Hva frisyre kan gjøres på skolen: komfortabel, praktisk, estetisk!
 Jenter er følsomme for skjønnhet og prøver å holde styr på sitt utseende. Faktisk interessant å gå på skolen på grunn av halen hver dag. Så det er ganske rimelig spørsmål - hva frisyre du kan gjøre på skolen?
 Hvis skole samler mor eller noen andre med kvinnelige slektninger kan vise underverkene av Hairdressing, heldig jente. Men hva om mamma på jobb, min søster på universitetet, og min far okruhlyv øyne og nervøst vri hodet ditt? Vi må bygge deg en skjønnhet. Ikke bekymre deg: det kan sikkert ikke første gang, men at det vil!
 La oss se hva frisyre kan gjøres på skolen selv.

 For eiere av kort hår


 Kort hår - er det beste alternativet frisyrer for skolejenter. Først, ta vare på dem mye lettere enn svært lange krøller, og for det andre, skjønnhet frisyre som ikke lider.
 Selvfølgelig, å velge en frisyre som kan gjøres på skolen for kort hår gå ut av sine funksjoner hårklipp.

 Rack
Hva frisyre kan gjøres på skolen: komfortabel, praktisk, estetisk!


 •  Vask håret og sette på dem litt mousse.

 •  Bevæpnet med en hårføner og en rund børste, tørk hans vakre hår, hår vridning inn eller ut - som du vil.

 •  Nå strø litt hår lakk. Hvis distaff side forstyrre, sikre med pinner eller stealth vakker.

 •  Bob


 •  For å rengjøre fuktig hår, påfør voks.

 •  Tørk dem ved hjelp av en kjegle - det vil løfte håret ved røttene og skape ønsket volum.

 •  Tilpasse frisyre for kort hår kan bare endre sin avskjed, rett, høyre, venstre, skrå eller sikksakk form, det vil se veldig attraktive. Ikke glem de fargerike og interessante tilbehør, felger, gummistrikk, hårspenner - alt passer! Også se opp for det - det bør ikke være for lang, selv om det er alle raseri. Det viktigste - bekvemmelighet.

   Jenter med langt hår


   Hva frisyre kan gjøres i skolen for langt hår? Så her er virkelig et syn!

   Langt hår


   Selvfølgelig, lange krøller eiere ønsker å vise skjønnheten i håret - og hva som brakte opp spørsmålet er! Men skolene med frisyrer må være forsiktig. Det er viktig at håret ikke forstyrrer, så sørg for å supplere hennes hår bånd rim eller bandasje.
   Et annet interessant alternativ - Spit "bohem" som zaplitayetsya på smell. Det er en perfekt erstatning rim, og håret vil ikke blande seg inn i øynene, hindrer få fem.
  Hva frisyre kan gjøres på skolen: komfortabel, praktisk, estetisk!

   Du kan også samle håret i tinningområdet på begge sider, og fest dem på ryggen hårnåler eller viskelær. Og du kan vri filamenter i strålen på baksiden og fikse stealth. Alternativer - mye!

   Uforglemmelig hale


   Perfekt hår til alle tider. Flott utseende både direkte og bølgete hår på, i lav eller høy versjon. Forresten, nå fasjonable å bruke usynlig elastisk bånd, og på toppen av det svingete hårstrå - til en meget elegant! Alternativt kan du bare knytte en hestehale, flette håret hennes og da - fin og praktisk.
  Hva frisyre kan gjøres på skolen: komfortabel, praktisk, estetisk!

   Og små jenter og videregående skole vil elske tanken på håret, som en prinsesse Budury Lagoon med Disney tegnefilm. Du må engasjere seg i normal hår hale nachesat det og fikse noen tyggis langs halen i samme avstand fra hverandre. Ser en hale meget imponerende!
   Populære i dag og usammenhengende hale. Hvordan du gjør dette frisyre? Opprinnelig bundet konvensjonell halen, blir så svekket tyggegummi i bunnen av ryggene deles i to deler. Få hull som vil det være nødvendig å strekke håret. Så original frisyre til skolen kan suppleres bøyle eller pin.
   Veldig søt og rørende ser liten jente med to haler, dekorert med bånd. Forresten, kan de to stumper av en flette musefletter. Også svært populær frisyre av kiskamy- "smultring", som oftest det er gjort på Kunnskapsdagen eller den siste samtalen. Av de to haler følgende to fletter, vridd i bagels og faste nålene.

   Spit - jenteaktig skjønnhet


   Scythe sannsynligvis aldri gå ut av stilen. Ikke bare er det svært praktisk, men utrolig vakker! Det er et stort utvalg av alternativer veving - bare fylle i hånden.
   Tradisjonell flette av tre strenger er perfekt for skolen. Du kan flette to fletter - til glede for guttene som vil være fornøyd med å trekke dem. Og hvis du har tålmodighet, kan du selv bygge en slags afrikansk kosychok og siden de danner en hårklipp - det kan spytte, en eller to haler, og alt.
   Pigtail med et uvanlig navn "Fishtail" ser også ganske interessant. Og ikke fremmedgjort av "øret" - barna liker å kalle dette pigtail "dragon". Du kan flette på den ene siden eller to spikelet og gjøre dem til en enkelt flette musefletter. Og selvfølgelig kan du ikke ignorere en slik original og pene frisyrer flette rundt hodet. Tror spytte kan bare være tre strenger? Ikke i det hele tatt! Cos med 4 tråder ser også veldig interessant.
   Har du hørt av øret at vevet rundt? Strand dermed ikke pidkladayetsya topp og bunn. Med denne frisyre kan skape intrikate mønstre på hodet. En side rygger strekker, kommer du til storhet og uaktsomhet elegant effekt.
   Detaljer om dette utrolig vakkert hår og dens varianter her.
   Som du kan se, alternativene frisyrer til skolen - satt. Pryvchaytesya ta vare på seg selv, fordi for jenter, jenter, kvinner er svært viktig å se vakre og godt vedlikeholdt! Og en interessant frisyre er bare den siste finpussen i bildet.  
  Hvordan å sette barnet til å sove: råd av erfarne mødre og leger
   Legge babyen til å sove, og ennå er tid og uten luner - håndtere det vanskelig å selv de mest erfarne moms. Og lære hvordan du gjør det regelmessig, og det virker ganske umulig oppgave. Det ser ut til at kvelden kommer den beste tiden for spill, kommunikasjon og alt-alt, og bare barnet ikke vil ha. Dermed investere i sengen blir ofte en daglig tortur - både for barn og for foreldrene. Hva kan vi gjøre for å henge fremme i tide og uten offer? La oss se hva som råder erfarne mødre og barneleger.
 •  Først av alt, trenger du riktig tilnærming til dette problemet. Ofte mødre straffe ulydige barn søvn. "Kom søvn! "Som en reaksjon på en knust vase eller luner neppe føre til at barnet å bli inspirert til å gå til sengs. Det er mye mer riktig å gjøre drømmen han hadde forårsaket bare positive assosiasjoner.

 •  En annen vanlig feil - et forsøk på å konkludere med en baby til å sove så snart som mulig. Et slikt ønske er forståelig: den dagen min mor sliten til det samme behovet for å fullføre husarbeid, og bare bruke tiden selv. Men som for de "raske" metoder ikke fungerer. Tvert imot, bestått nervøsitet barn - og lang søvn kommer. Så ingen grunn til å skynde seg, fordi du kan bare nyte tiden med barnet.

 •  Hvis barnet ditt er ute av barndom, til en av de beste måtene å sende ham til sengs - tilby noen svært interessant plan for neste dag, slik at barnet selv ønsket å morgen skjedde så snart som mulig. Detaljert fortelle oss hvor du går i morgen, for å besøke sin bestemor, en dyrehage, en film eller et basseng. Det viktigste er sikker på å oppfylle løftet.

 •  Det er viktig å mate babyen om natten. Hvis du hrudnychok, valget er ikke så stor: det beste måltidet for ham å være min mors melk. Og for ungdom kan inkluderes i kveld meny matvarer som inneholder melatonin (det justerer kroppen til å sove). Denne blomkål, bananer, melk, nøtter, poteter.

 •  Bade babyen om natten - en god idé, ikke bare når det gjelder hygiene. Når du tar et bad, han bruker mye energi og selvfølgelig ikke vereduyuchy går i dvale.

 •  Plukk ritual sengetid, at han gjentas hver dag. Bading, lett middag, en vuggesang eller godnatthistorie - slik at babyen vil være lettere å stille inn på søvn.

 •  Hvis du forteller barnet ditt eller lese godnatthistorie, velge en novelle med et enkelt plott - de er gode lull. "Nepe" og "Speckled Hen" bør være i orden. "Gripende" er et eventyr kan gi resultater motsatt ønsket. Ikke i noe tilfelle bør ikke erstatte et eventyr kveld se på tegnefilmer, så barnet vil sove lenger og søvn er rastløs.

 •  Sørg for å ventilere barnet før sengetid: et tett rom å sove vanskelig. Fortrinnsvis er temperaturen i rommet var 18 til 20 ° C.

 •  Hvis et barn fascinert av noe, ikke avbryte sine studier "det mest interessante stedet": dette er sannsynligvis vil føre til protest. Det er bedre å hjelpe et barn gradvis avslutte spillet og lage leker: sende dukker og bjørn til sengs, satte biler i garasjen. Så uten ord blir klart at det er på tide å gå til sengs.

 •  La babyens insentiv til å gå til sengs, fortell ham at han vokser en drøm eller en drøm - en reise i en historie. Spør ham om morgenen, han drømte, og hvor han gikk, så han var glad da begynner å gå til den fantastiske verden av søvn.

 •  Pominyaytesya steder: fortelle meg hva det er du er veldig sliten og du må taste inn i søvnen. La det vil dekke deg med et teppe, synge en vuggesang. Etter en stund vil han ønsker å bli med deg.

 •  Legg igjen en natt lys på. Moderne sparepærer gjør denne hendelsen er ikke for dyrt. Men det svake lyset hjelper barnet til å roe ned. A natteskrekk, som vanligvis er skjult i mørket, for alltid forlate rommet sitt.

 •  Favoritt dukke eller bamse zaychenyatko hjelpe sovner mye raskere og med å investere i seng problemer vil være mindre - i godt selskap, hvorfor ikke gå i dvale?

 •  Gjør barnet ditt en mild massasje - mens de synger en vuggesang eller fortelle historien, stryke armer, ben, mage.

 •  Om nødvendig, oppheving av strenge regler sengetid. Hvis du ser at barnet ikke ønsker å sove, gråt og sint, bare la ham spille litt mer. Kanskje han sov godt i løpet av dagen og fortsatt brukte energireserve. Det viktigste som ikke er inkludert brudd på vane og ikke bli normen.


 • Яндекс.Метрика