Hvordan du rengjør nesen nyfødtEn av de viktigste stadiene av daglig toalett nyfødt baby - clearing nesegangene. Denne prosessen mange unge mødre synes ganske ansvarlig og vanskelig, men det er bare i begynnelsen. Naturlig rensing er hyppig nysing baby, men det er ikke nok. Rengjøring av nesegangene ikke egentlig representerer slik kompleksitet, men en obligatorisk prosedyre som krever barnet. For dette finnes det en rekke årsaker.
Først etter fødselen av nesegangene er fortsatt en liten mengde av slim, noe som gjør det vanskelig å puste og krever fjerning. For det andre barnet i de første månedene av livet puster bare nesen som hjelper å få slimhinnen av støv og lo. En nyfødt er ikke i stand til å blåse hans nese og fjerne overflødig støv og slim fra nesegangene. Stadig utgitt hemmelige naturlige hoper seg opp i nesen og tørker, slik slimete dannet skorper. Så bare trenger å lære hvordan du rengjør babyens nese.

Måter å rense babyens nese

Ren nese nyfødt på to måter:
bruke suge barn;
ved hjelp av bomulls turundas.

Valget avhenger av hva du foretrekker å bruke. Imidlertid, på suge trodde legene separert. Noen otolaryngologists mener at hyppig bruk av enheten fører til avbrudd i karsystemet hos nyfødte nese. Men ikke bare gi opp andakt humør. Det viktigste - å gjennomføre prosedyren fullstendig og nøyaktig. For større sikkerhet bør rådføre deg med din barnelege og be ham om å vise tydelig hvordan du gjør det.
Enheten er en liten gummi pære med plastspiss. Pære før søknaden må steriliseres, som i det kan bo mikropartikler slim etter siste bruk. Du kan skylle i kokende vann aspirator. Før du rengjør nesen nyfødt, skal det ta hånden (spør noen til å hjelpe). Deretter med en hånd sterkt klikk på pæren ved å fjerne gjenværende luft, og den andre hånden til å gripe venstre nesebor. I denne posisjon, plasserer sugespissen inn i høyre nesebor og dramatisk svekke kroppen posen. Otkachennuyu må umiddelbart fjerne slim. De samme manipulasjoner gjøre med venstre nesebor.
Å rengjøre tuten med en bomulls nyfødt turundas nødvendig for å forberede rene bomullspinner, skrutyvshy dem i små tynne flag. Deretter bytter på å rense nesegangene turundas pre-fuktet med varmt kokt vann og forsiktig presse. Du må oppgi en flagellum nesebor babyen beveger seg raskt og nøyaktig klokken. Prøv å utføre prosedyren raskere som for barnet det er ikke en hyggelig prosess.

Hvordan fjerne skorpe fra tuten nyfødt

Dersom nesen av barnet allerede dannet en skorpe, er det nødvendig å mykne dem før de slettes. Hvis du fjerner tørket skorper kan skade slimhinnen i barnet. I tillegg, i løpet av prosedyren "tørke" nyfødte kan føle smerte. Å myke brukt Pharmacy sjøvann og konvensjonell vegetabilsk olje, som tidligere var nødvendig å koke. So.
Plasser barnet på baksiden av nesen og zakapayte en dråpe av sjøvann, som kan kjøpes på apoteket. Dette kan være Aqua Maris, Humer eller noe sånt. Midler må kjøpes kun i form av dråper, i alle fall ikke bruke toalettet tut nyfødte ulike spray. Etter drypping bør vente ca 2-3 minutter, hvorav tid skorpe vil være mykere. Bare da begynne å rense tuten.
Bundle små biter av ull turundas og suge dem i litt olje. Du kan også bruke det spesielle barne kosmetiske olje, som selges i apotek eller barns butikken. Deretter en etter en de kommer inn i hvert nesebor babyen rulle flagellum i en sirkel. Når du rengjør forsiktig holde babyens hode for å hindre den fra spinning og ikke forstyrrer med prosedyren. Tykkelsen av flagellen bør være omtrent 3-5 mm.
Prosedyren for rengjøring babyen nese bør utføres daglig etter oppvåkning, og hvis du ønsker å gjøre det om natten. Gjør prosedyren, prøv å ikke gjøre noen brå bevegelser og distrahere barnet, slik at han ikke føler frykt og ubehag.  
Blindtarmbetennelse symptomer hos barnSykdommen er preget av betennelse i vedlegg og uttrykte akutt smertesyndrom sammen med andre symptomer, kalt blindtarmbetennelse. Sykdommen er lett å behandle som kirurgisk fjerning av betent blindtarm. Imidlertid er transaksjonen enkelt hvis det er gjort i tide.
I noen tilfeller, blindtarmbetennelse forveksles med vanlig magesyke eller enterokolitt. Slike saker vesentlig forsinke riktig diagnose, og dermed skyve tilbake tidspunktet for kirurgi og forsinke sykdommen. Hva du trenger å vite for å korrekt identifisere blindtarmbetennelse hjemme og hvis du ikke setter en foreløpig diagnose, minst oppsøke lege for betimelig undersøkelse.
De viktigste symptomene på blindtarmbetennelse
Sykdommen har alle funksjoner banalt dårlig fordøyelse. Her er de viktigste symptomene på blindtarmbetennelse:
tap av appetitt;
smerter i magen, som gradvis øker, spesielt i muskelspenninger trykk;
utseendet av lys podtashnivaniya;
Kvalme kan gradvis øke og føre til oppkast;
forstyrrelser i tarmen, noe som resulterer i fremkomsten av diaré, forstoppelse, eller vice versa;
kan oppleve feber opp til 37-37, 5 grader, gradvis forvandlet til febrilsk tilstand til 38 grader;
i noen tilfeller kan det være arytmi.

Alle disse symptomene kan indikere andre sykdommer forbundet med brudd av lever, tarm, mage, galleblæren og pankreas. Smerter i navlen og nedenfor i kvinner kan tyde på sykdom eller genital blærekatarr. Fordi blindtarmbetennelse er vanskelig å diagnostisere, og derfor er dens utvikling ofte dratt. For ikke å gå glipp av viktige tegn på blindtarmbetennelse og straks oppsøke lege bør styres av anbefalingene nedenfor.
Måter å identifisere blindtarmbetennelse
Til pre diagnostisere blindtarmbetennelse kan gjøres en liten test, kalt symptom SHCHetkina-Blumberg. Dette er best å be om hjelp nær eller gjøre det selv. Ligg på en flat overflate buken opp. Veldig trykk forsiktig på plass smerte fingrene hans høyre hånd, deretter brått løfte hånden fra magen. På sannsynligheten for blindtarmbetennelse kan si om etter at du har fjernet hånden, magesmerter betydelig økt.
Du kan prøve en annen måte - marshyrovka. Stående kraftig heve bena, etterligne trinnene under marsjen. Hvis man gjør blindtarmbetennelse er nesten umulig på grunn av den sterkeste akutt smerte. En av de viktigste funksjonene i blindtarmbetennelse kan betraktes som tørr munn. Ved akutte magesmerter ledsaget av tørr munn, bør du umiddelbart gå til resepsjonen til kirurg, eller ringe en ambulanse.
Er lokalisert ofte smerter i høyre side av magen, selv om det kan gi seg til andre deler. Det bør bemerkes at blindtarm smerte manifesterer seg konstant og øker gradvis avtar periodisk i tid.
Hvordan å identifisere blindtarmbetennelse i et barn
Barn blindtarmbetennelse har en tendens til å være ganske rask utvikling. I denne forbindelse er det viktig å tid for å se en lege for å bestemme sykdom og unngå negative konsekvenser. Det er nødvendig å ringe en ambulanse eller ta sitt eget barn til legen selv ved det minste tegn på blindtarmbetennelse, eller magesmerter, feber, tørr munn, kvalme, oppkast eller diaré.
Hvis barnet ikke er i stand til å snakke, kan trekke oppmerksomhet til hans tilstand. Hvis du har smerter, karakteristisk for blindtarmbetennelse, bøyer barnet bena til magen og refleksivt plassert utelukkende på høyre side.
Alle disse metodene kan ikke nøyaktig identifisere blindtarmbetennelse, men bidra til å forhindre brudd på vedlegg. Betimelig å søke medisinsk hjelp kan redde livet ditt, så ikke ignorere symptomer og ta smertestillende. Husk at forsinkelsen er farlige peritonitt, som i verste fall kan føre til døden.  
Hvordan lage en matte for å tegne?
 Ønsket om å dekorere sine hjem og preger våre forfedre og våre samtidige. Bildene er vanligvis valgt til pynt, får sin konklusjon i en ramme, hvis de har unektelig kunstnerisk verdi. Våre forfedre var det bare ornamental grensen på veggen eller siden illustrert bok. Avhengig av hvor viktig mesterverk er satt på displayet og smaken av eieren, rammer laget av vanlig tre eller plast profil eller listverk, rik på dekorative mønster og innlagt med gull. Hva passer utelukkende baguette
 Baguette perfekt innrammet oljemaleri på lerret; Feature gobeliner og broderier og korssting; paneler med semsket skinn, lær, pels; batikk; kunstverk av gips og salt deig. For fotografier, akvareller, gouache eller pastell malerier, vil grafikk rammeverk lukkes. De trenger luft rundt bildet og beskyttelse mot ytre påvirkninger. At vi ikke kan gjøre uten matten!
 Hva er matten
 Hvis bokstavelig talt fra fransk - "er overalt." Basert på dekorative elementer - et stykke papir eller papp, som å komponere bildet skiller den fra rammen. Passepartout kan klassifiseres ved fremgangsmåten i produksjon:
 enkel (foto eller bilde limt på et stykke papp større verdi settes inn i rammen);
 snitt (bilde er satt inn i et hull i midten til 5 mm mindre enn størrelsen av bildet, som er limt papp bak);
 volum (fortykkelse av kuttet kanten av matten skaper en illusjon av dybde og perspektiv).
 Ifølge stiler skiller:
 klassisk, gjort i hvite og grå toner med strenge begrensninger på prinsippet om kontrast eller likhet;
 Fransk, laget av middels tetthet papir, den grunnleggende tone farge bakgrunnsbilde; spesiell detalj - Strek opp bane vinduer i to eller tre linjer;
 Norsk mat, preget av en økning eller reduksjon i tykkelsen på papp ved å bygge på bildet til kant eller vice versa.
 Passepartout gjøre noen konfigurasjon. Under bildet kan det innskriften, eller stå autograf av forfatteren eller personen avbildet i portrettet.
 Hva er den kunstneriske verdien av matten?
 Passepartout, utvide den visuelle plass rundt bildet understreker fordelen av sine fordeler øker lysstyrken på fargene ved nøytral hvite feltet. Skape en stemning med vekt på eleganse grafisk mønster. Sett frem et kunstverk i forkant, eller gir oss muligheten til å se på det som om gjennom et vindu. Passepartout bidra til å samle i en enkel sammensetning av forskjellige forfattere på veggen eller fremheve de funksjonene i hvert produkt. Passepartout vellykket korrigerer svakhetene i vår visjon, som tynger bunnen av ethvert bilde. Derfor øker bunnmargen, med etableringen av vertikal komposisjon, eller side, med en flat, legger vi frem en endring av visuell persepsjon av arbeidet.
 Hvorfor kan ikke jeg kjøpe rammen av matten?
 Bare fordi våre ideer til hver standard matte ikke plukke opp. Kreativitet avler kreativitet. De gjorde en interessant collage - tok spesiell matte, povorozhyly med biter av stoff applikasjon - gjøre det riktige matten. Så det er et presserende behov for å gjøre sine egne hender hva som kan være mulig å bestille et verksted, men for mye penger. Og i initiativet viste seg at det er mulig å dekorere matten, noe som gir den et barn eller en romantisk smak, kan du bruke et stoff og garn, blander teknikker og preging.
 Hvordan lage en matte for å trekke egne hender
 Å produsere et stykke papp trenger en dybde på 3 mm, helst hvit (mestret teknikken må velge en farge etter smak). Gummi Lim, fotouholky eller tape. Kniv for papir, blyant, linjal (metall). Finkornet sandpapir eller en neglefil. Operasjon algoritme er som følger:
 1.  Avling matte med en papplate, beregn sin størrelse bilde: h + S + 5 cm og 5 cm, hvis du vil, hva ville en bilderamme og mellom feltet var brede 4cm. (H - høyde og S - bredde). Fokus på riktig ramme.
   I ferdiglaget stykke papp finne i midten og på grunnlag av et startpunkt bygge et rektangel med sidene minst 1 cm bildet.
   Forsiktig kniv for papirer, skyve en metallstang, kutte ut midt og kutte zashkuryvaem ruhet inne i boksen.
   Mål fra sidevinduer og 05 cm rektangel trekker en tynn linje.
   Hakk visningsvinduet på 45 grader til hjørnene av rektangelet nacherchennoho.
   For karandashnыm linjer rundt vinduet ved hjelp av en linjal, med lett press, knapt rørende, holder en kniv, være forsiktig med å skjære gjennom papp.
   Skru ned vinduet med radert linjer. Få jakkeslaget papp inni.
   På baksiden av erstatning bilde og fest den til papp (lim, hjørner, tape).
   Du kan ikke dekorere matten, men bedre - bare sette den aktuelle boksen.
   Flere eksemplarer av utfylt og i hendene - en uvurderlig erfaring. Deretter kan du eksperimentere med stiler og dekorative herligheter. Det viktigste - å starte.  
Яндекс.Метрика