og hvis en jente, mor).
 - Og mamma og pappa er opptatt hele dagen. De har en rekke tilfeller. Hvis du Pappa, hva er du skal gjøre forretninger?
 - Og nå tror det du alltid har gjort var hvis jeg var paven, men bare hva faren din gjør.
 - Nå som du har prøvd deg selv som en pappa, tenke og si,
 - Hvis pappa kunne svare på noen av dine spørsmål som du ville spørre ham om seg selv? Jo mer du legger på, jo bedre.
 - Hvilke spørsmål du spørre pappa?
 Følgelig, pappa kan "erstatte" en mor.

? Spillet "Sun"


 Det er viktig å provosere barnets positive følelser. For å gjøre dette godt brukt spillet "Sun". Be barna tegne solen. Den viktigste betingelsen er at de var smilende som solen. Deretter prise dem og fortelle dem at rommet var mye lettere fordi det dekket "Sun".

? Spillet "Dragon"


 I dette spillet, barn utvikler en positiv vokabular. For å forberede dette spillet, må du lage en drage med et stort antall forferdelige tenner. For eksempel kan dette være et bilde (ganske stor) eller papp bilde av hodet av dragen i hvis munn av en kamp (eller enda bedre lite godteri) legger mye "tenner".
 Barn blir fortalt fortelling.
 "Den fabelaktige byen angrepet toothy forferdelig drage. For å bekjempe den fryktelige dragen er en magisk måte. Det er fryktelig redd for gode ord med bokstaven D med dette brevet begynner vel. Når du sier et godt ord med bokstaven D, faller drage i en tann. Hjelpe innbyggerne i byen til å takle en forferdelig drage, husker hvor mye gode ord med bokstaven D ".
 Når et barn kaller ordet med bokstaven D (gode og ikke "lure"), har han rett til svart ut en tann (hvis farget versjon) eller trekke en kamp, ​​godteri. Vinneren er den som zashtryhoval flere tenner fikk flere kamper eller sjokolade.

? Spillet "Words"


 Les følgende tekst barnet.
 "Det er et stygt ord, er bra. En gutt mistet alle de gode ord, og forlot ham litt dårlig (nå, tosk, turd og lignende). Og da min mor hadde tatt gutten til legen. Legen undersøkte gutten og fortalte gutten at han må søke tapte gode ord og erstatte dem dårlig. Hjelp gutten og finne så mange gode ord å bruke når du snakker med venner. "
 - Hva er det beste ordet du fant?
 - Tenk på de beste hilsener.
 - Nå sier farvel snilleste.

? Spillet "Funny Tale"


 Du kan tenke på en morsom historie. For å gjøre dette, spør barnet ditt ord er oppført nedenfor, og gjøre ham til en historie, slik at disse ordene var den viktigste tale.
 Besteforeldre, Gingerbread Man, FOX, fotball.
 For grupper av barn kan komme opp med en felles fortelling der alle kommer opp med en "brikke" Tales vekselvis.

? Spille "Jeg gir deg en gave"


 Alle barn stille opp i rang, og hver kommer opp med hva gaven han hadde tenkt å gi den rette nabo. Ved hjelp av ansiktsuttrykk og fakter og lite verbale signaler, men ikke direkte kalle en "gave", viser det seg rette spilleren. Når han gjettet "gave" på riktig måte, begynner det å "løft" din "gave" ved siden av spilleren til høyre, og så, helt til du kommer til slutten av linjen. Den siste "gir" hans "gave" første spilleren. Vinneren er den som har gaven var den beste, og den som gjettet sin gave mest av alt. Men dette spillet er ikke nødvendig å velge vinneren. Barn får ekte glede fra prosessen av spillet.

? Spillet "Magiske Hat"


 Det første trinnet for små barn tilbys på bildet for å gjette hvem som sitter på en lue på bildet: "Den gode magiker er magi Hat. Se på det. "
 Når veiviseren forteller stave det under hatten er det forskjellige dyr. "Se på de lavere bilder og gjett hvem som sitter under hatten."
Spill for barn 5-6 år

 Den neste fasen - selve spillet. Ta en gammel hatt, og det gjør en "mirakel". Voksen assosiert med barnet i en lue eller festet til dette vakre buer, blomster, paljetter. Deretter plukke leker som kan være skjult under hatten, slik at noen innslag av leker (hale, føtter, stykke kjole dukker og t. D.) Stakk ut fra under hatten. Oppgave barn - for å finne ut hva som skjuler seg under hatten.  
Spill for barn av sju til ti år

 I en alder av syv barnet kommer inn i ny status - han går på skole, ble student. Nå, for andre er det den ledende aktivitetsopplæring som alltid vil være i øynene til voksne er mer betydningsfulle enn et spill.
 Men er barnet et barn og i flere år framover vil det bringe ham spille flest positive følelser, glede og interesse, spesielt hvis treningen vil være for vanskelig for studenten og vil bli ledsaget av negative øyeblikk i form av sensur, lave estimater uttrykt misnøye med barn av voksne eller kjedsomhet.
 Derfor er spesiell betydning dannelsen av dette spillet atferd som ikke bare vil distrahere barnet fra å lære, men snarere å stimulere interessen for det. "Undervisning med entusiasme" er gitt i en tid da barnet føler en følelse av trening spesifikt til spillet: moro, interesse, mangel på trøtthet og t E. Ikke rart det er uttrykket "læring (eller jobber) spiller", som gjenspeiler den enkle og kvalitet. fordelene med de relevante aktiviteter.
 Så kan vi bruke potensielle spill for å forme et barns pedagogisk viss kunnskap for å forme atferd og læring gjennom lek å stimulere interessen for læring. Disse funksjonene i spillet i en alder av 7-10 år, i tillegg til å ha alle de ovennevnte.
 Vi tilbyr serien av spillSom danner en kompleks motsatte sider av psyke, personlighet, oppførsel av barnets alder.  
Pedagogiske spill for barn 5-6 år. Motor spill

 Barn 5-6 år er svært mobile og krever aktive motoriske spill. I denne alderen dominert utviklingen tenkning og spesifikke ferdigheter dannes gruppe interaksjon. Den grunnleggende forutsetning for den gradvise utviklingen av barnets talsmenn å gi ham muligheter motorisk aktivitet gjennom hvilke utvikle seg som de ovennevnte egenskaper og mental organisering av hele barnet.
? Spillet "Cotton nabo"
 Dette spillet er godt utviklet oppmerksomhet og koordinasjon. Barna sitte i en sirkel rundt hverandre. Hver deltaker spillet legger hendene på hoftene nabo på høyre og venstre. Bestemme, med hvem spillet begynner. Etter å ha ledet teamet første spilleren smeller håndflaten på høyre lår nabo. Naboen bør så snart som mulig å smelle låret første spilleren ("avkastningen" bomull) og sleng på hip nabo til høyre. Han må "pass" bomull sin nabo til høyre, ikke glem før dette "tilbake" bomull nabo til venstre, og så videre. D.
 Spillet kjører på et raskt tempo. Den ene spilleren som gjør en feil, ut av spillet, stoler flyttes, og spillet fortsetter. Vinn siste tre (eller to, ved skjønn av arrangørene av spillet) spiller som ikke har gått gjennom.
? Spillet "Hopping på ett ben"
 Alle deltakerne stille opp i rang og teamet begynner å hoppe til et punkt på ett ben. Vinneren er den raskeste.
? Spillet "kråke kjører"
 Utgangspunktet tilbys til barn prøve som kjører gjess (navprysyadky raskt og vperevalku). Deretter bestemme avstanden, og alle spillerne stille opp i starten. Barna sitter på hælene og gjør deg klar til å flykte, som gjess. Etter å ha ledet teamet alle begynner å kjøre "gås steg". Avgjøre vinneren. Spillet kan gjentas så lenge barna er interessert. Det kan inngå som en del av den komplekse historien spill (for eksempel "Merry starter" eller "Treasure Hunt"), og kan tjene som et fantom straff i spill der du trenger det.
? Spillet "Racing bunnies"
 Spillet er lik tidligere teknikker. Alle barn stille opp i rang, fusjonere føtter og hoppe på laget ledelsen med lukkede føtter ("bunnies") for å fullføre. Alle velkommen svært raskt "bunny". Du kan belønne gulrøtter eller kål blad.
 En variant av dette spillet er å hoppe på ett ben. Alle deltakerne er på ett ben og søke så snart som mulig dostrybaty til slutt.
? Spillet "stometrovku frosker"
 Dette er også en meget aktiv og morsomt spill. Nå konkurrerer "frosken". "Frogs" kan krype på alle fire, huk hopp stole på hånden og "svømmer" - krype på maven. Definere avstanden: det er "veien" - som det skal være "krype"; en "bush" - som de trenger for å hoppe; en "dam" - for det må "svømme". Da de alle stilt opp i starten, og teamet ledet løpet begynner. I løpet av spillet verten kan tyde på at begynte "bush" eller "priser", og deretter "dyrt" og så videre. N. For å trene din oppmerksomhet og hukommelse utelukke tips og hvis barnet er tapt, tilordne den en straff mister (f.eks , hoppe "frosken" rundt bord, stol). Vinn den mest livlige og nøyaktig.
? Spillet "Centipede"
 Barna er delt inn i to lag, og er ordnet i stigende fra høyeste til laveste. Første knebøy og slips sin venstre hånd mellom bena tilbake. Hva som er bak det er at hånden hans høyre hånd og sin venstre slips mellom beina mine tilbake. Den tredje spilleren holder sin høyre hånd på venstre (prosunutuyu) second hand, og venstre fremmer siden, og slik fortsetter det gjennom hele kommandokjeden. Det var to "tusenbein". Nå er det på tide å starte løpet. Ved kommandoen kjører "tusenbein" kjører start på start stripe. Hvis ruten "tusenbein" smuldrer, må det re-koble til og fortsette å kjøre. Vinneren er det laget som har "tusenbein" først kom til målstreken.
? Spillet "Avis cap"
 Alle deltakere i spillet er delt inn i to lag. Høste to landskamper fra avisen (som tidligere har gjort i hastverk avis hatter for solbeskyttelse). Hatter "avis caps" må være store, klumpete. En stafett. Lagene stiller opp på to rekker og de første medlemmene satt på en "avis hette" og kjøre til en viss mark og tilbake. Overføre "Avispapir cap" den andre spilleren i sine rekker, og re-runs. "Cap" kan ikke holde hverandre i hendene, men hvis det falt ut av hodet mitt, må det settes tilbake og fortsette løpet. Vinneren er det laget som avsluttet første stafettpinnen.
? Spillet "Relay bakover - forward"
 Alle spillerne er ordnet i kolonner (antall lag) tilbake til mål. Først i starten får stafettpinnen. For det første teamet bly gruppemedlemmer løpe tilbake til mål, det roterende 180 grader og tilbake kjører tilbake. Overføre stafettpinnen neste medlem av deres team, alle gjentas t. E. Den raskeste laget vinner.
? Spillet "Reisen gjennom sumpen"
 Spillet er laget på basis av releet. Organisert i to lag. Hvert lag får to ark A4-papir. Begge lagene må krysse "sump". (Du må bestemme på forhånd hvor mye plass vil "sump".) Den "sump" kan bare flytte på "støt". "Bush" - et stykke papir som setter spilleren foran ham og står på den med begge føttene. Deretter satte før det andre arket og sendte den videre. Han tar en bit av den bak oss og gjemte seg fremover og t. E., til bryteren "sump". Deretter bokstavene gitt til de neste spillerne og alt gjentas til pereberetsya gjennom "sump" hele laget. Hvis en spiller er erstattet av et brev, snur han seg og kommer inn i halen av teamet hans, for å prøve igjen. Vinneren er det laget som først krysset "sump".  
Яндекс.Метрика