Få har råd til å sitte med babyen i dekretet og nyte morskap. Hva hvis det ikke er barn igjen med hvem? Du kan finne barnepike. Men denne mannen vil sitte med barnet ditt, så valget bør komme ansvar.
Hvordan velge en barnepike for barnet ditt?

 Hvor du skal lete?


 Så, hvor du finner en barnepike? Det finnes flere alternativer:
 •  Gjennom bekjente, venner og slektninger. Dette alternativet er det mest enkle og likevel sant, som er glad i er ikke dårlig råd og vurderinger barnepike kan få reell og bokstavelig førstehånds. Så prøv å intervjue venner, kanskje noen gi råd. Men det er en liten påminnelse: barnevakt krets av venner eller bekjente kan gi dine familiehemmeligheter og lære mye om dem.

 •  Agency. I dag er det mange spesialiserte rekrutteringsbyråer som leverer tjenester til nesten alle ansatte, inkludert sykepleiere. Hvis du tar kontakt med et godt omdømme byrået, være sikker på at sykepleieren vil være anstendig og pliktoppfyllende, fordi det sikkert ble valgt.

 •  Internett. Du kan plassere en annonse på nettet eller se hva som er tilgjengelig der. Men vær forberedt på å tilby tjenester som ikke er veldig utdannede og anstendige mennesker, så dette alternativet er ikke den beste.

 •  Aviser. Lær annonser, sende inn din egen. I dag, gjennom noen aviser er ute etter noe som er nødvendig slik at sannsynligheten for å finne denne måten hadde en barnepike, men det er.

 •  Og til slutt, et siste alternativ. Prøv å holde fast annonser på stolper, kan det fungere. Men ikke glem om risikoen for misligheter.

 •  Hva du skal se etter når du velger?


   Velge en barnepike - det er veldig ansvarlig og viktig, så ikke gå glipp av et eneste øyeblikk, en eneste detalj, fordi på spill er sikkerheten og helsen til barnet ditt. La alle viktige øyeblikk mer.

   Nasjonalitet


   Mange nasjonalitet spiller ingen rolle, men fortsatt er det noen fallgruver. Så da sykepleieren kom fra et land langt borte, det kan godt være utdannet, pliktoppfyllende, erfaren og omsorg. Men mentalitet, vaner, oppførsel, skikker er svært forskjellige.
   Dette kan påvirke barnet. Så hvis sykepleieren vil tilbringe mye tid med barnet ditt og se ham hele tiden, tenker på det. Men et par timer i uken kan neppe være fullt re-baby. Fortsatt bedre - den lokale sykepleier, ettersom besøkende kan ha problemer med dokumenter.

   Alder


   Alder er viktig for mange. Her er alternativene:
 •  I Amerika og i noen europeiske land ansette mange tenåringer. Utvilsomt er det plusser: ungdoms ganske lett å finne et felles språk med barnet og barnet ditt vil være mye mer moro. Men med en liten baby gutt kan ikke håndtere. Og vanskelighetene med ungdomsårene kan gi seg selv følte. Så hvis de ansetter en ung sykepleier, den eneste bevist og kjent.

 •  Den unge jenta. Kommunisere med barnet hun er bare i tillegg ungdom - en masse av energi, vitalitet, entusiasme og friske ideer og moderne kunnskap og ideer om utdanning. Men hvis du er sjalu på hennes mann, en ung og attraktiv jente, kommer ofte inn i hjemmet ditt, vil føre til krangler, tenker på det.

 •  Middelaldrende kvinne. Det er sikkert oppleve med barn, som sikkert er en stor fordel. Men det er negative. I denne sykepleieren trolig allerede har sine egne foreldre praksis og prinsipper så overbevisende det kan ikke være lett.

 •  Kvinner over 50-60 år. Erfaring er nøyaktig, men mange sykepleiere denne alderen er deres ofte utdatert konsept for utdanning, livssyn og vaner, så endre noe i dette tilfellet vil ikke bli lett.

 •  Eksteriør


  Hvordan velge en barnepike for barnet ditt?

   Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot utsiden av sykepleier. Det absolutt bør være pent og ryddig. Ingen flekker på klær, må alle elementene være ren, strykes. I tillegg upassende eller vulgær forårsaker utseendet på en så god baby sitter noe bare ikke lærer.

   Alder på barnet


   Hvordan finne en barnepike for et lite barn eller barn i alderen 3-5 år? Om barnets alder bør rapportere umiddelbart, slik noen har spesialisert seg på omsorg for nyfødte og spedbarn, og annen utmerket jobb med å forberede for skole og andre vanskelighetene av eldre barn.

   Utdanning


   Selvfølgelig kan en god barnepike være noen spesiell utdanning. Likevel, hvis en slik arbeidstaker er et diplom fra pedagogiske universitet, vil det være fint, fordi folk med utdanning vet alle funksjonene til ulike alders perioder, i stand til å takle vanskeligheter og kriser kan tilby foreldre et utvalg av flere metoder for opplæring.
  Hvordan velge en barnepike for barnet ditt?

   Hvis barnet er svært liten, ville det være overflødig og medisinsk utdanning eller medisinsk diplom kurs. Dette er for å sikre at i tilfelle en nødssituasjon (for eksempel hvis barnet choke eller hardt skadd) sykepleier umiddelbart i stand til å gi kompetent hjelp.

   Anbefalinger


   Dersom en arbeidstaker har en positiv anbefaling er utmerket. Men de fleste av anbefalingene gitt i Europa, mens andre ikke kreve at alle etater, og ikke alle arbeidsgivere skrive anmeldelser.

   Intervjuer


   Intervjuet vil bidra til å avklare noen detaljer og gjøre det riktige valget. Først av alt, lytt til ditt førsteinntrykk, ta hensyn til hvordan sykepleieren så på første besøk. Her er noen detaljer:
 •  Hvis sykepleieren brakt flyttbare sko, er det et klart pluss.

 •  Gikk ansatt for å vaske hendene?

 •  Konstant eller sykepleier umiddelbart kjent med barnet og søker kontakt med ham?

 •  Som ansatt i samtalene? Kompetent tungen hennes, følte tillit i ord?

 •  I Barnevakt er tilgjengelig fra en notatbok, hvor han skriver alle ønskene til foreldrene.

 •  I intervjuet bør stille flere spørsmål for å finne ut hvordan sykepleieren er kompetent og utdannet. Her er noen:
 •  Spør hvilken som helst ansatt har treningsmetoder.

 •  Finn ut hvordan sykepleieren vil oppføre seg i visse situasjoner (for eksempel oppkast, oppgulp, streik, etc.).

 •  Lær hvordan en ansatt vil svare på ugagn.

 •  Spør om barnepike daglig rutine av klasser med babyen.

 •  Man kan spørre om arbeidstaker samtykker i å installere overvåkingskameraer i rommet. Noen slik kontroll er skremmende, og det bør varsle.

 •  Evaluere alle svarene, se reaksjonen sykepleier. Du kan også be den ansatte til å utføre enhver plikt knyttet til omsorgen for barnet, for eksempel endre en bleie.

   Bekjent


   Hvordan å innføre barnepasser? Den første bekjentskap må nødvendigvis skje når foreldre. I dette tilfellet, vil du være i stand til å se på kommunikasjon og reaksjonen til barnet, for å gjøre noen justeringer. Vær oppmerksom på hvordan barnet reagerer på det nye mennesket. Men selv om barnet ikke liker barnevakt, møte igjen og se å se hvordan hun vil se etter måter å nærme seg.

   Kommunisere med barnepike


   Koble med barnepike respektfull, men ikke arrogant. Ikke prøv å gjøre det til en venn av familien, det er ubrukelig. Ikke misbruk og omsorgssvikt.

   Diskusjonsoppgaver


   Sørg for å umiddelbart diskutere alle forpliktelser sykepleier og fortelle henne hva hun skal gjøre. Det er best å gi en full detaljert liste over alt som skjer, det vil unngå fremtidige problemer og misforståelser.

   Emisjonskurs


   Hvor mye å ansette en barnepike? Prisene kan endres og være forskjellig i ulike regioner og byer. Men den gjennomsnittlige kostnaden for en time vil være 150-200 rubler avhengig av plikter og kvalifikasjonene til sykepleier.
   Vellykket søk!
  Normofloryn Infant, anmeldelser

   Normofloryn for nyfødte babyer vurderinger som du kan lese litt lavere er en annen medisin for å eliminere intestinal kolikk, oppblåsthet og gass i magen. Du tilordne den de første dagene av livet. Medisiner inneholder en enorm mengde gode bakterier, er disse bakteriene behandlet litt annen måte enn andre tilsvarende medikamenter. Normofloryn baby trer i kraft så snart går inn i magen med mat. Den påvirker ikke bare hele tarmen som et hele, men også styrker immunsystemet, tarmveggen danner en beskyttende film, er aktivt involvert i nedbrytning av materiale, slik som laktose.

   Instruksjoner Normofloryn for nyfødte


  Normofloryn Infant, anmeldelser


   Instruksjoner Normofloryn for nyfødte er ikke forskjellig fra andre lignende legemidler bør riste før bruk narkotika, fortynnet med vann eller melk til en kurs på 1-3, og gi en halv time før måltider One - Two ganger om dagen. Normofloryn Baby: instruksjonen foreskrevet dose alle på forskjellig sykdom katastrofe, som du tildeler individuell behandling lege. Kontra bare hvis idiosynkrasier noen komponent. Du kan gjøre gravide kvinner. Den anbefalte behandling er 14 dager, i tillegg kan dette stoffet utnevne å forebygge, for eksempel, hvis du skriver i dietten til et barn ethvert nytt produkt.

   Prisen på normofloryn for nyfødte


   Pris normofloryn Baby er rundt to hundre rubler en relativt billig narkotika, men effekten av programmet er veldig bra. Dette stoffet er bedre å se etter baby kjøkken, ikke alle apotek kan bli funnet. I ulike regioner av normofloryn pris for nyfødte kan varieres litt, + -50 rubler.

   Normofloryn for babyer anmeldelser


  Normofloryn Infant, anmeldelser

   Om normofloryn for babyer vurderinger om følgende:
   Siden alle normofloryn forbedrer vanligvis gut, vi gjorde ham barne barnelege, fordi vi var stadig gripes, alle nye produkter i vårt kosthold bare forverret situasjonen. Vi drakk normofloryn baby bare 14 dager, ikke drikker et par måneder. Ikke bare er det nesten umiddelbart forbedret tilstand etter å ha spist, jeg mener tarmen opprinnelig forsvant gass og kolikk, og barnet ble roligere svar på nye produkter. Før du tar jeg ikke engang kunne mate sin vanlige gulrot, og nå i det minste kan vi spise grønnsaker trygt uten frykt for dårlig. Jeg kan til og med gi ham litt frukt på litt og ingenting - ingen bivirkninger. Om normofloryn baby utelukkende positive anmeldelser.

   Video av normofloryn for babyer


   Må se denne videoen "gi normofloryn baby."
  Яндекс.Метрика