Pakker hoste for barnHoste i et barn der av forskjellige grunner. Ofte et tegn på luftveissykdom. Selv om det i seg selv en hoste er sjelden farlig, men det må behandles, spesielt hvis han ikke slutter mer enn 2 uker. Men vi behandler, selvfølgelig, ikke hoste og eliminere årsaken til hans utseende. For å si det vitenskapelig, hoste - en naturlig reaksjon på luftveisbetennelse, bronkial eller luftrøret, og utseendet av slim. Det er en hoste fra kroppen "kastet" bakterier og døde celler i slimhinnen. En hoste kan være svært forskjellige: paroksysmal (når hoste angrep føre til kvalme og selv oppkast), tørr, med oppspytt, bjeffer, etc. I alle fall, til tross for utmattelse "kashlyuschee" barnet omsorg far prøver å hjelpe ham.
Ofte i kurset er "bestemors oppskrifter". Etter at de sjekket mange århundrer, den mest bestemor og hennes barn, så hvorfor ikke hjelpe og barnebarn? Tradisjonelle oppskrifter "kamp" med hoste mye! Hver mor nølte ikke med å kunne gi minst en oppskrift "naturlig" narkotika hoste.
En spesiell plass i folkemedisinen okkupere komprimerer (kalde medisiner, oppvarming, varmt). I kampen mot hoste de er ganske effektive.
Hvordan komprimerer barn
Kokeapparater komprimere ganske enkel. Pakken består av tre hoved lag. Den første (indre) slag - det er en vanlig bandasje eller gass at forskjellige fukte løsninger (alkohol, eter, olje, etc.). Den andre (isolerende) - som regel i form av tettende papir eller tøy. Det tredje lag er utformet for å varme en syk kropp. I rollen som isolasjon handle frottéhåndklær, bomull eller ull skjerf bandasje. Ved behandling av hoste alle lagene er stablet på brystet. Ingen måte det første laget skal ikke skjule området rundt hjertet. Oppvarming komprimerer strengt kontraindisert i høy kroppstemperatur og barn første året.
Den vanligste komprimerer hoste for barn er olje, ost og potet.
Vanligvis olje-pakker eliminere trangen til å hoste, hvis de brukes matoljer. De er også i stand til å berolige bronkiene og enkel å puste. Gjør dem vanligvis om natten bruke olje av eukalyptus, lavendel eller furu og olivenolje i forholdet 1:10. Oppvarmes i et vannbad oljeblanding kan dryppe ned på første lag av kompress. Kontraindikasjoner: allergi mot disse ingrediensene.
Redusere hoste i stand til å komprimere ost. Dens anvendelse er tillatt, selv ved forhøyet kroppstemperatur, fordi det reduserer det. For større effektivitet cheese wrap anbefales å la om natten. Oppskriften er enkel: ingen varmet ost whey sette i cheesecloth, form kake og bundet til sitt bryst. Videre er det andre lag komprimere. Kontra antibiotika.
I stedet for ost kan du sette i cheesecloth kokte poteter. Det kan og bake i ovnen, men alltid i uniform. Varm potet mos vil, kan du i en plastpose. Hot kake innpakket et håndkle og legge ut på skulderen til barnet. Forsiktig: Pass på å ikke brenne barnet.
Det finnes mange forskjellige oppskrifter komprimerer hoste for barn. Her er noen av dem:
Svart reddik. Å forberede komprimere hoste svart reddik juice brukes. Marlevoe første obmokayut håndkle varmet i et vannbad solsikkeolje blir gjort for å hindre brenning, og da han reddik juice. Det første laget er plassert på brystet syke barnet, og deretter dekke tetting papir (kan ikke brukes i dette tilfellet olje klut) og ull skjerf innpakket. La stå i 20 minutter.
Med.Hvis barnet ditt er utsatt for allergier, ta like mengder (1. L.) flytende honning, tørr sennep, lav alkohol og olje. Alle bland godt og tilsett mel å kna deigen. Varm opp blandingen i et vannbad og foreta en vanlig pakning. Barn ikke anbefale bruk av alkohol, så kompressnoe "deig" kan eltes med andre ingredienser: honning, mel og kaldt vann.
Eple cider eddik.Ta 3 ss vann, 1 ss eple cider eddik og 1 ts. l. honning. Bland alle ingrediensene og varm opp. Det nederste lag av kompress dyppet i løsningen, så lærer disse lagene. Fjern etter 20 minutter.
Komprimerer barn - for og mot
Det er nettopp i dette området, er det ikke noe enkelt svar. Om tradisjonell medisin var alltid kontroversielt. Underveis til denne dag. I alle fall bør du huske: før behandling, selv folke måter, er det bedre å konsultere legen din - fra skade måte.
Det er ikke noe enkelt svar på spørsmålet: effektive hoste komprimerer eller ikke. Alle individuelt. Noen de redde noen vei.
Ofte foreldre spør: nøyaktig når du skal starte behandling Cold komprimerer? Ifølge leger er uenige. Noen gjør mot slik behandling, enda mer sterkeste å bruke pakker oppvarming, mens andre mener denne metoden beroligende midler for foreldre (fordi på denne måten mødre behandle sine barn i stedet for å sitte stille).
Hva, faktisk, de kraftpakkene? Deres viktigste oppgave som de takle svært effektivt - vasodilatasjon og økt blodstrøm. I dette tilfellet aktivt produserte interferon og antistoffer mot viruset som forårsaket hoste, som i sin tur fører til gjenvinning. Imidlertid er produksjonen av antistoffer og interferon - en naturlig prosess. Økt temperatur legeme indikerer at legemet var i en baneposisjon mot viruset. Men de selv begynner å komprimere ytterligere intensivere aktiv inflammatorisk prosess. Det er derfor i akutt sykdom bruke dem strengt forbudt!
Når en periode med oppgang, vil packs være svært nyttig. De aktivere blodsirkulasjon vil fremme rask helbredelse av skadet vev betennelse.
Hva du skal gjøre i ditt tilfelle, vet bare en erfaren spesialist.
Ikke hoste!  
Trost i munnen hos barnTrost vanligvis påvirker munnen hos barn. Sopp kan komme inn i kroppen til barnet ved fødselen, gjennom brystvorter, retter, leker. Denne sykdommen er ikke farlig for helsen til barnet, men det skal alltid behandles. Utenfor trost minner raid, raid på leppene eller i munnen, hvite flak. Vanligvis nyfødte som lider av gjær og bryst barn.
Årsakene til spedbarn trost
Trost - en soppsykdom. Vitenskapelig det kalles candidiasis, er disse bakteriene er i kroppen, og med en frisk person. Men når sopp begynner å formere seg, manifesterer selve sykdommen. Blant årsakene til trøske kan identifiseres svakt immunsystem, til bruk av antibiotika behandle andre sykdommer. De er på vei drepe alt, og dermed frigjøre plass for reproduksjon av soppen. I tillegg, i dette tilfelle merket intestinal dysbiosis. Dens viktigste symptomene er magesmerter, misbruk avføring, oppblåsthet.
Hyppig oppkast kan forårsake trost i babyens munn. For reproduksjon av soppen krever et surt miljø som dannet like etter oppkast.

Symptomer på trost i munnen

På det første stadiet av sykdommen er små røde flekker. De kan være lokalisert i språket, tannkjøtt, kinn slimhinner. Etter en tid i deres sted der hvite utslett. Ute i babyens munn, de ser ut som cottage cheese eller yoghurt. Hvite flekker adskilt med vanskeligheter, og åpne sår begynne å blø som et resultat av de gjennomtrenge bakterier. Økt risiko for ulike komplikasjoner. I munnen, forsvinner gjær infeksjon jevnt. Men etter hennes baby er ikke spise, kan ikke svelge spytt, er urovekkende.
Når et barn er bryst eller brystvorte, og deretter la henne gråte på, sjekk den for tegn på sykdom. Hvis du oppdager mistenkelige symptomer bør gå til en lege som vil foreskrive behandling av trost. Hvis sykdommen tar en alvorlig, feber, blir barnet svak, er det tegn til tarmsykdommer. For å unngå konsekvensene, sørg for å ta kontakt med barnelege.
Å frata et barn av trost
Hvis barnet mates morsmelk, og en mor bryst infeksjon er til stede i første omgang må det prolikuvatysya. Farlige symptomer inkluderer tørrhet, kløe, smerter i brystvortene. Hvis venstre ubehandlet sykdom, vil barnet alltid være smittet. I forebygging for å sikre dets sterile redskaper og dummy for hver fôring.
Dersom barnet vyhodovuyetsya blande, oppdaget han gjær infeksjon, er det obligatorisk å koke tåteflasker og brystvortene. Vekst av mugg kan begynne hos pasienter som får antibiotika, som påvirker mikrofloraen. Hvis et barn for slik terapi kurs, ikke rush selv å avbryte ham til å begynne å ta kontakt med barnelege.
Når candida forårsaker brudd fôring, er barnet dehydrert og gå ned i vekt, det er feber, ekstra bakteriell infeksjon, ledsaget av rødhet og blødning, ringe legen din umiddelbart. Han råder motta soppdrepende medisiner hvis du har funnet bryst infeksjon, du trenger også å bli behandlet.
Ved mild stadium av sykdomsprosessen nystatynovыmy munnen dråper eller oppløsning av Candida. Når et barn vil spise, rense munnen, gi ham vann og tørke den med et vått håndkle. Ved hjelp av en bomullspinne, tørk av babyens munn løsning inne. Prosedyren gjentas tre ganger om dagen. Selv om forbedring har skjedd, skal behandlingen fortsette. Denne soppsykdommer, slik at det kan bli detektert på nytt. Terapeutiske tiltak som er nødvendige for å absolutte utryddelse infeksjoner kan bekrefte forsvarlig forskning. I noen tilfeller alvorlig utnevnt agenter, for eksempel Diflucan.
Hvis tiden ikke er behandlet candidiasis hos barn, kan det ta en kronisk form, noe som vil føre til allergiske reaksjoner og betennelser. Uriktige eller ufullstendige behandling av gjær infeksjon kan slå inn i en systemisk sykdom og traff barnet innenfor. I alvorlige tilfeller er det et resultat av blodforgiftning. Den største faren trost er for tidlig fødte barn med lav vekt og umodne immunforsvar. De det kan føre til svært alvorlige konsekvenser og noen ganger fører til døden.
Forebygging trost

Følg reglene for hygiene, regelmessig haug med babyen koke leker, smokker, flasker. Styrke immunforsvaret til barnet: nyttige vitaminer, frisk frukt og grønnsaker, frisk luft, terapeutisk massasje. Betale barnet mye oppmerksomhet og hengivenhet, så han vil vokse seg sterk og sunn.
Яндекс.Метрика