Utendørs spill for klasse 1-2

 Utendørs spill for barn 7-8-9 år


 Materialer av denne artikkelen vil være nyttig for lærere og grunnskolelærere GPA, lærere i kroppsøving.
 Utendørs spill for yngre

 De mobile gruppe spill for gutter og jenter


 Spill for barn "Hide and Seek"


 Spill fra 3 til 10 personer. Den valgte verten er i et bestemt sted med øynene lukket, lent mot et tre eller et annet objekt. Dette stedet kalles loven. Bly teller høyt 20-30 (etter avtale) eller sier rhymes. I mellomtiden, andre er skjult på forskjellige steder.
 Etter konto programleder åpner øynene og begynner ser gutta. Å se en spiller kaller ham ved navn og kjører på spill. Funnet reiser det, prøver å innhente ledelsen og berøre emnet, der stod han. Hvis den gjør det før kjøring, er det ikke ansett og er fanget i Kona mens du kjører på utkikk etter andre. Når alle er funnet, leder den første spilleren som klarte å komme i gang på spill før kjøring.
 Noen ganger con stang plassert. Da alle kjørte tidligere på spill bør holde seg til å banke på emnet og si "tryllestav, redde meg! "Etter disse ordene han anses provenyet.
 Hiding kan ikke vente til de finner en vert og et passende tidspunkt å kjøre sent. Derfor bør driv følge dette.
 Du kan forhandle om denne regelen: hvis den siste spilleren til å være i stand til å komme i gang på spill før kjøring, han skrek, treffer stick "tryllestav, redde oss alle! "Etter disse ordene, er alle inntektene vurderes igjen fører tidligere spiller.

 Spill for barn "Twelve stikker"


 Det er litt komplisert pryatok. På steinen eller tisper brett plasseres 60-70 inches i lengde, ved en ende av pinner som er lagt inn 12 lengde 12-14 inches. Er noen av spillerne eller fører til hevet foten treffer den frie enden av brettet. Sticks er spredt i ulike retninger, og vert begynner å samle dem. I løpet av denne tiden alle begravet. Etter å ha konkludert med alle 12 pinner på slutten av brettet, verten går i søk. Alle funnet ut av spillet. Hvis noen gjemte klarte å kjøre til styret og sier "Tolv pinner fly! "Hit på beinet hennes, samler verten dem igjen, og de andre deltakerne i spillet (og fanget nespiymani) er gravlagt. En spiller siste funnet blir leder.

 Spill for barn "Raske skritt"


 Lead snur ansiktet mot veggen eller et tre, dekker ansiktet med hendene eller albuen og sa: «Raskt skritt, ohlyanus - fryse en, to, tre, fire, fem stopp! "Bly kan etter noen tall si ordet" stopp! "Rask titt. Andre gutta som er plassert under de 15-20 skritt fra kjøring under konto utvikler seg raskt mot kjøre. Ved kjøring roper "Stopp! "Og snur sitt ansikt til spillerne, de fryse på plass. En spiller som ikke har tid til å stoppe og rørt etter en stopp, sender den tilbake grensen. Deretter vert lukker øynene og gjentar resitativet. Alt går fremover igjen fra sine seter, inkludert nybegynnere bevegelse av funksjoner. Dette fortsetter så lenge noen ikke kommer til å lukke stasjonen, trykker hånden hans og snudde seg så snart som mulig tilstrømning grensen. Alle spillerne gjør det samme. Presenter løper etter dem, prøver zasalyty noen til grensen. Zasalenyy spilleren blir den nye verten. Hvis du fange en mislykket kjører tilbake til sin opprinnelige plass, fortsetter spillet med samme vert. 

 Spill for barn "Fifteen" ("Salkom")


 Deltakerne (10 personer) kjører på boksen, og fører sine fangster å anløpe (zasalyty) innenfor de angitte grensene. Zasalenyy spilleren blir leder.
 Spillet kan innføre ytterligere regler. Her er noen av dem:
 1. Alle spillerne, unntatt tag, ha et belte på tape. Pyatnashka, jage flyktende, trekker han ut en tape, deretter løfter hånden går bort og sier: "Jeg pyatnashka! »
 2. Spille kan spares ved tag hvis ta til våpen med en annen spiller, vil være på ett ben, vil utgjøre "svalene" og så videre. D.
 3. Hvis pyatnashka jage noen, og han krysset veien for en annen spiller, må han holde tritt med dem som sperret hans vei.
 "Kwacha tau"
 Spillerne beveger seg på banen, hoppe tau. Pyatnashka overgår dem, hoppe på ett ben.
 "Femten av hus"
 På sirkel diameter nettstedet omrisset februar 1 til 2 trinn - hus der rømning kan unnslippe rettsforfølgelse. Men til mer enn fem sekunder i dette huset være umulig.
 "Femten sirkel"
 Spillere er plassert i en sirkel med en avstand på utstrakte hender. Velge to ledere, en av dem er tag, og en annen - rømling. Før spillet, de er på forskjellige sider av sirkelen.
 På et signal pyatnashka går langs sirkelen, prøver zasalyty rømming. Sistnevnte, når du begynner å fange opp, er i området mellom andre spillere på ethvert sted. Samtidig en nabo som var rett, som en ny flyktninger og pyatnashka fortsetter å forfølge den. Hvis pyatnashke klarte å røre hånden av spilleren rømming, bytter de roller.
 For å komplisere spillet, kan du skrive inn følgende regel. Hvis spilleren rømming sto i en sirkel, naboen som var rett (eller venstre - på forespørsel) er tag og tidligere pyatnashka kastet ikke bort tiden som må flykte fra den. I løpet av spillet, er deltakerne ikke lov til å kjøre gjennom sirkelen.

 Spill for barn "andre ekstra"


 Akkurat som i spillet "Fifteen sirkel", som går til enhver tid kan være foran en av spillerne, og deretter fanget bak blir flyktninger.
 Hvis mange spillere, er de i en sirkel parene i hodet med hverandre. I dette tilfellet går (merkelig mann) er foran noen damp, og ble tredje, kjører bort.

 Spill for barn "Odd Man Out for en spasertur"


 Fra ovennevnte pyatnashek spill der alle medlemmer er stadig i bevegelse. Brøt inn i par, spillere stå i en sirkel og sakte gå i én retning, holde hender eller arm, hånd frisonen. Waging to. Én løper, fanger den andre opp. Løper av gårde når han var i fare, er festet til alle par, tar ekstrem hånd, og deretter ta det umulig. Spilleren som var nummer tre på det andre paret må flykte fra ledelsen og også for å unnslippe forfølgelse han kom til noen par av høyre eller venstre arm fatte det ekstreme.
 Spillet varer så lenge verten ikke fange noen av flyktningene. Da spilleren fanget skiftende rolle programleder. I dette spillet, driv går og lov til å kjøre gjennom sirkelen, men forbudt uten behov for å røre, kjører forbi, spillere i par.

 Spill for barn 'blank'


 Denne unike tag til utfordringen. Spillerne danner en sirkel. Presenter løper på utsiden av sirkelen berører en annen spiller da løper i motsatt retning. Kalt spilleren går i motsatt retning. Etter møtet, spillerne slutte å tjene hverandre begge hender, og deretter knebøy og stigende, fortsette å kjøre i samme retning. Alle ønsker å okkupere plass i sirkelen. Den spilleren som kom på andreplass, fortsetter å kjøre.
 Vinneren er den spilleren i løpet av et spill aldri vært i hovedrollen, er alltid holdt første omgang.

 Spill for barnas tid til å finne sted "


 Spillerne danner en sirkel og er beregnet av numerisk rekkefølge. Lederen er i sentrum av sirkelen. Han kaller høyt to tall. Numrene må umiddelbart byttet. Etter dette er verten prøver å komme i forkant av en av dem og ta hans plass. Spilleren igjen uten et sted er å kjøre.
 Numrene som er tildelt deltakerne i begynnelsen av spillet, ikke skal endre seg når den ene eller den andre av dem er midlertidig lede.

 Spill for barn "Golden Gate"


 Spillet spilles 6-20 personer. Velge to flere spillere, de går til side og bli enige om hvem av dem vil være "sol", og som - "måned". Så de står overfor hverandre, hendene og heve dem, danner en "gate". Andre spillere delta i deres hender, og gå gjennom en streng "target". De kan synge en sang. Når en "port" er den sistnevnte, er de "lukket" - fall løftet hendene og lukker vises mellom dem. Den innsatte spurte sakte, hvis side han ønsker å bli en "måned" eller "Sun". Han velger og står bak spilleren. Andre igjen gå gjennom "gate", og igjen den siste spilleren får i "måned" eller "Sun". Når alle spillerne er fordelt, haling arrangert mellom de to gruppene. Den bruker et tau, pinne eller spillerne ta hverandre for beltet.

 Spill for barn "Falling stick"


 Alle stå i en sirkel og er beregnet av numerisk rekkefølge. Den første utgaven er i midten av sirkelen, holder en gymnastisk pinne. En ende av den, legger han på bakken, og den andre hånd holder toppen slik at stangen var vertikal. Så kalte han høyt noen tall og lar pinne. Spilleren med den nevnte nummer skal ha tid til å fange en fallende stang. Ledende denne gangen vidbihaye siden. Hvis forårsaket av en spiller klarte å fange en pinne, og hun falt i bakken, vendte han tilbake til setet sitt, og lederen fortsetter å kjøre. Hvis han ikke fange en pinne, leder han, men den som kjørte, går i en sirkel til sin plass.
 Spille angitt tid, da vil se hvem som var mindre enn antall ganger ledelsen. Han er vinneren.
 Hvis du ønsker å spille mer enn 10 personer, er det best å arrangere å spille to runder.

 Spill for barn "Compass"


 På bakken, tegne en sirkel med en diameter på 2,3 meter. Ved en avstand på ca 3 meter fra sirkelen skriftlig (note) siden av verden, sammenligner med et kompass: C (nord), Y (sør), 3 (vest) og B (øst). Er å spille tilbake og lytte til sentrum ledergruppe, "South! "" Midnight! "" West! "" East! "Når du hører, for eksempel kommandoen" Midnight! "Alt bør være tilbake mot nord. Spillere som sto ansikt til sør, tilbake til 180 grader, nok til å gjøre en halv omdreining til høyre eller venstre.
 Tjene en rekke lagspill og ta riktig posisjon. Den som var galt (tilbake i feil retning) får straffepoeng. Vinneren er den spilleren som scoret færrest straffepoeng.

 Spill for barn "Rope-podsekalka" ("Fiskere og fisk")


 Spillerne står i en sirkel i midten - den ledende tau i hendene. Hold tau i den ene enden, det begynner å rotere det slik at enden pronosyvsya over bakken under føttene spillere som skyter på et tidspunkt da tauet håndtere under føttene. Mannen rørte tau over føttene, ute av spillet. Leietau spinner igjen. Sam roterer ikke med det, og setter seg ned og fanger henne tilbake.
 En annen versjon av spillet innebærer å endre kjøre hver gang noen av dem som står i en sirkel koble henne beinet. Han endrer programleder, som er på sin plass.
 Alle bør lære å spinne tau (for å sette seg ned med avskjæring foran og bak). Tau kan erstattes av en ledning lengde på 25 meter, som er festet til enden av en sandsekk som veier 150-200 gram.

 Spill for barn "Wheel"


 Spillerne er delt inn i 3-4 grupper på 5-7 personer hver og velge leder. På bakken, tegne en sirkel med en diameter på 15 - 2m. Hver gruppe blir bygget i en kolonne av linjen som er hensiktsmessig for sirkelen) ". Kolonnene er fra forskjellige vinkler varierer promenepodibno som eiker i et hjul. Bly er klart.
 På et signal han løper i alle retninger rundt "hjulet" er den siste spilleren i hodet i noen "eiker" og rørte ved ham. Denne spilleren passerer signalet som er foran, og han - på og så den første spilleren til å "eiker". Da ropte han: "Ja! "Kjører på" hjul "og det går rundt i sirkler utenfor, går tilbake til sin plass. Alle spillere i denne kolonnen (og vert) løpende etter ham, prøver å løpe fra hverandre. Spilleren som var i den siste kolonnen, er ledende. De kan være tidligere leder, som fortsetter å kjøre, komme rundt andre "eiker" og obbihayuchy "hjul" med henne. Hvis du kjører tre påfølgende klarte å kjøre videre og ta plass i "eiker", blir det erstattet av en ny spiller, og det ser ut i hodet av en av kolonnene.

 Spill for barn "konto i sirkler"


 Deltakere (6-8 personer) stå i en sirkel og starte signal teller 1-70 (fra venstre til høyre). Dermed ingen savner sin tur. Det er en regel som antall, bestående av 7 eller figur som er delt inn i syv kan ikke snakke, og jeg må si ordet "fortid". Så på grunn av (uten forsinkelse) fortsetter. Han kalte det ingen tallet er eliminert, på grunn av fortsatt stående rett på spilleren. Gradvis blir sirkelen mindre.
 Vinnerne er ansett som de gutta som var i sirkelen etter siste deltaker vil levere et nummer 70.
 Du kan avtale å forenkle spillet og telle til 30. Da kan du ikke ringe numre som inneholder tallet 3 (f.eks 13) eller delt i tre (f.eks 12).

 Spill for Kids "Take Town"


 For spillet trengte byen (tennisballer, identiske i størrelse småstein) i en mengde per enhet er mindre enn antall spillere. For eksempel, seks byene satt på en sirkel (1 meter fra hverandre), og 7 spill stå på utsiden å tråkke på dem. På et signal alle gå, deretter kjøre rundt basene (høyre eller venstre) å plystre eller kommando "Take! ". Deretter tilstreber hver spiller å gripe byen. Dette temaet har ikke fått, blader. Spillerne er én mindre så fjernet fra sirkelen og én by. Når på spill forbli en og to av byen, de spiller hverandre først.

 Spill for barn "Catch par"


 Lekeplass (volleyball eller mindre), begrensede linjer, er et sted hvor spilles. Velg programleder, som før spillet blir opp off-site.
 På et signal, løp han ned i bakken og forfølger en av spillerne. Osalyv det gjør fanget hans assistent. Hånd i hånd, de kjører for å fange en ny spiller prøver å omringe hendene fri. Fanget spiller forlater til side og vent et par spillere fange en annen løper langs bakken. Etter som består av det andre par, som også fanger andre spillere. Hver gang de to fiskerne fanget dannet et nytt par.
 Spillet fortsetter så lenge det vil være på stedet nevpiymanyy én spiller.
 Spilleregler forby spillerne å kjøre off-site og etter pause når jegere fanget zimknut armene rundt. Grip klær og hender kan ikke, i dette tilfellet spilleren fanget utgitt. Dersom reglene brytes kjører spillere, blir de betraktet fanget.  
Яндекс.Метрика