Lære å svømme år gammelt barn på riktig måte
 Å lære et barn å svømme - bare en plikt for enhver omsorg forelder.
 Fordelene med sporten for en voksende organisme kan ikke understrekes nok, styrker og toner, styrker musklene og gjør overvinne frykt.
 Svømming styrker nervesystemet og immunsystemet, bidrar til å hindre mange sykdommer, disiplin, tross alt.
 Men en feil å tro at barnet vil flyte uavhengig. Hjelp mammaer og pappaer er veldig viktig, selv om barn delta egen seksjon.
 C aldre begynne å svømme? Å svømme kan ha seks år, men nå utviklet metoder for undervisning svømming selv babyer: ta hensyn til sine trekk armer og ben i vannet! Barn - gode svømmere fra fødsel, er det deres iboende natur, viktig for å avsløre sine evner.
Lære å svømme år gammelt barn på riktig måte

 Først av alt, har ungen å lære å puste i vann, gjør pusten over vann og under vann pust, hold pusten. Disse timene tilbringer i vanlig kar eller vask gjennom å dyppe ansiktet i vannet (temperatur rundt 30 grader). Åpne øynene dine mens ønskelig. Barnet kan begynne å handle opp, frykt for vann. Hjelpe ham! Studie tilbringe med spillet, blåst med baby på båten, la boblene sammen - la vannet glad!
 Når et barn har lært å dykke, gå til mer kompliserte øvelser: float stjerne. De kan gjøre, for eksempel i basseng, plaskebasseng.
 Float - lære å dykke. Dypt inhalerer luft, hold pusten og stuper dramatisk ned i vannet. Dermed bena bøyd i knærne presset mot brystet hans. Lungene fylles med luft - og babyen til overflaten som en dupp!
 Begynne å trene bedre på land. La barnet sto Ta et dypt åndedrag, sitte ned og ta tak i hender og knær pryslonyt dem ned. Gjenta flere ganger.
Lære å svømme år gammelt barn på riktig måte

 Star - lære å flyte. Startposisjon: et barn som står i vann til livet. Løft hendene og legge seg ned på ryggen, litt spre armene og bena til sidene (stjernen slår). Hodet berører vannet, nedsenke øret.
 Disse enkle øvelser for å bidra til å utvikle grunnleggende ferdigheter i svømming.
 Selv om din unge svømmeren gjør fremgang, gjør ikke saken ikke forlate den uten tilsyn, være forsiktig og årvåken. Se opp for vanntemperatur, unngå hypotermi forårsaket av for lang svømmetur. Swim kan ikke være tidligere enn en og en halv time etter å ha spist.
 Kommer opp med nye oppgaver og spill - det er spennende. La barnet ditt dykk på alle fag eller svømte til deg. Du kan trygt bruke pneumatiske hjul og ermer: Du vil bli roligere og barn de er virkelig liker.
 Husk alltid å lære barn å svømme bedre enn utestenge dem svømme. Gjør deg klar for neste sommer på forhånd!
 Vi håper at vår artikkel om video hjulpet deg svare på spørsmålet om hvordan å lære et barn å svømme.

 Forfatter: Lily Romanov  
Hvordan lære barnet å sitte?
 Når et barn skal begynne å sitte?
 Det bør lære ham spesifikt?
 Hva gjør du hvis barnet er seks måneder har ikke begynt å sitte alene?
 Mamma og pappa, ikke fortvil!
 Dette skjer vanligvis 7-8 måneder å dukke opp på første forsøk i seks måneder. Jenter vanligvis begynner å sitte senere.
 Først må barnet lære å krype, sitte og gå bare på slutten. Som er den naturlige sekvens. Barneleger mener at den senere barnet begynner å sitte, jo bedre: ryggraden og muskler ikke styrket. Tot nabo landsbyer før?
 Ingen grunn til bekymring! Barnet ditt er et unikt individ og hans utvikling. Ikke prøv å akselerere. Ingen barn bør innkreves på puter, som gjør mange foreldre prøver å holde ham i sittende stilling.
 Musklene i ryggen og ryggraden er ennå ikke tilstrekkelig utviklet, kan det krumning av ryggraden. Ryggen barn bør holde seg.
Hvordan lære barnet å sitte?
 Hjelp barnet ditt kan og bør være som følger. Total fysisk aktivitet vil utvikle kropp baby, ryggmuskulaturen. Men ikke rush å gjøre i seks måneder. Riktig tidspunkt vil komme når du merker den første uavhengige forsøk pjokk sit. Her er noen anbefalinger.
 1. Oppmuntre krypende. Det vil forberede barnet til å sitte og gå videre.
 2. Å trene et barn bare plassere en balanse ham på kne, holder håndtaket.
 3. Bruk av grove mesh lekegrind, vil barnet forstå at hans sider og dermed strammet.
 4. ta deg baby leketøy. Det er bedre å rulle den rundt ham så lite kar vil lære koordinasjon. Barnet vil bli trukket om emnet, og dermed slutte å stole på hånden: første etasje én tåre, så en annen.
 La beina fungere som en støtte for barnet, siden de første klønete bevegelser. Gradvis han lærer å sitte selv elementer som er i bak ham, bare ved å vri overkroppen. Til å begynne med, følgende øvelser på gulvet.
 5. Løft litt og kort tilbake barnevogn barnet å venne seg til sittende stilling. Ikke forstyrr ham nå for pennen vogn. Kom og barnestol med justerbart sete.
Hvordan lære barnet å sitte?
 6. Bare sette barnet på magen at han steg på armer og rygg muskler så trente.
 Trene regelmessig, gradvis øke lengden, men ikke glem om moderasjon. Nyttig massasje.
 Fremfor alt, husk: Hvis barnet ditt er sunt, vil alt skje av seg selv. Han vil sitte når det er nødvendig med litt hjelp foreldre. Bare sørg for at den ikke er skadet, fordi den første gangen barnet vil falle.
 Spesielt undervise barnesetet er ikke nødvendig! Alle gjør naturen.
 Vi håper at vår artikkel om video hjulpet deg svare på spørsmålet om hvordan å lære barn å sitte selvstendig.

 Forfatter: Lily Romanov  
De beste øvelsene for å lære barnet å krype frem
 Babyen vokser raskt, det har matet på armene og ser seg rundt - en tørst etter kunnskap motiverer ham.
 Måneder til seks eller sju det er på tide å begynne å krype. Dette er et obligatorisk stadium i utviklingen av barnet, ikke gå glipp av det, sørg for å lære din pjokk å krype.
 Mange mammaer og pappaer tro at et barn skal bare lære å gå. En typisk misforståelse! Med noen barn er ofte hva som skjer. Ikke la dette. Ungen må lære å krype før sitter, eller nystartede ryggrad bøyde seg under vekten av kroppen.
 Crawling forbereder kroppen for fremtidige barn av turen. Det er viktig for utvikling mikromotoryky, hender og håndledd barn. For å flytte på alle fire må bruke begge hender og føtter, noe som betyr at musklene må være tilstrekkelig opplæring.
 Det er nødvendig å gjennomgå subkortikale hjernestrukturer av koordinering. Jo mer et barn flytter, jo mer lærer, og dermed utvikler seg. Nyttig for gjennomgang og ryggrad og skulder belte. En vilje til å vinne som utdannet! Lære å overvinne vanskelighetene med barndommen!
De beste øvelsene for å lære barnet å krype frem
 For utvikling av plass pjokk bringe riktig plattform: lekegrind vil begrense det. Egnet teppe, teppe eller madrass på gulvet posteleni. Du kan utstyre en spesiell spor.
 Det er en form for et lite bord med en side og en myk sentrum. Det er lett å gjøre selv. Ta et stort bord med rails i midten styrke teppe dekket voksduk. Først lære barnet ditt å krype fra toppen og ned - det er enklere, og vice versa. Denne babyen ben la trassig i sine hender.
 Barnet er mest vanskelig å skille fra gulvet magen. Legg den under buken som roller rullet håndkle. Pokachayte baby på det. Et par dager senere, kan du bruke hånden for støtte. Et par leksjoner kan trygt forlate en baby uten støtte.
 Det neste trinnet - gi barnet ditt nå sine favoritt leker. La deg komme til agn. Sette et interessant objekt på gulvet, men heller ta den i hånden og flytte. Utvikle engasjement baby!
De beste øvelsene for å lære barnet å krype frem
 Demonstrere hvordan du skal gå på alle fire i hans eksempel. En bedre invitere en gutt litt eldre. Barn ofte kopierer hverandre. Bruk ball: barnet selv kan zoome inn og fjerne det.
 Husk: alle barna hans "stil" bevegelse ikke fikse det, la ham gjøre som praktisk - kronglete slange strammer pidzhymaye og ben, "roing", og selv krøp bakover. Ikke vær redd for og ikke prøve å omskolere seg, gi barnet ditt til å vise uavhengighet!
 La selve innholdet av kroppen sin og fortelle ham hva du skal gjøre! Hjelpe foreldre er ubetydelig. Som sådan kommer det ofte ned til overvåking og sikkerhet. Hvis barnet ditt er sunt, vil alt skje av seg selv. Det trenger faktisk ikke trenger å "lære".
 Vi håper at vår artikkel om video hjulpet deg svare på spørsmålet om hvordan å lære et barn å krype.

 Forfatter: Lily Romanov  
Яндекс.Метрика