Barnet - en baby. Nyttige tips for mødre med babyer

? Alltid Snakk med barnet ditt. Husk at et barn i et barn utvikler auditiv persepsjon, svarer det til stemmene til voksne som snakker med ham.
? Prøv å ta mer barnet i armene. Stryke hans kyss, vise din kjærlighet til ham. Husk at grunnlaget for utviklingen av barnet i denne alderen er i konstant kontakt med sin mor og andre nære familiemedlemmer.
? Forlat aldri barnet alene, selv med de mest fantastiske leker. Husk, han vil at du skal spille med ham.
? Snakke med barnet ditt, ser ham i ansiktet og øynene. Prøv å fange blikket hans. Husk at du er barnet ønsker å møte snart og vil gjøre det hvis du hjelpe ham.
? Jevnlig diskutere alle sine handlinger med barn. Gjør den slags ord, se på hva du gjør. Husk at så lenge barnet er bevisstløs, men dine ord og handlinger må forberede seg bevisst forståelse.
? I sin tale, bruke ord, kvartetter, slagord pedagogiske egenskaper. Husk, klare rytme brukt dikt fremmer motorikk og koordinasjon av barnet.
? Stadig kalle barnet ved navn. Husk at fem eller seks måneder barnet begynner å høre lyder. Han vil ikke snart kalle navnet hans, men dette er det første skrittet.
? Prøv å sosialisere barnet sitt. Hvis boligen er ukjent eller ukjente folk ta ham opp, "Introduser dem og bare hvis han vil, kan passere ham opp gjester. Husk, jo nærmere barnet fast frykt "miste" sin mor. Denne såkalte frykt for separasjon.
? Hvis barnet gråter, ikke tving det lenge, med tanke på at han er slem. Husk, fremfor alt, må vi finne årsaken til gråt. I denne alderen, gråt - til det eneste barnet muligheten signalisere deg om deres ønsker og vanskeligheter.
? Ikke rush umiddelbart for å hjelpe barnet i sin første vanskelighetsgrad. Husk, han må lære å takle svært vanskelig, eller hvordan han skal lære å løse livets utfordringer.  
Hva bedre lytte til musikk nyfødt spedbarn: klassisk eller moderne?

 Musikken du lytter til en nyfødt baby er svært viktig for utviklingen. Det påvirker ikke bare høre, men bringer kultur kid. Blant annet bare skaper det gledelig bakteppe for kommunikasjon mellom mor og det nyfødte barnet. Enhver god og melodiøs musikk påvirker omfanget av sansene barnet.
 Det antas at det første året av livet nyttig å lytte til fengende musikk. Det skaper en god stemning baby. Vel, da, det kommer an på smaken av familien. Det er ingen restriksjoner og begrensninger. Musikk kan være jazz, orkester, symfonisk, og så videre. D.
 Det ble bemerket at barn liker lyden av blåseinstrumenter. Så valget du har er enorme. Men, selvfølgelig, ikke sette barnet ditt på en heavy metal tape eller annen lignende musikk. Selvfølgelig vil det påvirke negativt, som psyken til barnet er fortsatt svak og ikke klar til å assimilere disse melodier, klanger og desibel.
 Dag bedre å starte med musikk. Nyttig hvis mor eller annen slektning som er til stede, synge eller nynne musikken du lytter til barnet. Godt å ha for å ta det i håndtakene eller ben og flytte dem i takt med musikken. Denne personen må være en lykkelig voksen.
 Du må vise barnetAt å lytte til musikk, får du estetisk nytelse, noe som selvfølgelig, og passerte ham.  
Retningslinjer som skal følges ved innføring av komplementære matvarer

 Hva er ikke?


 Introduksjon matvarer - Alvorlig stress for liten kropp, så hvis ungen og så han er syk eller teething styrker ikke hans lidelse nye "hjernerystelse". Av denne grunn er det umulig å innføre faste matvarer før eller umiddelbart etter inokulering eller i varmt vær.
 Høste mat butikk, samt å tilby sin baby allerede åpne krukker upraktisk - det ikke bare fjerner produktvekt næringsstoffer og endrer sin smak, men i tilfelle skade, truende barnet forgiftning. I sesongen bedre forberede egen baby puré med frisk frukt og grønnsaker, men bare hvis tillit til sin miljøsikkerhet.
 Vinterbruk forberedt mat produksjon. Når du kjøper babymat, ta hensyn til sammensetningen på etiketten. Unngå matvarer med søtningsmidler, fargestoffer og fyllstoffer (stivelse, etc.). Sørg for å følge den eldgamle råd: ikke behandle ungen at produktet som det er, selv om noen få dager, men fortsatt ikke "voksen". Ikke podsalyvayte ekstra måltider og sin gourmet ikke tilsett sukker, kan det kjedelig ytterligere sin smak, som fortsatt er mye tynnere og lysere enn voksne.

 Hva og hvordan kan og bør være?


? hvis mulig etter hver fôring deler feste barnet til brystet;
? gi barnet ditt et nytt produkt, hvis det allerede er vant til den forrige, neste intervall innføringen av komplementære matvarer er 2-3 uker;
? introduksjon av nye produkter bedre start i morgen - da med alle dine avkom uforutsette reaksjoner du forstår selv før natts søvn;
? først og fremst gi barnet mat de har spist seg under graviditet og amming;
? supper matvarer bør være flytende, uten klumper, at barnet var lettere å svelge. Gradvis overgang til en tykk konsistens retter, og da - og solid lærer barnet å tygge mat;
? ikke tvinge et barn til å spise med makt, hvis du ser at en ny rett å like ham. Spør ham enda en godbit, og dette produktet kan komme tilbake etter en stund.  
Hva bør inkluderes i "personlig" kit babyen

 Personlig førstehjelpsskrin babyen - det er ikke narkotika, og elementer for omsorg for nyfødte. Begynnelsen at de bør holdes atskilt fra "voksen" til travelt hører ikke sammen.

 Så du trenger å hamstre på:


? glass eller plast horn, nødvendigvis gradert (200 ml);
? brystvorter for flasker;
? potten for å sterilisere flasker og brystvortene kokende;
? Termometre - Vann til å måle kroppstemperatur;
? Barne klyster røret og gass, og deres kapasitet for sterilisering;
? liten varmeflaske som kan brukes som en pakkisen.
 Som en baby settet inneholder også bandasjer, bomull og glasskrukke med en god bakkeglasslokk for bomull baller (alle ting, selvfølgelig, må være steril). Ikke glem om babyen krem, vaselin olje prysыpke barn.

 Trenger du noen medisiner for barnet:


? hydrogenperoksyd (3%);
? løsning av kaliumpermanganat (apotek);
? løsning av strålende grønn 1%;
? jod-løsning (5%);
? furatsillina.  
Den første mat for baby. Hvilke produkter som er best å gi som barnemat?

 Tots fra de første dagene av livet skal være riktig matet.
 Uten unntak, barneleger er enige om at den seks måneder gamle babyen til andre matvarer, i tillegg til morsmelk, er nødvendig. Så i en ganske ensformig kosthold gradvis innført barnemat. Først av alt, er det annerledes korn frokostblanding - havregryn, rug, bygg, magre meieriprodukter, og potets grønnsaker (squash, gresskar, kål, gulrøtter). Husk at poteter ikke bør være for hyppig besøkende menyen babyen fordi stivelse som finnes der, fremmer økt gassproduksjon. Veldig nyttig for barns utvikling produkt - eple (rå og stekt). Viktigere, frukten av gamle avling er mer nyttig når de bake i ovnen eller presse sine juice.
 Vokser opp, må ungen en ny "byggeklosser" for vekst og utvikling. Den mest passende - spesielt designet babymat. En variert og balansert, noe som ytterligere reduserer risikoen for forekomst av barne fedme, diabetes, sykdommer i mage-tarmkanalen.
 Gradvis overgang fra en flytende matvare til mer tett og samtidig øker sitt volum. Første du gi barnet fast føde bare en gang om dagen, så to, deretter et par måneder, vil du mate ham, og er også den samme. Fordeler med barn som spiser rask endring, som
 ja, til deres ønske og vilje til å spise fast føde fordi noen regler om hvor hensiktsmessig her for å vise utholdenhet, bestemme mengden og typen av solid mat som du kan tilby barnet ditt ikke eksisterer. Men vi kan dele med dere min egen fars erfaring samt erfaring innen pediatrisk praksis vedrørende forlengelse av dietten for barn.

 Bananer


 Smak og konsistens som minner om banan melk. Dette gjør dem til en ideell mat som du kan tilby barnet først. Bananer er ikke den eneste frukten som kan gi et barn uten forberedelse. Rengjøres banan, mos den med en gaffel. Ferdig! Du kan gi barnet ditt hans eller direkte som sådan, eller legge litt morsmelk eller dets substitutter. Bananer er veldig lett å mate babyen, og de resterende brikkene du kan spise selv.

 Kashi


 Først prøve å gi barnet ditt ris eller bygg grøt, dvs. de mindre sannsynlighet for å forårsake allergiske reaksjoner. Ikke la barnet ditt grøt med ulike varianter av frokostblandinger, så lenge du er sikker på at alle komponentene enkeltvis ikke forårsaker allergi det. Ris inneholder ca 75% karbohydrater og 7% protein. Høye blandinger generelt forberedt med tillegg av bønner, soyabønner,
 og kan inneholde opp til 35% protein. Frokostblandinger som er laget spesielt for barn er vanligvis forsterket med vitaminer og mineraler, inkludert B-vitaminer og jern. Begynne å rote rundt litt. Først, spør barnet ditt en halv teskje, gradvis bringe volumet opp til en spiseskje, og så videre. D. Når du være sikker på at barnet ikke har allergiske reaksjoner på ulike avlinger og grønnsaker, kan du begynne å kombinere. Paps tilbys ofte som den beste måten å mate en baby raskt fylle, noe som bidrar til å øke intervallene mellom den siste kvelden og den første morgenen fôring og gi barnet mulighet og du sover bedre om natten. Imidlertid er disse forslagene ikke alltid berettiget. Det er veldig individuelt.

 Pærer


 Pærer er flott for barn. De er rike på karbohydrater og en god kilde til kalium, vitamin A og C. Prøv pære puré gi barn i stedet for eple.

 Eplemos


 Eplemos - en perfekt mat for barnet ditt. Eplemos forårsaker sjelden allergiske reaksjoner. Apple Stekes i ovnen, og visp i blender. Denne sausen kan legges til grøt eller som en egen rett. Mål epler barn i alderen ett år å tygge hardt. Videre kan små barn lett kvele dem, noe som gjør dem usikre mat for barn.

 Gulrøtter


 Gulrøtter er en god kilde til vitamin A og beta - karoten, samt talt av vår mor, har gunstige effekter på visjon. Skrell gulrøtter og skjær den i skiver og anta vann uten tilsetting av salt, sukker og olje. Vanligvis barna liker å se på skjeen oransje puré, og de liker å mate. Du kan gi barnet små biter og stuede gulrøtter, men først etter at han har fylt åtte måneder. Ikke la barn rå gulrøtter, som er vanskelig for å tygge og kan forårsake astma hvis barnet kvele henne.

 Poteter og squash


 Barn kan tilby poteter og squash er også sjelden forårsake allergiske reaksjoner. Gulrøtter, poteter og squash kan tilberedes raskt med minimalt tap av vitaminer og mineraler. Koke grønnsakene i en liten mengde vann, mos og spe kjøttkraft. Å variere kostholdet til barnet ditt, bland kokte poteter med grønne erter, gulrøtter eller squash.

 Avokado


 Avokado - perfekt mat for babyer. Denne frukten har en myk, smøraktig tekstur, og barna bare nyte dem. Den har mye av vitamin B6, vitamin A, folat og niacin, fosfor, magnesium og jern. Avokado inneholder mer kalium enn mange andre frukter og grønnsaker, inkludert bananer, fersken, gulrøtter, grønne bønner. I tillegg er det nødvendig fettsyrer og monosaturated fett, som er så nødvendig for barn å utvikle og vokse. Det flere kalorier enn alle andre frukter og grønnsaker. Dette er en annen pluss, fordi barn trenger mye kalorier kroppen. Avocado, dessuten inneholder mange verdifulle stoffer pr vektenhet. Modne avokadoer kan gis til barn uten foregående forberedelse, noe som er svært tidsbesparende. For å forberede avocado, klippe det sammen. Ta halvparten og roterer i retning av hverandre for å fjerne bein. Mos masse og begynne å mate babyen din. For en endring kan legge avocado pære puré eller eple. Kjøttet av avocado kan sette på brød, kan du bare skrelle vyshkribaty med en skje og spise riktig, men du kan forberede potetmos med varmt krydder.  
Яндекс.Метрика