Ren mat for baby

 Rapporten Agricultural Association i 2001 indikerer at miljøvennlig (økologisk) mat er fordi den inneholder mer protein som beskytter kroppen mot skadelige faktorer og kreft; det over nivået av nyttige mineraler og vitamin C.
 I denne rapporten, sammen med en annen markert økning i salget av økologiske produkter med 40% siden 1995 - til tross for at økologiske produkter er fortsatt mye dyrere enn vanlig, noe som, etter min mening, veldig viktig når du velger mellom økologiske og konvensjonelle produkter .
 Til tross for krav fra regjeringen at tillatte nivåer av plantevernmidler i mat dyrket på mineralgjødsel og sentralstimulerende midler er ikke farlig for mennesker, mange forskere og ernæringseksperter mener at selv små doser av plantevernmidler i mat kan være helseskadelig.
 Jeg tror at økologiske produkter er ikke bare nyttig, men også smaker mye bedre. Når det kommer til babyer og små barn, jeg oppriktig tror at vår plikt er å mate dem de reneste og beste produkter, spesielt i de to første årene av livet, når dannelsen av immunsystemet er svært avhengig av hva de spiser.
 Jeg forstår de som er tvunget til å telle penger, men etter min mening, bør spart på noe, men ikke for mat. Et barn kan koste en liten mengde av leker eller klær, men produkter som er dyrket på kunstig gjødsel, plantevernmidler, antibiotika og hormoner som kan skade hans helse for livet, er ekstremt farlig for ham.
 Følgende informasjon vil bidra til å løse problemet, hvilke produkter kan gi barnet ved avvenning og overføring til økologisk mat:
 • miljøvennlige produkter må oppfylle strenge standarder regulert av EU og britiske standarder for økologiske produkter. Produsenter må forholde seg strengt til betingelsene for produksjon, lagring, holdbarhet, og så videre; kilden til alle økologiske produkter må være kjent;
 • grønnsaker og frukt skal bli dyrket og opprettholdes uten bruk av syntetiske pesticider, gjødningsstoffer og fungicider. Studier har vist at konvensjonelle matvarer inneholder elementer av alle disse kjemikaliene kan ikke fjernes ved ganske enkelt å vaske dine produkter;
 • bønder, som fører miljøvennlig gård å mate dyrene sine økologisk fôr. Vekststimulerende midler er forbudt, som bruk av antibiotika.  
Klar babymat. Hvordan velge en ferdiglaget babymat?

 I mange år hadde jeg observert betydelige problemer hos barn etter vidnyattya brystet er forberedt på babymat.
 De er så vant til smaken av de ferdige blandinger ensartede når det gjelder tid til å smake normal mat, babyer rett og slett nekte å spise.
 Selv om innføring av økologiske produkter noen produsenter bidratt til å forbedre kvaliteten på det ferdige babymat, selv om det ikke oppfyller smaken og kvaliteten på mat tilberedt hjemme.
 Det antas at produktene er produsert i et industrielt miljø, spesielt hermetisert, gir ikke nok næringsstoffer.
 Jeg var i stand til å oppdage at det er et stabilt forhold mellom natt og prosыpanyyamy forberedt babymat.
 Mange barn i to eller tre måneder sover fredelig om natten, i alderen seks måneder til et år plutselig begynner å våkne opp flere ganger. Når mine råd foreldrene begynte å gi dem et hjem tilberedt måltid, en natt sovende barn betydelig forbedret. Mange ernæringseksperter mener at et barn som spiser bare industrielt forberedt mat, mister kalorier nødvendig for normal vekst, noe som betyr at barn våkner om natten bare fra sult. For eksempel, utarbeidet av oppskrifter ost med blomkål inneholder blomkål, mel, smør, melk og ost. I kommersielt tilberedt ost med blomkål har også disse ingrediensene, men i mindre mengder, og, muligens inkludert fyllstoffer, slik som ris, poteter og maltodekstrin (maltodekstrin - en søt fyllstoff stammer fra poteter, mais eller ris, brukes som en smaksforsterker i mange matvarer for voksne. Også - i frimerker og post konvolutter! ). Ingen av disse fyllstoff gjør noe godt for barnets kropp. 
 Hvis du ønsker å lære et barn å spise riktig, kan du prøve å begrense bruken av ferdiglaget babymat.
 Sporadisk bruk det - velg dem uten tilsetningsstoffer og fyllstoffer - en kombinasjon av ulike hjemmelagde retter er ikke et problem, men en diett bestående hovedsakelig av hermetikk og pakket mat bidrar til vanskeligheter ikke bare fôring, men også under søvn.

 Hvordan velge en ferdiglaget babymat


 Følgende forslag vil hjelpe deg å velge babymat klar til å tilby markedet.
 • Les alltid etiketten indikerer ingrediensene til å velge den beste kvaliteten produktet. Unngå matvarer som inneholder konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, sukker, fyllstoffer, for eksempel maltodekstrin eller vann. Vokt dere for slike søtstoffer som fruktose, dekstrose eller sukrose.
 • Velg økologisk babyen frokostblanding uten tilsatt sukker, stivelse og maltodextrin. For barn yngre enn seks måneder med grøt ikke inneholde gluten, egg, sitrusfrukter og tomater som kan forårsake allergi.
 • Kontroller alltid tetthet av pakken. Hvis det er brutt, har i alle fall ikke kjøpe et produkt. Aldri mate babyen direkte fra boksen. Sett den nødvendige mengden av produktet i en bolle og oppbevar i kjøleskapet. Strengt følger rådene fra produsentens produkt oppvarming, fôring og lagringsrester.  
Produkter som er det nødvendig å forlate de to første årene av livet

 I de to første årene av livet, bør enkelte produkter brukes med ekstrem forsiktighet, er det bedre å forlate dem helt, fordi de kan skade helsen til barnet. De to mest farlige problemer gjerningsmann - en sukker og salt.

 Fra kosten for et barn bør utelukkes sukker


 I det første året av livet skal ikke legge sukker til noe mat ikke å utvikle et barns vane av søtsaker. Hans smak oppfatning i stor grad kan lide hvis det stadig mate produkter som inneholder eller sukker erstatter. Men i det endelige produktet industriell høyt sukkerinnhold og dens erstatnings uunngåelig. Journal of the Association of forbrukere gjennomført forskning, sjekker 420 valg av babymat, og konkluderte med at 40% av dem inneholder sukker eller fruktsaft, eller begge deler.
 Velge babyen frokostblanding eller babymat klar, sjekk etiketten nøye. Sukker kan være oppført under navnet dekstrose, fruktose, glukose eller sukrose. Beware sirup eller konsentrert fruktjuice, som også noen ganger brukt som søtstoff.
 En stor mengde sukker i kosten kan ikke bare hindre barnet usøtet smaken på mat, men føre til alvorlige problemer, som for eksempel tannråte og fedme. Siden sukker svært raskt omdannet til energi, kan spedbarn og små barn blir hyperaktive. Stekte bønner, pasta, frokostblandinger, fiskepinner, syltetøy, tomat ketchup, hermetisk supper og noen yoghurt - de alle inneholder skjult sukker, så vær forsiktig til den tiden når barnet begynner å gå, ble han ikke bortskjemt med disse produktene. Det er også viktig å granske etiketter hermetisert juice og pureer.

 Fra kosten for et barn bør utelukkes salt


 Ikke spise litt salt til barn under to år - alt du trenger salt de får fra naturlige kilder som grønnsaker. Podsalyvanye barnemat er svært farlig fordi det øker belastningen på nyrene. Studier har vist at barn tidlig vant til salt er mer utsatt for hjertesykdom i fremtiden. Dersom barnet har nådd en alder hvor han kan spise fra en felles bord - ikke solite mat under matlagingen. Sett til side en del for barnet og deretter tilsett salt etter smak en tallerken.
 På samme måte som i tilfellet med sukker, masse retter fremstilt industrielt, inneholder store mengder salt. Det er viktig å nøye undersøke etiketten før disse produktene for å mate barnet sitt.  
Forbi lekeplass
 Jeg heller spørsmålet om "voksen" oppførsel. At Jeg hater "mamskie" samfunn lekeplass og så aldri gå der sammen med sin tre år gamle datter. Vanligvis går vi til parken - mate endene eller samle kongler. I barnehagen datter før jeg ga, viser det seg at den kommuniserer med jevnaldrende par ganger i måneden, når vi kommer til å besøke venner med min sønn. Og jeg tenkte, ikke hindre min personlige "fobi" for sosialisering?

 SVAR
 Riktig tenkt. Din erfaring kan faktisk føre til at barnet har problemer med kommunikasjon. Du kjører ut av kjedelige samtaler om barnas sandkasse og din datter samfunnets barna bare må - bare leke med andre barn, vil hun være i stand til å tilpasse seg samfunnet og finne sin plass i det. La oss prøve å analysere ditt forhold til "mamskoy" samvær. Hvorfor hater du "disse kvinnene? Som hva du påvirke deres atferd? Hva irriterer deg spesielt i dette selskapet? Svar på disse spørsmålene ærlig mest - og du sannsynligvis innse at årsaken til en slik betydelig negativ er ikke der. Videre vil en gang du og din datter kunne integrere seg i et samfunn av livet til tider blir lysere og mer interessant. Hvis vinne sotsyofobyyu (og du har det akkurat) svikter, kan du komme til lekeplassen, bevæpnet med en interessant bok eller et blad. Mens du leser komfortabelt å sitte på benken, kan din datter trygt leke med barn, og tro meg, ingen vil tvinge deg tvunget til å samhandle med andre mødre.  
Яндекс.Метрика