Hvordan skrive en forklarende til skolen?
 Selvfølgelig, barnet ditt - den mest flink og lydig, men samtidig er han glad, aktiv og energi det vrimler. Av og til treffer i hodet og andre deler av kroppen, og bringer ikke de mest hyggelige opplevelser og følelser. Selv et barn kan ikke være disiplinert til enhver tid oppfører seg bra og tidvis forvirring eller sinne fører eget initiativ skolens administrasjon. Deretter overtale strenge lærere kan bare dypt og oppriktig anger, mens klart lovet aldri igjen gjøre slike ulovlige handlinger. Og spiller ingen rolle hva det var: et knust vindu, kastet på klassekamerat suppe i spisesalen eller forsinke årlig kontroll. Viktigere, nesten helt sikkert denne hendelsen må skrive en forklarende merknad klasseleder, rektor eller skolens rektor. Ingenting galt med det dokumentet er ikke, dessuten at grunnen til å skrive det er ikke nødvendigvis feil. Forklarende note - en universell form informere skolens administrasjon om hendelsene i livet til en student som finner sted i skoletiden og gå utover pensum. En slik hendelse kan være en tur til OL eller idrettskonkurranser, reise med sine foreldre eller i en gruppe, hoppe klasser på grunn av besøk til klinikken, min bestemors jubileum eller for annen god sak, informere foreldrene om at lærerne er anstendig junior student på forhånd. Eldre elever fullt ut i stand til å skrive sin egen forklarende. Derfor kjenner reglene og kravene til etableringen vil være nyttig for alle medlemmer av familien. 
 Krav noter
 Forklaringer er strengt tatt ikke ansvarlige dokumenter og derfor tillate presentasjon av informasjon i en fri form. Men fri form - er gratis. Som med noen offisiell tekst, inneholder forklarende en viss ordning. Den inneholder noen tekniske partier arrangert i bestemt rekkefølge. Det viktigste kravet for det - dette er en objektiv overføring av spesifikke hendelser, fakta, datoer og deres forklaringer skriftlig påført av opphavsmannen. Klar forklarende merknadene du enkelt kan laste ned på nettet eller be en prøve for å fylle på plass.
 Men for din egen sjelefred det er bedre å være forberedt og være klar over hvordan du skal skrive en forklarende skole. Så du kan forhånds skape huset hennes, og være sikker på at ingenting annet fra du trenger. Så husk grunnleggende prinsipper:
 1.  Alle dokumenter, og en forklarende notat inkludert, må oppfylle en standard A4. Sannsynligvis ingen grunn til å minne om at papiret ikke bare trenger passende i størrelse, men også hvit, uten skader og brudd.
   Forklarende notat trenger ikke et tall for, men må være datert dette nummeret av skriftlig. Hvis du vet på forhånd at barnet ditt blir nødt til å savne klassen på en bestemt dag eller dager kan gjøre forklarende forhånd, sørg for å inkludere datoene for fravær, men signaturen fremdeles peker dagens kalender.
   Alle tekst noter skal være skrevet i kulepenn (ikke blyant!) Av en farge, blå eller svart. Rød, grønn og andre farger i blekket som brukes for å utforme uønsket.
   Forklarende notat som den offisielle exculpatory informasjonen er gyldig, hvis det er 2-3 dager. Dersom en student ikke er i skolen lenger, i stedet for eller sammen med en forklarende administrasjon bør gis en attest fra lege eller en annen, like ærverdige dokument, fortrinnsvis med en sel.
   Ellers kan du fokusere på din egen idé om hva som skal rapporteres til skolen. Men sørg for å følge virksomheten stil av språk som notatet ser ikke latterlig og ikke skape et barn mer problemer enn hjelp.
   Skriv forklarende noter til skolen
   Sannsynligvis minst en gang i livet har du måtte være forklarende. Og hvis ikke - tilby å gjøre dette med vår trinnvise tips:
  1.  Begynne å fylle i dokumentet med den øvre høyre hjørne av papiret som ligger foran deg i vertikal retning.
    Først av alt angitt mål og dens detaljer. I dette tilfellet, navnet på institusjonen (skole, NEC etc.), antall og ønsket posisjon, navn, navn (eller initialer) av en bestemt offiser, som sendte dokumentet. I vårt tilfelle, kan det være skolens direktør, rektor, klassestyreren eller annen ansvarlig person.
    Når detaljene for mottakeren inn data opphavs notat, som dine detaljer i genitiv. Denne informasjonen fullfører hat dokument nå vende seg til sin tittel.
    Etter og etternavn settere ikke sette tegnsetting. Istedenfor å tråkke ned og skrive et brev til sentrum av dokumentnavnet med en liten bokstav (fordi den forrige setning, ble lover tegnsetting ikke ferdig): "forklarende note".
    Nok en gang tråkke ned en linje og starte hoveddelen av dokumentet med et nytt avsnitt og stor bokstav. Det forklarer hvorfor de datoer og ingen barn i skolen klasserommet. Oppgi fullt navn på barnet og den klassen som det lærer (i sortering og arkivering av dokumenter, vil denne informasjonen bli nødvendig).
    Hvis et barn har blitt henvist til dagene på et sykehus, er det lurt å feste til den forklarende uttalelse fra en lege, husker det i teksten i notatet sa: ". Jeg legger ved en sertifikat"
    Dersom medisinsk informasjon og / eller du ikke vil rapportere fravær av barnet i klasserommet, kan du bruke formuleringen "familiære årsaker". Men ikke overdriv og ikke bruke altfor ofte.
    På slutten av notatet retrett til et par linjer ned og rett under hovedteksten indikerer gjeldende dato i formatet dd. mm. åååå. Bare sette datoen i signaturen din med detaljer (navn og initialer i navnet og etternavn).
    Noen lærere ta notater fra foreldre til elever i fri form, uten å observere den tradisjonelle ordningen, caps, etiketter, etc. Selv om barnets klasselærer har slike demokratiske utsikt, er det bedre å feile og gjøre forklarende ved konvensjonelle regler. Fordi, i tillegg til lærere, skole rektor og direktør er å ha mer myndighet i tilfelle av uenighet avgjøre alle kontroversielle spørsmål knyttet til skolens disiplin og orden.  
Hvordan å mate en nyfødt baby?
 De fleste fremtidige mødre begynner å forberede seg til fødselen av deres baby på forhånd. Vanligvis fra de tidligste dager av svangerskapet. Og hvis du venter på fødselen av første barn, selv før det, selv før det startet. For sin studie, komfort og psykologiske komfort mange publisert litteratur, videoer filmet og gjennomførte opplæringsprogrammer. Men hver kvinne like før etterfylling i familien søker så mye å lære om fremtidige ordninger for å mestre alle vanskelighetene med å håndtere en nyfødt baby. Spesielt i forhold til sin makt. På grunn av sin kompleksitet er ikke bare, og ikke så mye i kostholdet, som i prosessen med å spise den lille mannen. Ingen plate, kan ingen gaffel ikke bruke det, selv med en skje til å mate ham lykkes ikke umiddelbart. Eier en nyfødt tenner heller, og de vil ikke snart. Alt kan denne lille babyen er sulten - en suge og svelge. Og disse to reflekser bygget hele prosessen med makt, og til sin mor - fôring prosessen. Natur klokt tok seg av at de lett kan implementeres på en naturlig måte. Alle av oss, og mennesker, og de fleste varmblodige dyr, behandle pattedyr, noe som betyr at våre avkom etter fødselen mottar de nødvendige næringsstoffene fra morsmelk. Men moderne mennesket er så fremmedgjort fra naturen, selv disse grunnleggende prosessene i livet og dets utvikling er ofte krenket. Og så er det en viktig spørsmål: hva og hvordan å mate en nyfødt baby?
 Morsmelk og flaske-mating
 Fôring en nyfødt baby morsmelk - en naturlig prosess som dannet som et resultat av en lang og kompleks utvikling av biologiske arter. Den oppfyller alle behovene til nybegynner levende organisme, det tar hensyn til struktur og funksjon. Dette er ikke vanskelig å kontrollere, gitt hvor sammensetningen av melk og pleie i forskjellige pattedyr. Et menneskes mat morsmelk fra de første minuttene av livet sikrer god utvikling av den nyfødte fordøyelsessystemet, stoffskifte og immunitet. Og alle alternativer til morsmelk - bare en vanlig erstatter er ikke i stand til å skape optimale forhold for utvikling av vev, organer og deres systemer. Barn som ikke har fått det nødvendige antall morsmelk, sakte tilpasse seg omverdenen, eller utvikle fysiologisk og psykologisk.
 Spesielt viktig er morsmelk eller råmelk eller rettere, som er dannet i bryst etter fødselen. Påfør barnet til brystet umiddelbart etter fødselen gir ham noen få milliliter væske superpytatelnoy som skaper robust immunologisk beskyttelse påvirker det endokrine systemet og bidrar til å sette den fine psykofysiologisk og biokjemiske kobling mellom ham og hans mor. Men dette betyr ikke at et barn hvis mor og en eller annen grunn kunne ikke umiddelbart etter fødselsdato for brystet å stige ikke liker det matet melk alder. Bare spise disse barna trenger å være spesielt oppmerksom på spesifikt utfylle det alle de stoffene som finnes i morsmelk i sin naturlige form. For dette formålet, moderne mat og farmasøytisk industri produsere spesielle næringsstoff blanding beregnet for fôring barn fra en tidlig alder.
 Amming kalles naturlig, og mer - kunstig. Men denne divisjonen er ikke klart. Først kan morsmelk gjøres direkte til mor et barn, kanskje - en annen ammende kvinne. Og i det første og i det andre tilfellet, kan maten betraktes naturlig. Videre, selv om mor gir barnet en mor ikke suge brystet, men hun har melk og det ztsidzhuye det i en flaske, som barnet drikker for naturlig for ham mat. Donor melk sykepleieren, i denne flasken fordi nippelen kan også betraktes som naturlige, som er ammes. Det finnes også ulike versjoner av den såkalte mixed fôring. For eksempel, hvis morsmelk er ikke mindre enn halvparten av babymat, du snakker om naturlig bryst. Og når den daglige volumet av morsmelk til 1/3 og full utskifting av bryst melkeerstatning, mat er kunstig.
 Dermed, hvis melken du der fortsatt, men det er ikke nok til å sikre hele behovet til en nyfødt baby mat, ikke rush å helt gi opp amming eller flaske ztsidzhenym i melk. Etter samråd med legen din, kan du legge til og "forbedre" naturlig fôring, men ikke haster med å avskaffe den helt motløs. I medisinske fagfolk har flere måter å bestemme barnets daglige ernæringsmessige behov. Med deres hjelp, kan de regne ut hvor mye du trenger å blande hver dag for å gi barnet ditt ekstra i tillegg til morsmelk. Den samme legen vil råde tilpasset miks som passer best til ditt barn er. Den etablerte verdensomspennende praksis, og det bør ikke være redd. Det er ikke nødvendig å forlate den faglige råd og å utnevne den nyfødte dyr ernæring melk (ku, geit, etc.).
 Det faktum at, som allerede nevnt, de ernæringsmessige behovene til babyer, og dermed sammensetningen av melk fra forskjellige arter skiller seg markant. Melk inneholder de fleste dyr mer fett enn kvinner, dens protein har en annen aminosyre-sammensetning og innhold av flerumettede fettsyrer av omega-3 og omega-6 essensielle for utvikling av nervesentrene, og redusert jern. Dette tar hensyn til melkeprodusentene tilpasset mat. Siden fordøyelsessystemet til barnet for tre måneder fortsatt ikke kan fordøye melkefrie produkter, den spesielle blanding basert på melk beriket med vitaminer, sporstoffer og andre nødvendige næringsstoffer for riktig utvikling. Selv om de er mindre naturlig enn morsmelk, men ikke absorbert mye bedre enn melke dyr. De er spesialbehandlet og derfor trygt for utviklings organisme. I tillegg tilpasset melk formel variere avhengig av alder og ha et klart skille fase fôring. Med andre ord, er utvalget av kunstig ernæring svært mangfoldig og gir deg muligheten til å mate et nyfødt barn, selv i fravær av morsmelk så lenge han ikke kan spise fast føde og "voksen mat" i form av frukt og grønnsaker puréer, kornblandinger, kjøtt, osv.d. 
 Hvordan å mate babyen fôring
Hvordan å mate en nyfødt baby?
 Så i forrige avsnitt, fant vi to viktige prinsipper for å mate en nyfødt baby. Den første er at fôring bør være komplett. Den andre - som, til tross for de mange rednings alternativer for å mate babyen er ingen bedre produkt enn morsmelk. Og best av alt, hvis hans mor mødre melk. Denne maten gir normal vekst, utvikling og funksjon av alle organer og systemer i kroppen ung. Dette er spesielt viktig ved fødselen og i løpet av første leveår, når minst 80% av de næringsstoffene en baby trenger for å få fra morsmelk - i slik tenkning konvergerer barneleger rundt om i verden. Men hvordan å mate babyen det ideelle valget for å få kontakt med ham og gi alle nødvendige næringsstoffer og følelser av moren? Det forteller natur, men du kan være forberedt på forhånd ved hjelp av følgende tips:
 1.  Plassere fôring. Det er viktig at det var behagelig og rolig, slik at du kan slappe av og barn - helt overgi seg til prosessen med å suge. På sykehuset vil det være mest sannsynlig første gang direkte på fødestuen, og da - i huset. Hjem er best å velge for å mate en bred sofa eller stol hvor du kan lene deg tilbake og hvile på. I tillegg har mange forskjellige enheter oppfunnet for bekvemmelighet Mor: Denne vesken, som ligner en hestesko, ulike myke stands, etc. Det viktigste at du føler deg komfortabel og pjokk ingenting distrahert fra å spise. Denne prosessen kan bli forsinket, så satt ved siden av en bok, magasin, par haletnыh cookies.
   Ikke mate. Det mest naturlige posisjon for amming for kvinner - liggende på en høy pute. Et barn på denne tiden er på magen hennes og hviler på armer og ben. Du kan legge seg ned og til siden, så barnet vil også bli plassert på fat og som suger bryst, som var høyere. Bruk begge hender for å holde den. Fra tid til annen må endre holdning til å bruke både morsmelk og utvikle ulike partikler. Å mate babyen sitter, lene seg tilbake på puten, bøy ryggen og ta ut av hendene "vugge", som lå et barn.
   Forberedelse brystet. Først av alt er det personlig hygiene: Vask brystene hver dag med såpe, håndkle og tørke av hard ordne hennes luft bad, dvs. la "puste". Ammende mor passer ikke vanlig undertøy, bør BH være en naturlig del av vev av tilsvarende størrelse og godt støttet brystene harde, har en spesiell utforming glidelås og kopper til rette for fôring. Liten og trukket fra natur brystvorter trenger regelmessige massasjer til fôring ikke forårsake ubehag verken du eller barnet ditt.
   Psykologisk forberedelse. Din beslutning om å amme et nyfødt barn må være fast og oppriktig, ellers, ikke bli overrasket eller forsvinningen av små mengder melk. Amming - er det viktigste steget i å etablere et psykologisk bånd mellom mor og baby, så behandle det med riktig ansvar. Familiemedlemmer må også forstå det, for å omgi deg omsorg og oppmerksomhet. Bare i en slik atmosfære fôring virkelig nytte begge deltakerne i prosessen. Mange unge mødre selv innrømme at mens mate babyen få ekte glede kan slappe av og selv ta en lur.
   Gjelde for brystet. Fra begynnelsen til å gjøre det riktig for å unngå skader brystvorter og utilstrekkelig fôring en baby. De mest alvorlige mulige problemer - en klemmelkekanalene og sprekker på brystvortene. Den første problemer kan unngås ved riktig mate babyen, og ikke å stagnere i morsmelk. For å hindre sprekker venne barnet til å svelge brystvorte dypt nok til at han ikke kunne tygge hans tannkjøtt. Den optimale dybde av inntak - når brystvorten rørte himmelen barnet. Og i alle fall ikke la barnet suge brystet hvis brystvortene hennes er sprukket eller har du suger årsaker skarp smerte. Slike offer på din del er ikke bra verken du eller barnet ditt!
   Varigheten av fôring. Veldig unik setting. Noen barn suger grådig og med velbehag og raskt juvet. Andre må du først "rasprobovat" melk og trapezuyut sakte. Etter den tid varigheten av fôring kan nå enda to timer. Ikke rush barnet og la den tomme kisten - du trenger ikke bare til ham, men til deg. Husk at når babyen suger ikke bare fornøyd, men roer også ned, varmet din varme, lytte til din pust og hjerteslag. Ikke frata ham eller meg selv denne gleden til omsorg og kjærlighet han bokstavelig talt absorbert med morsmelken. Deg på dette tidspunktet ingen plager å snakke i telefonen, ser en film eller leser.
   Hyppigheten av fôring. Det er slikt som fôring på etterspørselen. Det betyr at du legger barnet til brystet når han ønsker det. Hvis du tror at dette skjer svært ofte, husk at under fosterutviklingen, blir barnet drevet kontinuerlig, og det er naturlig for ham. Amming - en periode med jevn overgang fra fusjonen med den overordnede organ for selvstendig funksjon. Spesielt i de første månedene av livet, når barnet kan spørre brystene selv hver halve time. Hvis rolig møte deres behov, over tid det blir brukt, er maten alltid lærer nervøs venter på henne, og rolig vente og perioder mellom feedings å øke komforten for ham og for deg.
   Pumping melk. Normal og nødvendig hvis du har mer melk enn det tid til å spise et barn. Imidlertid er denne prosessen fortsatt mye debatt mellom hans tilhengere og motstandere. Den første anbefales å pumpe som stimulering av amming og hindre stagnasjon av melk, andre synes det er unaturlig og bryter den naturlige sammensetningen av melk. Du bør også vite at å pumpe melk viser når å hamstre på den for fremtiden, men det er ikke nødvendig hvis du er alltid nær barnet og kan mate brystet. For pumpe morsmelk brystpumper er spesielle, de er solgt i apotek. Innen 12 timer etter morsmelk kan oppbevares i kjøleskapet uten pasteurisering.
   Lær hvordan du kan mate babyen bryst er ikke vanskelig, selv om foreldrene dine ikke har barn for deg, og du aldri har sett hvordan det gjøres. Kvinnelig kropp skapt for å mate babyen, og tilpasser seg til prosessen, spesielt under veiledning av vennlige og erfarne fødselsleger. Tenk på amming som et midlertidig fenomen, men en fantastisk periode med tett kommunikasjon med barnet ditt. Tro meg, du trenger ikke engang merke til hvordan han vokser og blir mer selvstendig, og du vil huske med et smil mens han holdt på brystet hans og lyttet prytsmokuvannya deilig. Etter en stund, når du begynner å gi barnet ditt fast føde, kan du selv gå glipp av de minuttene av ensomhet med ham.
   Hvordan å mate en nyfødt blanding
  Hvordan å mate en nyfødt baby?
   Morsmelk - perfekt mat for den nyfødte. Men det finnes situasjoner hvor naturlig fôring ikke er mulig eller det må forlate pac ett eller flere faktorer (røyking, alkoholforbruk, enkelte sykdommer og / eller medisiner). I dette tilfellet, fôring nyfødt baby utnevnt tilpasset melk formel. Det er også slikt som tilskudd (introdusere flere produkter i barnas kosthold når morsmelk er ikke nok) og mat (gradvis overgang fra amming til å spise normal mat), og bruk av kosttilskudd. Alle disse alternativene makt, spesielt i de første dagene av livet bør gjøres veldig nøye, og i henhold til visse regler:
  1.  Valget av tilpasset mat. Alle utvalg av bokser og kasser av kunstige blandinger merket i lys av barndommen, for de er ment. Det kan spesifiseres som ord (for eksempel "0 til 6 måneder 6 måneder til et år", etc.) eller en spesiell kode (1 - kan brukes fra fødsel til to - med seks måneder 3 - etter 1 års alder). Sammensetningen av slike blandinger av tilnærmet sammensetning av human melk på kvantiteten og kvaliteten av protein, karbohydrater og fett. Høy kvalitet babymat er vanskelig å produsere, så ikke bli billig. Billigere blanding kalles vanligvis delvis tilrettelagt, og kan bare brukes for eldre barn, etter ca 6 måneders alder. Lettvint og praktisk å bruke tørr snarere enn flytende delen av blandingen. De kan være fysiologiske standard for barn uten spesielle behov for ernæring, eller terapeutisk, hensyntatt visse avvik i fordøyelse og vektøkning.
    Antall kunstig ernæring avhenger av alder, vekt og hastighet utvikling av barnet. Det anbefales å gi barnet en blanding av 150 ml pr kg i vekt. Et barn under 1 måned kan spise ikke mer enn 30-60 ml blanding per måltid. Hvis barnet ditt får nok strøm, vil det være treg (på standardreglene) økende vekt, blir lunefull og rastløs. Dreven spising er uttrykt som overdreven vekt, oppblåsthet og hyppige raping. I tillegg er barn på kunstig ernæring anbefalt å gi mer vann, fordi blandingen er vanligvis tykkere og konsentrert enn morsmelk.
    Utarbeidelse av kunstige blandinger. Hver pakke inneholder detaljerte instruksjoner. Samsvar med oppgitt der doseringen er nødvendig fordi overflødig blanding fører til overfôring og mangel - til metning av barnet. Vær sikker på å koke vann for koking av blandingen og kjøle den til en temperatur på ca. 36-37 ° C, dvs. kroppstemperatur. En blanding av zacherpuyetsya pakken målebeger og helles direkte inn i en flaske med vann, hvor det er fordelaktig å blande inntil oppløsning. Deretter nylaget blanding umiddelbart kan gi barnet.
    Fôring kunstig blanding er gjennom flaske brystvorter. De fleste barn foretrekker flaske volum på 150-200 ml, med vid hals og en egen dummy. Størrelsen på hullet i sostsi bør være slik at det første fluid strømmer gjennom den en tynn strøm, og deretter ut på omtrent en dråpe pr sekund.
     
      
Яндекс.Метрика