Bil Pierre og graviditet

 I dag, flere kvinner jobbe under svangerskapet. Mer enn halvparten av kvinner som arbeider utenfor hjemmet. Mange kvinner jobber helt frem til levering.
 Vil du jobbe i løpet av svangerskapet, det avhenger av dine ønsker og omstendigheter. Drøfte dette spørsmålet med legen din. Hva du ikke gjør jobben, uansett hvor mange tok tiden din, vil du sannsynligvis nødt til å endre rutine. Hvis ditt yrke er mer krevende, identifisere prioriteringer og er enig med kolleger som du kan gjøre i løpet av svangerskapet.
 Victoria aldri snakket med personell manager. Hun bestemte seg for å be ham om å snakke om hennes graviditet. Stabssjef var snill, følsom mann. Victoria endret tidsplan som tillot henne å hvile mer og enda ligge under drift. Dette tillot henne å stå i arbeid under svangerskapet.
 Hvis du er bekymret om din arbeidsplass er trygt for fosteret, drøfte dette spørsmålet med legen din. Vurdere den potensielle risikoen for en aktivitet kan være vanskelig. Målet ditt er å redusere risiko for seg selv og sine barn til et minimum, samtidig som det ikke kaster arbeid. En sunn kvinne, om den skulle ubetenkelig, kan vanligvis være på jobb i løpet av svangerskapet.
 TILTAK av svangerskapet
 Dersom det under svangerskapet du gå på jobb, ikke glem å være forsiktig. Snarere, må du redusere byrden - både hjemme og på jobb. Mest sannsynlig vil du ikke være i stand til å gjøre hva engasjert i normal tilstand. Hvis du trenger hjelp, be om det.
 Natalia jobbet veterinær. Noen ganger måtte hun jobbe ti timer i døgnet. For meg er det adressert på slutten av den sjette måneden av svangerskapet. Jeg fortalte henne min mening. Arbeidet er absolutt viktig, men graviditeten var å stå for det i første omgang. Overbelastning kan påvirke helsen til fosteret. Belastningen ble vesentlig redusert.
 Vi bestemte oss for at Natalie redusere stress. Åtte-timers dag måtte bli redusert til en fire. En måned senere, fortalte Natalia meg som begynte å føle deg mye bedre, og arbeidet er avgjort.
 Uunngåelige endringene
 Tyngdepunktet er skiftende kroppen din, så du må gjøre noe annerledes, for eksempel heis noe. Ikke bøy i midjen - knebøy og løft det du trenger. Når magen vil øke eller løfte noe tyngre enn ti pounds.
 Unngå fysiske aktiviteter knyttet til fremveksten og utholdenhet av balanse, spesielt i løpet av tredje trimester. Snakk med sjefen om det. Hvis du jobber hele dagen må stå, arrangere en pause for å sitte.
 Hvis du har en stillesittende jobb, ofte stå opp og flytte for å stimulere blodsirkulasjonen. Kontorstol bør gi god støtte for rygg og ben. Ikke henge slapt og uten korslagte ben.
 Risikoen forbundet med arbeidet
 Hvis arbeidet ditt er koblet med to eller flere risikofaktorer, diskutere denne saken med legen din. Kanskje han ønsker å se deg nærmere. De viktigste risikofaktorene er:
 • holde seg på beina i mer enn tre timer om dagen;
 • arbeid på benken, spesielt hvis det er forbundet med vibrasjon eller behovet for å utøve betydelig fysisk anstrengelse;
 • betydelig fysisk anstrengelse - løfting, flytting tunge gjenstander;
 • kjedelige, repetitive handlinger, som for eksempel arbeid på samlebånd;
 • negative effektene av miljøet - økt støy eller temperatur;
 • Store arbeidstid;
 • skiftarbeid;
 • kontakt med smittsomme pasienter;
 • kontakt med kjemiske eller giftige stoffer.
 Noen stoffer kan påvirke fosterets utvikling. Hvis du mener at under operasjonen kan nå lignende stoffer, diskutere saken med legen din. Disse stoffene kan komme inn i hjemmet ditt med arbeidsklær - din egen eller andre slektninger.
 Kate jobbet som kasserer i et stort varehus. Før svangerskapet hennes ben vondt etter en åtte timers skift. På seks måneder gravid, hun følte ekkelt. Etter endringen hun kunne ikke engang ta av skoene - så nabryakaly hennes føtter. Hennes timeplan måtte endres. Og det gjorde det.
 Kate begynte å jobbe i seks timer med to pauser i løpet som kunne ligge på den andre siden i en halv time. Mens han jobbet satte hun. Strømper Gravide og komfortable sko besluttet mange av sine problemer. Leder gjerne gikk for å møte Kate.

 Arbeider ved datamaskinen under svangerskapet
 Til dags dato, ingen bevis for at arbeidet til datamaskinen eller video terminal eller annen måte skade fosteret. Men vær forsiktig med hvor mye tid du tilbringer i sittende stilling og hvor behagelig stolen. Ofte stå opp og gå rundt i rommet. Hvis du trenger å minne om det, laste ned riktig program til datamaskinen (for eksempel StretchWare TM). Du kan gjøre øvelser for armer, skuldre, rygg, bein eller nakke - alle programmene kjøres raskt og uten problemer.
 Spørsmålet om den vordende mor. Min svigermor sier meg egoistisk, fordi jeg ikke ønsker å forlate jobben. Rette det?
 Kvinner arbeider ofte gjennom hele svangerskapet, og det gjør dem noe vondt. Du må kanskje endre litt på timeplanen - for eksempel å redusere arbeidstiden eller slutte å løfte vekter, men alt i din makt. Diskutere situasjonen med legen din, og hvis han ikke nekte Quiet-lov. Fortell legen er ikke benektes at du jobbet.
 Stress og tretthet relatert til arbeid
 Stress og tretthet under svangerskapet - et svært vanlig fenomen. Fatigue - er en av de første tegnene på graviditet. Hos noen kvinner fortsetter denne situasjonen gjennom hele svangerskapet. I annet stress relatert til arbeid eller et hjemmemiljø kan gi opphav til følelser av tretthet på dagtid og søvnproblemer om natten.
 Hvis mulig, prøv å bryte under søvn. Selv 10-15 minutters hvile betydelig forbedre helsen. Flere ganger i timen følge tøyningsøvelser. Før du utfører følgende øvelser fjerne sko.
 Trekk bena fremover og gjøre noen rotasjonsbevegelser føtter. Gjenta fire eller fem ganger. Denne øvelsen forbedrer blodsirkulasjonen i bena og hindrer hevelse.  
Pedagogiske spill for barn fra 6 til 8 år. Pedagogiske spill

 Utvikling av kreativ tenkning i spillet.
 Vi tilbyr pedagogiske spill, knapt krever spesiell organisasjon. Spesielt spill påvirke utviklingen av kreativ tenkning. Blant dem er de såkalte innovative spill.
 Innovative spill - Er, først av alt, spillet er å lære kunnskap ved åpning. I løpet av spillet barnet oppdager noe nytt. Innovative Games vekke kreativitet barnet stimulere sin nysgjerrighet.

 Spillet "Postman - reader"


 Dette spillet tilbudt Anatoly Zach. Dette spillet tar sikte på å utvikle språkferdighetene hos barn 6 - 8 år. Ideen er enkel. Et barn forestiller seg som et postbud - "bærer" brev mottakere. Han må løse problemet med søk ved hjelp av språklige ferdigheter og tenkning som postbudet kan komme fra ett punkt til et annet.
 Barnet er invitert til følgende ordningen.
Pedagogiske spill for barn fra 6 til 8 år. Pedagogiske spill

 Tenk det. Ikon av post konvolutter - post. Fra sendte det et brev til postbudet spredning. Sirklene viser husene der kommer postmannen med bokstaver. Linjene mellom sirklene - et spor som kan gå postbud.
 Barnet må følge visse regler når "mangfold" post.
 I dette tilfellet, den regelen sier: Hvis banen koble husene der de bor forskjellige vokal bokstaver, så gå for dette sporet kan være, og om husene er like høyt, så gå for dette sporet kan ikke. Riktig vei der postbudet må gå, bør barnet tegne diagrammet sirkler med tall.
 For å løse problemet, må barnet lese navnene på husene. Sekvensen for å løse problemet er:
 - Hva er vokalen i navnet på huset-post?
 - Loud A.
 - Hva er vokalen i overhuset?
 - Loud W.
 - Hva er vokalen i underhuset?
 - Loud A.
 - Nå tenker på hvilken vei å gå postbud - den øvre eller nedre?
 - På toppen, slik at navnene på disse husene høres annerledes.
 - Tegn rett spor.
 Dermed er illustrert betydningen og struktur av spillet "Postman -. Reader" Oppgaven i løpet av spillet er komplisert og kan tilbys er eldre og klokere barn, men prinsippet er fortsatt det samme spillet. For dette spillet tilbudt opplæring til å utføre følgende oppgaver.
Pedagogiske spill for barn fra 6 til 8 år. Pedagogiske spill

 Det samme kan gjøres for varianten med ulike konsonanter. Du kan gå ned stien som forbinder husene, hvis navn står ulike konsonanter.
Pedagogiske spill for barn fra 6 til 8 år. Pedagogiske spill

 Endres gradvis oppbygging av spillet. Oppgaven med barnet, og samtidig opprettholde den generelle regelen - å identifisere, i ett eller to spor kan spilles postbud. Forhold - Generelle vokaler.
Pedagogiske spill for barn fra 6 til 8 år. Pedagogiske spill

 Du kan gå ned stien som forbinder husene, hvis navn er vanlige konsonanter.
Pedagogiske spill for barn fra 6 til 8 år. Pedagogiske spill

Pedagogiske spill for barn fra 6 til 8 år. Pedagogiske spill

 Herske. Den neste versjon av spillet omfatter en analyse av antall stavelser. Postman kan gå nedover stien som forbinder de husene som har navn ulikt antall stavelser. Hvis navn og adresse av huset samme antall stavelser, så du ikke kan gå.
Pedagogiske spill for barn fra 6 til 8 år. Pedagogiske spill

 Kompliserer spillet. Herske. Postman kan gå nedover stien som forbinder de husene som navnene inneholder stress faller på forskjellige (på rad) komposisjoner, som for eksempel "Wave" og "båt" - og den andre på første stavelse. Hvis navnene på husene vekt faller på den samme (i en rad) komposisjoner, som for eksempel "fot" og "hånd", så du ikke kan gå. Show som ble holdt av postbudet i den endelige huset.
Pedagogiske spill for barn fra 6 til 8 år. Pedagogiske spill

 Nå postmannen forlater bære noen få hus.
 Herske. Postman kan gå nedover stien som forbinder de husene som navnene inneholder stress faller på ulike vokaler, slik som "søt" og "blomst".
Pedagogiske spill for barn fra 6 til 8 år. Pedagogiske spill

 Hvis navnene på husene vekt faller på ulike vokaler, som for eksempel "melk" og "bok", så du ikke kan gå. Finn veien med tre kjørefelt gjennom som passerte postbudet adressen til den endelige huset. Den endelige huset i dette tilfellet er merket med en prikk.
Pedagogiske spill for barn fra 6 til 8 år. Pedagogiske spill

 Den vanskeligste oppgaven mulighet for aksent vokaler omfatter et stort antall ord, samtidig som de tidligere regler.
Pedagogiske spill for barn fra 6 til 8 år. Pedagogiske spill

Pedagogiske spill for barn fra 6 til 8 år. Pedagogiske spill

Pedagogiske spill for barn fra 6 til 8 år. Pedagogiske spill

Pedagogiske spill for barn fra 6 til 8 år. Pedagogiske spill

 I disse spillene ovenfor barnet nyter spillet som helhet utvikler nødvendig kunnskap om morsmålet. Spillet kan gjøres med ett barn, og kan være i gruppen. I sistnevnte tilfelle, kan du gjøre spillet et element av konkurranse. For eksempel, som raskt finne riktig bane eller som gjør færre feil.  
Яндекс.Метрика