Forbereder til 1. september, spill og sketsjer for studenter
 Den første av september begynnelsen av året - Kunnskap Day, en ferie dedikert til skolen.
 Derfor, quiz, konkurranser og ulike konkurranser om denne dagen, bør skolen gjenspeile temaet.
 Du kan gjøre ferieaktiviteter og underholdning i klasserommet (skole), men du kan hjemme, etter en berømt te.
 Deltar de kan førsteklassingene og deres foreldre, og generelt alle som ikke synes den første dagen av skolen igjen i sjelen av gode minner.
 Knyttet tau. Medlemmer av dette spillet er delt inn i par, hvert par er gitt en kort tau eller tape. En deltaker parene blir nødt til å binde et tau (tape) 5 knop, og dermed fører ikke foreslå hvilke områder bør tie. Etter at alle deltakerne knytte sine tau enheter øvrige partnerne må løse dem så raskt som mulig.
 Molekylene. Dette er et spill som involverer alle. Lead gjentar "Atomer - molekyler, atomer - molekyler" og alle deltakerne tilfeldig bevegelse. Så plutselig programleder sier at et tall (for eksempel fem).
 Etter dette, må alle spillerne samles i lag (hold hendene, klem) av så mange mennesker at antall heter verten (i dette tilfellet - fem). Etter dette "gjæring atomer" igjen går til et nytt lag. En deltaker, som i "molekyl" er ikke nok plass blir den nye lederen. Du kan bli enige på forhånd hvor lenge spillet vil vare.
 Verbal volleyball. Spillerne står i et bredt spekter, en av dem kaster ballen i midten av sirkelen og samtaler med ordet (substantiv). Fanget ballen bør legge hensiktsmessig innenfor betydningen av verb (f.eks gress - vokser, student læring).
 Ut av spillet den som vil kalle tull, og vinneren er den spilleren som var den siste. Som første klassinger ikke kjenner begrepet "verb" og "substantiv", de trenger å forklare at dette svært emnet og at med ham (eller han) gjør.
 Hvor, hvor? Spillerne står i en sirkel og er beregnet ved hjelp av bly i nummerrekkefølge. Hver deltaker husker rommet hans, hvoretter spillerne stokket tilbake og stå i en sirkel og kjøring foregår i sentrum.
Forbereder til 1. september, spill og sketsjer for studenter

 Han kaller noen par av tall og relevante interessenter bør endre steder og sa til den: ". Hvor-der"
 The Game er at programleder prøver å ta plassen til en av spillerne går på tvers. Det som var igjen uten et sete blir partileder.
 Barn er alltid interessant handling av tomten. Det er ikke bare noen tall, sketsjer, dikt utført ledelsen og eventyr, eventyr, skattejakt (dette kan være nøkkelen til klassen, sjarmerende stilig magasin, et symbol på kunnskap, etc.).
 Underveis hovedpersonene må forholde seg til forskjellige karakterer (positive og negative) som vil lese morsomme dikt, synge sanger, lage morsomme spill, råd og tips.
 Hovedpersonen og kjøring bør være interessant og forståelig for barn. Derfor det beste alternativet - tegn populære med barna i dag. Den mest livlige respons hos barn er et spill hvor "fairytale" resonerer med virkeligheten. Hver helten må ha noen grense, lånt fra eldre gutter eller lærere.
 I gjennomføringen av ferie Day of Knowledge stor betydning musikken spiller. Sammen med den klassiske skole ("Skole Waltz", "Hvorfor blir undervist i skolen") kan omfatte moderne populære sanger som tilsvarer ideene til spill og scener.
 Og til slutt, hva er Day of Knowledge uten første samtalen! Seniorer, baby på hendene, store buer, zalyvystaya trille bjelle - det er en ferie, som vil bli husket i lang tid!
 Forfatter: Lily Romanov  
Hvordan kombinere personlige liv og karriere EMU? Barn bil og Pierre?

 Kombinere karriere og personlige liv er ikke lett. Historisk sett var kvinnen viss hennes natur som mor og kone. I dag er situasjonen har endret seg - de fleste moderne kvinner kan ikke forestille seg livet uten selvrealisering i arbeid. De lærer å kunne gjøre en karriere, og gir materiell velstand, først da etablere personlige liv og føde et barn. I deres globale planlegging og barn og karriere relatert til hovedmålene. Konflikten mellom dem kan løses gjennom en etappevis gjennomføring av disse målene.
 Et annet alternativ er en etappevis gjennomføring mål å ha en baby i ung alder, så når hun vokser opp, ikke i stand til å avbryte karrieren.
 Begge alternativene er mulige måter å løse konflikten barnet - karriere. Kvinne setter prioriteringer og bevisst i en gitt tidsperiode livet setter i første omgang barnet eller karriere.
 Du kan ikke komfortabelt i samme tid realisere disse to områdene. Derfor, selv om graviditeten ikke var planlagt, må kvinnen gjøre vårt ytterste for å sikre at løs for første gang etter fødselen av andre bekymringer. Det er i en slik situasjon, da nyheten om babyen kommer uventet, er forventningsfull mor vanskelig å navigere og bestemmer seg for å avbryte sine studier eller arbeid, i hvert fall i begynnelsen. Født barn i hendene på hennes bestemor og ung mor fortsetter å karriere om ingenting hadde skjedd. Bare mange år (spesielt hvis barnet i familien bare) kommer realisering at hun savnet i livet hennes så mye - hans første smil, første skritt, første ord.
 Mer objektivt vurdere situasjonen kan hjelpe temporal avstand. Prøv å se på det fra et perspektiv på fem år, ti år eller livet. Stille et spørsmål flere eldre, erfarne folk. Ingen av dem vil si at han angret på at for lite tid brukt på jobb. I sine siste år, de fleste klager over mangelen på kommunikasjon med familie og barn. Ønsker du å fylle sin liste?

 Hvor lenge vil det være med babyen, ikke fungerer?


 Her ekspertuttalelser
 "Fysiologer og barnepsykologer si at i de første seks månedene etter fødselen av et barns hjerne er 50 prosent av sin kapasitet, og opp til tre år - 80 prosent. Det var i denne perioden og la base på som hviler den påfølgende intellektuelle utvikling. Perioden fra ett år til tre - den mest sensitive (sensytyvnostъ - høy følsomhet, denne tidlige erfaring - bilder, tanker, følelser satt inn i underbevisstheten for liv og dikterer betingelsene I samme alder og karakter legger dannet interesser, verdier bestemmes Og.. Dersom du på dette tidspunktet barnet er en outsider, gjorde han gi ham så mye som en mor gale hender i denne alderen -?. forferdelig "
 For enhver kvinne ta opp spørsmålet om hvor mye tid til å vie til barnet og hvordan henholdsvis kvitt, gitt vanskelig. Svært ofte fly uløste økonomiske problemer, arbeidsgiver og deres profesjonelle nerealizovanist. Noen ganger kan en kvinne, møtt med de første spørsmålene om morsrollen, bestemmer seg for at det ikke er hennes kall, og går på jobb, overlate barnet til mer pålitelig, i sitt syn, hender bestemor eller dagmamma. I dag selv gå på jobb to uker etter fødselen.
 Som om det ikke var det, bør alle kvinner forstår at alt ansvaret og byrden av en kombinasjon av to problemer må bære ikke bare henne, men babyen. Effektene av tidlig avvent kan skje umiddelbart, men etter noen år. Disse barna lider økt angst, som deretter blir en årsak til frykt, fobier og ulike forsvarsreaksjoner, inkludert aggresjon. Og mor kan være skyldkompleks som ikke vil avta påvirke sitt forhold til barnet.
 Hvis ikke noe annet valg, bør du starte med spesifikke oppgaver hjemme eller deltid, gradvis beveger seg til full tid. I løpet av denne tiden barnet blir vant til hagen, barnepiker eller slektninger, omsorg for ham.
 To måneder etter fødselen - minimum perioden for fysisk og følelsesmessig gjenoppretting av kvinner etter fødsel, tilpasning til fôring og kommunikasjon mor-baby. Permisjon for å ta vare på et barn med bevaring av arbeidsplasser kvinner kan være opptil tre år. Det er, som en generell regel, den ideelle tiden når mor og baby er klar for lang daglig razlukam.  
Hvordan du gjør alt?

 Barnet trenger ikke bare mat, turer, vanlig medisinsk undersøkelse. Han trenger din kjærlighet, omsorg, barn må lære å utvikle og hjelpe ham i dette. Men det er ikke alle som trenger å få gjort på en dag kvinne. Kvinner som setter all strøm til forsvarlig organisering av livet i sin familie, ta vare på alle familiemedlemmer er sikkert lei. Tross alt, de er forent i en mor, kone, lærer, lærer, hjem arbeidstaker og lage mat. Og de er kvinner og må finne tid for deg selv, sitte i et bad med skum, gå til frisøren, for å gi tid til hobbyer. For å gjøre det hele, må du planlegge ikke bare rutine barnet, men også din tid.

 Som alle holde tritt med barna?


 Først må du i det minste gjøre en plan om tilfeller en uke. Når familien ett barn, er det vanskelig å huske alt. Men hvis to eller tre og hver har sitt eget yrke, interesser, timeplanen din? Så problemet er enda større, i en bør sjekke lekser, ta på en annen tegning klasser eller tilbringe med barnet ditt hjemme, lese historien, gå og så videre og så videre og så videre. I første omgang klarte hodet for å holde alt, men da måtte ta notater.
 Adopter en liten notisbok med skillevegger på ringene og legg den på et passende sted for deg slik at du kan alltid se på det. I den bærbare kan du ta opp ting som bør gjøres. Klasse Schedule barn trenger telefoner og telefon klinikk tidsplan, menyer og så videre. D.
 Men du trenger en kalender der du vil observere alle nødvendige og viktige datoer og planlagt virksomhet.
 Med en notatbok og kalender foran øynene dine, savner deg ingenting og glemme. Du vet hva du trenger og hvor mye tid.
 Dernest velger et passende system for rensing av huset for å bruke mindre tid på rengjøring.
 Tredje: hver familie mye tid brukt på matlaging. Det bør også prøve å kutte, men bare slik at det ikke innvirkning på kvaliteten på maten.
 Hvordan du kan redusere tiden brukt på matlaging.
? Bruk en rekke apparater som reduserer ditt opphold på kjøkkenet: oppvaskmaskin maskin, Trykkokere, elektrisk jeksel, blender, brød maker, osv N. Alle disse enhetene - trofaste assistent husmødre.
? Buljong suppe kan lage mat i kveld, deretter å lage hovedrett vil ta kortere tid. Del kjøttkraft kan fryses og så koker det suppe.
? Supper og fruktdrikker kan være forberedt på to dager.
? Bruke i matlaging middag allerede forberedt måltidet. Frosne burgere, fryste pillede og terninger grønnsaker, dumplings, dumplings, marinert kjøtt og otbyvnoe t E.
? I mest nedlastede nederst i menyen for å bli inkludert mat, tilberedt ikke ta lang tid.
? Ved inntak av mat, forberede alle ingrediensene på forhånd.
? Meny opp for en uke i forveien og kjøpe produkter. Dette vil tillate deg å gjøre den nødvendige blanks lunsj og middag hver dag.  
Яндекс.Метрика