Spill med et barn fra 2 til 3, 5 måneder

 Pedagogiske spill for barn fra 2 til 3, 5 måneder


 Hvordan man skal håndtere barn fra 2 3 til 5 måneder
 I dette spillet kan du spille med et barn fra 2 til 3 og 5 måneder.
 I en alder av 2 til 35 måneder babyen smiler aktivt uttrykk for sine foreldre, han har interesse for menneskene rundt dem, mest forbedrede visuelle effekter. Gutten er en langsiktig fikser synspunkter om emnet, øynene tracing sine bevegelser og kan forutsi fremveksten av de lyse, fargerike stedene. I våkne øyeblikk kan han synge, noe som gir hukayuschye lyder. Gjør oppmerksom på hengende leketøy, vurdere dem, prøver å ta på dem.
 Motorisk aktivitet manifestert i forsøk på å selv fremover på magen hans. Barnet trygt holde hodet, prøver å returnere den til side, prøver å rulle fra side til magen eller ryggen. Holde fingrene foreldre, ivrig etter å fange opp, prøver å hoppe når står på beina.

 Hvor er min?


 Målet med spillet: utvikling av ferdigheter, utviklings analysatorer bestemme barnet selv i verdensrommet og omkringliggende stedene.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler : Lys gjennomsiktig skjerf, mykt teppe.
 Anbefalinger : Desember starter nøye for at barnet var ingen overraskelse din transformasjon.
 Spille spillet : Spillet er laget på gulvet. Sette barnet ditt på ryggen, snakke med ham, tiltrekke seg oppmerksomhet lystige sanger, rim. Vis babyen sjal la ham berøre, deretter kaste på hodet, spør moro og hardt, "Hvor er min gutt (jente)? "Ta skjerfet av, sier:" At han (det)! "Husk å ta på barnet, så han adressert til hans innspilt tale. Senere tilbringe ball, kaster babyen sjal.

 Spinn, spinn


 Målet med spillet: Utviklingen av mer komplekse samlede motor, vestibulære system, muskelstyrke.
 Anbefaling: første gang å aktivt hjelpe barnet, oppfordrer det, kommentar bevegelse, ros.
 Å spille spillet.
 Trinn 1: Plasser barnet på sin side holde på ryggen, hånden sakte ta bort barnet følger hånden din. Når han snur på ryggen, prise ham. Gjør denne øvelsen flere ganger, fører det til en storm av glede baby.
 Dette og utføre den andre siden.
 Trinn 2: Legg barnet på sin side, rist den forsiktig og gå fremover. Når han perevernetsya magen, prise ham.
 Dette ved å utføre på en annen måte.
 Foreldre merke til. Hvis du går inn i spillet nye elementer, nye leker, må barnet først introdusere dem.
 Spille med barnet følelsesmessig Tag oppnå det.
 I løpet av spillet Følge handlings babyen dikt og betraktet poeng.
 Spinn, spinn,
 Tilbake, siden retur.
 Og buk show,
 Mamma og pappa dohodzhu.
 En, to, tre,
 Fire, fem,
 Gå spille med meg,
 Jeg er glad, rampete,
 Smurt og brann.

 Garland


 Mål av spillet: forbedre visuelle reaksjoner, utvikling av mer komplekse motoriske ferdigheter.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler : Små og mellomstore leketøy, levende, ikke høy lyd (bedre hvis det ville figurer av dyr, fugler).
 Anbefalinger : Leker lage en krans, henge over sengen babyen i en avstand på 30 cm.
 Spille spillet: i øyeblikk av våkenhet henge over sengen babyen krans gjort riktig, har utført sin oppmerksomhet med leker. Snakk med barnet ditt, forklare eventuelle dyr eller fugler han ser. Hvis et barn er interessert i leker, hjelpe ham å nå ut til dem, å berøre. Dette behovet vil oppstå mer og mer, så må du henge en krans nærmere babyen slik at den kan nå de leker. Ytterligere leker oppveier litt lenger til barnet bevisst sette krans. Observere barnet, finne ut hvilke leketøy han likte, pereveshyvayte det er riktig, så til venstre, deretter høyere, deretter lavere.
 Foreldre merke til. Kranser og leker bør være lett fjernes for å sovne mens de ikke distrahere babyen lyd.

 Lite solist


 Målet med spillet: utvikling av en enkel artikulasjon, kommunikasjonsferdigheter.
 Anbefaling: i øyeblikk av å våkne ofte kommunisere med babyen.
 Å spille spillet.
 Første alternativ: mamma eller pappa, snakker med barnet, ta hensyn til deres uttale av enkeltlyder. Foreldre bør ikke bare ved å snakke med barnet, men for ham å gjenta sine egne lyder. Voksne levert etter ordene er nødvendige for å ta en pause for å få et svar fra babyen. Som svar på hukanye babyen bør uttale lyder "a", "c", "gu" og så videre. D. Ikke forstyrr babyen når han snakker eller synger til seg selv alene.
 Andre alternativet: å tape rekord stemmen til barnet, hans "sang" og "monologer" og stemmen din når du leser ham dikt eller synge sanger. Hvis du så raskt trenger å gjøre noe, aktiverer barnet ditt til å spille inn filmen, og det vil ikke føle seg ensom. Videre vil det matche "elektrisk sykepleier."
 Når du har gjort de nødvendige ting, snakke med barnet, ros ham, si at det er godt forvaltet med en vanskelig oppgave. Smil, og det vil smile i respons til barnet.
 Forsiktig : Ikke bli båret bort "opptaker nanny", bruke det som en siste utvei.

 Liten turner


 Mål av spillet: styrke musklene i skulderen belte, utvikling av mer komplekse generell motor og finmotorikk hånd.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler: korset av tre, godt polert stick, mykt teppe, en pute.
 Anbefalinger : Lek med babyen bare hvis han har mestret spillet "ta tak i håndtaket."
 Å spille spillet: legge et teppe på gulvet, legg babyen på ryggen på puten før barnet er 20 cm på vekt pinne. Hvis barnet ikke reagerer på objektet, holder pinnen nærmere, og hvis det ikke fungerer, ta det håndterer og plasser hendene på pinnen. Når barnet gripe fast stokk, sakte heve sitt eget barn til pidtyahuvavsya. Når du føler deg trygg på at barnet er trukket forsiktig løft pinnen ennå. Beholde barnet forble i en tilstand av spenning og prøvde å fortsette kjøringen.
 Kompliserer spillet: domahaytesya å sette et barn på egne pinner og pidtyahuvavsya.
 Ikke glem å oppmuntre barnet, ros.

 Mesja, Mesja deig


 Målet med spillet : Utvikling av det vestibulære system, utvikling av visuelle effekter.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler : Soft teppe.
 Anbefalinger : Bevegelser utføres sakte i desember bør avbrytes dersom barnet motsetter seg.
 Spille spillet : Legg et teppe på gulvet, legg babyen på magen hans, sitte med ham. Snakke litt, massere hans armer og ben, gjør "potyahushenky". Forsiktig tak babyens hode med hendene, fikse denne situasjonen, smiler baby, sørg for at den ser på deg. I fremtiden babyens hode forsiktig perevalyvayte med palmer på håndflaten, mens nødvendigvis ta stilling av hodet og øynene i ansiktet, bør du gjennomføre en følelsesmessig spill på vei oppover, og bringer stemmen hans mening for barnet. Rulle over barnets hode med hendene på hans hånd, pryhovaryvayte eller synge:
 Mesja, Mesja deig
 I stedet for ovnen.
 Pechu, pechu brød -
 Perevalyvay, kom igjen!
 Fullføre spillet, baby smil, fortelle ham hvordan du liker å spille med ham.
 Foreldre merke til. Dersom barnet ikke ser på deg, selv etter gjentatte forsøk på å få hans oppmerksomhet, ikke prøv å fullføre spillet. Kanskje dette er en grunn, gi barnet ditt slappe av.

 Trekk, trekk


 Målet med spillet: styrke musklene i skulderen belte, utvikling av mer komplekse generelle motor og fine motorhåndkommunikasjonsevner.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler : Myk teppe, en pute.
 Anbefalinger : Du kan spille med barnet i tilfelle at han har mestret spillet "grippy håndtak" og "Lille turner."
 Å spille spillet: legge et teppe på gulvet, legg babyen på ryggen på puten, massere babyens håndflatene og fingrene zahynayuchy, pryhovaryvayte:
 Førti Whitie
 Grøt kokt,
 Fed babyer.
 Dette ga -
 Du hakking ved,
 Dette ga -
 Du bar vann,
 Dette ga -
 Du hadde på seg ved,
 Dette ga -
 Du barna matet.
 Men dette ga ikke -
 Du er ikke hakking ved,
 Du er ikke på seg vann,
 Du er ikke slitt tre,
 Du barna er ikke lei.
 Etter massasje foreslå dine barn pekefingeren til å gjøre det for dem hekta. Trekk en liten gutt det, og deretter sakte senke puten og pryhovaryvayte beat bevegelse (et ord i "Bestemor bryst"):
 Tra-ta-ta, tra-ta-ta,
 Besøk sil.
 Muchky sår,
 Men Patties,
 Paier i store sprang,
 Tømmene ikke holde på.
 Sørg for å prise i spillet og fortelle ungen, som han vokste opp og hvor sterk var hans penn. Ikke glem å merke din ros røre et barn håndterer det.
 Foreldre merke til. Til tross for at barnet fast grep med fingrene eller foreslått emne, være forsiktig og klar over det faktum at det kan håndtere roztysnutysya.

 Rastløs ball


 Målet med spillet: utvikling av ryggmuskler, mage, nakke, visuelle reaksjoner finmotorikk hånd.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler : Blanket, lyse ball liten, nøytral musikk.
 Anbefalinger : I begynnelsen av spillet ballen beveger seg sakte, som barnet er mestret, ballen begynner å bevege seg raskere.
 Spille spillet : Spre et teppe på gulvet, legg babyen på magen, en kort ventetid, at han tilpasset og begynte å være aktiv. Tiltrekke oppmerksomhet til stemmen til barnet, vise ham en lysende ball, legg den foran ham. Når et barn rekord øyet ballen, sikte ballen til ungen, så ham, Kata ball i synet av barnet. Ikke glem at et barn trenger verbal spørre: "Hvor er ballen? "" Hvor han rullet? "" Rød (farge ball) ball "," Speed ​​Ball ".
 Når ballen ruller til barnet nær nok Observer som vil gjøre barnet ditt hvilke skritt vil gjøre er å prøve å få ballen, glad, overrasket. Hvis barnet nådd for ballen og løper til det, sørg for å gi ham en mulighet til å utforske temaet fingrene.
 Som hvordan barnet vil mestre denne øvelsen, i et mislykket forsøk på å gripe ballen se hva det vil gjøre, prøve å få det, bare legge seg ned eller snu seg bort fra ballen. Dersom barnet er aktivt prøver å nå, la hans ben motstand til å krype og han leker (senere han vil prøve å gjøre det selv). I alle fall, etter en stund, hvis barnet ikke finne ut, eller er rett og slett slått av ballen, hjelpe ham - gi måte å reise på. Dersom barnet ditt har mål, godkjenne hans handlinger.  
Яндекс.Метрика