Utendørs spill for barn fra 7 til 10 år

 Vi anser motor spill for barn fra 7 til 10 år
 I denne alderen, barn er veldig aktive. Fysiske spill for barn i alle aldre er valgt i henhold til deres fysiske og mentale utvikling. Til Alder 7-10 år preget av komplekse motorsport, den beste gruppen.
 Barn elsker spill som er frukten av deres fantasi. Noen ganger går de på å forbedre, endre spillet. I slike tilfeller er det ikke nødvendig å ta vare over barn justere sine aktiviteter og hver bevegelse. (At de er i kroppsøving.) Disse spillene er svært nyttig, de utvikle kreativitet, lære barn å autonomi, danner sosiale samspill ferdigheter, utdanne barn selvtillit.

? Spillet "Octopus"


 Spilleområdet (rom etasje) er delt inn i to deler. En del vil representere det marine riket blekksprut. Det kan følgelig utstede, men det stoppet ikke henrettelsen av bevegelses spillere. Den andre delen - kysten. Det skal bemerkes at grense eller kritt enige om at "sjø" ender på skapet. Velg "blekksprut", som ikke kan gå på "Coast", men andre deltakere løpe, hvor de vil, "bading i sjøen", prøver å komme inn i "tentakler" blekksprut. Hvis "Octopus" var i stand til å røre deltakeren anses som fanget og blir et "skall". "Shell" faller på kne og gruppert. "Turtle" kan frigjøres dersom løpe rundt omkring tre ganger.
 "Bade i sjøen" deltakerne kan erte blekksprut sang:
 Octopus - åtte meter!
 Vi kunne ikke fange!

? Spillet "Dance Marathon"


 For spillet trenger aviser. Bedre - et likt antall deltakere, fordelt på par, men alternativt kan du danse og alene. Hvert par sprer sin avis og begynte å danse til musikken på den. Regel: Du kan ikke sette foten i avisen på gulvet. På et signal bly, par gjøre sine papir i to og fortsette å danse. I et ytterligere signal - fire ganger, da - vosmushkoy og t E. Paret, som kom fra avisen på gulvet, ut av spillet.. Vinneren og paret som bodde siste dans på avisen.

? Spillet "bro over bekken"


 Spillet er holdt i luften eller i den romslige rom. Antall deltakere er ikke begrenset. Velg vert som kjører på andre spillere, prøver å zasalyty. " Mannen "osalyly" fryser på plass. Men hvis han kan nå den andre spilleren også savnet, og ta ham i hånden, danner de en "bro". Nå hvis "bro" eller propolzet kjører gjennom en av spillerne ("vedlikeholdslading"), så frøs spillere utgitt. Spillet kan ta litt tid, spesielt hvis mange spillere. Derfor kan det være løst i tid. For eksempel 5 eller 10 minutter fører en spiller, og deretter en annen, og så videre. D.
 Vinneren bestemmes av antall "frosset" spillerne på slutten fasen av spillet (øverst) eller antall utgitte spillere ("for bekk"). Dette spillet bortsett fra motor utvikler egenskaper som lagånd, gjensidig hjelp, selvsikkerhet, risiko og t. E. At kvalitet som sikrer utholdenhet i å oppnå målene.

? Spillet "Mountain Trail"


 Alle barn er oppvokst i hodet med hverandre. Først, vert, er hele gruppen på en fjellsti. Han går imaginære hindringer (hopping crack klatrer over steiner, er på sporet uzenkomu sted). Alle andre spillere gjenta hans bevegelser. Med bomull voksen verten er enden av slangen, og den andre er en ledende aktør. Og så videre til alle take ikke svinger gjør ledelsen.

? Spillet "cockfighting"


 Å spille mitelochky behov for Fanning støv. Barn som ønsker å delta i "petushynom kamp" for å få metelochke og ta følgende stilling (for høyrehendte), stå på høyre fot og venstre for å løfte brystet, bøye i kneet, og presset hennes venstre hånd. I høyre hånd ta en visp. Det starter med en "kamp".
 Spillere hoppe på ett ben, prøv å bruke mitelochok zasalyty fiende og tvinge ham til å stå på begge føttene. Han snublet og sto på begge beina, forlater området, og dens plass er tatt av en annen "kuk". Vinneren bestemmes av antall seire.

? Spillet "fiskegarn"


 Velg programleder, og de andre spillerne går på nettstedet. Presenter kjører spillerne og prøver å berøre noen. Bedre spiller tar ledelsen ved hånden, og sammen begynner de å fange andre. Da sluttet den tredje og så videre. E. Kjeden som fanger av andre spillere. Spillet fortsetter til, til alle spillerne er fanget eller ikke ville bli fortid i nettverket når nettverket vil bestå av et tilstrekkelig antall spillere, og kan ikke bli revet.

? Spillet "Salkom"


 Klassiske barne ball spillet. Alle barn er gratis å kjøre rundt en lekeplass, og ledende aktører prøver å treffe ballen. "Zasalenyy" spiller går ut og går av nettsteder. Spillet fortsetter så lenge det vil være en "neosalennыy" spiller. Han er vinneren. Før kampen, er det viktig å advare barna om sikkerhet. Du kan ikke kaste ballen veldig mye. Vi må prøve å ikke komme inn i hodene til andre spillere. Brudd på denne regelen kan straffes med "fine, kjøring venstre pad, og velge en annen leder.  
 Beslutningen om å ha et kjæledyr er en av de viktige og ansvarlig. Spesielt hvis det er barn i familien. Noen ganger som er nøyaktig pet bor i huset og selv spørsmål som melder seg: noen som liker hunder og katter, og noen bare foretrekker hunder. Ofte barna bestemme dette problemet ved å bringe gaten bor i forurenset slam ball. Og noen foreldre kan motstå de klagende øyne av to par øyne.


Velge en firbent venn, eller som dyrene har en baby

 Forresten, hvis dette skjer, og la "fremmede" i huset er det ingen måte, i alle fall ikke sende tilbake den uheldige dyret på gata - du skade et barn, og samtidig hjelpe ham gjøre det første trekket mot vold. Pristroyte dyr til noen du kjenner eller et krisesenter.
 Før du tar et kjæledyr, vurderer vi mulighetene - innenriks, økonomisk. Enig Shepherd i leiligheten - ikke det beste alternativet. Å holde noen dyr trenger materialkostnader, tid og oppmerksomhet. Og likevel, for barn nær kontakt med Friars Minor - er bra.
Velge en firbent venn, eller som dyrene har en baby


 Det er bevist at dyr positivt påvirke barn. Snakk med barnet hjelper dem med å håndtere ulike helseproblemer, forsinkelser i utvikling, nevroser og psykoser, i prosessen med å kommunisere med dyr er aggresjon, forsvinner frykten overdreven aktivitet. Så ha en baby dyr? Det hele avhenger av karakter, temperament av barnet, hans individuelle egenskaper.

 Dog


 Mest barne vind hund og ikke ved en tilfeldighet. Hvis du er redd for at familien vokser egoistisk, kommunikasjon med den firbente venn fikse sitt forhold til andre. Barnet blir mer ansvarlig og disiplinert. I tillegg til tilstedeværelse av hunder i rommet minimere forekomsten av stressituasjoner.
Velge en firbent venn, eller som dyrene har en baby


 Hvis et barn tilbringer for mye tid ved datamaskinen, inaktive og apatiske, og du er bekymret for at han snakket til jevnaldrende, hunden - en herlig kjæledyr. Nå barnet perforce har til å utøve daglig mosjon og under disse turene må han være noen til å kommunisere. Og sikkert tatt kjærlighet til en hund vil ikke utvikle følelser av mindreverdighetskomplekser.

 Katt


 Ikke dårligere enn populariteten av hunder søte, fluffy, bedårende - selvfølgelig, Katt. Det er verdt å merke seg at disse dyrene - lords heller sindig og egoistisk karakter. Keith først gjøre barnet og alle familiemedlemmene å respektere seg selv.

Velge en firbent venn, eller som dyrene har en baby


 Det er ikke dårlig - barnet lærer å respektere og holdning til andre. Ofte foreldre er redd for allergi. I dette tilfellet er det allergivennlige rasen, og selv rase, avlet spesielt for barn. Katt vil være en utmerket følges angst og nervøs barn med mye frykt. Katt purr - bra for helsen din - og ditt og baby. Å takle stress, normalisere blodtrykket, nok til å stryke katten.

 Fisker


 Akvariefisk representerer fred, balanse og harmoni. Spesielt tenker på å kjøpe et akvarium bør foreldre som har barn er hyperaktive og lett opphisset. Ser på bevegelsen av disse fantastiske skapningene få emosjonell utladning.
Velge en firbent venn, eller som dyrene har en baby


 Akvarium - det er en stor utløp dersom barnet er redd for å sove i mørket. Han fortsatt fungerer som en luftfukter i rommet. Omsorg for fisk krever liten innsats. Den eneste ulempen - av akvariefisk kan ikke være venner og spille, så etter dette oppkjøpet problemet med kjæledyr er sannsynlig å forbli åpen.

 Fugler


 Energi og optimisme enn splitte oss fugler. Alle medlemmer av familien vil bli henrykt av fugler. Og hva et barn ikke ønsker å ha en venn som kan trenes til å snakke! Selv vanskelig prosess, men et lite medlem av familien lærer å oppnå dette målet.
Velge en firbent venn, eller som dyrene har en baby


 Hvis barnet led en stress eller i hans liv tragedie, fuglen - assistent i en vanskelig situasjon. Papegøyer er veldig lojal i vennskap. Og dette utmerket logopeder, ikke det faktum at papegøyen lærer å snakke, men opplæring vil gagne barnet ditt. Faktisk - det er et godt valg for maloobschytelnыh og tause barn. Når du velger en fjærkledde venn, må du vurdere at kvinner velger vert for en baby gutt, er menn individer oppfører seg imot.

 Gnagere


 Barn 6-7 år kan gi gnager - Hamster, marsvin eller til og med en rotte. I denne alderen barnet allerede han kan ta vare på dem.
Velge en firbent venn, eller som dyrene har en baby


 Morsomme dyr er perfekt hvis du har en liten leilighet, og plass for store spillet det er ikke der. Av cons inkluderer kort levetid på disse dyrene overfølsom til barnedød Pet kan være et stort sjokk.
 Gjør det rette valget med firbente, fjær eller gnager lett, for større sikkerhet kan oppsøke psykolog.
 Forfatter: Mary melasse
Яндекс.Метрика