Calmy Baby Baby, instruksjon, anmeldelser, pris

 Calmy Baby Baby - en dråpe som vesentlig lette livet babyen når han lider magesmerter. Leger, forskere fortsatt ikke funnet ut hvorfor starte slike lidelser hos barn, men er fast forankret idé som bare kom til lys kroppen blir vant til maten, så har slike lidelser.
 Drops Baby Baby Calmy hjelper bare lette den lille jenta vet hvor er disse lidelsene. Tross alt, kan det være svært smertefullt. Calmy Baby Baby - er, faktisk, dill Vodicka, som er kjent for et par århundrer siden lette kolikk. Pris Baby Baby Calmy ikke høy, så dette stoffet er svært populært blant mødre og vurderinger Bebykalm baby troverdig. Utarbeidelse består av tre essensielle oljer av urter - en fennikel (samme dill), anis og mynte. Kombinasjonen av disse urter gir en flott effekt. Hver urt har sin positive trend.

 Instruksjoner Calmy Baby Baby


Calmy Baby Baby, instruksjon, anmeldelser, pris


 Instruksjoner Calmy Baby Baby: bare gi 10 dråper hver dag. Tilgjengelig Calmy Baby Baby i en konsentrert løsning av oljer. Dyrkes oppløsning i flasken. Veie også inkludert, som du ser, instruksjon Baby Baby Calmy ikke komplisert, men resultatene kan sees etter første dag i bruk.

 Bebykalm Baby: pris


 I Bebykalm baby prisklasser 100-150 rubler per flaske med 50 ml, hvorav 15 ml av stoffet. Babyen Calmy bør fortynnes med kokt vann i flasken er et merke som du vil plante. BebyKalm Baby - Guide sier at stoffet kan lagre opptil tretti dager på et kjølig sted.

 Kontraindikasjoner


 Kontraindikasjoner for bruk i Baby Baby Calmy: Ikke ta medisinen hvis barnet ditt ikke tåler stoffet. I noen tilfeller kan du merke mindre allergiske reaksjoner.

 Calmy Baby Baby: anmeldelser


Calmy Baby Baby, instruksjon, anmeldelser, pris

 I Calmy baby baby stort sett positive anmeldelser - fordi nesten ingen kontraindikasjoner.
 "Dette, etter min mening, veldig godt verktøy. Min lille datter led magesmerter, hun kunne ikke sove, og min mann også zmuchylysya, legen rådet til å prøve BebyKalm Infant, vi har en god lege og så jeg ikke nøle med å prøve. Resultatet gjorde ikke skuffe meg, baby umiddelbart roet seg ned, begynte å sove om natten! Umiddelbart stol bedre etter den første dagen i bruk.
 Nå er vi bare ryatuyemosya dette stoffet, selv om jeg prøver og mate babyen ordentlig og hun spiser sunt, men noen ganger har fortsatt å ta Calmy Baby Baby, vurderinger om det, men bra! ".
 Hvis du er interessert i å lese om BebyKalm baby vurderinger fra andre mødre, lese kommentarer til denne artikkelen.  
Hvordan velge en ryggsekk for en førsteklassing?
 Voksne ofte spøkefullt klandre sine helseproblemer år tilbrakt på skolepulten. Feil holdning, tunge bøker i morgen, spise vsuhom'yatku, nærsynthet denne triste listen er lang. Men hver spøk har noen sannhet, og i dette tilfellet er det stort nok. Derfor, når du selv var foreldrene til eleven, vil være i stand til å redde ham fra hans egne feil og ta vare på pre-bevare barns helse. Som for mat, klær og daglig rutine - at de fleste foreldre ikke trenger å lære. Men hvordan du velger en ryggsekk for en førsteklassing, de vet ikke alt. Og selv det er et generelt - rett ryggsekk? La oss se i detalj på dette viktige spørsmålet. Funksjoner Ryggsekker
 Haversack designet for lærebøker, trening bøker og annet skolemateriell - en spesiell type ryggsekk. Ingen romslig sport eller trendy kvinners bag, vil mye mindre zaplechnaya bag ikke være i stand til å erstatte det. Hver av disse tilbehør kan brukes som et ekstra verktøy til å overføre skjema til øvelsen, alternerende sko og andre ting. Men ingen av dem tar hensyn til belastningen oppleves av studentmassen. Spesielt når det kommer til barna-pervoklassnykah vanligvis ikke brukt til selvstendig gjennomføre vekter. Og de vil måtte bære, som antall objekter i moderne skoler, og dermed antall bøker vokser hvert år. Selvfølgelig kan du hjelpe barnet ditt til å bringe til skolen ransel kontoret i morgen og ta det med til slutten av dagen, men det løser ikke problemet i friminuttene, og faktisk kanskje ikke liker ditt "voksen" daze. Så det er bedre å gi parameterne som skiller god og riktig skolesekk fra alle andre:
 Hardt tilbake, som holder formen på en ryggsekk stund tilbake barnebidrag. Det kan ikke henge slapt og kontrollerer stillingen av skuldrene på samme nivå.
 Moderat vekt tilsvarende tvinger et barn i grunnskolealder.
 Justert til breddestørrelsen tilsvarer bredden på skulderhøyde - dekker hele lengden av ryggen fra bunnen av halsen til baken.
 Brede stropper fordele belastningen jevnt og ikke prydavlyvayuschye skuldre og ikke gni huden.
 Spesielle tider, og gir ekstra støtte.
 Sikre materialer: giftfri, taktile og meget holdbar.
 Praktiske og komfortable detaljer: lommer, avdelinger, som brukes til å huse vekslende sko sudochkiv med mat og andre nødvendige ting.
 Kvalitet inventar og ledd, robuste glidelåser, borrelås sydd lik, faste knapper og spenner.
 De små "føtter" på bunnen, slik at ryggsekken for å sette på gulvet og gi den stabilitet.
 Bright, men fin farge, inkluderer reflekterende elementer som kreves for sikkerhet ved flytting kjørebane på kvelden.
 Den første skolen portefølje - er ikke bare funksjonelle, men bestemte følelser og malte gjenstander. Fra det avhenger i stor grad på holdningen til ungen til skolen, som er akkurat begynt å dukke opp. Gå ut der med glede eller ezheutrennymy overtalelse vil holde ransel eller skyve det i stedet for en ball i friminuttene? Det er best hvis du velger å kjøpe en skolesekk, og du vil være sammen med barnet ditt, og med hans direkte deltakelse. Dette er en god løsning for flere grunner. Først føles barnet at hans mening teller, noe som betyr at skolen - er ikke bare en plikt, og de voksnes verden. For det andre, den tiden du velge det beste alternativet som passer deg i pris og kvalitet, og bare være som et barn. Til slutt, for det tredje, du vil bli spart fra beskyldninger om at kjøpt "not that" - fordi han valgte.
 Å velge riktig ryggsekk for skole førsteklassing
Hvordan velge en ryggsekk for en førsteklassing?
 Så du går for en ryggsekk. Den aktuelle modellen kan finnes i butikken uniformer og poser inkludert - viktigst av alt, at omdømmet til produsent og selger er ikke i tvil. Du har rett til å se sertifikatet av kvalitet, vi snakker om helsen til barnet ditt. Men før du kjøper må ikke være lat og utføre følgende kontroller:
 1.  Anslå vekten av sekken - det kan gjøres uavhengig av hverandre og zviryvshys data på etiketten, som bør inkludere en indikasjon på den anbefalte aldersgruppen. Vanligvis første produsere poser ikke tyngre 700 gram, gitt det faktum at full portefølje vil veie maksimum 9-10 vekt% av barnet. På den annen klasse tomvekt ryggsekk kan økes til 1-12 pounds, etter fjerde klasse - opp til 14 pounds, men råd fylte ransel forbli den samme.
   Sjekk tilbake tetthet. Vel, hvis det er definert som "ortopedisk". Dette betyr at på baksiden av ryggsekken ganske vanskelig, men på samme tid ikke "tre", og fleksibelt, som består av flere bulk "puter" fordele lasten jevnt på baksiden. Ytterligere fordeler vil netto (ventilasjon) og sporene på en stiv deler (også gi luftsirkulasjon). I tillegg vil den stive ryggen hindre barnet tilbake fra skarpe kanter bøker, blyanter og annet innhold ryggsekk.
   Sørg for å prøve på ryggsekken barnet. Bredden på sekken bør ikke overstige bredden på skuldrene. Som for høyde, vurdere barnets vekst. I gjennomsnitt, er det ikke nødvendig å kjøpe en ryggsekk enn 30 cm, fordi selv de største bærbare PCer som ikke overstiger A4 (dvs. 20 * 30 cm). Man bør også ta skolesekk "for vekst" - bedre har synd på barnet og la ham i minst et år kommer fra små "barn" ransel.
   Juster lengden på stroppene - muligheten for regulering bør være en kvalitet ryggsekk som standard. Rettferdiggjøre de kan være opp til 6 cm, men ikke for 4 cm. Materialet som de er laget - sterk og myk, med sikre låser og amortisering. Det er viktig at lengden på stroppene ikke endre vilkårlig, for mange vil laste rekkevidde, og gjøre barnet for kort henge slapt.
   Prøv å finne en ryggsekk for en førsteklassing med en ekstra stropp som fungerer som en slags belte. Dette er ikke opplagt, men veldig nyttig stykke fungerer som et korsett som støtter barn i ryggen nær midjen.
  Hvordan velge en ryggsekk for en førsteklassing?

   Legg merke til statister avdeling og ryggsekk. Vanligvis små ryggsekker begrenset til én intern plass og en utvendig lomme. Men bedre å se etter en funksjonell modell, som er separate seksjoner for bøker og notatbøker, sidelommer for smørbrød og flasker med vann. Noen ganger, komplett med ryggsekk går blyant, noen ganger - bag for fitness og / eller endre sko passende design.
   Sjekk tilbehør: glidelås bør ikke feste alle fester godt lukket, men lett hekt. Alle deler er kvalitet ryggsekk perfekt sydd, sydd sømmer flat, er kanting ikke langt bak, gjør stoffet ikke komme i skyene, lyn og de er ikke uenig. Små detaljer bør registreres og laget av holdbare materialer, unntatt muligheten chips. La barnet selv vil sjekke festene når det gjelder brukervennlighet - tross alt, det er ham bruke dem.
   Beina på bunnen av en ryggsekk, slik at å sette den på gulvet uten risiko for jord, og toppen av håndtak for å bære - ekstra fordeler som viser en ansvarlig holdning produsenten.
   Kontrollere styrke og sikkerhet av materialene som utgjør ryggsekken. For å gjøre dette, må du huske å åpne den og lukte. Billige poser med lav kvalitet kan ha dramatiske "kjemisk" lukt. Du kan forvente at etter en stund han vyvitrytsya, men det er en stor sannsynlighet for at lukten vil forbli i lang tid. I tillegg er en "flavored" ryggsekk kategorisk kontraindisert hos barn med en tendens til allergi.
   Vurder dine behov, og hvis sekken er laget av moderne syntetiske materialer, kan det vaskes i maskin på noen vaskemidler at det tørker raskt og ikke mister ikke sin form mens og opprinnelige form. Du tror ikke det vil holde babyen ryggsekk i en perfekt renslighet? Jeg tror ikke riktig.
   Maling Tekstil ryggsekk bør ikke la noen spor på fingrene. Dessuten - hvis du bruker det på en fuktig klut, ideelt utseende eller ryggsekk, eller sveip å endre. Hvis bildet skrives ut på toppen av stoff poser - sjekk for peeling bildet godt festet det.
   Det er viktig at barnet, og barnet med ryggsekk ransel var godt synlig selv i skumringen og om natten. For dette god skole ryggsekker gi reflekterende elementer og dekke fluorescerende maling.
   Det ideelle materialet for skolesekker, som er solid, lett og trygt - lær. Men hun er ikke billig, så det er fullt mulig å kjøpe en pose med nylon eller denim med en spesiell vannavvisende. Men voksduk, film - dårlig materiale for studentportefølje.
   Sikkert du med sin "voksen" smak vil prøve å velge en ryggsekk av farge som sammenfaller med utvalg av uniformer (det vil se samme stil!) Eller gå videre til en annen, like rimelig måte å plukke opp ransel ikke flekker farge. Men husk at porteføljen er designet for et barn som er for små til å evaluere design impulser. Det kan være lurt å innpode i barnet en følelse av skjønnhet så tidlig som mulig - men hvis det fortsatt er mer viktig å ryggsekken forårsaket positive følelser av et annet slag? For eksempel, var dekorert med et bilde av Spiderman på toppen av en skyskraper eller Portrett av en jente i en kjole av bruden? La barnet velge en ryggsekk som vil bringe ham glede, og han vil være fornøyd med å bære.
   Under forhold med konstant mangel på tid og prisøkninger for mange foreldre fristelsen til å kjøpe en ryggsekk for skole nettbutikk. Ja, det vil spare penger og tid, men vil hindre ransel prøve før du kjøper. Derfor er dette alternativet ditt skjønn, risiko. Hvis du likevel velger å forhånds minst prøve å finne og vurdere en lignende modell i virkeligheten.
   Generelt bør en ryggsekk for en førsteklassing være både trygge, komfortable, vakre og fasjonable. Etter skolesekker for første-klassinger - er ved første øyekast en praktisk tilbehør, men i virkeligheten vil det tjene barnet ditt en slags "telefonkort" blant jevnaldrende i gruppen. Derfor bør du bruke litt mer tid og krefter på å velge en skole ryggsekk for en førsteklassing, så han skal bære sin glad og føler seg trygg. Lykke til og bare valg annet enn gjest!  
Яндекс.Метрика