Spill på utvikling av oppmerksomheten preschoolers

 Vi tilbyr en rekke spill i bildene for å bidra til å utvikle barnas oppmerksomhet fra 4 til 6 år.
 Med disse spillene i bildene kan du forberede barnet ditt for skolen. Siden disse spillene utvikles hos barn oppmerksomhet, konsentrasjon, utholdenhet, trenger barnet å være på skolen.
 Bildene viser scener historier, eventyr tegn. Derfor barn er lett å se etter forskjeller mellom bilder tomter, men fortell det er i dem (som tegn for å beskrive handlingene helter snakke om sine følelser), vil det være å fremme utviklingen av barn tale, evnen til å analysere og trekke konklusjoner.

 Spill for oppmerksomhet


 Finn 10 forskjeller mellom bildene. Skriv en historie på bildet.


Spill på utvikling av oppmerksomheten preschoolers

Spill på utvikling av oppmerksomheten preschoolers

Spill på utvikling av oppmerksomheten preschoolers

Spill på utvikling av oppmerksomheten preschoolers

Spill på utvikling av oppmerksomheten preschoolers

Spill på utvikling av oppmerksomheten preschoolers

Spill på utvikling av oppmerksomheten preschoolers

Spill på utvikling av oppmerksomheten preschoolers

Spill på utvikling av oppmerksomheten preschoolers

Spill på utvikling av oppmerksomheten preschoolers

Spill på utvikling av oppmerksomheten preschoolers

Spill på utvikling av oppmerksomheten preschoolers
Spill lekeplass

 Spill lekeplass for barn i alderen 1 til 3 år


 Lekeplass - ideell for individuelle og sosiale spill. Det gjør sitt første barn, la usikre skritt mot jevnaldrende. Denne kommunikasjonen og "vennskap" kan kalles vanlig, men noe bør startes
 JOINT spillet. Total barn trenger å bli undervist diskret og "hvis". Dette gjelder kommunikasjon med jevnaldrende. Venne barnet til barn av en tidlig alder. Vel, hvis du går til skolen tidlig utvikling. Du kan også møte på lekeplassen, gå med barn på samme alder, gå til hverandres spill i felles Spill.
 For Voksne. Mange foreldre ser på "dykovatost" babyen din og ser det alle makings av Mowgli, erfaring, som det vil danne sosiale relasjoner. Hvordan lære barnet å kommunisere? Først, ikke stresse. Vurdere de individuelle egenskapene til temperament av barnet ditt. For det andre gjør konvergens med andre barn gradvise, forsiktige men vanlige.
 PLAY "Enhver venn! ». Dette spillet visualisering vil hjelpe barnet ditt å tilpasse seg en verden av andre barn til å stole på dem for å gjøre "sin". Det er spesielt nyttig for sjenerte barn som er redd for selv å nærme seg andre barn, ikke noe å leke med dem. Du trenger babyen aviser eller magasiner for foreldre. Klippe ut bilder av dem med barn, og limt dem på en spesiell album. Velge et utvalg av bilde: baby ler, gråter, spille, sove, spise. Blant de "fremmede" barn limt bilder av barnet sitt. Sveip med baby album, vurdere bildet (du kan signere bilder), finne seg selv. Dette spillet vil hjelpe barnet ditt se seg selv blant andre.
 De spiller?
? Innen år barna kan føle hverandre for styrke: potyahaty hår eller push. Ikke gå glipp av disse "triksene" uten tilsyn, men ikke bøye "pedagogisk" pinne.
? I det andre året av livet begynner under oppfølging. Barn er ikke ennå vanlige spillet, de bare se hverandre og kopiere handlingene til andre barn (gode og ikke så). Andre kan utvide sin idé om hvordan å spille med objekter. Mens barn lever i parallelle verdener (selv innenfor den smale sandbox). De har ikke noe ønske om å dele sine leker og deres plass. Dette er en helt naturlig prosess. Psykologer sier at barn sier sine personlige grenser. Dette er en lang prosess som i prinsippet tar et helt liv.
? På slutten av det andre året av livet begynner noe sånt som et spill. Barn lærer å kommunisere. Ved første, de har en interesse: det er nødvendig å forsvare sine rettigheter, ikke fiende i form av en kort bukser pjokk sover ikke. Barn fortsatt vanskelig for å godta spillereglene. Engstelig og lukkede barn "miste" på alle fronter. Sterk og aktiv kan allerede få prestisje gjennom sin beskjedne karisma eller fysisk makt. Svak følge sterk. Denne sosiale loven er allerede arbeider i barnas miljø.
? I det tredje året av livet barnet vises større bevissthet og forståelse av reglene for å spille sammen. Barn begynner å "lytte" til de generelle lover. De tar de første skritt til empati - Forståelse av andre mennesker uten ord. Empati, sochuvstvovanye, soradost - de underliggende prosessene i den menneskelige natur. Og kanskje er det beste som er i mennesket. Barn kan angre berøre et annet barn, for å dele med ham sine eiendeler. Dette er en ny manifestasjon av lykkelige foreldre. Oppmuntre barnet til å gjøre det bra akkurat sånn, uten noen forventning om belønning og ros. Barn er alltid nærmere kilden til visdom og kjærlighet. Vi gjør ikke - deres lærere, men heller, de - vår store guru.
 Hvis barnet ikke dele kuk leketøy?
 Ikke rush å anklage ham for grådighet, ikke prøv å fortelle deg "hva som er bra og hva er dårlig." Foreslå en lønnsom utveksling: obminyaytesya leker med en annen baby på spillet! Hvis et barn er vanskelig å dele, lære ham å endre. Denne metoden gjør ikke alenemor og gir positive resultater. Utveksling - den første samspillet med jevnaldrende.  
Spill utflukt for barn fra 2 til 4 år

 Utendørs spill for en tur for yngre preschoolers.
 Fritids spill for barn fra 2 til 4 år
 Vandre i gaten spillet og sesong av barnet, styrke og opprettholde sin helse og nervesystemet, utvikle motorisk aktivitet baby, øke interessen for omverdenen, får barnet erfaring med andre barn.

 Utendørs spill for yngre preschoolers


 Dag - natt. Lederen sier: "dag" - alle løp, "natt" - fryse på plass.
 Lyskrysset. I dette spillet best spilt i et par av moms. Spillerne står i rang på linjen, og mor og barn kjører et par skritt foran dem. Ledende sving, kalt alle farger tilbake til møte andre spillere. Hvem har kalt farge på klærne - programmer og sesongkort. Hvis denne fargen er ikke - må ha tid til å kjøre ut av kjøring. Osalennыe ledende endring.
 Fange opp. Reiser med tau maskin, og barnet trenger for å fange opp og ta tak i det. Deretter zminyuyetesya barneroller.

 Spill med elementer for alle årstider


 • Lite stick kan tegne bilder på bakken.
 • Du kan skjule ikke bare seg selv, men også skjule et objekt (plante bjørn på bakken eller sette et scoop shop rundt), og la barnet ser ut.
 • Bygging av sand og små plater (pinner) låser, garasjer, tunneler, veier som forbinder sti, sverm graving av grøfter, brønner. Brønnene kan være fylt med vann.
 • Hvis grab av en meter -. Kan måle lengden på sandkasse, husker og høyde t E.
 • Pomalyuyte kritt på fortauet. Tegne, for eksempel et langt tog med fargerike biler og la barnet kritt pidmalovuye hjul av samme farge.
 • Play "Spiselig - ikke spiselig." Du kaster ballen til barnet og ringe hvilket som helst objekt. Hvis du kan spise - et barn fanger en ball, du kan ikke - frastøter.
 • Ta deg hjem med fargerike bånd, kranser, regn osv N. Og med barnet ditt dekorere et tre eller busk som vokser i hagen din.

 Spill for en tur i vinter


 Multi-farge snø. Bygninger fylle flere små flasker med vann og legge til hvert enkelt huashevuyu maling. I lokkene ved hjelp av en syl lage ett hull. Utenfor disse flaskene barnet vil helle snø, noe som gjør det fargerikt eller tegning på det fargerike mønstre. Faller i snøen. Husker fra barndommen hvor interessant det var å falle i myk snø? Denne snøen er bulker på kroppen, hode, hender og føtter.
 Salkom med slede. Et barn sitter på en slede. Pappa trekke sleder for tau, forsøker moren å fange henne baby.
 Skarpskytter. Du kan rett og slett obkydaty hverandre med snøballer, og du kan velge mål: pol, sklie, trehus og å øve på nøyaktighet.
 Gapestokk. Husk tegneserie "The Glove"? Hvis du igjen et par hansker er bare ett, det pryshyyte knapper, øyne og nese, tau eller strikk. Kid fornøyd Spill Street med hansken, presentere henne med sin hund.  
Яндекс.Метрика